Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια η μπεμπα κανει απο ενα κατσικισιο καθε μια ωρα:confused::confused::confused:

Από την κρέμα είναι.Και μένα έτσι τα κάνει 2-3 φορές την ημέρα ενώ έκανε κανονικά κακά μια φορά την ημέρα προτού αρχίσει και τρώει!

καλησπερα.

επεισοδιακο το απογευμα μας....ο μπεμπης μες την γκρινια...τα δυο μεγαλα λυσσαξανε...μεχρι που ο μεγαλος τον εσπρωξε κ επεσε κρατωντας ενα κονταρι που τον χτυπησε λιγο κατω απο το ματι.τα επαιξα λιγο γιατι μαυρισε λες κ ειχε πεταχτει φλεβα...Τεσπα θα δω πως θα παει μηπως τον παω να τον δει ενας φιλος μας οφθαλμιατρος.

Το χειροτερό μου είναι όταν χτυπάνε!!!

Το ευχαριστο τωρα, ειναι που δοκιμαζω τα καλοκαιρινα κ μου πανε:shock::shock::):)

τι ευτυχια ηταν αυτη μετα την φουρτούνα!!!!

βεβαια περισσευουν πατσοκοιλια δωθε κειθε αλλα θα τα τακτοποιησω,χιχιχι!!!!!

Μπράβο ρε Δαλιδά!!!Αντε και με στίνγκ στην παραλία!!!:D:D:D

μπραβο για τα ρουχαλακι δαλιδα..το περιμενα για εσενα γιατι εισαι μια χαρα....περαστικα στο μικρο σου.....ειδες τα σκατοπαιδα/? απο τη μια στιγμη στην αλλη...

αχ και εγω σαν τον αντρα σου ειμαι..τρεμω λεμε...για την τιμωρια δεν ξερω αν θα πιασει....σε εμενα που ημουν αγριοκατσικο δεν επιανε:rolleyes:....

Εσύ μου θυμίζεις την κόρη μου!!!

Το μεσαιο δεν εισαι κ εσυ;;Στον μεγαλο πιανει ομως που αυτος τα ξεκινα τις περισσοτερες φορες.

Ασε που ειναι συνεχεια σαν να σου λεει:δειρε με, βαλε με τιμωρια, πνιξε με, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!

Αλλα δικιο εχει κ αυτο ποιος μου ειπε να του κανω άλλα 2 αδερφακια;;;;;)

Εμένα η Εφη που είναι μεγαλη έτσι είναι!!!

δεν μυριζει τωρα:tongue::tongue::tongue: απο το πρωι 5 φορες....

Είναι από την κρέμα λέμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

O μικρος απο χθες.....η γκρίνια αυτοπροσωπος....

περιμενω να κοιμηθει ο γιαννης(γαλα πινει)να κανω ενα μπανια και να κοιμηθω και εγω απο τις 10.

αν ειναι και αυριο ετσι θα εγκληματίσω!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

κοριτσια, ολο ξεχναω να το πω, μια εταιρια idexe ιταλικη που εχει παιδικα ρουχα τη ξερετε; ειχα παρει το πασχα απ τη δραμα, ειναι φτηνα και καλα!

εχει και σαιτ idexe.it.

φωτιες βαζεις...

Καπου τα εχω ξαναδει αλλα δεν θυμαμαι που!

Μπράβο ρε Δαλιδά!!!Αντε και με στίνγκ στην παραλία!!!:D:D:D

Με τον Στινγκ εννοεις;;;Μ' αρεσει..θα τον πάρω...ευχαριστώ!!!!:tongue::tongue::tongue:

περιμενω να κοιμηθει ο γιαννης(γαλα πινει)να κανω ενα μπανια και να κοιμηθω και εγω απο τις 10.

Δοντια εβγαλε ο δικος σου;;γιατί του δικου μου εκει την αποδιδω την γκρινια.Ησυχαζει μονο αν χτυπιουνται τα αλλα 2 από πάνω του κ ξεκαρδιζεται άμα τρωει κ καμμια αδεσποτη κλωτσια, μπουνια...:shock::shock::shock:

Ολη την υπολοιπη ωρα μιρλα. Why εξελιχθηκαν ετσι;;;Μηπως πεινανε;;;

Κ δεν ειπα ρε οτι εγινα κορμάρα κ εχασα κιλα, ειπα πως μπηκα στα ρουχα,τα οποια τα εχω αποκτησει μετα τις γεννες που έχω μονιμα 10+ απο το κανονικο!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

να'μαι...οι βραδυνες μου επισκεψεις ακυρωθηκαν...τι κριμα...μπουχαχα...αυριο ντο μεσημερι ομως θα εχω πολυ λαο σπιτι...

Το μεσαιο δεν εισαι κ εσυ;;Στον μεγαλο πιανει ομως που αυτος τα ξεκινα τις περισσοτερες φορες.

Ασε που ειναι συνεχεια σαν να σου λεει:δειρε με, βαλε με τιμωρια, πνιξε με, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!

Αλλα δικιο εχει κ αυτο ποιος μου ειπε να του κανω άλλα 2 αδερφακια;;;;;)

ηρεμησε ρε κοριτσι...φασεις περνανε και αυτα.....εγω ως μεσαια, τους αμφισβητουσα όλους, ό,τι μου ελεγαν το αντιθετο εγω...και ας ηξερα ότι θα με ρεψει ο πατερας μου....:rolleyes:.. Η αληθεια ειναι ότι ενιωθα παργκωνισμενη....αδικως....αλλα ενιωθα...

