Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:tongue::tongue::tongue:καλα σιγουρα θα λερωθουν:tongue:

καλα η νονα πρεπει να φερει και σαμπουαν??

Εμεις εδω ετσι κανουμε και σαμπουαν και κολωνιτσα και αλλαξια εσωρουχα και καλτσακια και ρουχακια προχειρα ρουχακια καθημερινα.... Μερικοι πιο παλιοι πηγαινουν πυτζαμακια.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και μολις τελειωσεις με τις αποριες σου για πες αναλυτικα για την σημερινη επισκεψη στη γιατρο

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα γελιο,στον δρομο λεω στον αρη δεν θα μιλησεις οτι και να ακουσεις!!

κρεμουλα τρωμε?λεω λιγο εδωσα αυτη την εβδομαδα.φρουτο?λεω επισης μηλο?καλα εγω δεν σου ειπα(λεω απο μεσα μου ε τοτε τι ρωτας?)λεω κοιτα εχω παρει και βιβλιο και διαβαζω δεν δινω ασχετο φρουτο,λεει εγω ξεκιναω με αχλαδι..λεω καλα.

μου λεει θα ξεκινησεις κρεμα μεχρι να φτασουν 200μλ νερο:shock: και μετα φρουτα 1 1 λεω καλα.

λεω χορτοσουπα,οχι τον αλλο μηνα....ειπα παλι,καλα.

λεω φαριν λακτε?α μετα τον 8ο......

ε παραπανω δεν ρωτησα:D

μετα την πηρα τηλ για την αποστειρωση μου 1 χρονο:shock::shock::shock::shock:

fCS8p3.png

Εμεις εδω ετσι κανουμε και σαμπουαν και κολωνιτσα και αλλαξια εσωρουχα και καλτσακια και ρουχακια προχειρα ρουχακια καθημερινα.... Μερικοι πιο παλιοι πηγαινουν πυτζαμακια.....

εσωρουχα πηρα,καλτσακια πηρα και ρουχαλακια και παπουτσακια:D

αμα τους στειλω να παρουν σαμπουαν και κολωνια ειμαι σιγουρη οτι θα μου βγουν τα ματια εξω με αυτα που θα φερουν:tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα γελιο,στον δρομο λεω στον αρη δεν θα μιλησεις οτι και να ακουσεις!!

κρεμουλα τρωμε?λεω λιγο εδωσα αυτη την εβδομαδα.φρουτο?λεω επισης μηλο?καλα εγω δεν σου ειπα(λεω απο μεσα μου ε τοτε τι ρωτας?)λεω κοιτα εχω παρει και βιβλιο και διαβαζω δεν δινω ασχετο φρουτο,λεει εγω ξεκιναω με αχλαδι..λεω καλα.

μου λεει θα ξεκινησεις κρεμα μεχρι να φτασουν 200μλ νερο:shock: και μετα φρουτα 1 1 λεω καλα.

λεω χορτοσουπα,οχι τον αλλο μηνα....ειπα παλι,καλα.

λεω φαριν λακτε?α μετα τον 8ο......

ε παραπανω δεν ρωτησα:D

μετα την πηρα τηλ για την αποστειρωση μου 1 χρονο:shock::shock::shock::shock:

Ωραια πολυ ωραια.... Δηλαδη τα μωρα θα μεγαλωσουν με γαλα αντε και κανενα φρουτο..... Τι να πω.... Η γνωμη μου ειναι αφου εχεις και το διαβαλκανικο και ειναι τσαμπα να τα πας και απο εκει μια βολτα να ρωτησεις και εκει ειτε τη γιατρο που σου ειπα ειτε καποιον αλλον γιατι ειναι και προωρακια και μηπως χρειαζονται κατι παραπανω η κατι λιγοτερο.... Παντως τα μωρα ειναι πολυ καλα απο βαρος και υψος....... Εγω τελικα θα την παω Τριτη να δω τι θα με πει.... Οσο για την αποστειρωση εμενα μου ειχε πει οταν ειχα παει στον προηγουμενο μηνα να συνεχισω ακομα κανενα μηνα και θα το δουμε οταν ξαναπαω. Εγω βεβαια της εχω δωσει ηδη καναδυο φορες απο μη αποστειρωμενα μπουκαλια και η γνωμη μου ειναι οτι εφοσων βαζουν τα χερια τους στο στομα ειναι ασκοπη η αποστειρωση.

