Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να'μαι...μολιες κοιμισα τον αγγελο...ελενη ουτε το ενα ουτε το αλλο....τα μικρα μπανιαριζα και ειμαι κομματια.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αγορασα μαγιώ στη τζουμπρου σημερα...εντωμεταξυ σκεφτομουν μηπως εκανα μλκ που της το πηρα για 6 μηνων ενω θα μπει στη θαλασσα 8εως 10 μηνων...

βεβαια οταν ηρθα της το δοκιμασ πάνω από το φορμακι και το παμπερς και της εκανε...αρα χωρις παμπερς θα ειναι μια χαρα 8 μηνων ετσι δεν ειναι???

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ο μικρος σημερα κ χθες δεν ειχε ορεξη για φαγητο. μαλλον τον ποναει ο λαιμος...εκανε κ λιγα δεκατα το απογευμα παλι.αλλα ο σκατουλης οταν πηγαινα να του δωσω το κουταλι ηθελε να το πιασει μονος του κ μονο τοτε το ανοιγε το στομα του!!! αμα του το εδινα εγω δεν το ανοιγε!!!

επισης παρατηρησα οτι πιο πολυ μηξες εχει στο αριστερο ρουθουνι. μηπως εχει σχεση με το αριστερο αυτακι που το βρηκε λιγο κοκκινο?

ναι μπορει να εχει σχεση...σορυ που δεν το ειδα νωριτερα......πεταξουν να τον τσεκαρει παλι σε 4-5 μερες καλο μου...ετσι για να εισαι σιγουρη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αγορασα μαγιώ στη τζουμπρου σημερα...εντωμεταξυ σκεφτομουν μηπως εκανα μλκ που της το πηρα για 6 μηνων ενω θα μπει στη θαλασσα 8εως 10 μηνων...

βεβαια οταν ηρθα της το δοκιμασ πάνω από το φορμακι και το παμπερς και της εκανε...αρα χωρις παμπερς θα ειναι μια χαρα 8 μηνων ετσι δεν ειναι???

εγω γενικα παιρνω πιο μεγαλα μαγιο για να μην τα 'κοβουν'....με το ματι δες μωρε...ειναι και στα μεγεθη ....

221882cb0gkyh7q4.gif

Κοριτσια και Δευτερα και Τριτη απεργια τα φαρμακεια, ε?

Γαλα να πάρετε..

λοιπον τον πηρα..να στε καλα που μου λετε τι να κανω....ζωο ειμαι τελικα..

θα με επιρνε δευτερα πρωι..αλλα αφου πηρα μου ειπε να τον παρω εγω δευτερα πρωι 10,να μου πει οριστικα αλλα 90%εισαγωγη τριτη,επεμβαση τεταρτη..κραταω μπεμπονα για αυτο γραφω χαλια

το εγαψα κ πριβε..α ρε κοριτσια...τι θα κανα αν δε σας ειχα γνωρισει..

Καλά μαρή πάς καλά;;;Και είσαι και τσαούσα,τρομάρα σου!!Για το μωράκι σου κολ..νεις;;;;Δεν θα μασάς σε τίποτα και μπροστά σε κανέναν και αυτό στο λέω γενικά σε οτι έχει να κάνει για τα παιδιά σου!!Αντε κοριτσάκι μου να τελειώσει και αυτό το άγχος και να μεγαλώσει η μπουμπού σου όπως της αξίζει(και όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου):ΜΕ ΥΓΕΙΑ,γιατί με ευτυχία είμαι σίγουρη πως θα της την δώσετε απλόχερα εσύ,ο Θανος και ο αδερφούλης της!!!!!

η αληθεια να λεγεται...ειμαι που να μην ημουνα!!!

κανονιστε να διαβασει και η κουμπαρα τιποτα και να εχουμε παρεξηγησεις!!!

Θες να σε δώσω και γώ τον δικό μου τον κουμπάρο να σε γράφουν στα κουτσομπολίστικα;;;;Αμα είναι κουτσομπόλα η κουμπάρα σου,εγώ φταίω που κάνουμε πλάκα;;;;Χαρισμά της!!!Ε,μα!!!Θα παρω της Ευανθίας γιατί δίνει και λεφτά και είμαστε σε περίοδο κρίσης!!!"Μάζευε και ας είν και ρώγες" λέει η παροιμία!!!Πλάκα κάνω!Εγώ θα μείνω με τον Μακρόπουλο!ΤΕΛΟΣ!!!!

να'μαι...μολιες κοιμισα τον αγγελο...ελενη ουτε το ενα ουτε το αλλο....τα μικρα μπανιαριζα και ειμαι κομματια.....

