Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:D:Dεμενα ολα μου ανοιγουν την ορεξη και μου κλεινουν την πορτα της παραλιας:tongue::tongue:

την κανεις την διαιτα?εχασες τιποτα?εγω με πολλες παρασπονδιες 6 κιλακια!

6 κιλα??:shock: μπραβο ρε ελενιτσα....εγω δεν εχω ξαναζυγιστει απο τοτε που ειχα ζυγιστει και ημουν 84 (ειχα χασει 2.5 κιλα)...φοβαμαι να ζυγιστω πρωτον γιατι δυο μερες σερι ετρωγα:mad: δευτερον γιατι περιμενω να αδιαθετησω και τριτον γιατι αλλαξα τη δοση στο χαπι (τη μικρυνα)...και αυτο σημαινει ότι πρεπει να κανω διαιτα για να μην παχυνω μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος, και όχι για να αδυνατισω..ασ'τα.

Εκανα και εξετασεις και ο μεταβολισμος μου 'χανει' περιπου 30% κλαψ...τεσπα...μου ειπε ο γιατρος ότι μπορω να τα χασω αλλα με δυσκολια και αργα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

6 κιλα??:shock: μπραβο ρε ελενιτσα....εγω δεν εχω ξαναζυγιστει απο τοτε που ειχα ζυγιστει και ημουν 84 (ειχα χασει 2.5 κιλα)...φοβαμαι να ζυγιστω πρωτον γιατι δυο μερες σερι ετρωγα:mad: δευτερον γιατι περιμενω να αδιαθετησω και τριτον γιατι αλλαξα τη δοση στο χαπι (τη μικρυνα)...και αυτο σημαινει ότι πρεπει να κανω διαιτα για να μην παχυνω μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος, και όχι για να αδυνατισω..ασ'τα.

Εκανα και εξετασεις και ο μεταβολισμος μου 'χανει' περιπου 30% κλαψ...τεσπα...μου ειπε ο γιατρος ότι μπορω να τα χασω αλλα με δυσκολια και αργα...

τι μπραβο ρε εχω δρομοοοοο ουυυυυ ασε αλλα 20 ειναι απλα ειναι εμφανες το ξεφουσκομα αλλα απο ρουχα ασε ακομα στα μεγαλα .τωρα πραγματικα το ραβω ομως.Ενταξει κ εσυ μην ανχωνεσαι γιατι ειναι χειροτερο θα τα χασουμε μωρε σιγα σιγα!πωπω θα ρθει παλι η αυτη να τελειωσει τα χτεσινα στο σιδερο και βαριεμαι.....θελω βολτα αλλα σε λιγο απο τα ρουχα που εβγαλα στη μεση θα κοιμομαστε στο μπαλκωνι:-(θα κατσω μεχρι τη 1 εδω και μετα θα δω ή που θα τα αφησω ετσι κ θα την κανω η που θα πιασω το σιδερακι ....μεγαλο διλλημα:tongue:

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

τι μπραβο ρε εχω δρομοοοοο ουυυυυ ασε αλλα 20 ειναι απλα ειναι εμφανες το ξεφουσκομα αλλα απο ρουχα ασε ακομα στα μεγαλα .τωρα πραγματικα το ραβω ομως.Ενταξει κ εσυ μην ανχωνεσαι γιατι ειναι χειροτερο θα τα χασουμε μωρε σιγα σιγα!πωπω θα ρθει παλι η αυτη να τελειωσει τα χτεσινα στο σιδερο και βαριεμαι.....θελω βολτα αλλα σε λιγο απο τα ρουχα που εβγαλα στη μεση θα κοιμομαστε στο μπαλκωνι:-(θα κατσω μεχρι τη 1 εδω και μετα θα δω ή που θα τα αφησω ετσι κ θα την κανω η που θα πιασω το σιδερακι ....μεγαλο διλλημα:tongue:

και εγω...14 κιλα..αν όχι 14, 13 (αν εχω χασει κανενα παραπανω:-()....20 ιουνιου που θα γινω νονα θα ειμαι σαν την αρουδα....στη βαφτιση την δικη μας να δω τον Σεπτεμβρη...τεσπα...καλο επομενο καλοκαιρι!!

εγω συμαζεψα λιγο, θα κανω και λιγο σιδερο και θα παω το παιδακι μου σε κανα παρκο να παιξει....

αυριο θα ερθουν κατι φλοι μας για ολοημερη:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω συμαζεψα λιγο, θα κανω και λιγο σιδερο και θα παω το παιδακι μου σε κανα παρκο να παιξει....

