Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Ίσως να οφείλεται σε αυτό, ότι άλλαξε ρυθμούς άρα προσαρμοζεται. Αν πας τελικά στον γιατρό ρώτα τον, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε τη θελουμε τη λιστα και στο αρχειο μας κυρια μου... τι μας τη στελνεις;;;

Tελικά ποιος την έστειλε κ γιατί;;;μαθαμε;;

λοιπον τον πηρα..να στε καλα που μου λετε τι να κανω....ζωο ειμαι τελικα..

θα με επιρνε δευτερα πρωι..αλλα αφου πηρα μου ειπε να τον παρω εγω δευτερα πρωι 10,να μου πει οριστικα αλλα 90%εισαγωγη τριτη,επεμβαση τεταρτη..κραταω μπεμπονα για αυτο γραφω χαλια

το εγαψα κ πριβε..α ρε κοριτσια...τι θα κανα αν δε σας ειχα γνωρισει..

Αντε ρε κοριτσακι, να ησυχασετε λιγο.Καλα κουραγια κ την βοτκα με το μαλακο..:tongue::tongue:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eρώτηση.......

Εχει καμμια σας κανενα γνωστο που να πουλαει ''εμπορικη διαχειρηση''(προγραμμα τιμολογισης) ?

Λιτσακι ο κουμπαρος μπας ξερει κανεναν ????

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

θα με επιρνε δευτερα πρωι..αλλα αφου πηρα μου ειπε να τον παρω εγω δευτερα πρωι 10,να μου πει οριστικα αλλα 90%εισαγωγη τριτη,επεμβαση τεταρτη..κραταω μπεμπονα για αυτο γραφω χαλια

αντε μπραβο ρε κοριτσ...όλα θα πανε καλα θα δεις....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Eρώτηση.......

Εχει καμμια σας κανενα γνωστο που να πουλαει ''εμπορικη διαχειρηση''(προγραμμα τιμολογισης) ?

Λιτσακι ο κουμπαρος μπας ξερει κανεναν ????

Με την Plus Πληροφορική συνεργαζόμαστε εμεις.. Αλλα δε στη προτεινω.. ;);)

hello!!!

καλημερα!

αδυνατον να προφτασω να σας διαβασω! 1-2 σελιδες ειδα.

ετρεχα να καταθεσω τα χαρτια για να με τοποθετησουν σε σχολειο. εχω ενα σπιτι μπ....λο και πρεπει να το συμμαζεψω, εχω 3 πλυντηρια σιδερο, και 2 βαφτισεις το σκ μια σαββατο μια κυριακη (ευτυχως φιλαρακια κι οχι σογια). εχω να βαλω και τσουκαλι-φακες!

μπηκα να αναφερω οτι ξεπερασαμε το φραγμα των 2-3 κουταλακιων μηλου! μπορει να φαγαμε και 10 κουταλιτσες!!! ισως και 12. 1/4 του μηλου το φαγαμε παντως. δακρυα συγκινησης κι ειπα να τα μοιραστω!!!

αν προφτασω θα ξαναμπω!

φιλακια!

μπραβο στο μωρουλι!

γυρισαμε φαγαμε παω να ξαπλωσω λιγο,απογευμα παλι εχω δουλειες.....

τα μωρα καλα 500γρ το καθενα...ας ειναι καλα η κρεμα.....

ενα μονο θα σας πω και τα σχολια το βραδυ,μου ειπε αποστειρωση 1 χρονο:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

:tongue::tongue:μιλησε καμια???:tongue::tongue::tongue:

μπεμπης 6530 67εκ

μπεμπα 5880 66 εκ.

ειδα η κιμι ακομα δεν εχει νεα...παρε τηλ.!!!!!!το απογευμα!!!

μαιρουλα μια χαρα τα μπουμπουκια σου!

γιατι ενα χρονο αποστειρωση???

Καλά μονο ο ανώμαλος μας διάβαζει?σε λιγο θα μας διαβάζουν οι μπαμπάδες απο τα άλλα καφέ κ θα θέλουν να γνωριστούμε:tongue:Αφου αυτες ανταλλάσουν τους άντρες τους ε καποια θα πάρει κ απο άλλο καφε:tongue::tongue:

Τι μου κάνετε?εμένα ειχε ερθει η κυρία που σιδερώνει(εγω),η κυρια που καθαρίζει (εγω),η κυρια που μαγειρευέι (εγω),η κυρια που κρατάει το παιδί (εγω)και η κυρία που ποτιζει τον Σπύρο (εγω)....κουραστηκα με το υπηρετικόν προσωπικο μονο να τις επιβλέπω κ ειμαι πτώμα:tongue::tongue::tongue:

:P:p:p

δε διαβασα πιο πισω...το βραδυ!!!λοιπον εγω ποιον παιρνω>???

τη δευτερα παω να δω και για προσκλησεις εκει που ναι εκλεισα το νυφικο!!σας κουφανα???δεν το περιμενατε ετσι??

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

που καταντησαμε...

:tongue::tongue::tongue:

εγω παιρνω της δαλιδας ή της ασπασ!!!

θελει καμια τον δικο μου????

αντε μπραβο!!! να ξεμπερδευετε κ εσεις!

παω διπλα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Με την Plus Πληροφορική συνεργαζόμαστε εμεις.. Αλλα δε στη προτεινω.. ;);)

Ευχαριστώ.......με υποχρεωσες..:tongue:

Καλε, γραφτε στο πριβε τι δουλεια κανετε....και οι αντρες σας....ετσι ωστε αν θελουμε κατι να ψωνιζουμε απο τον κύκλο μας.;)

Διαφημίσεις

ο μικρος σημερα κ χθες δεν ειχε ορεξη για φαγητο. μαλλον τον ποναει ο λαιμος...εκανε κ λιγα δεκατα το απογευμα παλι.αλλα ο σκατουλης οταν πηγαινα να του δωσω το κουταλι ηθελε να το πιασει μονος του κ μονο τοτε το ανοιγε το στομα του!!! αμα του το εδινα εγω δεν το ανοιγε!!!

επισης παρατηρησα οτι πιο πολυ μηξες εχει στο αριστερο ρουθουνι. μηπως εχει σχεση με το αριστερο αυτακι που το βρηκε λιγο κοκκινο?

qC91p2.pngaQK1p2.png

λοιπον ... βλεπω αναδουλειες κ εδω....τη κανω με (πιο) ελαφρια(78.2!!!!) πηδηματια!!!

καληνυχτα!

ελα κοριτσακι...μολις τελειωσα το μπανιο..μπραβο ευανθουλα μου, μπραβο...θα γινεις κορμαρα..ζηλευω λιγο αλλα χαλαλι σου;):P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ελα κοριτσακι...μολις τελειωσα το μπανιο..μπραβο ευανθουλα μου, μπραβο...θα γινεις κορμαρα..ζηλευω λιγο αλλα χαλαλι σου;):P

Εκανες μπάνιο..η εκανες ΤΟ μπάνιο....?:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...