Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω να δειξω μπουταρα;;

Βαλτε φωτο απ το γλεντι του γαμου σας βρε!

Θα βαλω κι εγω!

εγω εχω στο φεις....μη μου πεις δεν εχεις..κανε! Γραψε κοτα αλεξανδρουπολης:tongue:

αναγκαστικα????ναι σε τραβάγανε κ εσυ εκλαιγες....οχι δεν τον θελω αυτον ειναι ασχημος,κοντος,κακος ανθρωπος και φτωχος δεν τον θελωωωωωωωωωωωωωωωωω

ε?σε εχω εικονα μπροστα μου ειναι σαν αυτο που ειναι 50 κιλα κ θελουν να πανε 48:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μαρη....αν ηταν καποιος κοντος, δεν 'γινοταν' τιποτα...απλο...;)..μονο φιλοι...όλοι οι γκομενοι ηταν ψηλοι, μελαχρινοι με εντονο βλεμμα. Αυτα ηταν τα μονα στοιχεια που κοιταζα στην εμφανιση. Γιατι την κοιταζα την εμφανιση..τι να πω? ψεμματα?

ονειρα γλυκα τσουπρες....να γιορτασετε αυριο με τα παιδακια και την οικογενεια σας!!!σας αγαπω πολυ!!!!φιλακια!!

καληνυχτα ευακι...να χαιρομαστε τα μωρα μας..τα ζουζουνια μας...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαρη....αν ηταν καποιος κοντος, δεν 'γινοταν' τιποτα...απλο...;)..μονο φιλοι...όλοι οι γκομενοι ηταν ψηλοι, μελαχρινοι με εντονο βλεμμα. Αυτα ηταν τα μονα στοιχεια που κοιταζα στην εμφανιση. Γιατι την κοιταζα την εμφανιση..τι να πω? ψεμματα?

ναι το ιδιο λεμε το αναγκαστικα που ειπες κοροιδευω:tongue:

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

κοριτσαρες σας αφηνω...θα τα πουμε αυριο...καλο βραδυ, να χαιρομαστε τα μωρα μας...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ΑΛΕΚΑ με αυτο το τραγουδι του Παπακωνσταντινου πεθαινω...οχι κανονικα σαν το ψωφιμι τη ΜΕΦΗ ,,ΜΕΦΗ ποσο υψος ειναι ο Σακης???κ αφου ειναι τοσο ουφο γιατι σε πηρε?
α και εγω...ηταν αυστηρο κριτηριο αυτο...ηξερα τα χμαπερια μου, λεω θα γινω που θα γινω αρκουδα, να ειναι και αυτος νταβραντισμενος τουλαχιστον...Όταν γνωριζα καποιον τον τσεκαρα παντα αν τον περναω με τα τακουνια μου....οποτε , αναγκαστικα πανω απο 1.85

Εμένα αυτο με έφαγε!Ολοι οι πρώην μου ήταν πανω από 1.90 και δεν μπορούσα να πιστεψω οτι παντρεύτηκα τον Ψειλορήτη!!!!:D:D:D

αναγκαστικα????ναι σε τραβάγανε κ εσυ εκλαιγες....οχι δεν τον θελω αυτον ειναι ασχημος,κοντος,κακος ανθρωπος και φτωχος δεν τον θελωωωωωωωωωωωωωωωωω

ε?σε εχω εικονα μπροστα μου ειναι σαν αυτο που ειναι 50 κιλα κ θελουν να πανε 48:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πες και όνομα!Μην ντρέπεσαι!Κίμη τις λένε αυτές!

το παιζω οταν ειναι αναγκη....;);)τωρα ομως παω γιατι εχω αναγκες κι εγω!!!

Καλη διασκέδαση!!!

Το να είσαι μανούλα είναι ο πιο όμορφος,ο πιο ουσιαστικός,ο πιο διακεδαστικός,ο πιο τέλειος αλλά και ο πιο δύσκολος ρόλος της ζωής μας!!Χρόνια μας πολλά!!!!!Και ιδιαίτερα Χρονια πολλά στην Κίμη μου,που είναι μια μανούλα με αγωνία αυτή τη στιγμη που δεν θα θελα με τίποτα να την περνάει!!Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου!Να είσαι παντα έτσι βράχος κοντα στα παιδάκια σου!

ρε συ λεει οτι τον παραμελω πολυ τον τελευταιο καιρο!!

τ'ακουσαμε κ αυτο!!!

176 και γώ 1,74.

εσυ εισαι ψηλη! δεν ειναι ο σακης κοντος!

Εγω να δειξω μπουταρα;;

Βαλτε φωτο απ το γλεντι του γαμου σας βρε!

Θα βαλω κι εγω!

πλλακα κανεις!! τετοια νυφη δεν υπηρχε, με τοση μουρακλα, οση εγω!

καλα εγω ξερετε τι θα δειξω ετσι?βυζι μια κια το εχω μονιμα προχειρο:P:p:p:p:p:p

εννοειται χρυση μου!!!

εγω εχω στο φεις....μη μου πεις δεν εχεις..κανε! Γραψε κοτα αλεξανδρουπολης:tongue:

καληνυχτα ευακι...να χαιρομαστε τα μωρα μας..τα ζουζουνια μας...

να μη πεις ψεμματα... αλιμονο αν δεν...ποσο εγκεφαλικοι τυποι να γινουμε???

κοριτσαρες σας αφηνω...θα τα πουμε αυριο...καλο βραδυ, να χαιρομαστε τα μωρα μας...

πολλες "αναγκες" πεσανε μαζεμενες παλιοβρωμιτσες!!!

θα'ρθει κ η δικη μου ωρα...καποια στιγμη...

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

καληνυχτα ΑΛΕΚΑΚΙ,.,,χρονια μας πολλα..κ ευχομαι κατι..Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ,,,
΄

Καληνύχτα και από μένα!!Στο εύχομαι Μαράκι!!

Δεν κανω φεις Αλεξ!! Μου τη δινει που ο καθε ασχετος σε κανει request!!!!

Βαλτε κι εδω καλε κυρια καμια φωτο!

εβαλες να γελασουμε????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...