:tongue:

που θα πας?παμε πουθενα παρεα?καπου στη μεση αν θες να βρεθουμε να μοιρασουμε τη διαδρομη μενουμε κ κοντα!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

που θα πας?παμε πουθενα παρεα?καπου στη μεση αν θες να βρεθουμε να μοιρασουμε τη διαδρομη μενουμε κ κοντα!!!

χαχα..ναι πολυ κοντα...ελεγα μωρε να παω εδω διπλα που εχει ενα παρκακι, όχι τιποτα σοβαρο...Με τον αγγελο πηγαινα παντου αλλα με το μικρο παρεα δυσκολευομαι να παω μακρυα...κουραζομαι κι όλας γρια γυναικα....:rolleyes:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εγω μηλο αχλαδι μπανανα δινω!

τωρα λεω αντι για αχλαδι να βαλω ακτινδιο!

Ακτινίδιο γιατί;;;Βάλε βανίλια(δαμάσκηνο).Είναι το πιο υγιεινό φρούτο επιμένω!!!!!

:tongue::P:p..εμενα όλα αυτα μου ανοιγουν την ορεξη παντως...:rolleyes:

γιατι να παειραζει η μπανανα? εμεις δινουμε πρωτα μηλο, μετα αχλαδι και μετα μπανανα και τελος πορτοκαλι,....μετα αρχιζουμε τα σουβλακια:tongue::tongue::tongue:

Και γώ αυτό λέω,γιατί πορτοκάλι και οχι μπανάνα;180γρ, έφαγε αλλά με όρεξη!Μακάρι να τρώει έτσι τα φρούτα!Και κρέμα τελικά τρώει μόνο της Χολ.Και είναι τόσο άνοστη!!!:tongue:

χαχα..ναι πολυ κοντα...ελεγα μωρε να παω εδω διπλα που εχει ενα παρκακι, όχι τιποτα σοβαρο...Με τον αγγελο πηγαινα παντου αλλα με το μικρο παρεα δυσκολευομαι να παω μακρυα...κουραζομαι κι όλας γρια γυναικα....:rolleyes:

ναι καιμενη γρια γυναικα:tongue:καλα εγω δεν εχω ιδεα πως να ερθω εκει ...εσυ με τα ποδια δυσκολο να ερθεις καπου:tongue::tongue::tongue:οποτε μαλλον μονες μας θα παμε!κριμα μαρ κ λεω ωραια βρηκα παρεα:D

Καλημέραααααααααααααααα!!!!!!

Καλημέρα ομορφές !!!!!

Χθες ειχα παει σε ενα αφτερ....2 με 4,30......

απο τις 7 παρα δεκα τραγουδαμε...

παω να σας διαβασω.

Ακόμα διαβαζεις εσυ? Και που ειναι η περιγραφή?

Τι εθιμα ειναι αυτα με την βαφτιση :shock:.....σαν ντοκιμαντερ της ΕΤ3....:tongue:

Εμεις απλα δεν κανουμε μπανιο το μωρο 3 μερες.......και ρουχα αλλαζουμε και απόλα.....το νερο του μπανιου σε γλαστρα(χωμα)και τα λαδοπανο ξεπλυμα σε θαλασσα....αυτα!!!!

Μαιρη....πες τους δεν καλω στο ξελάδωμα....καλώ στο ξεσκ@τωμα.....ελατε να σας ριξω ενα χ@#ημο...........:tongue::tongue::tongue:

Τι να κανουμε? χωριό ειμαστε εδω...... Δεν ειμαστε στας Αθήνας..... Οσο για το ξεσκ@τωμα τέλεια ιδέα.............:P :p:p:p:p:p Μαίρη πρέπει να το κανεις οπωσδηποτε.....

καλημερα τσουπρες.....εχω ενα καρο δουλειες....ξεκιναω πρωι πρωι,, χαρωπη νοικοκυρα...φιλακια......\

1) το πιστευεις οτι με συγκινει η ιδεα να σε δω νυφη???:rolleyes: ρε τι παθαμε με εσας....

2) αχχχχχ......περιμενω.....

3) εχω κανει εντιτ μαρη...να σβησω τα πολλα πολλα....πολυ γφελιο παντως εκανα που σε διαβαζα....:D

4) εχουν τυψεις τωρα και ψαχνονται....καλα εκανες...

