Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πραγματικα Ιριδα ειναι σαν να μου περιγραφεις αυτο πο περασαμε με την μπεμπα πριν ενα μηνα!!!κανε υπομονη απο δω κ περα θα στρωσετε θα δεις!!!!!

πριν ενα μηνα... εγω γιατι τα τραβαω τωρα??????

ποτε δεν την ειχα τοση ωρα με γκρινια και καθε τρεις και λιγο στηθος.... συνηθως τρωει καμια ωρα μαζι με ολα τα συναφη και μετα τελος... αν αλλαξει τωρα τι να πω.... μα να χειροτερευει αντι να καλυτερευει το πραγμα???????????? ελεοοοοοοοοοοος

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!! Ναι λοιπον ο μπέμπης εγινε μεγαλος αντρας καναμε το εμβόλιο δεν κλάψαμε πολύ ε είναι γίγαντας!!! Μια χαρα μας βρήκε ο παιδιατρος και πλέον θα τρώει όποτε θελει παει το ανα 4 ωρες ναι λοιπόν θα κοιμηθώ!!!! 4500γρ 55 υψος και 38 το κεφαλακι μας. Καναμε το πενταπλό το εμβολιο και τον άλλο μηνα δεν εχουμε μας πηρε μονο 10 ευρω για το εμβολιο και 50 για την επίσκεψη ε λεει ήμαστε νεα παιδια τι να μας πάρει. Αυτά από μας ειμαι πολύ χαρούμενη που όλα είναι μια χαρα το σημαντικό ηταν να παρει βαρος λογο του χειρουργείου αφου πηρε τελείωσε ο κίνδυνος ειπε ο γιατρος θα συνεχίσουμε για ένα μηνα να περνουμε λιγο σίδηρο. Πρεπει να παω αυριο να αγορασω παρκοκρεβατο πρεπει να προσέξω κατι? Ξερετε τι με στενοχώρησε όμως λιγο μου ειπε ότι η τομη δεν θα φυγει και με τα χρονια θα ανοίξει αρεσουν αυτά λεει στης γυναίκες δεν βαριεσαι καλα να είναι το παιδι και όποιος πει τιποτα στα βαφτίσια να φαει σκατα!!!!

Αλέκα και Ελενη1 ειπε στον αντρα μου και θα ψαξει να βρει ένα προγραμμα να αντιγραψω τον ξευτερη και αν τα καταφέρουμε θα σας το στειλω να παιζουν τα παιδακια σας!! Επειδη το εχουν κανει ετσι ουτοσώστε να μην μπορεις να το αντιγράψεις αλλα θα προσπαθήσουμε να το σπασουμε!!!να μην πατε τωρα και το πληρώνετε. Αν το καταφερουμε θα σας πω

ΕΛΕΝΙΤΣΑ μου ειναι ενας κουκλος!!μπραβο σας!!!πατε πολυ καλα!!!μαλιστα μου θυμιζει λιγο το γιο μου ο μικρος!!!!κι οσο για την τομη ενα εχω να σου πω...ο στρατος εχει μια ουλη απο την τομη του σε σχημα στεκας στο κεφαλι του,η οποια εχει ανοιξει λιγο και ισως ανοιξει παραπανω...μαλλον μαλλια δεν θα βγουν εκει..δεν στενοχωριεμαι ομως καθολου αρκει το παιδι μου να ειναι καλα!!αλλωστε σε λιγα χρονια θα μπορει εκεινο το σημειο να το ¨γεμισει¨ !!

ΘΕΑΝΟΥΛΑ οτι επιθυμεις κοριτσι μου!!χρονια σου πολλα και γρηγορα με ενα δευτερο παιδακι!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

iridaki μην στεναχωριεσαι θα στρωσει. λενε οτι τα μωρακια ειναι καποιες φασεις που επειδη μεγαλωνουν παρα πολυ γρηγορα θελουν περισσοτερο γαλατακι κ γι'αυτο κανουν σα τρελλα!

και εγω το περασα αυτο περιπου οταν ο μπεμπης ηταν σαν τη μπεμπα σου!

κανε λιγο υπομονη.

ελενη, γκρινιαρης ειναι κ ο δικος μου! ολη την ωρα θελει να ειμαστε απο πανω του, να του αλλαζουμε συνεχεια θεση για να αλλαζει παραστασεις κ παντα οταν τον εχουμε αγκαλια θελει να ειμαστε ορθιοι κ να περπαταμε!!!

λιγες οι στιγμες που καθεται ηρεμος! εμμμ, σκορπιουδακια πεισματαρικα βλεπεις!!!

κ εμενα τωρα κοιμηθηκαν οι αντρες μου κ παω να κανω ενα μπανακι κ θα την πεσω κ εγω!

qC91p2.pngaQK1p2.png

εεεεεελλλλλααααααααα!!!!!!!!!!!!!

