Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε 2,5 χρονακια Αλεξ μου, αν ολα πανε καλα (Θεου θελοντος), κατα πασα πιθανοτητα θα υπαρχει κι αλλο μωρακι στην οικογενεια!!! Να περιμενω αλλα 2,5 χρονακια μετα;;;

Ποτε θα τ αλλαξω; οταν φυγουν για σπουδες;;; Κλαψ!!

μμμμ καλα λες....εγω το εκανα ετσι γιατια ργησα να κανω παιδακι μετα το γαμο..τοτε παρε τωρα, ασε να στα κανουν σκτ και τα δυο ζουζουνια σου, και τ'αλλαζεις μετα....όταν παει και το μικρο γυρω στα 6 ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασχετο, στο προσκλητηριο γραφουμε τα ονοματεπωνυμα των γονιων ετσι: Κωστας-Μαρια Παπαδοπουλου; Ή ετσι: Κωστας Παπαδοπουλος, Μαρια Καρακοτσυφακη;

Καταλαβατε τί εννοω, ε; Τα χω δει και με τους 2 τροπους γραμμενα, αλλα ποιος ειναι ο πιο "σωστος";

Ασχετο, στο προσκλητηριο γραφουμε τα ονοματεπωνυμα των γονιων ετσι: Κωστας-Μαρια Παπαδοπουλου; Ή ετσι: Κωστας Παπαδοπουλος, Μαρια Καρακοτσυφακη;

Καταλαβατε τί εννοω, ε; Τα χω δει και με τους 2 τροπους γραμμενα, αλλα ποιος ειναι ο πιο "σωστος";

νομιζω ό,τι θελει ο καθενας....εχω ακουσει και τις δυο εκδοχες, εγω κανω την δευτερη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα!!!

εγω τα ειχα γραψει ξεχωριστα αλλα μια φιλη μου ειπε οτι απο την στιγμη που παντρευομαστε ειμαστε μια οικογενεια και πρεπει να γραφει ενα επιθετο:Dκαι το αλλαξα:D

fCS8p3.png

Το ΤΕΒΕ καλύπτει τις κρέμες;;;Για πές!!!

:D:D:D:D:D:D:D

καποιος αλλος το ειχε πει για ενα χρονο....νομιζω η ευη, μπορει να κανω και λαθος αλλα κατι θυμαμαι

Εγώ ήμουνα!!:oops::oops::oops::oops::oops:

37 και 2?? Οιμε....τελικα το δικο μου ειναι το προωρο..37 εβδομαδων...

Παντρως και εγω πιστευω ότι περα απο το ουσιαστικο θεμα προωροτητας, ενα παιδακι κατω απο την 39 εβδομαδα, ειναι λιγο προωρο....Τα δικα μας, σε σχεση με τα αλλα μωρουλια, εχουν χασει τρεις εβδομαδες στην κοιλια

Και εμένα που γεννήθηκε 36,6 πρόωρη είναι;;;:tongue:

Καλημέρα!!!Εχει μουδιάσει το κεφάλι μου από τα νεύρα!!Το σαλόνι είναι τεχνόδερμα.Η Εφη μετά από 5,5 χρόνια αποφάσισε να κάνει την πρώτη της γερή ζημιά!!Πήρε ένα στυλο και χάραξε τα μπράτσα από τουσ καναπέδες!!Τί να τήν κάνω πείτε μου;;;Να τη σφάξω;;Να την πουλήσω;;Να την στείλω πακέτο στην θειά της που είναι ίδιες;;ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;

λοιπον τους καλυπτει ενοικιο,γραμματεα και ασφαλιση,συνολο 1000ευρω.....

ξερω οτι αλλο καταλαβες:D

επισης καλα σου λενε τα κοριτσια,δεν θα αλλαξεις τωρα σαλονι,περιμενε λιγο,ερχονται τα χειροτερα:D:D:D

αλεκα και εγω ετσι καταλαβα,γι'αυτο απαντησα ετσι:D:D:D

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

εγω τα ειχα γραψει ξεχωριστα αλλα μια φιλη μου ειπε οτι απο την στιγμη που παντρευομαστε ειμαστε μια οικογενεια και πρεπει να γραφει ενα επιθετο:Dκαι το αλλαξα:D

ναι αυτος ειναι ο αντιλογος, όπως σου ειπε η φιλη σου........Εγω απο τηναλλη το θεωρω κοροιδια να γραψω ετσι, τη στιγμη που δεν χρησιμοποιω το επιθετο του,εχω δικο μου. :D:D:D

221882cb0gkyh7q4.gif

αλεκα και εγω ετσι καταλαβα,γι'αυτο απαντησα ετσι:D:D:D

για ποιο μαιρουλινα???? δεν καταλαβα ο στοκος...:rolleyes:

221882cb0gkyh7q4.gif

Kalhmera!!!