5) α καλα..εγω δεν εκανα τιποτα η αχρηστη..εκανα μπανιο την επομενη μερα κλπ....το νερο δεν το πεταξα πουθενα...πηγα μονο μια φορα στην εκκλησια μετα τη βαφτιση και τη λαμπαδα την αφησα μονη μου σε ενα ξωκκλησι.....

6) 37 και 2?? Οιμε....τελικα το δικο μου ειναι το προωρο..37 εβδομαδων...

Παντρως και εγω πιστευω ότι περα απο το ουσιαστικο θεμα προωροτητας, ενα παιδακι κατω απο την 39 εβδομαδα, ειναι λιγο προωρο....Τα δικα μας, σε σχεση με τα αλλα μωρουλια, εχουν χασει τρεις εβδομαδες στην κοιλια...

1) Και εμενα και εμενα..... Εχουμε φαει χοντρο κολλημα.....

2) Να βγαλεις και μια φωτο να σε βλεπουμε..... Εγω ξερω τα περασα πριν απο εσας...... Και μονο αυτο μου φτανει για να επιβεβαιωσω μια ακομα φορα τα τζατζογηρατεια μου!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

3) Χαθηκε ο κόσμος να το γραψεις παρακατω να μην ψαχνομαστε και εμεις οι ερμες αξημερωτα? :tongue::tongue: Και εχεις και το θρασος να γελας :tongue::tongue:

4) Και ακομα καλυτερο αυτο που ειπε η Ελενη με το ξεσκ@τωμα!!!!

5) Ε οχι και αχρηστη........... Καθε μερος τα εθιμα του καθε ανθρωπος τα δικα του....

6) Για μια ακομα φορα ντοκ θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!

Καλημεραααα!!

Παραδοξως η δικια μας κοιμηθηκε το βραδυ!!! κανουν δουλεια και τα βρεφικα ληγμενα τελικα!!!χιχιχι!!

Αααααααααααααα εβγαλε και απο αυτα τωρα η Ελενη? Ευγε κοριτσι μου!!!! Στειλε της κοτας μαι κουτα να εχει :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ασχετο, στο προσκλητηριο γραφουμε τα ονοματεπωνυμα των γονιων ετσι: Κωστας-Μαρια Παπαδοπουλου; Ή ετσι: Κωστας Παπαδοπουλος, Μαρια Καρακοτσυφακη;

Καταλαβατε τί εννοω, ε; Τα χω δει και με τους 2 τροπους γραμμενα, αλλα ποιος ειναι ο πιο "σωστος";

Εχω εγραψα το πρωτο στους μεγαλους.... Το ιδιο θα γραψω και τωρα....

καλημερα!!!

εγω τα ειχα γραψει ξεχωριστα αλλα μια φιλη μου ειπε οτι απο την στιγμη που παντρευομαστε ειμαστε μια οικογενεια και πρεπει να γραφει ενα επιθετο:Dκαι το αλλαξα:D

Συμφωνω.....

Ειμαι πολύ χαρούμενη!!Το παιδί μου έφαγε όλη την φρουτόκρεμα,επειδή σήμερα της έβαλα μπανάνα!!!!!

Ελένη1,πού είσαι;;Πειράζει που έβαλα και μπανάνα;;Η Γιατρός μου είπε,μήλο,αχλάδι και πορτοκάλι.Χθες την έβαλα μέσα ρυζάλευρο και το έφαγε με τα χίλλια ζόρια.Σήμερα την μπανάνα ανοιγε το στόμα κανονικά!Αλλαργιογόνο το πορτκάλι είναι.Αφού μου έδωσε πορτοκάλι,τί πειράζει η μπανάνα;;;;Τί λέω,θεέ μου;;;;

Αη μαρηηηηηηηηηη λες και δεν ξερεις λες και εισαι πρωτομανα!!!!! Και επειδη εισαι και λιγο γιαγια ρυζαλευρο σκετο της εβαλες? Για ολα σε εχω ικανη εσενα..... :tongue::tongue::tongue::tongue: Η μηπως ηθελες να γραψεις ρυζαλευρο βανιλια και ξεχασες τη δευτερη λεξη λόγω αλτσχαιμερ? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν με λες ανθυμασαιγριαγυναικαπουεισαι ενα ποιηματακι καλοκαιρινο που παει "τωρα που φευγεις απο εδω μικρο και ανησυχο πουλακι..........." το θυμασαι? Να το γραψεις για τις τσουπρες να κλαψουν λίγο?

