Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Κανε εκει τη γυμναστική σου αφου εχεις πληρωσει κιολας..  

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ετοιμαζομαι τι να κανω??επλυνα κοντομανικα πυτζαμακια για νοσοκομειο,κ σκεφτομαι να παω τζαμπο δευτερα να παρω σεντονακια φθηνα,για κρεββατι..θα δω,αα ψαχνω κ την παντα του Χρηστου μη παρω τη δικια της,,να κανω μια ερωτηση..εμεις πρωτα ο Θεος μπαινουμε Τριτη,Τεταρτη ειναι η εγχειριση..τα πραγματα μας..βραστηρας ρουχα κτλ τι θα τα κανω??να ειναι καποιος στο δωματιο οσο θα περιμενουμε?

Εννοείται οτι πρέπει να είναι κάποιος εκει γιατί χαλαρά υπάρχει εκει μέσα και κόσμος που έχει ανάγκη και αρπάζουν στο δευτερόλεπτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ετοιμαζομαι τι να κανω??επλυνα κοντομανικα πυτζαμακια για νοσοκομειο,κ σκεφτομαι να παω τζαμπο δευτερα να παρω σεντονακια φθηνα,για κρεββατι..θα δω,αα ψαχνω κ την παντα του Χρηστου μη παρω τη δικια της,,να κανω μια ερωτηση..εμεις πρωτα ο Θεος μπαινουμε Τριτη,Τεταρτη ειναι η εγχειριση..τα πραγματα μας..βραστηρας ρουχα κτλ τι θα τα κανω??να ειναι καποιος στο δωματιο οσο θα περιμενουμε?

εμεις ειμασταν ολοι κατω!!!!!πανω κανεις...αλλα ευτυχως δεν πηραν τιποτα...καλο ειναι πραγματα αξιας να τα αφησετε σε καποιο αυτοκινητο και οταν τελειωσει με το καλο το χειρουργειο να τα ανεβασετε...

Αντε,ευτυχώς γιατί πονάει πολύ.

Οχι καλέ,γιατί τέλος;;;Ειπαμε,οταν θέλουμε να πουμε κάτι πριβέ,τότε!Εγώ σήμερα έγραψα με τί ασχολουμε!!!ιχιχιχιχιχιχιχιχι!

θα παω μετα να διαβασω..

kanwv ena dialleimataki....:rolleyes::tongue:

!!!!!δεν πειρζει...εχασες αρκετα...ο λουκας με διωχνει θελει τον υπολογιστη....

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

αν τα αφηνατε στο αυτοκινητο μεχρι να τακτοποιηθειτε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλα ειναι μαρη μανα του Τουταχαμον κ τα δυο...εγω σαλονι θα αλλαξω σε 5 χρονια..θα παω κ τα επιπλα για λουστρο..κ ολα καλα.η ΕΦΗ δε σε λυπαται γρια γυναικα?κ σε βασανιζει?χθες βραδυ ειχαμε παει νονο μπεμπας για αυτο δεν μπηκα..ειπα στην Καρδιτσα να παρω μαζι νετμπουκ..αλλα μια ματια του μονο φτανει...

φαγανε τα ζωα σουβλακια κ ενα κιλο παγωτινια...εγω ηπια βοτκα..

Ασε με ρε!Σου λέω μέχρι χθές το σαλόνι δεν είχε ούτε γρατζουνια!

οκ να ξερω..κ εγω αυτο ελεγα,με βαρδιες θα πηγαινουμε..

ααα ΑΛΕΚΑ πηρα λεκιθινη..κανει η μαμακια εκανα???1-2 καψουλες τη μερα παιρνω.εχει βγαλει κ ενα αλλο που το διαφημιζει η lanes αλλα πρεπει να χαπακωνομαι 6 φορες τη μερα..θα με δει ο Χρηστος θα νομιζει οτι παιρνω ναρκωτικα..ηταν κ πιο ακριβο..οποτε πηρα απλη λεκιθινη..πες αμα ειναι να μη τα πιω..

