Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον μοιαζει πολυ με αυτο στην σελ.24 του υπολιγιστη.ηταν ολο κιτρινο και ειχε ενα μωβ λουλουδι.ηταν μεχρι το γονατο αντε 1-2 δαχτυλα πιο πανω.

αν δεν επερνα αυτο που βρηκα εκει θα επερνα μου ειχε αρεσει παρα πολυ.

Το λουλούδι ηταν σαν αυτο στην σελ. 23 του υπολογιστη;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο 39801μνμ φαινεται σε μενα να γραφει η Αλέκα:

Για το μηνυμα μαρη που ειχα γραψει πανω...αη ξεστραβωσου.....

Κ στο 39803 που κάνει παραθεση η Μέφη στης Αλέκας φαινεται πως η Αλέκα εχει γραψει τα εξής:

Για το μηνυμα μαρη που ειχα γραψει πανω...αη ξεστραβωσου.....ειχα δυο ενστασεις η δολια....πρωτον ότι δεν μου πολυαρεσει που ο κουμπαρος (τον οποιο πρηξαμε ομολογουμενως) να γραφει στο φορουμ και δευτερον και το πιο βασικο για να ειμαι ειλικρινης, δεν μου αρεσε που μου εστειλε πμ σχολιαζοντας την κουβεντα μας.....αυτα...Και να μου πεις γιατι δεν το λες στον κουμπαρο?? Γιατι δεν εχω σχεσεις με αυτον τον ανθρωπο, με εσας εχω....

Αυτο λέω....

οχι ρε!!!πολυ πιο μικρο σαν μπουτονιερα..καλα το γραφω?και ηταν μωβ και εχει και ιδια τσαντα.τελεια η τσαντα:tongue::tongue:

Φοβαμαι μην ειναι πολύ ανοικτο μπροστα πάλι. Κ επίσης που να βγαλω την γαμπαρα. Η τσαντα δεν με πολυνοιαζει.Παπουτσια μαυρα ή τι άλλο με το κιτρινο;;Η ζωνη από κατω απο το στηθος μαυρη ηταν;;

Κ στο 39803 που κάνει παραθεση η Μέφη στης Αλέκας φαινεται πως η Αλέκα εχει γραψει τα εξής:

Για το μηνυμα μαρη που ειχα γραψει πανω...αη ξεστραβωσου.....ειχα δυο ενστασεις η δολια....πρωτον ότι δεν μου πολυαρεσει που ο κουμπαρος (τον οποιο πρηξαμε ομολογουμενως) να γραφει στο φορουμ και δευτερον και το πιο βασικο για να ειμαι ειλικρινης, δεν μου αρεσε που μου εστειλε πμ σχολιαζοντας την κουβεντα μας.....αυτα...Και να μου πεις γιατι δεν το λες στον κουμπαρο?? Γιατι δεν εχω σχεσεις με αυτον τον ανθρωπο, με εσας εχω....

Αυτο λέω....

Βρε καλό μου δεν θα ειναι μισα τα ποστς απλά όπως εγω σβήνουν τα κοριτσια καποια πραγματα τα οποια ειτε δεν τους αφορουν ειτε δεν τα σχολιαζουν για αυτο και γινεται αυτο αν καταλαβα καλα τι εννοεις....... Και εγω εκανα παραθεση στο δικο σου ποστ και εσβησα αυτα που δεν ηθελα και κρατησα αυτα που ηθελα.....

Ασχετο αλλα εκανα καινουριο αλμπουμ με 2 φωτογραφιες των μεγαλων μου οταν ηταν εξι μηνων.... Δεστε αυτο που σας λεω τοσο καιρο το ποσο πολυ μοιαζουν μευαξυ τους!!!

Διαφημίσεις

Αυτο λέω....

ααααααααααααα ουτε εμενα μου το βγαζει αυτο το μηνυμα!!!!!

γραψε λαθος μου το βγαζει..

fCS8p3.png

Βρε καλό μου δεν θα ειναι μισα τα ποστς απλά όπως εγω σβήνουν τα κοριτσια καποια πραγματα τα οποια ειτε δεν τους αφορουν ειτε δεν τα σχολιαζουν για αυτο και γινεται αυτο αν καταλαβα καλα τι εννοεις....... Και εγω εκανα παραθεση στο δικο σου ποστ και εσβησα αυτα που δεν ηθελα και κρατησα αυτα που ηθελα.....

