Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αχ τι να σχολιάσω τι; Τι;;;; Τίποτα δεν ήταν! 3% πιθανότητα υπήρχε ε σε σένα θα έβρισκε! Είπαμε πάνε όλα στραβά όχι και τόσο! Εδώ μαζί τα περνάμε όλα, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Προχωράμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή! Εδώ παιδί μου είμαστε σαν γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, τόσες ορμόνες μαζεμένες εδώ μέσα και πάλι μιλάμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα; 
      Αν δεν είσαι εσύ αισιόδοξη για σένα θα είμαστε εμείς και θα ραφτούμε αλλά ρε @Xristina96 όχι από τώρα, δεν θα μπαίνουμε μετά την γέννα 🤭

Έτσι μας είπε ο ανδρολόγος, μέχρι και 3 μήνες πίσω και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε γιατί είχε ένα διάστημα όοοοοτι παιδική ασθένεια υπήρχε στα παιδιά των συναδέλφων του την έφερνε σπίτι! Είχα αγανακτήσει! Τον έχω μπουκώσει στις βιταμίνες, τον έχω ξορκίσει να κάνει μόνος του διάλλειμα στη δουλειά και όταν μαζεύεται συνωστισμός να φεύγει ή να φοράει μάσκα! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω πολλές ώρες μόνη μου δεν έχω θέμα, αλλά ο σύζυγος δεν μπορεί να αποφύγει τον κόσμο! 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τον Πουλόπουλο τον διάλεξε ο Σάκης!Μου τον έκανε έκπληξη τρομάρα του,γιατί εγώ ξενερών πολύ μ'αυτή την στιγμή του γάμου και με την τούρτα!!!Εντάξει,ωραίο τραγούδι αλλά στον χορό επάνω έβριζα χαμογελόντας γιατι έσκυβε και φαινόταν πιο κοντός από μένα και του έλεγα:"Τί σκύβεις ρε;;Είναι όλο το χωριό μου εδω πέρα!Γιατί θες να με κάνεις ρεζίλι;;;"Και αυτός έλεγε "Δεν σκύβω,έτσι είμαι!!":tongue::tongue::tongue:

μωρη αχρηστιλα... κ εκεινη την ωρα εκραζες????

καλα μαρη...δεν ηξερες ποσο τον παιρνας πριν παντρευτεις??

ελα ντε... εγω πανω κατω ηξερα οτι αν βαλω τακουνι τον χαιρετησα... οποτε το απεφυγα...καλα..δεν σας εχω πει οτι το καλυτερο σημειο του γαμου μου, ηταν το παπουτσι μου!!!!!!!!!!!!! ακομα ειμαι ενθουσιασμενη που το εχω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εμένα ο Σπύρος σερνόταν κ απο την ντροπή του ειχε ιδρώσει λες κ ήταν Αυγουστος μονο που ηταν 13/12!!!!Επισης ειχε δωσει τις εξης οδηγίες....''μην τυχον κ ερθει κανενας απο τους μετρ την ωρα που κοβουμε τουρτα εγω θα κοψω την τουρτα κ εγω θα ανοιξω την σαμπάνια''οκ ετσι κ εγινε...με ταισε την τουρτα κ ταισε μονος του το υπολοιπο κομμάτι στον εαυτό του!!!!!!τι να πω????

καλη σου ορεξη????:D

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ εγω του ριχνω....κ φενετε στο βιντεο χαλια δεν ειχα βαλει ακομα τα φλατ η χαζη δεν το σκεφτηκα κ τα εβαλα μετα κ φανταστειτε οτι την πιο χαμηλη γοβα που κυκλοφορουσε εγω την ειχα!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Τον Πουλόπουλο τον διάλεξε ο Σάκης!Μου τον έκανε έκπληξη τρομάρα του,γιατί εγώ ξενερών πολύ μ'αυτή την στιγμή του γάμου και με την τούρτα!!!Εντάξει,ωραίο τραγούδι αλλά στον χορό επάνω έβριζα χαμογελόντας γιατι έσκυβε και φαινόταν πιο κοντός από μένα και του έλεγα:"Τί σκύβεις ρε;;Είναι όλο το χωριό μου εδω πέρα!Γιατί θες να με κάνεις ρεζίλι;;;"Και αυτός έλεγε "Δεν σκύβω,έτσι είμαι!!":tongue::tongue::tongue:

Τον πουλο-πουλο;;; μμμμμμ!!!

Κι εμεις το ιδιο σκηνικο θα ειχαμε με το υψος σιγουρα!

