Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω αυτο λεω μωρε...ενταξει μου την εχει βαρεσει να ειμαι συνεχεια μεσα αλλα οταν ειναι να βγουμε ...προετοιμασια μεγαλη απο πριν, μετα οταν γυρναμε να ταισεις, να κοιμισεις, να συμαζεψεις την "προετοιμασια" θερμος, μπουκαλια, παμπερς, ρουχα. ενας χαμος! αλλα μαλλον θα πρεπει να το συνηθισω, ε??? ετσι θα ειναι απο δω και περα...

Ετσι ακριβώς κ χειρότερα!!! Φαντάσου εγώ επί τρία!!! Το μόνο που γλυτώνω, κ για μένα είναι σωτήριο, είναι μπουκάλια, θερμός κ τα ρέστα. Βάζω στην τσάντα μου 2 πάνες + μωρομάντηλα κ έξω από την πόρτα!!! Αλλος ένας λόγος που ήθελα να θηλάζω!! Όχι τόσο για τώρα όσο το καλοκαίρι στα μπάνια!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι είναι κορίτσια. Οι πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι στην προετοιμασία καθώς όλα είναι απαραίτητα και αν ξεχασεις κάτι κάηκες. Εμεις πάνω που είχαμε συνηθίσει με το Μάρκελλο και δεν κουβαλούσαμε τιποτα όταν βγαίναμε έξω, τωρα μας φαίνεται πάλι βουνο. Ο πρωτος χρόνος είναι λίγο δύσκολος..

καλα ειναι τωρα.. παιρνει ακομα αντιβιωση βεβαια!

12/1 εχω κλεισει ραντεβου απογευματινο να πληρωσω 60 ευρουλακια, γιατι αν περιμενα δωρεαν ηταν τον απριλιο! μεχρι τοτε θα ειχαμε φαληρισει. εκλεισα με αλλεργιολογο, κ θα σου πω τοτε τι εγινε. ελπιζω να πανε ολα καλα, γιατι αυτες οι εξετασεις μου ειπε ο παιδιατρος κανεις δεν μπορει να αποδειξει οτι ειναι σωστες, γιατι ειναι κατα 50% σωστες οτι το μωρο εχει δυσανεξια στο γαλα.

αυτια... τα υπολοιπα το βραδυ! μοναχουλες μας!

περαστικουλια!!!

αντε! 60 ευρω?

περιμενουμε νεα...

Έλα....το ένα μωρό πιο ομορφο απο το αλλο !!!

Κουκλάκι φτού-φτού.(εδώ για ΄σενα λέω.....:tongue:)

ευχαριστουμε! ευχαριστουμε! (φουντωνω σα παγωνι...)

qC91p2.pngaQK1p2.png

Αυριο θα πάω στον ΟΑΕΔ να πληρωθώ και μετά θα τα σκάσω στον οδοντίατρο το απόγευμα. Ευτυχως το μεσημερι λέμε με τον ανδρα μου να πάμε να φάμε έξω οικογενειακώς - ακουσα ότι θα έχει καλό καιρό - στη θάλασσα πριν πάω στο γιατρο.

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου μπηκα για λιγο δεν εχω διαβασει τπτ...Θεανουλα μου χρονια πολλα κοπελαρα μου να χαιρεσαι το μωρακι σου και τον αντρα σου..ο μπεμπης μαλλον κατεβαζει στα ουλα του δοντακια γιατι εδω και 3 μερες εχει παρα πολλα σαλια και μεγαλη γκρινια γι αυτο και δεν εχω χρονο να μπω να σας μιλησω αφου συνεχεια ασχολουμαι μαζι του...καμμια ιδεα απο τις δευτερομανουλες?? παω να διαβασω για τα δοντακια και ελπιζω να διαβασω και τα του καφε μας...επισης θα βαλω φωτο πολυ συντομα να δειτε το γιουβαρλακι μου :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

κοριτσακια για πειτε μου όσες εχετε αλλαξει γαλα. Με το προηγουμενο γαλα ειχαμε δυσκοιλιοτητα, εντονα πονακια απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 10 περιπου και πονακια το απογευμα, περιπου την αντισοιχη ωρα. Επισης ακουγα πολλα αερια μεσα στην κοιλια του και ποναγε συνηθως όταν εκανε κλανιτσες. Καμια φορα και στο ρεψιμο.