Διαφημίσεις

εμεις ειμασταν ολοι κατω!!!!!πανω κανεις...αλλα ευτυχως δεν πηραν τιποτα...καλο ειναι πραγματα αξιας να τα αφησετε σε καποιο αυτοκινητο και οταν τελειωσει με το καλο το χειρουργειο να τα ανεβασετε...

!!!!!δεν πειρζει...εχασες αρκετα...ο λουκας με διωχνει θελει τον υπολογιστη....

τα υψηλα πνευματα.....εχω χασει πολλα αλα εχω και πολλα να χασω..επισης εχω και το Νικο που όλο μου φερνει παγωτα..ημαρτον...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

οκ να ξερω..κ εγω αυτο ελεγα,με βαρδιες θα πηγαινουμε..

ααα ΑΛΕΚΑ πηρα λεκιθινη..κανει η μαμακια εκανα???1-2 καψουλες τη μερα παιρνω.εχει βγαλει κ ενα αλλο που το διαφημιζει η lanes αλλα πρεπει να χαπακωνομαι 6 φορες τη μερα..θα με δει ο Χρηστος θα νομιζει οτι παιρνω ναρκωτικα..ηταν κ πιο ακριβο..οποτε πηρα απλη λεκιθινη..πες αμα ειναι να μη τα πιω..

βοηθαει...όχι κατι τρελο αλλα θα δεις διαφορα..και ειναι ακινδυνη;)...απλα βρωμαει μωρε...σε καψουλες την πηρες η σε σκονη? αν ειναι σε σκονη να την πινεις μεσα σε κατι υγρο γιατι ειναι χαλια

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν βγαινει με τιποτα το μελανι?αν θηλαζες μπορει να εβγαινε με τριψιμο με μητρικο γαλα.μπουχαχαχαχαααα

τι αλλο κανει πια αυτο το μητρικο γαλα?:tongue:

ελα μεφη και τζια

221882cb0gkyh7q4.gif

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν βγαινει με τιποτα το μελανι?αν θηλαζες μπορει να εβγαινε με τριψιμο με μητρικο γαλα.μπουχαχαχαχαααα

Καλά εσύ αυτό κατάλαβες;;;Οτι είναι μελάνι;;;Τί καλά που θα τανε!!Χαρακιές πάνω στο δέρμα έκανε με το στυλο το ............παιδο!

Διαφημίσεις

πηγαινε μαρη και κανε εντιτ στο ονομα...τρελη....εγω δεν θα καλεσω μονο τον παιδιατρο

το εκανα!!! 1000000000000000 συγνωμες!!!!!!

Φαγαμε ενα υπεροχο κοκκινιστο με ρυζακι και τωρα παω να κοιμηθω..... Το απογευμα μαλλον θα σιδερωσω αν και βαριεμαι αφανταστα..........

μολις πριν λιγο τελειωσα...αυριο παλι φυσικα!

Μαρη τρελληηηηηηηηηηηηηηηη και τι ειναι το μωρό σου κοτοπουλο? Ειναι που ειναι στρουμπουλω θα την κανεις βουβάλω

Θα το βρω μαρη ζουρλή το χαρτακι με τα απομνημονευματα θα το σκαναρω και θα σου μαθω κατι για να κάνεις στις ερμες τις μανουλες να τις συγκινήσεις που θα σου εμπιστευονται τα μικρα και αθωα μωρακια τους οταν και αν σου επιτρεψει η ηλικια σου να γυρισεις στη δουλεια!!! :P

Ευχαριστω για τα ωραια σου σχολια ειμαιημεφηκαιπεριμενωπωςκαιπωςτημεραπουθασυναντησωΛιτσαΜερηκαιΕιρηνηναδωκαιεγωηκαψερημιαασπρημερα

Πραγματικά θέλω πολύ να σε συναντήσω γιατί δεν έχω ξαναδεί έργο του Φουστάνου από κοντα!!!!

Το παιδί μου μαρή,έμοιασε εμένα δυστυχώς και έχει μάγουλα!Στο σώμα είναι κανονική.Ηταν 8κιλ. και 71εκ.