ας πανηγυρισουμε ολες μαζι!!!!!!!!!!!!!!

εχω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ιντερνετ στο σπιτακι μου!!!!!

κ δεν θα με πρηζει η μανουλα μου ΕΥΑΝΘΙΑ μου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

υπομονη υπομονη θα το παλεψω......

ευχαριστω για τη συμπαρασταση φιλεναδες!!!!!!!!!!!!!!

αχ και να μουν αθηνα να συναντιομασταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ηθελα τοσο πολυ!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας τσουπριτσες....ελενιτσα και εμενα ειναι τσαντιλας... το ξερεις!!! Αλλα λεω θα'χει παρει απο τον παππου του χαχα!!!! Ελενη 26 μην ακουω τετοια....όποιος τολμησει και πει κατι να του πεις να το βουλωσει...Κοιτα της ευουλας το γιοκα... εχει δεν εχει τομη, κουκλος ειναι. ετσι και ο δικος σου.

Θυμαμαι εγω που ημουν 15 χρ και θα πηγαινα για μπανιο με το σχολειο και ντρεπομουν που θα εβλεπαν τα σημαδια τα παιδια... ηταν η πρωτη φορα και η τελευταια που με ενοιαξε. Ποτε δεν μου ηταν εμποδιο στη ζωη μου ή στις γκομενοδουλειες. Μη σε νοιαζει... κοιτα και εσυ όμως μην του το λες όλη την ωρα μεγαλωνοντας γιατι θα του δημιουργησεις κομπλεξ.

Ομορφακια εισαι ον λαιν??? Μπραβο μαρη τεκνολοτζι φρικ!!! χαχα

Μαρκελλος και εγω στεναχωρηθηκξα που του εκοψα το αλμιρον...αλλα δεν το σηκωνε τι να κανω?? Δεν ηταν μονο η δυσκοιλιοτητα, το εβλεπα οτι του πεφτε βαρυ. Και ο Αγγελος στην αρχη μια φορα στις δυο μερες εκανε κακα με το αλμιρον αλλα εξ αρχης το ειχε παρει μια χαρα και δεν του το άλλαξα ποτε. Θα περιμενω μεχρι να περασει το τριμηνο και μπορει μετα να το ξαναλλαξω. Θα ρωτησω το γιατρο.

ξεχασα κατι?? Δεν θυμαμαι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Χρόνια πολλά κοριτσάκια!!!!

Θεανούλα χρόνια σου πολλά!! Να σε χαίρονται κ εσύ ότι ποθείς!!!!

Ασπα κ του χρόνου!!! Με τι δέχεσαι;;; Τσεκ, σμσ, εμαιλ, μσν;;;;

Ιριδάκι κ μεις χθες κοιμηθήκαμε στις 4.30, μέχρι τις 9 όμως, αλλά εμένα έχει ενοχλήσεις!!! Να σου πω δεν με ένοιαξε τόσο το ξενύχτι, ευχαριστήθηκα κ ξεκουράστηκα πιο πολύ που κοιμήθηκα σχεδόν 5 'ωρες σερί!!!

Μάρκελλος κάνε με εσύ φίλη γιατί είναι το μόνο που δεν σκαμπάζω, κ αν θες βοήθεια πες!!!

Αλεκάκι τι ζόρι κ αυτό με τα γάλατα;;;

Πάντως ένα από τα δύο παιδιά θα σε παιδέψει, δεν παίζει!!! Εμένα με παίδεψε ο πρώτος, ο οποίος κοιμόταν μόνο 3-4 ώρες την ημέρα!! Ο 2ος χαρά θεού!!! Υπνο;;;; Ξέχναγα πως έχω μωρό!! Φαί;;; Όταν του έδινες, όσο του έδινες! Ούτε γουλιές, ούτε ρεψίματα!! Αφού σκεφτόμουν να πετάξω τα γουλίνια! Πήρα θάρρος κ εγώ κ ο τρίτος με παιδευει σαν τον πρώτο!!!

Εσένα τα έκαναν ανάποδα!!! Για να σου κοπεί το θάρρος μια κ καλή!!!!:lol::lol::lol:

Ελένη26 όποτε βλέπω το αντράκι σου μου φτιάχνει η διάθεση!! Τι χαρούμενο μωράκι είναι αυτό;;; Μου εκπέμπει πολύ θετική αυρα!!!

Δεν θυμάμαι άλλα...

Εμείς σήμερα πήγαμε οικογενειακώς για καφεδάκι!! Καλά ήταν, αλλά βρε παιδί μου για ένα δίωρο σου φευγει όοοολη η μέρα!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

εεεεεελλλλλααααααααα!!!!!!!!!!!!!

