Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααααααααααα σημερα μου εστειλε κατι δειγματα και εκπτωτικα και η noutricia την καινουρια την κρεμα αυτη με τα κομματακια μηλου και το ρυζι....... Αλλα δεν θα τη δοκιμασουμε ακομα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ντραπηκα....

α μαρη που θα με στειλεις και ταχυδρομικως!!:tongue::tongue::tongue:

φευγω!!!

Εισαι χαζη εντελως που ντραπηκες και ναι δεν σε στελνω θα σε τα δωσω αυτοπρωσοπως οταν βρεθουμε με τη ξανθιωτισσα!!!!!!!!! Φυγε να κλειδωσω αντε......

Τι εθιμα ειναι αυτα με την βαφτιση :shock:.....σαν ντοκιμαντερ της ΕΤ3....:tongue:

Εμεις απλα δεν κανουμε μπανιο το μωρο 3 μερες.......και ρουχα αλλαζουμε και απόλα.....το νερο του μπανιου σε γλαστρα(χωμα)και τα λαδοπανο ξεπλυμα σε θαλασσα....αυτα!!!!

Μαιρη....πες τους δεν καλω στο ξελάδωμα....καλώ στο ξεσκ@τωμα.....ελατε να σας ριξω ενα χ@#ημο...........:tongue::tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημέρα!!! Μια έχω νετ μια δεν έχω... Τα νεύρα μου! Πάω κι εγώ να διαβάσω. Ελένη1 η δικιά μου, όταν εγώ ξυπνάω στις 6 αυτή κοιμάται ως τις 8. Αν με πάρει ο ύπνος καμιάααα μέεερα και ξυπνήσω 7, στις 7:05 τραγουδάει το φυστίκι...

Διαφημίσεις

καλημερα τσουπρες.....εχω ενα καρο δουλειες....ξεκιναω πρωι πρωι,, χαρωπη νοικοκυρα...φιλακια......\

τωρα ξεμπερδεψα!

τι να πω για το νυφικο δε ξερω να περιγραφω εγω..να το δειξω στην ελενη1 κα να ριξει μια???λοιπον ομορφακια δεν ειναι γοργονε..τι να βαλω εγω μεσα στο γοργονε...τον κ@@@ο πλατεια>???τεσπα ειναι και με τουλι!!!στενο μεχρι και την κοιλια και ανοιγει μετα σε γραμμη αλλφα!εχει κεντημα μεσα απο το τουλι και πανω απ ολα ειναι ελαφρυ..οταν παω για προβα θα βγαλω φωτο

το πιστευεις οτι με συγκινει η ιδεα να σε δω νυφη???:rolleyes: ρε τι παθαμε με εσας....

Μηπως θες το δικό μου?με εχει τρελανει η γιαγια μου οτι πρεπει να το βαλει κ αλλη νυφη!Ειναι κ εξ Αμερικης αλλα δεν ειναι κλασικο νυφικο ειναι extreme!!

ειναι πολυ ωραιο, ειλικρινα.....

τον σκεφτηκα κ αυτον... αλλα ειχα ηδη κλεισει της μεφης κ δεν ηθελα να τη στεναχωρησω, καθως καμμια αλλη δεν της τον ζητησε. οπως κ καμμια αλλη δεν ζητησε της Κιμις, κ απορω γιατι!!...

τον πηρε η ελενιτσα βρε.....της ΚΙΜΙ΅λεω..μου αρεσει που ειμαστε και πονοψυχες....

Δεν ειναι μακρια ο καιρος Ελενη μου......... Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε....... Και θα κλαιμε καποιες για πρωτη φορα.... καποιες σαν και εμενα για πολλοστη.... Οσες φορες και να παρεις ενα τετοιο ξεχωριστο δωρακι παντα κλαις....

αχχχχχ......περιμενω.....

Σε αυτα αν πας πες μου το μνμ της Αλεκας φαινεται κ στα δυο ολοκληρο;;

εχω κανει εντιτ μαρη...να σβησω τα πολλα πολλα....πολυ γφελιο παντως εκανα που σε διαβαζα....:D

δεν σα ειπα.....

θυμασται το ζευγαρι που μου ειπαν οτι δεν θα ερθουν στα βαφτισια,ετσι?

με πηρε τηλ η κοπελα να δει τι κανουμε και να βρισκομασταν....της εια δεν γινεται καναμε εμβολιο κλπ,μου λεει ποτε θα βρεθουμε?λεω μετα τα βαφτισια εχω πολυ τρεξιμο......