Αλλα εγωποτε δεν εδινα σημασια σε υψη!

Ειχα μια φιλη (1,60 με δωδεκαποντο) που ηθελε τον αντρα να ειναι 1,80.

Μαρη της ελεγα, αμα εσυ παρεις τους 1,80 εγω ποιον θα παρω;;;

Ακομα περιμενει.....:shock:

Διαφημίσεις

ελα ντε... εγω πανω κατω ηξερα οτι αν βαλω τακουνι τον χαιρετησα... οποτε το απεφυγα...καλα..δεν σας εχω πει οτι το καλυτερο σημειο του γαμου μου, ηταν το παπουτσι μου!!!!!!!!!!!!! ακομα ειμαι ενθουσιασμενη που το εχω!

εγω απο το γαμο δεν θυμαμαι κατι συγκεκριμενο..θυμαμαι τρελαμενη τη μανα μου που ηταν εκει ο μπαμπας μου, νευριασμενος ο πατερας μου στην αρχη που εβλεπε τη μανα μου, και μετα να εχει πλανταξει στο δακρυ, τα πεθερικα μου να τα εχουν χαμενα με τοσο κοσμο και όλοι αγνωστοι, οι αδερφες μου να χουν χεστει στο γελιο.....πολυ αγχος και κουραση...Μας ειχε παει μια αυτοκινηταρα στο γαμο, και στο γυρισμο (απο εκκλησια στο κτημα), καθομασταν στο πισω καθισμα, οκλαδον, τσιγαρακια, ποτακια.....και τα αλλα αυτοκινητα να μας κορναρουν συνεχεια (οι ξενοι)..ωραια ηταν....καλα στην δεξιωση γιναμε κουρουμπελα...το νυφικο μου εγινε κομματια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ισα ίσα είμασταν με το τακούνι!Απλά είχα και το μαλλί λάχανο,λόγω της ημέρας και τον περνούσα λίγο!!!!

ξαπλωμενος φαινοταν μακρυτερος.............

:D:D:D:D:D:D

μωρη αχρηστιλα... κ εκεινη την ωρα εκραζες????

Οχι που δεν θα μου την έλεγες!Αμέσως να υποστηρίξεις τον ερωτά σου!Μην χάσεις!!!Τί να κάνω μαρή;;Ντρεπόμουνα μ'αυτά τα καραγκιοζιλίκια;;Τί να του έλεγα;;;"Θα μ'αγαπάς για πάντα Σάκηηηηηηηηηη;"Μπιάχ!

παω στοιχημα οτι τον δικο μου δεν τον φτανει κανενας!λες και εκανε παρελαση και εχανε ολο το βηματισμό του...και εγω με τον μπαμπά μου διπλα δωστου τα τσαλίμια και τις στροφες...και ο κακομοιρης να μπερδευεται παραπάνω...αστα...επιφυλάσσομαι για το βιντεο πάντως....!

paroμοιως κι οδικος μου..

ξαπλωμενος φαινοταν μακρυτερος.............

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καληνυχτα τζια...

να παω κι εγω να κανω ...παρεα το λουκα μου??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Τον πουλο-πουλο;;; μμμμμμ!!!

Κι εμεις το ιδιο σκηνικο θα ειχαμε με το υψος σιγουρα!

Αλλα εγωποτε δεν εδινα σημασια σε υψη!

Ειχα μια φιλη (1,60 με δωδεκαποντο) που ηθελε τον αντρα να ειναι 1,80.

Μαρη της ελεγα, αμα εσυ παρεις τους 1,80 εγω ποιον θα παρω;;;

Ακομα περιμενει.....:shock:

αμα η γυναικα ειναι καπατσα ολα τα μπορει..εγω 1.66 ο Θανος 1.90...

τι να τον μαρη τον κοντο?

Διαφημίσεις

paroμοιως κι οδικος μου..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καληνυχτα τζια...

να παω κι εγω να κανω ...παρεα το λουκα μου??

να παλουκωθεις εδω...

ΤΖΙΑ σε ρωτησε ο Νυσταλεων την ωρα κ τρεχεις?παρτε ενα ρολοι χρυσο μου

αντε χρονια μας πολλα!!!ναμαστε γερες να μεγαλωνουμε τα καμαρια μας!!!!!

να παλουκωθεις εδω...

ΤΖΙΑ σε ρωτησε ο Νυσταλεων την ωρα κ τρεχεις?παρτε ενα ρολοι χρυσο μου

ρε συ λεει οτι τον παραμελω πολυ τον τελευταιο καιρο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...