εσωρουχα πηρα,καλτσακια πηρα και ρουχαλακια και παπουτσακια:D

αμα τους στειλω να παρουν σαμπουαν και κολωνια ειμαι σιγουρη οτι θα μου βγουν τα ματια εξω με αυτα που θα φερουν:tongue::tongue::tongue:

Αν μπορεις στειλτους ρε να δουμε τι θα σε παρουνε να εχουμε να γελαμε :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ωραια πολυ ωραια.... Δηλαδη τα μωρα θα μεγαλωσουν με γαλα αντε και κανενα φρουτο..... Τι να πω.... Η γνωμη μου ειναι αφου εχεις και το διαβαλκανικο και ειναι τσαμπα να τα πας και απο εκει μια βολτα να ρωτησεις και εκει ειτε τη γιατρο που σου ειπα ειτε καποιον αλλον γιατι ειναι και προωρακια και μηπως χρειαζονται κατι παραπανω η κατι λιγοτερο.... Παντως τα μωρα ειναι πολυ καλα απο βαρος και υψος....... Εγω τελικα θα την παω Τριτη να δω τι θα με πει.... Οσο για την αποστειρωση εμενα μου ειχε πει οταν ειχα παει στον προηγουμενο μηνα να συνεχισω ακομα κανενα μηνα και θα το δουμε οταν ξαναπαω. Εγω βεβαια της εχω δωσει ηδη καναδυο φορες απο μη αποστειρωμενα μπουκαλια και η γνωμη μου ειναι οτι εφοσων βαζουν τα χερια τους στο στομα ειναι ασκοπη η αποστειρωση.

Αν μπορεις στειλτους ρε να δουμε τι θα σε παρουνε να εχουμε να γελαμε :tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ρε συ δεν ειναι προωρα!!!37 και 2 ημερων γεννησα.

και εγω το σκεφτομαι να τα παω μια βολτα απο εκει ετσι για μια δευτερη γνωμη.

αποστειρωση ειπα στον αρη οσο αντεξω ακομα αμα αρχισουμε να φευγουμε χαλκιδικη την κοβω,αυτο που ειπες τβαζουν στο στομα τους τα παντα!!!!ασε που πιατακι-κουταλακι δεν αποστειρωνονται.....

λες ε??:D:D:Dθα πεταξω την ιδεα!!!

αυτη που μου εγραψες ειναι στο διαβαλκ.?δεν θυμαμαι συγνωμη.

fCS8p3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ρε συ δεν ειναι προωρα!!!37 και 2 ημερων γεννησα.

και εγω το σκεφτομαι να τα παω μια βολτα απο εκει ετσι για μια δευτερη γνωμη.

αποστειρωση ειπα στον αρη οσο αντεξω ακομα αμα αρχισουμε να φευγουμε χαλκιδικη την κοβω,αυτο που ειπες τβαζουν στο στομα τους τα παντα!!!!ασε που πιατακι-κουταλακι δεν αποστειρωνονται.....

λες ε??:D:D:Dθα πεταξω την ιδεα!!!

αυτη που μου εγραψες ειναι στο διαβαλκ.?δεν θυμαμαι συγνωμη.

Εμενα παντως ο ντοκ θεωρει οτι μωρο που γεννηθηκε πριν την 38η εβδομαδα ειναι προωρο....

Πεταξου στο Διαβαλκανικο εκει ειναι.... Και οσο για την αποστειρωση σιγα μην το πας ενα χρονο μη χ?σω......

Εμενα παντως ο ντοκ θεωρει οτι μωρο που γεννηθηκε πριν την 38η εβδομαδα ειναι προωρο....

