Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θεανουλααααααα πολυχρονηηηηηηηη!!!!!! Να χαιρεσαι το μωρουλι σου και να σε χαιρονται όλοι!!!!! Με το καλο και το δευτερο παιδακι που τοσο θελεις!!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια για πειτε μου όσες εχετε αλλαξει γαλα. Με το προηγουμενο γαλα ειχαμε δυσκοιλιοτητα, εντονα πονακια απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 10 περιπου και πονακια το απογευμα, περιπου την αντισοιχη ωρα. Επισης ακουγα πολλα αερια μεσα στην κοιλια του και ποναγε συνηθως όταν εκανε κλανιτσες. Καμια φορα και στο ρεψιμο.

Αλλαξαμε γαλα εχθες, πρωτη φορα του το εδωσα στις 3 το μεσημερι. Εκανε κακακια του 2 φορες απο εκεινη την ωρα οπότε ειμαστε ΟΚ. Και όλα τα υπολοιπα τα ξεπερασε αλλα το πρωι κατα τις 7 ειχε παλι πονακια, λιγοτερης διαρκειας και ισχυς. Εσεις όταν αλλαξατε το γαλα, κοπηκαν όλοι οι πονοι αμεσως??? Ρωταω μηπως πρεπει να δοκιμασω και κανα άλλο γαλα.

καλημερα κοριτσια!!!εμεις ηρθαμε στην μαμα μου μια βολτα.

αλεκα η γιατρος μου ειχε πει θελει 3 μερες για να κανει δουλεια και οντως μετα την δευτερη ηρεμησε.και εμενα του εκανε κατευθειαν δουλεια στα κακα.

θεανω χρονια πολλα,πολυχρονη!!!!!!

jtse και εμας εχθες το απογευμα η φορτνετ μας ειχε χωρις ιντερνετ........

fCS8p3.png

Γεια σας,

Εγω σημερα ξεστολισα το δεντρο και εχουμε γεμισει χρυσοσκονη και πουλιες.

Ειχα μεχρι τωρα εδω τον αντρα την μανα την αδερφη και την πεθερα γι'αυτο και δεν μπηκα.

Θεανω,

Χρόνια σου πολλα να χαιρεσε το μωρακι σου!!!

Τζια,

Εχω θερμομετρο αυτιού.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Θεανουλααααααα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ!!!

πω πω , δεν πηγε καθολου το μυαλο μου οτι γιορταζεις!!!

εμεις ειναι το τριτο γαλα που πινουμε κ ειναι πολυ καλυτερο απο τα αλλα δυο αλλα τα πονακια δεν εχουν φυγει, ισως γιατι θηλαζω παραλληλα.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Καλημερα σε όλες,

Theano, Χρονια Πολλά με υγεία και χαρα!!!

Tzia, καλά σαράντα!!!

Aspa πολύ ωραία τα καλαντα. Και του χρόνου να μας τα ξαναγραψεις!!!

Είμαι σε εγρήγορσή γιατι από στιγμή σε στιγμή περιμένω τη μπέμπα να ξυπνησει. Το καλό είναι ότι ο Μάρκελλος κάθε μεσημέρι κοιμάται 2.5 με 3 ώρες κι έτσι έχω μόνο τη μπέμπα.

Αυτή την εβδομάδα είναι και ο ανδρας μου στο σπίτι και βοηθάει αρκετά. Τα πρωινά πηγαίνουμε κάμια βόλτα και το βραδυ σηκωνεται αυτός για να φτάχνει το γαλα.

Χθες πήξγαμε στο Faktory Outlet στο Αεροδρομιο - δεν είχα ξαναπάει και το απόγευμα πήγαμε το Μαρκελλο στο Playmobile Fun Park και περασε ευχαριστα η μέρα.

Διαφημίσεις

Aυτό το μωρό μου ....πολυ μανουρατζής ρε κορίτσια,τρώγεται με ολα...τον ενοχλει η σαλιάρα -το πανάκι -το σεντόνι -το μαξιλάράκι ....

Μπούρ μπούρ μπούρ....δεν σταματάει λεπτό ακόμα και στον ύπνο του μουγκρίζει.Μας εχει κανει το κεφαλι καζάνι , ο Μανωλης καθε πρωι πινει ντεπον.

Τώρα ειναι στο ριλαξ και γκαζωνει.......παω να τον πάρω γιατι πνιγεται και βήχει...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Aleka εμεις αρχίσαμε σχετικά νωρις το Almiron comfort για τη δυσκοιλιότητα γιατί είχε πρόβλημα η μπέμπα. Της το δίνουμε όμως μαζί με άλλο γαλα, όχι αποκλειστικά. Στις 21 του μηνα που θα πάμε στο γιατρο για το δευτερο εμβολιο ίσως μας αλλάξει το premature αλλα στο comfort θα επιμεινω να της βαζω έστω 1 κουταλιά. Δεν θελω να μου ξαναστουμπώσει. Αρκετα εχω περασει με το Μαρκελλο μ' αυτό το θέμα.

κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!

χρονια πολλα σε ολες!!!!!!!!