ας πανηγυρισουμε ολες μαζι!!!!!!!!!!!!!!

εχω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ιντερνετ στο σπιτακι μου!!!!!

κ δεν θα με πρηζει η μανουλα μου ΕΥΑΝΘΙΑ μου!

:wink::wink::wink: Καλως την!!!

τι γινεται ? πως παει η Χριστιανα?

τελικα στο εγραψαν το γαλα? κ αν ναι σε ποιο τμημα πηγες? λεω αυριο που θα παμε στο παιδων αν προλαβω να το κοιταξω κ αυτο.

qC91p2.pngaQK1p2.png

εντωμεταξυ δεν κοιμηθηκα καλα καλα γιατι τον πιασανε πονακια παλι...τωρα τον ξανακοιμησα , να δουμε μεχρι ποσο ...

θα παμε κ στη μανα μου το απογευμα...

θα κατσω να φτιαξω κιμα για αυριο να φαμε με μακαρονια, γιατι ουτε να μαγειρεψω δεν με αφηνει ο σκατουλης.

Χρόνια πολλά κοριτσάκια!!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε οικογενειακώς για καφεδάκι!! Καλά ήταν, αλλά βρε παιδί μου για ένα δίωρο σου φευγει όοοολη η μέρα!!!

και εγω αυτο λεω μωρε...ενταξει μου την εχει βαρεσει να ειμαι συνεχεια μεσα αλλα οταν ειναι να βγουμε ...προετοιμασια μεγαλη απο πριν, μετα οταν γυρναμε να ταισεις, να κοιμισεις, να συμαζεψεις την "προετοιμασια" θερμος, μπουκαλια, παμπερς, ρουχα. ενας χαμος! αλλα μαλλον θα πρεπει να το συνηθισω, ε??? ετσι θα ειναι απο δω και περα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Τον κοιμιζα απο τις 2.30 και τελικα κοιμηθηκε 4.30...ελειπε και ο Γιαννάκης λαι κοιμηθηκα και εγω και ξυπνησαμε μαζι τωρα.

ελενη, γκρινιαρης ειναι κ ο δικος μου! ολη την ωρα θελει να ειμαστε απο πανω του, να του αλλαζουμε συνεχεια θεση για να αλλαζει παραστασεις κ παντα οταν τον εχουμε αγκαλια θελει να ειμαστε ορθιοι κ να περπαταμε!!!

λιγες οι στιγμες που καθεται ηρεμος! εμμμ, σκορπιουδακια πεισματαρικα βλεπεις!!!

!

Αυτο το όρθιο πάλι ? Τι πραμα ειναι και αυτο ρε παιδάκι μου ? Με εχει φαει η ορθοστασια και η πολυλογια.....:P

κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!

χρονια πολλα σε ολες!!!!!!!!

να μη σας πω τι τραβηξαμε το βραδυ... η καλη μας η μπεμπουλα εκανε μπανακι εφαγε και 23.00 κοιμηθηκεεεεεεε ξυπναει και 03.00 παλι για φαι α ωραια λεω, ειχα κοιμηθει κι ολας μια χαρα........ και ποτε ξανακιμηθηκε ρε κοριτσια? στις 09.30!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν ειναι ποτε δυνατον!!!!!!!!!!! να την εχω μια στο στηθος αφου εκλαιγε μια να τα κανει και ξανα μανα απο την αρχη, ε θα αλλαξαμε και 3-4 παμπερς.... και μετα ξυπνησε 12.30 παλι για φαι και τωρα υπνος.....

τι να πω... εγω απογοητευτει! δαλιδα θα προσπαθησω να τη κρατησω τη μερα ξυπνια να δω τι θα κανει....

Προσπαθησε να την κάνεις μπανιο νωρις το απογευμα γιατι φαιρνει υπερενταση!!!!!Και αν σου κοιματε καμμια φορα δεν χαλασε και ο κοσμος να μην την κανεις και 1 μέρα.Παντως με το να την κρατησεις ξυπνια νομιζω πως θα κουραστεις περισσοτερο( απο την προσπαθεια)και θα νευριάσει το μωρο και θα έχεις χειτοτερα.

Να κοιμάσε την ημέρα οταν κοιμάτε για να αντεξεις μεχρι να φτιάξουν τα πραγματα ,μονο ετσι θα ηρεμησεις.