Κοτοπουλάκι σε εμας συνηθιζεται να γραφουμε οικ.Ταδε Γιωργου πχ.

Αλεκουκο γελάς ε;;;;Εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας μου φαινεται...αντε!:tongue::tongue:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ναι αυτος ειναι ο αντιλογος, όπως σου ειπε η φιλη σου........Εγω απο τηναλλη το θεωρω κοροιδια να γραψω ετσι, τη στιγμη που δεν χρησιμοποιω το επιθετο του,εχω δικο μου. :D:D:D

ναι ρε γμτ, παντου χρησιμοποιουμε το δικο μας, με ξενιζει λιγο!!

οχι οτι δειχνει κατι, α ειμαι ανεξαρτητη κτλ αλλα και στην εκκλησια που πηγα να κλεισω θα δινα το δικο μου επιθετο, το ιδιο και στο μαγαζι (εκει εδωσα το δικο μου!!χιχιχι!!).

Μ εστειλε η μανα μου ενα φακελο που γραφει ποιους συγγενεις θα καλεσουμε και απ εξω μ εγραψε με το επιθετο του Γιωργου, και με φανηκε λιγο παραξενο, αλλα οκ ειναι και θεμα συνηθειας, οταν 34 χρονια λες αυτο το επιθετο, δυσκολευεσαι να ξεστομισεις του αντρα σου!:D:D:D

ναι ρε γμτ, παντου χρησιμοποιουμε το δικο μας, με ξενιζει λιγο!!

οχι οτι δειχνει κατι, α ειμαι ανεξαρτητη κτλ αλλα και στην εκκλησια που πηγα να κλεισω θα δινα το δικο μου επιθετο, το ιδιο και στο μαγαζι (εκει εδωσα το δικο μου!!χιχιχι!!).

Μ εστειλε η μανα μου ενα φακελο που γραφει ποιους συγγενεις θα καλεσουμε και απ εξω μ εγραψε με το επιθετο του Γιωργου, και με φανηκε λιγο παραξενο, αλλα οκ ειναι και θεμα συνηθειας, οταν 34 χρονια λες αυτο το επιθετο, δυσκολευεσαι να ξεστομισεις του αντρα σου!:D:D:D

ναι ρε εννοειται...τι ανεξαρτητη και βλακειες...όταν εχεις μωρο δε μπορεις να εισαι ανεξαρτητη:)....απλα και εγω δε μπορουσα να με γραψω με το ονομα του....δε μου πηγαινε...:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Φερτο κι εσυ εδω το παιδι!!

Θελω ν αλλαξω καναπεδες, αφορμη ψαχνω, δε τη λες να ρθει να βγαλει εδω ολες τις καλλιτεχνικες της ανησυχιες;;;;

Στην στέλνω με το λεωφορίο των 12:00!!!!!

καν'την γαργάρα...:tongue::tongue::tongue: εγω γιατι νομιζεις αλλαξα το παλιο?? Για να εχει και ο μικρος ενα καινουριο σαλονι να καταστρεψει όπως κατεστρεψε και ο μεγαλος το παλιο...;)καλημερα

Μα εμένα αυτό που με τσάτισε και με στεναχώρεσε είναι η ηλικία της!ΠΟΤΕ δεν έχει κάνει ζημιά!!Είναι διαφορετικό να σου κάνει ζημιά ενα παιδάκι 2-3 ετών και διαφορετικό μια γαιδούρα 5,5 ετών!!!Για άλλαγμα δεν είναι,δεν φαίνεται τόσο πολύ,απλά είναι κρίμα γιαί το έχω 6 χρόνια και είναι ολοκαίνουργιο!!!

Εγώ έγραψα το δεύτερο.Πάντως πρίν τους γονείς έγραψα η αδερφή μου και μετά εμάς!!!

Συμφωνώ!

Ναι ειναι πιο γλυκο να γραφεις πρωτο και το αδελφακι!

Α, ωραια μια η ωρα θα ειναι εδω η κορουλα σου! Δωσ της και μαρκαδορους μαζι, ξερεις απ αυτους τους ανεξητιλους!!!

Αααα κι ενα κουτι καριοκες, το δικιλο, μη τσιγγουνευτεις!! Κι εγω θα σου στειλω το κοντοσουβλι που ηθελες!!

Ναι ειναι πιο γλυκο να γραφεις πρωτο και το αδελφακι!

Α, ωραια μια η ωρα θα ειναι εδω η κορουλα σου! Δωσ της και μαρκαδορους μαζι, ξερεις απ αυτους τους ανεξητιλους!!!

Αααα κι ενα κουτι καριοκες, το δικιλο, μη τσιγγουνευτεις!! Κι εγω θα σου στειλω το κοντοσουβλι που ηθελες!!

Ωχ,Παναγιά μου!!Τί μου θύμισες πρωί-πρωί!!!Είδα που έβαλες και τον άντρα τον μπρουτάλ χθές,μερσί!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...