:D:Dεμενα ολα μου ανοιγουν την ορεξη και μου κλεινουν την πορτα της παραλιας:tongue::tongue:

Και εγω οπως ειδατε ειπα ΘΑ ξεκινησω διαιτα και χτυπαω κατι σπεσιαλ τοστ......... Παραλια μονο με παρεο μεχρι τον αστραγαλο με βλεπω φετος.......

Σορρυ που εκανα τρια μυνηματα αλλα δεν με αφηνε το ατιμο....

Διαφημίσεις

Ειμαι πολύ χαρούμενη!!Το παιδί μου έφαγε όλη την φρουτόκρεμα,επειδή σήμερα της έβαλα μπανάνα!!!!!

Ελένη1,πού είσαι;;Πειράζει που έβαλα και μπανάνα;;Η Γιατρός μου είπε,μήλο,αχλάδι και πορτοκάλι.Χθες την έβαλα μέσα ρυζάλευρο και το έφαγε με τα χίλλια ζόρια.Σήμερα την μπανάνα ανοιγε το στόμα κανονικά!Αλλαργιογόνο το πορτκάλι είναι.Αφού μου έδωσε πορτοκάλι,τί πειράζει η μπανάνα;;;;Τί λέω,θεέ μου;;;;

ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΙς κανα δυο τρια???σοκολατακια εννοω...οχι κιλα!!!:tongue:τι να πειραζει....και εγω βαζο και δευτερα θα βαλω πορτοκαλι!

εγω μηλο αχλαδι μπανανα δινω!

τωρα λεω αντι για αχλαδι να βαλω ακτινδιο!

και πορτοκαλι θα βΑΛΩ ΤΩΡΑ!!!!;)απο δευτερα εννοω!!

ναι καιμενη γρια γυναικα:tongue:καλα εγω δεν εχω ιδεα πως να ερθω εκει ...εσυ με τα ποδια δυσκολο να ερθεις καπου:tongue::tongue::tongue:οποτε μαλλον μονες μας θα παμε!κριμα μαρ κ λεω ωραια βρηκα παρεα:D

θελεις να ερθεις εδω????αλλιως υπαχει μια περιπτωση να παμε το απογευμα στον αλιμο, εκει στο παρκο, και να μην τον παω τωρα....αν παμε το απογευμα θα ερθεις??

221882cb0gkyh7q4.gif

Αη μαρηηηηηηηηηη λες και δεν ξερεις λες και εισαι πρωτομανα!!!!! Και επειδη εισαι και λιγο γιαγια ρυζαλευρο σκετο της εβαλες? Για ολα σε εχω ικανη εσενα..... :tongue::tongue::tongue::tongue: Η μηπως ηθελες να γραψεις ρυζαλευρο βανιλια και ξεχασες τη δευτερη λεξη λόγω αλτσχαιμερ? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν με λες ανθυμασαιγριαγυναικαπουεισαι ενα ποιηματακι καλοκαιρινο που παει "τωρα που φευγεις απο εδω μικρο και ανησυχο πουλακι..........." το θυμασαι? Να το γραψεις για τις τσουπρες να κλαψουν λίγο?

Ρυζάλευρο-βανίλια της νουνού της έδωσα αλλά δεν της άρεσε!Τώρα της δίνω ρυζάλευρο με κεχρί βιολογικά και το τρώει μια χαρά!(άσχετο,ο αδερφός μου μου είπε οτι το κεχρί το έδιναν στις κότες για να μεγαλώσουν!:tongue::tongue::tongue:).

Αυτό το ποιημα δεν μου λέει κατι.Μαλλον θα το λεγατε στο κρυφό σχολειο,την πρώτη μορφή παιδικού!Ψάξτο στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη,ίσως το αναφέρει.Ή ρώτα την Κίμη!

Ξέχασα να σου πώ οτι η μικρή σου είναι καρακουκλάκι όπως και τα άλλα σου!!Θα σχολιάσω μετά.

δεν σα ειπα.....

θυμασται το ζευγαρι που μου ειπαν οτι δεν θα ερθουν στα βαφτισια,ετσι?

με πηρε τηλ η κοπελα να δει τι κανουμε και να βρισκομασταν....της εια δεν γινεται καναμε εμβολιο κλπ,μου λεει ποτε θα βρεθουμε?λεω μετα τα βαφτισια εχω πολυ τρεξιμο......

ξεκινησατε λεει μοιραζεται προσκλ.λεω ναι,αυτους δεν θα τους δωσουμε αφου δεν θα ερθουν....και μετα με ρωτησε αν τη 3 μερα στο ξελαδωμα θα καλεσω κοσμο και τις ειπα οχι....