Ασχετο αλλα εκανα καινουριο αλμπουμ με 2 φωτογραφιες των μεγαλων μου οταν ηταν εξι μηνων.... Δεστε αυτο που σας λεω τοσο καιρο το ποσο πολυ μοιαζουν μευαξυ τους!!!

Βρε συ το αντιθετο λεω εγω. στο πρωτοτυπο ειναι σβησμενα ενω στην παραθεση ολοκληρα.Τεσπα μπορει να τα εσβησε εκ των υστερων η Αλεκα κ εγω να τα ξαναβγαζω κατα αυτον τον τροπο...

Παω να δω φωτο.

Φοβαμαι μην ειναι πολύ ανοικτο μπροστα πάλι. Κ επίσης που να βγαλω την γαμπαρα. Η τσαντα δεν με πολυνοιαζει.Παπουτσια μαυρα ή τι άλλο με το κιτρινο;;Η ζωνη από κατω απο το στηθος μαυρη ηταν;;

λοιπον τοτε ακου ειχε ακριβως το ιδιο κοψιμο στο κατω αλλα απο πανω σε τετραγωνισμενο το δοκιμασα και εκεινο,ειχε αρεσει τον αρη πολυ.ηταν μπεζ με ροζ ψιλα λουλουδακια και κατι αλλα δεν τα θυμαμαι καλα,εκεινο δεν θα ειναι ανοιχτο λογω κοψιματως.

με το κιτρινο μαυρα,οχι ολο το φορεμα ηταν κιτρινο.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

λοιπον τοτε ακου ειχε ακριβως το ιδιο κοψιμο στο κατω αλλα απο πανω σε τετραγωνισμενο το δοκιμασα και εκεινο,ειχε αρεσει τον αρη πολυ.ηταν μπεζ με ροζ ψιλα λουλουδακια και κατι αλλα δεν τα θυμαμαι καλα,εκεινο δεν θα ειναι ανοιχτο λογω κοψιματως.

με το κιτρινο μαυρα,οχι ολο το φορεμα ηταν κιτρινο.

Σαν αυτο στην σελ.37;;;

παιζει κ να μην ειναι φετινο κ να το εχουν μονο εκει που πηγες...

δεν σα ειπα.....

θυμασται το ζευγαρι που μου ειπαν οτι δεν θα ερθουν στα βαφτισια,ετσι?

με πηρε τηλ η κοπελα να δει τι κανουμε και να βρισκομασταν....της εια δεν γινεται καναμε εμβολιο κλπ,μου λεει ποτε θα βρεθουμε?λεω μετα τα βαφτισια εχω πολυ τρεξιμο......

ξεκινησατε λεει μοιραζεται προσκλ.λεω ναι,αυτους δεν θα τους δωσουμε αφου δεν θα ερθουν....και μετα με ρωτησε αν τη 3 μερα στο ξελαδωμα θα καλεσω κοσμο και τις ειπα οχι....

fCS8p3.png

δεν σα ειπα.....

θυμασται το ζευγαρι που μου ειπαν οτι δεν θα ερθουν στα βαφτισια,ετσι?

με πηρε τηλ η κοπελα να δει τι κανουμε και να βρισκομασταν....της εια δεν γινεται καναμε εμβολιο κλπ,μου λεει ποτε θα βρεθουμε?λεω μετα τα βαφτισια εχω πολυ τρεξιμο......

ξεκινησατε λεει μοιραζεται προσκλ.λεω ναι,αυτους δεν θα τους δωσουμε αφου δεν θα ερθουν....και μετα με ρωτησε αν τη 3 μερα στο ξελαδωμα θα καλεσω κοσμο και τις ειπα οχι....

Κ εγω εκανα ξεσκαρταρισμα στους καλους κακους...

Για πες τι ακριβως κανετε γιατι δεν το ειχα καταλαβει που το ειχες ξαναπει.

Σαν αυτο στην σελ.37;;;

παιζει κ να μην ειναι φετινο κ να το εχουν μονο εκει που πηγες...

οχι πιο πολυ μπεζ-χρωμα αμμου...δεν ξερω πηγα στο μαγαζι που ειναι στο εμπορικο..παντως ολα τα ρουχα που ειδα εκει δεν υπαρχουν σε αυτον τον καταλογο...πανε μια βολτα δες

τωρα που το σκεφτομαι εξω το ειχε σε 2 μικρα νουμερα και μου εφερε απο την αποθηκη στο δικο μου και τα 2 φορεματα...

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...