Αλλαξαμε γαλα εχθες, πρωτη φορα του το εδωσα στις 3 το μεσημερι. Εκανε κακακια του 2 φορες απο εκεινη την ωρα οπότε ειμαστε ΟΚ. Και όλα τα υπολοιπα τα ξεπερασε αλλα το πρωι κατα τις 7 ειχε παλι πονακια, λιγοτερης διαρκειας και ισχυς. Εσεις όταν αλλαξατε το γαλα, κοπηκαν όλοι οι πονοι αμεσως??? Ρωταω μηπως πρεπει να δοκιμασω και κανα άλλο γαλα.

χρονια πολλα ΘΕΑΝΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙ!!!Να σε χαιρομαστε κοριτσαρα μου κ οοοοοοοοοτι επιθυμεις μεσα απο την καρδια μου να το πετυχεις!!!

PlbZp2.png

α ει καλαααα ηθελα να γραψω Κ στην Αλεκα κ το αφησα...πφφφφφφ ολη μερα καλη νοικοκυρα τι περιμενεις....αλλα αυριο παω να φτιαξω το μαλλι ναι ναι επιτελους!!!

Λοιπον Αλεκακι απ οτι θυμαμαι κ ειναι κ σχετικα προσφατο μιας οικογενειακης φιλης που το μωρακι ειναι 7 μηνων τωρα με το που της αλλαξαν το γαλα μετα απο 3 μερες με 4 ηρεμησε...οποτε για περιμενε λιγακι...

PlbZp2.png

ΘΕΑΝΩ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!

οτι επιθυμεις το εχεις τωρα πια, σου ευχομαι να χαιρεσαι καθε λεπτο της ζωης της, κ να εισαι μια κουκλαρα μανα οπως κ τωρα!!! να σε χαιρεται κ ο συζυγατος! ε, ρε χαρες που σου εγραψα....!!!:D

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ομορφακια τωρα το συνηδητοποιησα!!τα παιδια μας εχουν ιδιους μηνες γεννεθλια!!!τα τριτοδευτερα δε και ιδια μερα!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

για γραψε γενεθλια!!!

24 δεκεμβριου 2007 ο στρατος και 2 νοεμβριου 2009 τα διδυμα!!

Κοριτσια μου μπηκα για λιγο δεν εχω διαβασει τπτ...Θεανουλα μου χρονια πολλα κοπελαρα μου να χαιρεσαι το μωρακι σου και τον αντρα σου..ο μπεμπης μαλλον κατεβαζει στα ουλα του δοντακια γιατι εδω και 3 μερες εχει παρα πολλα σαλια και μεγαλη γκρινια γι αυτο και δεν εχω χρονο να μπω να σας μιλησω αφου συνεχεια ασχολουμαι μαζι του...καμμια ιδεα απο τις δευτερομανουλες?? παω να διαβασω για τα δοντακια και ελπιζω να διαβασω και τα του καφε μας...επισης θα βαλω φωτο πολυ συντομα να δειτε το γιουβαρλακι μου :)

μαριανθη μου μαλλον ξεκινα το ζορι με τα δοντακια...δεν μπορεις να κανεις κατι..εκτος αν σε αφησει ο γιατρος να βαλεις μια αλοιφουλα που καταπραυνει τον πονο στα ουλα,εγω εβαζα την bexident αν θυμαμαι καλα το ονομα..

ασχετο..ομορφακια καθε ποτε κουρευεσαι??????????τωρα που τα εκοψα-και σωθηκα-μεγαλωνουν πολυ γρηγορα ρε συ!!!παραμονες χριστουγννων τα εκοψα και τωρα με δυσκολευουν στο στρωσιμο!!!

παντως εχω να σου πω οτι εσενα ειδα και πηρα θαρρος και τα εκοψα τοσο κοντα,αν και το ειχα παρει αποφαση αλλα δεν ηξερα το ποτε θα τα κανω!!!αν και εσυ εισαι πολυ πιο αδυνατη και σου πανε πιοτερο!!αλλα εγω ειμαι τολμηρη κανω τα παντα με ρισκο να μη μου πηγαινει...:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...