Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουκλες μου τι κανετε? Διαβασα εγω ειμαι μοναδικη δεν θελω καμμιας σας τον αντρα... Θελω μονο το δικο μου αντρα.... Δεν έω ωραιοι και οι δικοι σας αλλα ο το δικο μου δεν τον αλλαζω.... Ομορφομανα πως ειναι το Χριστιανακι? Μαιρη αιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χασου μας επρηξες δεν τρωει ο μπεμπης και δεν τρωει ο μπεμπης παιδαρος ο μπεμπης φτου φτου!!! Και η τσουπρα μια χαρα!!!!!!!! Ολα τελεια με τα διδυμακια η χαζομαμα τους δεν ξερω........... Και τελος Κιμακι μου γλυκο επιτελους εληξε η αναμονη..... για το τηλεφωνο τωρα εχεις αναμονη για την εισαγωγη και το χειρουργειο........ Ολα θα πανε καλα σε νοιαζομαστε και το ξερεις!!!!!!

Για τα παιδακια μου μόνο στεναχωριεμαι.....

Η Χριστιαννα πως ειναι σημερα?

μακαρι να μη χρειαστει να στεναχωρηθεις...ΜΑΚΑΡΙ!!!!!

χαλια ειναι... πηγε να ξανακανει εμετο πριν αλλα τη σκαπουλαρε.. απλα περιμενω να περασει ο καιρος κ να ηρεμησει.. ή να τη παω σε ανοσολογο που λεει η δρ., μπας κ δουμε φως.

Παω να φυγω....σας πηρε ο υπνος...

καληνυχτα !!!!

καληνυχτα... τι λες μαρη? που ηπια φρεντο για να κρατηθω????

kala aleka milas σοβαρα????τι τους κανεις ολους και σε λιμπίζονται????

τελικά ρε κοριτσια το καλυτερο καρφωμα ειναι το ξεκαρφωμα...πειτε το εδω δημοσια και κανεισ=ς δε θα δωσει σημασία τελικά.....

αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

δεν ξερω ελενη μου...θα τον ρωτησω..

αλεκακι μου..στο πρωτο εχεις απολυτο δικιο και θα του το επισημανω...αν και ειναι πολυ διακριτικος ανθρωπος και σιγουρα δεν "παρακολουθει" τι λεμε...

στο δευτερο επισης εχεις δικιο...δεν ξερω εχει στειλει σε καμια σας???θα του τω πω κι αυτο...

και τριτον κοριτσαρα μου εννοειται οτι δε μας διαβαζει κανενας αλλος...ουτε η κουμπαρα υπαρχει πιθανοτητα να μας διαβαζει....αλλα ετσι το σκεφτηκα μη γινει καμια στραβη...φυλαγε τα ρουχα σου που λενε...

και τριτον σαφως και ειναι ο ¨δημιουργος " μας και εχει καποιο λογο εκει μεσα..οπως μας διαβαζουν εδω οι admin ετσι κι εκει..αλλα νομιζω οτι υπαρχει δυνατοτητα οπως μουχε πει να μη διαβαζει αυτα που λεμε...θα το διευθετησω...και τελος το πληρωσα εγω....ηθελα να σας κανω ενα "δωρο" για την τυχη που ειχα να σας γνωρισω εστω και απο το παρεντς!!!και μου κρατατε πολυ ομορφη συντροφια!!!κι οπως ειπα κια στην τζια δεν υπηρχε ουδεμια πιθανοτητα να σας ζητησω χρηματα!!!

εχεις δικιο... χαιρομαι που καταλαβαινομαστε κ νιωθουμε ολες το ιδιο κοριτσαρα!!

ante pao και εγω.....αυριο θα δουλεω ειπαμε...σνιφ κλαψ...

καληνυχτα σας

ομορφακια ριξε ενα και για μενα......

δεν παιζει... ειμαι σε θεραπεια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

δεν παιζει... ειμαι σε θεραπεια...

τι θεραπεια μαρη??? σε καταλαβε ο ντοκτορ και σου εγραψε αποχη??? :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ελα ρε ευη.....σε περιμενα πως και πως...φοβηθηκα μηπως σε στεναχωρησω.....μου εφυγε ενα βαρος....δε θελω να στεναχωρησω ποτε καμια σας, ειλικρινα...αλλα σημερα δεν ηξερα πως να το χειριστω....παει τελειωσε....συνεχιζουμε, ευχαριστω:)

χαζηηηη....!!!

παω να ταισω μπεμπα κι ερχομαι...θελω να μου στειλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τι σου ετειλε κι ασε εμενα να το χειριστω...περιμενω..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

τι θεραπεια μαρη??? σε καταλαβε ο ντοκτορ και σου εγραψε αποχη??? :tongue:

ειπαμε χτες...νταλασιν σε. θελει λεει να ειναι σιγουρος πριν το βαλει.. ο αλλος θα με δειρει εν τω μεταξυ. δεν το γλυτωνω!! κ σημερα το ειδα το γυαλιστερο το ματι του...αντε να του λεω παλι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

χαζηηηη....!!!

παω να ταισω μπεμπα κι ερχομαι...θελω να μου στειλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τι σου ετειλε κι ασε εμενα να το χειριστω...περιμενω..

;)

ειπαμε χτες...νταλασιν σε. θελει λεει να ειναι σιγουρος πριν το βαλει.. ο αλλος θα με δειρει εν τω μεταξυ. δεν το γλυτωνω!! κ σημερα το ειδα το γυαλιστερο το ματι του...αντε να του λεω παλι...

χαχα.....πες του μαρη good things come to those are waiting:tongue::tongue::tongue::tongue: και πες του μετα για το τεταρτο ομορφακι!:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

;)

χαχα.....πες του μαρη good things come to those are waiting:tongue::tongue::tongue::tongue: και πες του μετα για το τεταρτο ομορφακι!:P

μου'ρθε να του πω...βαλτο εσυ γιατρε κ εγω θα πεθανω σε σχημα Υ. (κοντευει 12...:rolleyes:)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Λοιπόν ουτε εγω θελω καμιας τον αντρα θα κρατήσω κ εγω τον δικό μου ειναι συλλεκτικός!!!

Τι αλλα τι λέτε?εγω ειμαι πτωμα αλλα ειπα θα σας κανω παρεα αποψε!

αχ αχ αχ...τι αλλο θα ακουσω????εδω ειστε ή απο κει?

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

οκ εβαλα φωτο!!!

ειναι κουκλα!!!!! ποσο μεγαλωσε!

Ειρηνη το λουλουδακι σου, σου μοιαζει πολυ στη γαλλικη τη μυτη νομιζω.. ωραιο αυτο σε γυναικα!!!

την δικη μου τη γαλλικη την εχεις προσεξει??? Μελιτζανα! Αλλα όχι ελληνικη, εισαγωγης...απο Γαλλια:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...