Ασε τα πιατα το σίδερο κτλ και μολις κοιμηθει κοιμησου μην κοιτας τι ωρα ειναι και δεν κοιμάσε κοιμησου και θα με θυμηθεις.:wink:

γεια σας κοριτσια!! Ναι λοιπον ο μπέμπης εγινε μεγαλος αντρας καναμε το εμβόλιο δεν κλάψαμε πολύ ε είναι γίγαντας!!! Μια χαρα μας βρήκε ο παιδιατρος και πλέον θα τρώει όποτε θελει παει το ανα 4 ωρες ναι λοιπόν θα κοιμηθώ!!!! 4500γρ 55 υψος και 38 το κεφαλακι μας. Καναμε το πενταπλό το εμβολιο και τον άλλο μηνα δεν εχουμε μας πηρε μονο 10 ευρω για το εμβολιο και 50 για την επίσκεψη ε λεει ήμαστε νεα παιδια τι να μας πάρει. Αυτά από μας ειμαι πολύ χαρούμενη που όλα είναι μια χαρα το σημαντικό ηταν να παρει βαρος λογο του χειρουργείου αφου πηρε τελείωσε ο κίνδυνος ειπε ο γιατρος θα συνεχίσουμε για ένα μηνα να περνουμε λιγο σίδηρο. Πρεπει να παω αυριο να αγορασω παρκοκρεβατο πρεπει να προσέξω κατι? Ξερετε τι με στενοχώρησε όμως λιγο μου ειπε ότι η τομη δεν θα φυγει και με τα χρονια θα ανοίξει αρεσουν αυτά λεει στης γυναίκες δεν βαριεσαι καλα να είναι το παιδι και όποιος πει τιποτα στα βαφτίσια να φαει σκατα!!!!

Αλέκα και Ελενη1 ειπε στον αντρα μου και θα ψαξει να βρει ένα προγραμμα να αντιγραψω τον ξευτερη και αν τα καταφέρουμε θα σας το στειλω να παιζουν τα παιδακια σας!! Επειδη το εχουν κανει ετσι ουτοσώστε να μην μπορεις να το αντιγράψεις αλλα θα προσπαθήσουμε να το σπασουμε!!!να μην πατε τωρα και το πληρώνετε. Αν το καταφερουμε θα σας πω

Ελενάκι μου ευχαριστω και μονο που το σκεφτηκες !!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

:wink::wink::wink: Καλως την!!!

τι γινεται ? πως παει η Χριστιανα?

τελικα στο εγραψαν το γαλα? κ αν ναι σε ποιο τμημα πηγες? λεω αυριο που θα παμε στο παιδων αν προλαβω να το κοιταξω κ αυτο.

καλα ειναι τωρα.. παιρνει ακομα αντιβιωση βεβαια!

12/1 εχω κλεισει ραντεβου απογευματινο να πληρωσω 60 ευρουλακια, γιατι αν περιμενα δωρεαν ηταν τον απριλιο! μεχρι τοτε θα ειχαμε φαληρισει. εκλεισα με αλλεργιολογο, κ θα σου πω τοτε τι εγινε. ελπιζω να πανε ολα καλα, γιατι αυτες οι εξετασεις μου ειπε ο παιδιατρος κανεις δεν μπορει να αποδειξει οτι ειναι σωστες, γιατι ειναι κατα 50% σωστες οτι το μωρο εχει δυσανεξια στο γαλα.

αυτια... τα υπολοιπα το βραδυ! μοναχουλες μας!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλα ειναι τωρα.. παιρνει ακομα αντιβιωση βεβαια!

12/1 εχω κλεισει ραντεβου απογευματινο να πληρωσω 60 ευρουλακια, γιατι αν περιμενα δωρεαν ηταν τον απριλιο! μεχρι τοτε θα ειχαμε φαληρισει. εκλεισα με αλλεργιολογο, κ θα σου πω τοτε τι εγινε. ελπιζω να πανε ολα καλα, γιατι αυτες οι εξετασεις μου ειπε ο παιδιατρος κανεις δεν μπορει να αποδειξει οτι ειναι σωστες, γιατι ειναι κατα 50% σωστες οτι το μωρο εχει δυσανεξια στο γαλα.

αυτια... τα υπολοιπα το βραδυ! μοναχουλες μας!

αντε βρε,να σταματησει πια αυτη η ταλαιπωρια...κι οσο για τα ευρουλακια τι να κανουμε...στην ελλαδιτσα ειμαστε..η δωρεαν υγεια αστα...χαλαλι αν ειναι για την υγεια μας και για τα παιδακια μας..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

αντε βρε,να σταματησει πια αυτη η ταλαιπωρια...κι οσο για τα ευρουλακια τι να κανουμε...στην ελλαδιτσα ειμαστε..η δωρεαν υγεια αστα...χαλαλι αν ειναι για την υγεια μας και για τα παιδακια μας..

Πέστα....εδω όταν επερνα τηλ. να κλέισω για το τρίπλεξ του μωρου (επερνα απο κινητο)

πληρωσα 7,80 κινητο και τελικα δεν ειχε ραντεβου:mad:.....και η εξεταση στο Μητερα που πηγα εκανε 18,00.:rolleyes:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...