Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κ εγω εκανα ξεσκαρταρισμα στους καλους κακους...

Για πες τι ακριβως κανετε γιατι δεν το ειχα καταλαβει που το ειχες ξαναπει.

πρωτον αυριο θα παω σε αυτο το εμπορικο θες να ρωτησω αν ειναι καινουργιο και να σου πω??

δευτερον τι εννοεις?δεν καταλαβα:D

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πρωτον αυριο θα παω σε αυτο το εμπορικο θες να ρωτησω αν ειναι καινουργιο και να σου πω??

δευτερον τι εννοεις?δεν καταλαβα:D

Θα παω να δω μην ρωτας.Απλα΄να εχω μια ιδεα τι παιζει θελω...

Για το ξελαδωμα εννοω.πως το κανετε εσεις;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Βρε συ το αντιθετο λεω εγω. στο πρωτοτυπο ειναι σβησμενα ενω στην παραθεση ολοκληρα.Τεσπα μπορει να τα εσβησε εκ των υστερων η Αλεκα κ εγω να τα ξαναβγαζω κατα αυτον τον τροπο...

Παω να δω φωτο.

Αρα δεν καταλαβα καλά..... Πάντως εγω το ειδα ολοκληρο το μηνυμα....

φτου σου......

να σε πω απο βδομαδα που θα ερθει η ξανθιωτισα θα ερθεις για καφε ετσι?

Εννοατε οτι θα ερθω..... Πως και πως περιμενω αυτη τη στιγμη.....

δεν σα ειπα.....

θυμασται το ζευγαρι που μου ειπαν οτι δεν θα ερθουν στα βαφτισια,ετσι?

με πηρε τηλ η κοπελα να δει τι κανουμε και να βρισκομασταν....της εια δεν γινεται καναμε εμβολιο κλπ,μου λεει ποτε θα βρεθουμε?λεω μετα τα βαφτισια εχω πολυ τρεξιμο......

ξεκινησατε λεει μοιραζεται προσκλ.λεω ναι,αυτους δεν θα τους δωσουμε αφου δεν θα ερθουν....και μετα με ρωτησε αν τη 3 μερα στο ξελαδωμα θα καλεσω κοσμο και τις ειπα οχι....

Και πολυ καλα εκανες. Αυτο τους χρειαζεται....

αα ερχεται ο νονος και κανει μπανιο το μωρο,εχουμε παρει τα ρουχαλακια που θα το βαλει,αυτα.οχι κατι ιδιαιτερο,ας πουμε εγω δεν ηκξερα οτι καλαν κοσμο:confused:γιατι?:confused:

εσεις???

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Αρα δεν καταλαβα καλά..... Πάντως εγω το ειδα ολοκληρο το μηνυμα....

Εννοατε οτι θα ερθω..... Πως και πως περιμενω αυτη τη στιγμη.....

Και πολυ καλα εκανες. Αυτο τους χρειαζεται....

και εγω ετσι ειπα,αλλα λεω κατσε να ρωτησω:D

:tongue::tongue::tongue:α κοπελια το λεει και ο αρης εισαι χαλι να σε πατησουν,αρκει να μην σε πατησουν εκει που δεν πρεπει,μετα αλλος ανθρωπος......

fCS8p3.png

Μαιρη απανταω εγω. Για εδω Λαγκαδα.... Την τριτη μερα μετα τα βαφτισια και αφου δεν εχουν λουστει τα μωρα και δεν εχουν βγαλει τα λαδοπανα ερχεται η νονα με σαμπουαν, κολωνια αλλιαξια εσωρουχα και ρουχακια και ξελαδωνει το μωρο. Βάζουμε νερο σε μπανακι και εκει ριχνουμε κερματα για να εχει το μωρο λεφτα και μετα με ενα μπρικι η νονα ριχνει απο ψηλα νερο στο μπανακι. Οσο υψος εχει το μπρικι λενε τοσο ψηλο θα γινει το μωρο. Μετα η νονα λουζει το μωρο και στο ιδιο νερο ξεπλενουμε και τα λαδοπανα και την πετσετα. Αφου τελειωσουν ολα παμε και πεταμε το νερο πισω απο το ιερο της εκκλησιας λιγο λιγο προσεχοντας να μην το πατησει ανθρωπος δηλαδη στον τοιχο. Αυτα

αα ερχεται ο νονος και κανει μπανιο το μωρο,εχουμε παρει τα ρουχαλακια που θα το βαλει,αυτα.οχι κατι ιδιαιτερο,ας πουμε εγω δεν ηκξερα οτι καλαν κοσμο:confused:γιατι?:confused:

εσεις???