Αλεκαααααααααααα,ζείιιιιιιιιιιιιιις;;;;Οχι για πολύυυυυυυυυυ!!!!:D:D:D:D

Θες να σε δώσω και γώ τον δικό μου τον κουμπάρο να σε γράφουν στα κουτσομπολίστικα;;;;Αμα είναι κουτσομπόλα η κουμπάρα σου,εγώ φταίω που κάνουμε πλάκα;;;;Χαρισμά της!!!Ε,μα!!!Θα παρω της Ευανθίας γιατί δίνει και λεφτά και είμαστε σε περίοδο κρίσης!!!"Μάζευε και ας είν και ρώγες" λέει η παροιμία!!!Πλάκα κάνω!Εγώ θα μείνω με τον Μακρόπουλο!ΤΕΛΟΣ!!!!

Αλεκαααααααααααα,ζείιιιιιιιιιιιιιις;;;;Οχι για πολύυυυυυυυυυ!!!!:D:D:D:D

χαχα...ναι παρε της ευανθιας...σωστη σκεψη...επιχειρηματικη....Α, όλα και όλα...θα ζητησω και εγω λευτα απο την ελενη1:tongue::tongue::tongue:

Ειπαμε κουραστηκα μαρη, δεν πεθανα ακομη...θες να πιεις καφεδακι και βιαζεσαι????

221882cb0gkyh7q4.gif

χαχα...ναι παρε της ευανθιας...σωστη σκεψη...επιχειρηματικη....Α, όλα και όλα...θα ζητησω και εγω λευτα απο την ελενη1:tongue::tongue::tongue:

Ειπαμε κουραστηκα μαρη, δεν πεθανα ακομη...θες να πιεις καφεδακι και βιαζεσαι????

Μ'αρέσει που σε θεωρώ και έξυπνη!!Για τονΣάκη λέω!!!!Τώρα αν γράψω στο πριβέ"Γεία σου Σάκη" εγώ θα φταίω;;;;;;

Διαφημίσεις

Καλε, πηγα κι εγω κουναμενη συναμενη (ετσι γραφεται;) με τη μπεμπα να παρω γαλατα και η απεργια ηταν και χθες και σημερα!!!

Αλλα τα γαλατα δευτερης βρεφικης ηλικιας δεν τα εχουν και τα σουπερ μαρκετ;;;

xarisma sou kopelia..με συγχησε σημερα ο τσιγκουνης...:mad::-x:-x

να σας πω...τον παυλο της ομορφακια τον εχει καπαρωσει καμια???γιατι εγω θελω αλλαγες στη ζωή μου;);););)...και αυτος ειναι καθε μερα ορεξατος!!!

μπορει το σεξ να ειναι σαν το ποδήλατο...και να μην το ξεχνας ποτε...αλλα θα προτιμησω παρτενερ για το πρωτο!!!!

καμπια...το'ξερα απο την αρχη οτι θα τον διαλεγες!! κ εγω μπορει να επαιρνα τον Νυσταλεων αλλα για τα ωραια του ματια κ μονο. γιατι απο υπνο δεν θελω....

γυρισαμε φαγαμε παω να ξαπλωσω λιγο,απογευμα παλι εχω δουλειες.....

τα μωρα καλα 500γρ το καθενα...ας ειναι καλα η κρεμα.....

ενα μονο θα σας πω και τα σχολια το βραδυ,μου ειπε αποστειρωση 1 χρονο:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

:tongue::tongue:μιλησε καμια???:tongue::tongue::tongue:

μπεμπης 6530 67εκ

μπεμπα 5880 66 εκ.

ειδα η κιμι ακομα δεν εχει νεα...παρε τηλ.!!!!!!το απογευμα!!!

τι λες μαρη? για ξαναρωτα μηπως εκανε λαθος με την αποστειρωση!

λοιπον τον πηρα..να στε καλα που μου λετε τι να κανω....ζωο ειμαι τελικα..

θα με επιρνε δευτερα πρωι..αλλα αφου πηρα μου ειπε να τον παρω εγω δευτερα πρωι 10,να μου πει οριστικα αλλα 90%εισαγωγη τριτη,επεμβαση τεταρτη..κραταω μπεμπονα για αυτο γραφω χαλια

το εγαψα κ πριβε..α ρε κοριτσια...τι θα κανα αν δε σας ειχα γνωρισει..

ναι...μας ψιλοξεχνανε. δεν ειμαστε οι μοναδικες ασθενεις που εχουν... κ εγω επαιρνα συνεχεια τον ωρλ. ετσι..για μια υπενθυμιση!

η τζουμπρου ειναι πολυ μικροκαμωμενη... καλα εκανες κ της πηρες αυτο το νουμερο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μ'αρέσει που σε θεωρώ και έξυπνη!!Για τονΣάκη λέω!!!!Τώρα αν γράψω στο πριβέ"Γεία σου Σάκη" εγώ θα φταίω;;;;;;

;);) ειπα να το αποφυγω.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...