ξεκινησατε λεει μοιραζεται προσκλ.λεω ναι,αυτους δεν θα τους δωσουμε αφου δεν θα ερθουν....και μετα με ρωτησε αν τη 3 μερα στο ξελαδωμα θα καλεσω κοσμο και τις ειπα οχι....

εχουν τυψεις τωρα και ψαχνονται....καλα εκανες...

Ναι εδω τρεις μερες τα φορανε εκτος και αν τα λερωσουν με εμετο η σκ@το. Αλλα ειναι εσωρουχα και πρεπει να φορεθουν" χειτωνας αγαλλιασεως" αυτο ειναι τα λαδοπανα....

α καλα..εγω δεν εκανα τιποτα η αχρηστη..εκανα μπανιο την επομενη μερα κλπ....το νερο δεν το πεταξα πουθενα...πηγα μονο μια φορα στην εκκλησια μετα τη βαφτιση και τη λαμπαδα την αφησα μονη μου σε ενα ξωκκλησι.....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα γελιο,στον δρομο λεω στον αρη δεν θα μιλησεις οτι και να ακουσεις!!

κρεμουλα τρωμε?λεω λιγο εδωσα αυτη την εβδομαδα.φρουτο?λεω επισης μηλο?καλα εγω δεν σου ειπα(λεω απο μεσα μου ε τοτε τι ρωτας?)λεω κοιτα εχω παρει και βιβλιο και διαβαζω δεν δινω ασχετο φρουτο,λεει εγω ξεκιναω με αχλαδι..λεω καλα.

μου λεει θα ξεκινησεις κρεμα μεχρι να φτασουν 200μλ νερο:shock: και μετα φρουτα 1 1 λεω καλα.

λεω χορτοσουπα,οχι τον αλλο μηνα....ειπα παλι,καλα.

λεω φαριν λακτε?α μετα τον 8ο......

ε παραπανω δεν ρωτησα:D

μετα την πηρα τηλ για την αποστειρωση μου 1 χρονο:shock::shock::shock::shock:

καποιος αλλος το ειχε πει για ενα χρονο....νομιζω η ευη, μπορει να κανω και λαθος αλλα κατι θυμαμαι

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ρε συ δεν ειναι προωρα!!!37 και 2 ημερων γεννησα.

και εγω το σκεφτομαι να τα παω μια βολτα απο εκει ετσι για μια δευτερη γνωμη..

37 και 2?? Οιμε....τελικα το δικο μου ειναι το προωρο..37 εβδομαδων...

Παντρως και εγω πιστευω ότι περα απο το ουσιαστικο θεμα προωροτητας, ενα παιδακι κατω απο την 39 εβδομαδα, ειναι λιγο προωρο....Τα δικα μας, σε σχεση με τα αλλα μωρουλια, εχουν χασει τρεις εβδομαδες στην κοιλια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Έχω μια γλυκιά μανούλα που πολύ με αγαπά

Νύχτα μέρα με φροντίζει και για με καρδιοχτυπά

Σαν γλιστρήσω και χτυπήσω θε να τρέξω στο λεπτό

Στην αγκάλη της να πέσω με λαχτάρα και καημό

Μʼ ένα της γλυκό φιλάκι κάθε πόνος πάει μακριά

Κι είνʼ η πιο ζεστή φωλίτσα η γλυκιά της αγκαλιά

Αυτό είναι τραγούδι κανονικά.

αα ερχεται ο νονος και κανει μπανιο το μωρο,εχουμε παρει τα ρουχαλακια που θα το βαλει,αυτα.οχι κατι ιδιαιτερο,ας πουμε εγω δεν ηκξερα οτι καλαν κοσμο:confused:γιατι?:confused:

εσεις???

Στην Εφη είχα καλέσει τα σόγια,στην μπουμπού δεν καλώ κανένα.Μόνο η νονά!

Εμεις πλενουμε το μωρο μαζευουμε το νερο σε λεκανη κ μετα δεν θυμαμαι που το πεταμε κ ξεπλενουμε τα ρουχα τα λαδωμενα σε θαλασσα ή ποταμι, να ειναι τρεχουμενο δλδ.

Ουτε νονο καλουμε ουτε κοσμο, γιαυτο μου εκανε εντυπωση:?::?:

Αντε καληνυχτα!!

Αντε ρε;;;Χωρίς το νονό;;;

Εμεις εδω ετσι κανουμε και σαμπουαν και κολωνιτσα και αλλαξια εσωρουχα και καλτσακια και ρουχακια προχειρα ρουχακια καθημερινα.... Μερικοι πιο παλιοι πηγαινουν πυτζαμακια.....