Εμεις πλενουμε το μωρο μαζευουμε το νερο σε λεκανη κ μετα δεν θυμαμαι που το πεταμε κ ξεπλενουμε τα ρουχα τα λαδωμενα σε θαλασσα ή ποταμι, να ειναι τρεχουμενο δλδ.

Ουτε νονο καλουμε ουτε κοσμο, γιαυτο μου εκανε εντυπωση:?::?:

Αντε καληνυχτα!!

Παω να στεγνωσω μαλλι κ ξεραινομαι!Φιλιά!!!!

ΥΓ:Να πλύνω κ εγω τπτ;;Πρωτη φορα φευγω απο τις τελευταιες.Ειμαι μικρο κ θα μαθω!!

Οχι ασε πρωτη φορα ειναι θα τα κανουμε ολα εμεις ε Μαιρη?

Καλο σου βραδυ.....

εσεις???

Εμεις καλουμε κοσμο αρκετο

Διαφημίσεις

Μαιρη απανταω εγω. Για εδω Λαγκαδα.... Την τριτη μερα μετα τα βαφτισια και αφου δεν εχουν λουστει τα μωρα και δεν εχουν βγαλει τα λαδοπανα ερχεται η νονα με σαμπουαν, κολωνια αλλιαξια εσωρουχα και ρουχακια και ξελαδωνει το μωρο. Βάζουμε νερο σε μπανακι και εκει ριχνουμε κερματα για να εχει το μωρο λεφτα και μετα με ενα μπρικι η νονα ριχνει απο ψηλα νερο στο μπανακι. Οσο υψος εχει το μπρικι λενε τοσο ψηλο θα γινει το μωρο. Μετα η νονα λουζει το μωρο και στο ιδιο νερο ξεπλενουμε και τα λαδοπανα και την πετσετα. Αφου τελειωσουν ολα παμε και πεταμε το νερο πισω απο το ιερο της εκκλησιας λιγο λιγο προσεχοντας να μην το πατησει ανθρωπος δηλαδη στον τοιχο. Αυτα

Α ειδες τι μαθαινεις!!!Ευγε Λαγκαδιωτισσα!!!

Αντε φευγω...επιπλέον γνωσεις αυριο!!!

Οχι ασε πρωτη φορα ειναι θα τα κανουμε ολα εμεις ε Μαιρη?

Καλο σου βραδυ.....

Εμεις καλουμε κοσμο αρκετο

γι'αυτο μαλλον με ρωτουσε αυτη,για να ερθει φαινεται εκεινη την μερανα βγει απο την υποχρεωση.....

συμπληρωνω τα μωρα θα φοραν τα λαδωμενα 3 μερες!!!???????

fCS8p3.png

γι'αυτο μαλλον με ρωτουσε αυτη,για να ερθει φαινεται εκεινη την μερανα βγει απο την υποχρεωση.....

συμπληρωνω τα μωρα θα φοραν τα λαδωμενα 3 μερες!!!???????

Ναι εδω τρεις μερες τα φορανε εκτος και αν τα λερωσουν με εμετο η σκ@το. Αλλα ειναι εσωρουχα και πρεπει να φορεθουν" χειτωνας αγαλλιασεως" αυτο ειναι τα λαδοπανα....

Ναι εδω τρεις μερες τα φορανε εκτος και αν τα λερωσουν με εμετο η σκ@το. Αλλα ειναι εσωρουχα και πρεπει να φορεθουν" χειτωνας αγαλλιασεως" αυτο ειναι τα λαδοπανα....

:tongue::tongue::tongue:καλα σιγουρα θα λερωθουν:tongue:

καλα η νονα πρεπει να φερει και σαμπουαν??

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...