Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανα γλυκεια μανουλα μου μ' αγαπη το φωναζω μ΄όλου του κοσμου τα καλά ποτε μου δεν σ' αλλάζω..... Αυτο ηταν το πρωτο της Αναστασιας μου........ Και δωστου κλάααααααααααααμαααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κομματια ολες, ε;

εγω εβαλα το κρασακι και το ξηροκαρπι!!

http://www.youtube.com/watch?v=hN1X-xoh7Ds

Για τη Μεφη!

Ομορφακια, αμα θες παρε τον δικο μου που ειστε και την ιδια μερα γεννημενοι!!

τον σκεφτηκα κ αυτον... αλλα ειχα ηδη κλεισει της μεφης κ δεν ηθελα να τη στεναχωρησω, καθως καμμια αλλη δεν της τον ζητησε. οπως κ καμμια αλλη δεν ζητησε της Κιμις, κ απορω γιατι!!

τωρα ξεμπερδεψα!

τι να πω για το νυφικο δε ξερω να περιγραφω εγω..να το δειξω στην ελενη1 κα να ριξει μια???λοιπον ομορφακια δεν ειναι γοργονε..τι να βαλω εγω μεσα στο γοργονε...τον κ@@@ο πλατεια>???τεσπα ειναι και με τουλι!!!στενο μεχρι και την κοιλια και ανοιγει μετα σε γραμμη αλλφα!εχει κεντημα μεσα απο το τουλι και πανω απ ολα ειναι ελαφρυ..οταν παω για προβα θα βγαλω φωτο

ναι...να βγαλεις. να εισαι κ εσυ μεσα ομως...οχι μονο του...

Μου εσπασε τα νευρα σημερα το ιντερνετ!!!!! Με πεταει ολο απεξω

κ εμενα σερνεται...

καληνυχτα κοριτσαρες...

αυριο εχω τη γυναικα, κ εχω κ πολυ σιδερο...κλασσικα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μανα γλυκεια μανουλα μου μ' αγαπη το φωναζω μ΄όλου του κοσμου τα καλά ποτε μου δεν σ' αλλάζω..... Αυτο ηταν το πρωτο της Αναστασιας μου........ Και δωστου κλάααααααααααααμαααα

αχ το αστερακι μου!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εχω ενα φιλακι , αχ που να τ'αφησω , να μην παει χαμενο να μην τ'αδικησω ?? Στην καρδια του κρινου θελω να τ' άφησω Ελα μανουλιτσα να σου το χαρισω ...

Το πρωτο ποιηματακι που ελαβα σαν μητερα απο τον παιδικο απο το γιο μου!!!!

Και κλααααααααααααααμαααααααα

και πως να μην κλάψεις???θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωω

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Μηπως θες το δικό μου?με εχει τρελανει η γιαγια μου οτι πρεπει να το βαλει κ αλλη νυφη!Ειναι κ εξ Αμερικης αλλα δεν ειναι κλασικο νυφικο ειναι extreme!!

για βαλε κ εσυ μια φωτο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Μηπως θες το δικό μου?με εχει τρελανει η γιαγια μου οτι πρεπει να το βαλει κ αλλη νυφη!Ειναι κ εξ Αμερικης αλλα δεν ειναι κλασικο νυφικο ειναι extreme!!

νβαλε καμια φωτο να δω.....;)και εμενα ετσι μου ειπαν αν το αγορασω..:tongue:σιγα μην αγορασω ....να σου πω το θελα αλλα το μετανιωσα!!

τον σκεφτηκα κ αυτον... αλλα ειχα ηδη κλεισει της μεφης κ δεν ηθελα να τη στεναχωρησω, καθως καμμια αλλη δεν της τον ζητησε. οπως κ καμμια αλλη δεν ζητησε της Κιμις, κ απορω γιατι!!

ναι...να βγαλεις. να εισαι κ εσυ μεσα ομως...οχι μονο του...

κ εμενα σερνεται...

καληνυχτα κοριτσαρες...

ναι μαρη μεσα θα μαι,....λοιπον καληνυχτα και απο εμενα γιατι αυριο εχω ενα σκασμο δουλειες!!!!

καληνυχτα κοριτσαρες...

Καλο βραδυ ομορφομανουλα.......... Μαζι θα παμε εμεις καλο μου....... Θα μας αποτελειωσει το σίδερο!!!!!!!!!!

και πως να μην κλάψεις???θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωω

Δεν ειναι μακρια ο καιρος Ελενη μου......... Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε....... Και θα κλαιμε καποιες για πρωτη φορα.... καποιες σαν και εμενα για πολλοστη.... Οσες φορες και να παρεις ενα τετοιο ξεχωριστο δωρακι παντα κλαις....

Έχω μια γλυκιά μανούλα που πολύ με αγαπά

Νύχτα μέρα με φροντίζει και για με καρδιοχτυπά

Σαν γλιστρήσω και χτυπήσω θε να τρέξω στο λεπτό

Στην αγκάλη της να πέσω με λαχτάρα και καημό

Μʼ ένα της γλυκό φιλάκι κάθε πόνος πάει μακριά

Κι είνʼ η πιο ζεστή φωλίτσα η γλυκιά της αγκαλιά

Νηπιαγωγειο ολοημερο και οι δυο το ιδιο......

Σας εφτιαξα ε?

Παω να ταισω και ερχομαι....

Διαφημίσεις

δεν εχω απο το γαμο φωτο στο λαπτοπ κατι χαζες ειναι σας τις βαζω κ αυτες βεβαια στο μοντελο παει καλυτερα!!!

Ασπα αμα το θες στο στελω ενα καθαρηστηριο το παω κ σου ρχετε κ μεταποιηση να κανεις δεν με πειραζει!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Κ ειχατε κ αναδουλειες!!!

Τι λες καλε ομορφακια;;;

ιδια τιμη εχουνε παντου τα γαλατα!!

Αντε, δε θα παμε μπουζουκια σημερα;;;

Η δικια μου εχει μια φαγουρα....πισω απ τ αυτι! τί ειναι;;

Εντω μεταξυ εγω πηρα της Δαλιδας, αλλα δεν τον εχω δει σε φωτο!!

Θα μου ρθει κιντερ εκπληξη!!

Φτιάχνεστε απο τις περιγραφες;;;Σας αρεσει ο αντρας ο βαρυς;;; Σας τον δινω βρε να δω τι θα καταλάβετε....:tongue::tongue:

ηρθα απο παιδιατρο!!!λοιπον μπεμπης 9670...72 ποντους και παλι ωτιτιδα!!!

κιμι ολα καλα με τη μπεμπα!σε επαιρνα τηλ να μαθω πριν μπω....γιατι ειχε κολλησει η βλκ...

ομορφακια ειδες???βρηκα νυφικο καλη μου!!!

ευανθια παρε τον δικο μου!!!!της δαλιδας τον πηρε το κοτοπουλο!

ζητω δε λες τιποτα για το νυφικο....ειπε κ ο αντρας μου οτι μας λυπηθηκε ο θεος!!

Απο που τελικα το νυφικο;;Θα τα κάνεις ολα εκει;;πετυχες καλες τιμες;;;

Τζια ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, τις διαβαζα τωρα στον δικο μου Νυσταλεων, αυριο θα με ρωταει τι μου έγραψες.Πάω να τα κάνω κοπι...

Ασπα κ Μαιρουλα να χαιρεστε τα τσιμπημενα εμβολιασμενα μπεμπόνια!!

Ειρηνη κρατα τπτ κ για την Κυριακή που ειναι η γιορτη της μανας!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...