υπομονη και καλα ειπες και λιγο τιμωρια δεν ειναι κακο,εχθες στο τζαμπο ηταν μια μαμα και προσπαθουσε να βγαλει ακρη με 4 αγορια!!!!!!μου ηρθε να της πως χαρας στο κουραγιο σου!!!!

η ξαδερφη μου εχει τεσσερα....ενα 16 χρ, ενα 13, ενα 5 και ενα δυο...τους εχει σουζα..δεν ξερω πως αλλα τους καταφερνει χωρις φωνες, χωρις τιμωρια...μονο με το 'φιλοτιμο'...και δεν ειναι ανθρωπος δυναμικος..

κοριτσια, ολο ξεχναω να το πω, μια εταιρια idexe ιταλικη που εχει παιδικα ρουχα τη ξερετε; ειχα παρει το πασχα απ τη δραμα, ειναι φτηνα και καλα!

εχει και σαιτ idexe.it.

εγω δεν το ξερω κοτοπουλακι μου

Εσύ μου θυμίζεις την κόρη μου!!!

Εμένα η Εφη που είναι μεγαλη έτσι είναι!!!

!

ναι αλλα στην ηλιια της εφης ημουν αγγελος...μετα σαλεψα...απο τα 8-9 και μετα...μεχρι τοτε μονο δυο φορες ειχα κανει ραμματακια...:rolleyes:

θα σε δω στο τρωκτικο λοιπον...:tongue: σημεραδ διαβασα ότι επιασαν τον δημητριου για απατες χαχα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ειρηνη!!

Αφου ιδια ειναι κι αυτη!!! Αν δε ταιριαζανε...

Αάααα ωραιο ονομα.......θα γιορταζει μαζι με τον πεθερο της...αυτος γενεθλια.

Δοντια εβγαλε ο δικος σου;;γιατί του δικου μου εκει την αποδιδω την γκρινια.Ησυχαζει μονο αν χτυπιουνται τα αλλα 2 από πάνω του κ ξεκαρδιζεται άμα τρωει κ καμμια αδεσποτη κλωτσια, μπουνια...:shock::shock::shock:

Μπά....φαφουτης.....και δεν βλεπω και φως ακομα.

Μπας πεινανε,μπας διψανε ,μπας ζεστενονται?

Σημερα το πρωι του εδωσα πρωτη φορα γαλα σκονη....ευτυχως το ηπιε...σιγα σιγα να πινει γιατι σκαω να ειναι κολλημενος πανω μου.

Τωρα του εχω βγαλει τα μπουτια εξω και τον εχω σκεπασει με σεντονι.......για να δουμε....

Διαφημίσεις

Με τον Στινγκ εννοεις;;;Μ' αρεσει..θα τον πάρω...ευχαριστώ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κ δεν ειπα ρε οτι εγινα κορμάρα κ εχασα κιλα, ειπα πως μπηκα στα ρουχα,τα οποια τα εχω αποκτησει μετα τις γεννες που έχω μονιμα 10+ απο το κανονικο!

χαχα...και εγω τον Στινγκ σκεφτηκα μαρη.......και ο δικος μου τρελαινεται να τον παιζει ο αγγελος..ασ'τα μαρη....ο μικρος μου εμενα σε γενικες γραμμες δεν ειναι γκρινιαρης...ισα ισα....αλλα ενω ειχε μαθει μια χαρα χωρις αγκαλιες, εδω και ενα μηνα δεν πολυθελει το παρκο...η αγκαλια ειναι η στο καροτσι η στο καρεκλι...περιμενω τη στρατα τωρα μπας και ησυχασω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μπας ζεστενονται?

Σημερα το πρωι του εδωσα πρωτη φορα γαλα σκονη....ευτυχως το ηπιε...σιγα σιγα να πινει γιατι σκαω να ειναι κολλημενος πανω μου.

Τωρα του εχω βγαλει τα μπουτια εξω και τον εχω σκεπασει με σεντονι.......για να δουμε....

και εγω αυριο αποφασισανα του βαλω αμανικο και κοντομανικο απο πανω...νομιζω ζεσταινονται τα καυμενα...

221882cb0gkyh7q4.gif

Αάααα ωραιο ονομα.......θα γιορταζει μαζι με τον πεθερο της...αυτος γενεθλια.

Μπά....φαφουτης.....και δεν βλεπω και φως ακομα.

Μπας πεινανε,μπας διψανε ,μπας ζεστενονται?

Εγω προσπαθω να του δινω νερο με το μπουκαλι κ χαζολογαει δεν ξερει τι να το κανει.Κ εγω κουραστηκα με θηλασμο..:-(

Αλλα σκεφτομαι κ τις σκονες κ τα νερα κ τα μπουκαλια κ κουραζομαι χειροτερα.

Θελω να τελειωσω με χοντροδουλειες για να του ξεκινησω φαι.Εμενα φανηκαν κ τα 2 κατω αλλα χαλααααραααα, δεν βιαζονται.κ ειναι πρησμενα πολυ κ τα πανω.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

και εγω αυριο αποφασισανα του βαλω αμανικο και κοντομανικο απο πανω...νομιζω ζεσταινονται τα καυμενα...

το φανελακι στο μωρο το εχω βγαλει μια εβδομαδα.......

προχθες εβαλα και στο γιαννη κοντομανικο (με φανελακι) και σορτσακι.

.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...