Εμένα η Εφη μου έφερε ένα βιβλίο που το κάνανε μόνοι τους και σε κάθε σελ. είχε τα εξης:

-Στην πρώτη ζωγράφισε εμένα και ευτυχώς δεν με έκανε με τσιγάρο στο χέρι να γίνουμε ρζίλι!!(Η ανηψιά μου το είχε ΄κάνει μια φορά).

-Στην δεύτερη ελεγε αν η μαμά μου ήταν λουλούδι θα ήταν -ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ!έγραψε το παιδί μου!!!

-Στην τρίτη έλεγε "Αν η μαμά μου θα ήταν χρώμα",θα ήταν:ΛΑΧΑΝΙ έγραψε η Εφη!!!

-Στην τέταρτη σελ. έλεγε"Μουαρέσει πιο πολύ να κάνω με την μαμά μου:ΝΤΟΜΙΝΟ έγραψε η Έφη!

-Στην πέμπτη σελ. έλεγε:"Μαμά σημαίνει.........Και η Εφη έγραψε :ΑΓΑΠΗ,ΦΙΛΙΑ,ΒΟΛΤΕΣ,ΔΩΡΑ και ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

Και το κορυφαίο,στην 6η σελ. έγραφε "Αν έκανα δώρο στην μαμά μου θα ήταν......" Και η Εφη έγραψε ....ΕΞΟΧΙΚΟ!!!!

Εσυ τι λες δεν γελάμε? Θα σας βαλω και φωτο να δειτε απο τα μεγαλα μου να ξεκαρδιστειτε και εσεις!!!

Και κλάμα η μάνα για κανένα μισάωρο!!Και το βράδυ που είδα τον καναπέ έκανα οτι κλάίω και μου λέει:"Το μεσημέρι έκλαιγες με δάκρυα χαράς,τώρα τί τα θέλεις τα δάκρυα λύπης;;Δεν είναι σωστό να στεναχωρείς το παιδί σου!!!"

εκτος απο τον Σακη παιρνω κ την Εφη, γιατι μ'αρεσουν τα πανεξυπνα παιδια εστω κ αν ειναι σκατοπαιδα.

γυρισαμε,βρηκαμε παντελονι για τον αρη και πουκαμισο(τελειο) εμειναν τα παπουτσια,μαλλον που θα κατεβω κεντρο θα του τα παρα εγω...

πηγα μακρο πηρα και τα διαφορα γλυκα που θα βαλω στις παιδικες μπομπο.επισης βρηκα τελεια πισινα για παιδια με σκεπαστρο απο πανω!!!!

στα μακρο 16 ευρω.

αυτα....

συμπεθερα η ιδεα πολυ καλη

δλδ τι? αφηνεις το νερο μεσα, τη σκεπαζεις κ αυριο παλι???/

μπουχαχα...σκιαχτηκα....δεν ματιαζομαι μαρη εγω...αχ...πανω που ειχα μαζεψει το σπιτακι μου ηρθε η αδερφη μου και το εκαναν ρημαδιο ...ο αγγελος δηλαδη που εκανε επιδειξη των δυναμεων του

Η ομορφομανα ακομη να ερθει ε?? το κανει επιτηδες η βρωμα γιατι θελει να μην ξαναμπω..μετα το σκεφτηκα

ελα ρεεεεεεεεε............... σκεφτηκα οτι αφου γραφαμε τα μαιλ μας φορα παρτιδα απο εκει ηδη σε ηξερε ολος ο ντουνιας... ειδες! δεν εγραψα κ του νικου...τη γλυτωσε.

Εκτακτο ανακοινωθέν.............

ο γιαννης τα εκανε στην λεκανη 2 φορες !!!!!!

γεια σου ρε γιαννη μερακλη!!!!!!!!!!

koritsia feygv......................

καλο ταξιδι στη καινουργια σας ζωη!!!!!!! να ειναι πολυ πολυ μακρυ ταξιδι!!!!!!!!!!

Banane21.gif

που τα βρισκεις μωρη τατουλα???

για θυμησε μου... ποτε ειναι ο γαμος της ελενιτσας?