Πεταξου στο Διαβαλκανικο εκει ειναι.... Και οσο για την αποστειρωση σιγα μην το πας ενα χρονο μη χ?σω......

οχι ρε συ!!!ακομα και στα χαρτια προωρο θεωρουν 35.9 εβδομαδων,το ξερω γιατι μιας κοπελας στο παρεντς της εγραψαν ετσι στα χαρτια και πηρε επιδομα προωροτητας.εγω ειχα παρει 9 μερες απο τον μηνα μου,πως το θεωρει προωρο,ασε που τα διδυμα ειναι επικυνδηνο να μεινουν παραπανω,δνε ειδες εμενα η μπεμπα,ειχε κομπο....

εχω φιλη που οι κορες της πλεων ειναι 13 χρονων,την ειχε αφησει να σπασουν τα νερα γεννησε 37 εβδομαδων.....

fCS8p3.png

οχι ρε συ!!!ακομα και στα χαρτια προωρο θεωρουν 35.9 εβδομαδων,το ξερω γιατι μιας κοπελας στο παρεντς της εγραψαν ετσι στα χαρτια και πηρε επιδομα προωροτητας.εγω ειχα παρει 9 μερες απο τον μηνα μου,πως το θεωρει προωρο,ασε που τα διδυμα ειναι επικυνδηνο να μεινουν παραπανω,δνε ειδες εμενα η μπεμπα,ειχε κομπο....

εχω φιλη που οι κορες της πλεων ειναι 13 χρονων,την ειχε αφησει να σπασουν τα νερα γεννησε 37 εβδομαδων.....

Καθε γιατρος εχει τα δικα του..... Οπως και να εχει το πραγμα παρε μια δευτερη γνωμη ρε συ δεν χανεις τιποτα....

ναι κοπελα μου,αυτο εχω σκοπο να κανω:D:D

αντε ειρηνακη ανεβαινω,περασε η ωρα και αυριο εχω παλι ολυ τρεξιμο....μπας και βρουμε τα ρουχα για τον αρη.....

ολα ειναι ετοιμα,πλυμενα σκουπισμενα!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Οκ Μαιρουλα μου καλο τρεξιμο........ Ευχομαι να βρεις ρουχα και για τον Αρη τελεια οπως το φουστανι σου..... Διπλοκλειδωνω.... Το κλειδι ειναι στη θεση του.... Καλο μας βραδυ....

Καλη σας μερα πρωινες....

καλε ξεχασα να σου πω,την ρωταω σκοπιμα τι κρεμα να δωσω?οτι θες μου λεει παρε...

εγω ομως αν θυμασαι ειχα μιλησει με γιωτης και μου ειχαν πει δειγματα θα σας δωσει η παιδιατρος μονο......

και να σε πω ηθελα να την δοκιμασω αυτη την κρεμα....τι να παω τα κραταει φαινεται γι'αυτους που πληρωνουν τα απογευματα....

επισης εμαθα τη τις καλυπτει το ταμειο.δεν ειναι και λιγα......

fCS8p3.png

καλε ξεχασα να σου πω,την ρωταω σκοπιμα τι κρεμα να δωσω?οτι θες μου λεει παρε...

εγω ομως αν θυμασαι ειχα μιλησει με γιωτης και μου ειχαν πει δειγματα θα σας δωσει η παιδιατρος μονο......

και να σε πω ηθελα να την δοκιμασω αυτη την κρεμα....τι να παω τα κραταει φαινεται γι'αυτους που πληρωνουν τα απογευματα....

επισης εμαθα τη τις καλυπτει το ταμειο.δεν ειναι και λιγα......

Και γιατι δεν της ζητησες ντραπηκες? Θες φακελακια Γιωτης να σε στειλω...... Στειλε διευθυνση και θα τα εχεις....

Και γιατι δεν της ζητησες ντραπηκες? Θες φακελακια Γιωτης να σε στειλω...... Στειλε διευθυνση και θα τα εχεις....

ναι ντραπηκα....

α μαρη που θα με στειλεις και ταχυδρομικως!!:tongue::tongue::tongue:

φευγω!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...