με πιο συνοπτικες διαδικασιες δεν γινοταν!!!!!!!!!!!!!;)

Μαιρη απανταω εγω. Για εδω Λαγκαδα.... Την τριτη μερα μετα τα βαφτισια και αφου δεν εχουν λουστει τα μωρα και δεν εχουν βγαλει τα λαδοπανα ερχεται η νονα με σαμπουαν, κολωνια αλλιαξια εσωρουχα και ρουχακια και ξελαδωνει το μωρο. Βάζουμε νερο σε μπανακι και εκει ριχνουμε κερματα για να εχει το μωρο λεφτα και μετα με ενα μπρικι η νονα ριχνει απο ψηλα νερο στο μπανακι. Οσο υψος εχει το μπρικι λενε τοσο ψηλο θα γινει το μωρο. Μετα η νονα λουζει το μωρο και στο ιδιο νερο ξεπλενουμε και τα λαδοπανα και την πετσετα. Αφου τελειωσουν ολα παμε και πεταμε το νερο πισω απο το ιερο της εκκλησιας λιγο λιγο προσεχοντας να μην το πατησει ανθρωπος δηλαδη στον τοιχο. Αυτα

τρελλη εισαι μαρη??? κ δεν ξεκαρδιζεστε πανω απο το μωρο με τα κερματα κ τα νερα????

Τι εθιμα ειναι αυτα με την βαφτιση :shock:.....σαν ντοκιμαντερ της ΕΤ3....:tongue:

Εμεις απλα δεν κανουμε μπανιο το μωρο 3 μερες.......και ρουχα αλλαζουμε και απόλα.....το νερο του μπανιου σε γλαστρα(χωμα)και τα λαδοπανο ξεπλυμα σε θαλασσα....αυτα!!!!

Μαιρη....πες τους δεν καλω στο ξελάδωμα....καλώ στο ξεσκ@τωμα.....ελατε να σας ριξω ενα χ@#ημο...........:tongue::tongue::tongue:

τελεια ιδεαααα!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

καν'την γαργάρα...:tongue::tongue::tongue: εγω γιατι νομιζεις αλλαξα το παλιο?? Για να εχει και ο μικρος ενα καινουριο σαλονι να καταστρεψει όπως κατεστρεψε και ο μεγαλος το παλιο...;)καλημερα

απο τωρα τα κατεστρεψε? νωρις δεν ειναι???? μαλλον γινομαι κακια για να μεινουν ολα στη θεση τους!! αυτο καταλαβα...:rolleyes:

ναι ρε γμτ, παντου χρησιμοποιουμε το δικο μας, με ξενιζει λιγο!!

οχι οτι δειχνει κατι, α ειμαι ανεξαρτητη κτλ αλλα και στην εκκλησια που πηγα να κλεισω θα δινα το δικο μου επιθετο, το ιδιο και στο μαγαζι (εκει εδωσα το δικο μου!!χιχιχι!!).

Μ εστειλε η μανα μου ενα φακελο που γραφει ποιους συγγενεις θα καλεσουμε και απ εξω μ εγραψε με το επιθετο του Γιωργου, και με φανηκε λιγο παραξενο, αλλα οκ ειναι και θεμα συνηθειας, οταν 34 χρονια λες αυτο το επιθετο, δυσκολευεσαι να ξεστομισεις του αντρα σου!:D:D:D

εγω μια χαρα το εχω καβατζωσει το δικο του.. σε σχεση με το δικο μου, μουρλια ειναι!! αφου ρε παιδια στον παιδιατρο λεμε οτι η ειμαστε η κυρια του κυριου. δεν λεμε ειμαι η για τον γιο μου τον ξερωγω... οποτε ολοι ειμαστε ενα!

ναι ρε εννοειται...τι ανεξαρτητη και βλακειες...όταν εχεις μωρο δε μπορεις να εισαι ανεξαρτητη:)....απλα και εγω δε μπορουσα να με γραψω με το ονομα του....δε μου πηγαινε...:D

εμενα μου παει!! με "κοβει"...

ε, εισαι υπερτυχερη... εμενα με εχεις γκαντεμιασει κ εχω χασει μονο 2,5.

καλο μεσημερι!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ε, ρε φουστη μου...

μη μ'αφησει να γραψω μια φορα! ξυπνησε!

φευγω για το μαγαζι γιατι θα ερθουν τα σογια απο το χωριο να δουν το θειο βρεφος...

τα λεμε το βραδυ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...