να μη σας πω τι τραβηξαμε το βραδυ... η καλη μας η μπεμπουλα εκανε μπανακι εφαγε και 23.00 κοιμηθηκεεεεεεε ξυπναει και 03.00 παλι για φαι α ωραια λεω, ειχα κοιμηθει κι ολας μια χαρα........ και ποτε ξανακιμηθηκε ρε κοριτσια? στις 09.30!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν ειναι ποτε δυνατον!!!!!!!!!!! να την εχω μια στο στηθος αφου εκλαιγε μια να τα κανει και ξανα μανα απο την αρχη, ε θα αλλαξαμε και 3-4 παμπερς.... και μετα ξυπνησε 12.30 παλι για φαι και τωρα υπνος.....

τι να πω... εγω απογοητευτει! δαλιδα θα προσπαθησω να τη κρατησω τη μερα ξυπνια να δω τι θα κανει....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

θεανω μου χρονια σου πολλα!!!!πολυχρονη κ με μια μεγαααλη οικογενεια!!!!!!να χαιρεσαι κ την μπουμπου σου!!!!

Ελενη μην ανησυχεις...κ ο δικος μου ετσι ειναι..τρωγεται με ολα καποιες φορες!!!!καποιες αλλες ειναι ησυχο σαν αγγελουδι!!!

μαρκελλακι αν θες πηγαινε σε ποιο πισω ποστ που εγραψε ηδαλιδα σε μενα νομιζω απ0 την 130 σελιδα κ μετα κ κοιτα τις οδηγιες για τις φωτο...εχει ρυθμισεις στο προφιλ σου να τις βλεπουν μονο φιλοι..τωρα θα σου κανω αιτημα ..

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!! Ναι λοιπον ο μπέμπης εγινε μεγαλος αντρας καναμε το εμβόλιο δεν κλάψαμε πολύ ε είναι γίγαντας!!! Μια χαρα μας βρήκε ο παιδιατρος και πλέον θα τρώει όποτε θελει παει το ανα 4 ωρες ναι λοιπόν θα κοιμηθώ!!!! 4500γρ 55 υψος και 38 το κεφαλακι μας. Καναμε το πενταπλό το εμβολιο και τον άλλο μηνα δεν εχουμε μας πηρε μονο 10 ευρω για το εμβολιο και 50 για την επίσκεψη ε λεει ήμαστε νεα παιδια τι να μας πάρει. Αυτά από μας ειμαι πολύ χαρούμενη που όλα είναι μια χαρα το σημαντικό ηταν να παρει βαρος λογο του χειρουργείου αφου πηρε τελείωσε ο κίνδυνος ειπε ο γιατρος θα συνεχίσουμε για ένα μηνα να περνουμε λιγο σίδηρο. Πρεπει να παω αυριο να αγορασω παρκοκρεβατο πρεπει να προσέξω κατι? Ξερετε τι με στενοχώρησε όμως λιγο μου ειπε ότι η τομη δεν θα φυγει και με τα χρονια θα ανοίξει αρεσουν αυτά λεει στης γυναίκες δεν βαριεσαι καλα να είναι το παιδι και όποιος πει τιποτα στα βαφτίσια να φαει σκατα!!!!

Αλέκα και Ελενη1 ειπε στον αντρα μου και θα ψαξει να βρει ένα προγραμμα να αντιγραψω τον ξευτερη και αν τα καταφέρουμε θα σας το στειλω να παιζουν τα παιδακια σας!! Επειδη το εχουν κανει ετσι ουτοσώστε να μην μπορεις να το αντιγράψεις αλλα θα προσπαθήσουμε να το σπασουμε!!!να μην πατε τωρα και το πληρώνετε. Αν το καταφερουμε θα σας πω

97ehp2.pngUBTSp3.png

κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!

χρονια πολλα σε ολες!!!!!!!!

να μη σας πω τι τραβηξαμε το βραδυ... η καλη μας η μπεμπουλα εκανε μπανακι εφαγε και 23.00 κοιμηθηκεεεεεεε ξυπναει και 03.00 παλι για φαι α ωραια λεω, ειχα κοιμηθει κι ολας μια χαρα........ και ποτε ξανακιμηθηκε ρε κοριτσια? στις 09.30!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν ειναι ποτε δυνατον!!!!!!!!!!! να την εχω μια στο στηθος αφου εκλαιγε μια να τα κανει και ξανα μανα απο την αρχη, ε θα αλλαξαμε και 3-4 παμπερς.... και μετα ξυπνησε 12.30 παλι για φαι και τωρα υπνος.....

τι να πω... εγω απογοητευτει! δαλιδα θα προσπαθησω να τη κρατησω τη μερα ξυπνια να δω τι θα κανει....

πραγματικα Ιριδα ειναι σαν να μου περιγραφεις αυτο πο περασαμε με την μπεμπα πριν ενα μηνα!!!κανε υπομονη απο δω κ περα θα στρωσετε θα δεις!!!!!

Κοριτσακια μου ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας!!!Να στε ολες καλα με τις οικογενειες σας!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...