Ακριβώς τα ίδια.

εσωρουχα πηρα,καλτσακια πηρα και ρουχαλακια και παπουτσακια:D

αμα τους στειλω να παρουν σαμπουαν και κολωνια ειμαι σιγουρη οτι θα μου βγουν τα ματια εξω με αυτα που θα φερουν:tongue::tongue::tongue:

Τον τρόπο πια τον ξέρεις!!Πάρτα εσύ,μην σου πάρουν μάρκα μ'έκαψες!!!;)

καλε ξεχασα να σου πω,την ρωταω σκοπιμα τι κρεμα να δωσω?οτι θες μου λεει παρε...

εγω ομως αν θυμασαι ειχα μιλησει με γιωτης και μου ειχαν πει δειγματα θα σας δωσει η παιδιατρος μονο......

και να σε πω ηθελα να την δοκιμασω αυτη την κρεμα....τι να παω τα κραταει φαινεται γι'αυτους που πληρωνουν τα απογευματα....

επισης εμαθα τη τις καλυπτει το ταμειο.δεν ειναι και λιγα......

Το ΤΕΒΕ καλύπτει τις κρέμες;;;Για πές!!!

Μαιρη....πες τους δεν καλω στο ξελάδωμα....καλώ στο ξεσκ@τωμα.....ελατε να σας ριξω ενα χ@#ημο...........:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D:D:D

καποιος αλλος το ειχε πει για ενα χρονο....νομιζω η ευη, μπορει να κανω και λαθος αλλα κατι θυμαμαι

Εγώ ήμουνα!!:oops::oops::oops::oops::oops:

37 και 2?? Οιμε....τελικα το δικο μου ειναι το προωρο..37 εβδομαδων...

Παντρως και εγω πιστευω ότι περα απο το ουσιαστικο θεμα προωροτητας, ενα παιδακι κατω απο την 39 εβδομαδα, ειναι λιγο προωρο....Τα δικα μας, σε σχεση με τα αλλα μωρουλια, εχουν χασει τρεις εβδομαδες στην κοιλια

Και εμένα που γεννήθηκε 36,6 πρόωρη είναι;;;:tongue:

Καλημέρα!!!Εχει μουδιάσει το κεφάλι μου από τα νεύρα!!Το σαλόνι είναι τεχνόδερμα.Η Εφη μετά από 5,5 χρόνια αποφάσισε να κάνει την πρώτη της γερή ζημιά!!Πήρε ένα στυλο και χάραξε τα μπράτσα από τουσ καναπέδες!!Τί να τήν κάνω πείτε μου;;;Να τη σφάξω;;Να την πουλήσω;;Να την στείλω πακέτο στην θειά της που είναι ίδιες;;ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;

Καλημέρα!!!Εχει μουδιάσει το κεφάλι μου από τα νεύρα!!Το σαλόνι είναι τεχνόδερμα.Η Εφη μετά από 5,5 χρόνια αποφάσισε να κάνει την πρώτη της γερή ζημιά!!Πήρε ένα στυλο και χάραξε τα μπράτσα από τουσ καναπέδες!!Τί να τήν κάνω πείτε μου;;;Να τη σφάξω;;Να την πουλήσω;;Να την στείλω πακέτο στην θειά της που είναι ίδιες;;ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;

καν'την γαργάρα...:tongue::tongue::tongue: εγω γιατι νομιζεις αλλαξα το παλιο?? Για να εχει και ο μικρος ενα καινουριο σαλονι να καταστρεψει όπως κατεστρεψε και ο μεγαλος το παλιο...;)καλημερα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Φερτο κι εσυ εδω το παιδι!!

Θελω ν αλλαξω καναπεδες, αφορμη ψαχνω, δε τη λες να ρθει να βγαλει εδω ολες τις καλλιτεχνικες της ανησυχιες;;;;

κρατα τους 2.5 χρονακια ακομη καλε...αν τους παερεις τωρα θα τα κλαις μεθαυριο τα λευτακια σου...:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Σε 2,5 χρονακια Αλεξ μου, αν ολα πανε καλα (Θεου θελοντος), κατα πασα πιθανοτητα θα υπαρχει κι αλλο μωρακι στην οικογενεια!!! Να περιμενω αλλα 2,5 χρονακια μετα;;;

Ποτε θα τ αλλαξω; οταν φυγουν για σπουδες;;; Κλαψ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...