κοριτσια νομιζω τα μαζεψα όλα 10 πεταω για Γιάννινα μακάρι να μην ξαναγυρίσω αλλα θα ερθω για τον παιδίατρο!!! Προς το παρόν δεν θα εχω ιντερνετ αλλα ειπε ο αντρας μου ότι θα μου στείλει την ασύρματη θα χαρω πολύ όποια θελει και μπορεί να έρθει στον γαμο-βαφτιση πραγματικά θα χαρω πολύ ξέρω ότι είναι δυσκολο λογο της απόστασης αλλα εγω πραγματικά θα σας περιμένω!! Το τηλ μου το ξερει η αλεκα αν είναι μου λετε και σας κανονίζω ξενοδοχείο. Νομιζω ότι αρχιζω να ανχονομαι….

κ πολυ καλα κανεις... αμα δεν ειχες αγχος, θα ανησυχουσα οτι κατι δεν θα γουσταρες...ολα οκ!!!!

στα πεσιματα ειμαι ψυχραιμη γιατι δεν ειναι ο συζυγος.Αυτος τα τρομοκρατει ετσι κ χτυπησουν. αφού του φωναζουν δεν χτυπησα, δεν χτυπησα, δεν ποναω....γιατι νομιζουν πως θα τις φανε ετσι που κανει...

παντως αποφασισα να πεφτει τιμωρια συνεχεια κ με το παραμικρο γιατι ειναι αγορια κ με τις ορμες που εχουν ή θα με τσακισουν ή θα τσακιστουν.

Με τα ρουχα δεν το ειχα με τπτ.γιαυτο κ τα αφησα τελευταια να κλαψω με την ησυχια μου...αλλά δεν!!!!

κ ο δικος μου το ειχε...τωρα τελευταια, οποτε ειμαι μπροστα κ γινεται κατι, κανω οτι παθαινω ντουβρουτζα, κ κοιταει να τα ηρεμησει εκεινος!

Το μεσαιο δεν εισαι κ εσυ;;Στον μεγαλο πιανει ομως που αυτος τα ξεκινα τις περισσοτερες φορες.

Ασε που ειναι συνεχεια σαν να σου λεει:δειρε με, βαλε με τιμωρια, πνιξε με, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!

Αλλα δικιο εχει κ αυτο ποιος μου ειπε να του κανω άλλα 2 αδερφακια;;;;;)

οχι... θελει περισσοτερη σημασια... τα θεωρουμε δεδομενα τα πρωτα μας. το καταλαβαινω απο τον νικηφ. το βλεπω στα γκριζοπρασινα ματακια του...

αχ τα αγορια ειναι δυσκολα,συνομοσιες,πολεμοι...κλπ.τα παιχνιδι για 3 αγορια ειναι λιγο αγριο!!!

υπομονη και καλα ειπες και λιγο τιμωρια δεν ειναι κακο,εχθες στο τζαμπο ηταν μια μαμα και προσπαθουσε να βγαλει ακρη με 4 αγορια!!!!!!μου ηρθε να της πως χαρας στο κουραγιο σου!!!!

νομιζω παντα οτι η μανα τα παει καλυτερα με τα αγορια...

και εγω αυριο αποφασισανα του βαλω αμανικο και κοντομανικο απο πανω...νομιζω ζεσταινονται τα καυμενα...

κ εγω...εξω τα μπρατσουνια!!!!!!!!!!!!

ηρθα,,,,,,θα διαβασω μετα...τι κανετε??

ταλά=καλα...

τουβαλα 2 μερες ντακταριν κ τελος!!!!!!!!!το προλαβα μαλλον ηταν μυκητας λεει...

κι εγω θελω...η διαιτα τι λεει την εκοψες?????

τι κανετε??τελος το πριβε???κιμι μου πως εισαι??ετοιμαστηκες??

με τρομαζεις................:confused:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλησπερα κοριτσια!

Ακομα να κοιμηθουμε...

Δε θυμαμαι τι ηθελα να σχολιασω!!

Ωραιο κειμενακι Αλεξ...εισαι καλλιτεχνικη φλεβα!

Εγω ως μεσαια ημουν πολυ ησυχη μικρη, μετα...πνευμα αντιλογιας!!

Στο καφε του Δεκεμβριου που εβλεπα πριν, βαλανε κατι ωραια τραγουδακια για τη μανα....μανα κουραγιο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...