Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

tzia για πες για πες για τη τραπεζα.... ποτε πας δουλεια? ποσο βγαζεις? ποτε??? και πως το αποθηκευεις??????? πως ξερις ποσο θα του δινεις τοτε ωστε να χεις σωστη ποσοτητα σε καθε σακουλακι στη καταψυξη???

δε ξερω αν θα αντεξω να θηλαζω ως τοτε (αρχες απριλη παω δουλεια εγω) αλλα ισως δοκιμασω να κανω τραπεζα... το σκεφτομουν και πιο παλια....

δουλειά έλεγα να πάω μετά το Πάσχα, αλλά μάλλον θα επιστρέψω τέλος Φλεβάρη γιατί το Μάρτη παραδίδουμε ένα project και χρειάζομαι.....Βγάζω γύρω στα 100-150 ml κάθε πρωί και γεμίζω σακουλάκια της medela ή της lanshinoh με 200 ml to καθένα.

πχ, τα 150 σήμερα και από τα αυριανά θα συμπληρώσω άλλα 50, θα αφήσω τα 100 από τα αυριανά στο ψυγείο μέχρι μεθαύριο που θα συμπληρώσω με 100 από τα μεθαυριανά κ.ο.κ. Αυτά μπορούν να συντηρηθούν 3 μήνες στην κατάψυξη. Όταν τα χρειαστείς τα αποψύχεις με 2 τρόπους. Ή τα ζεσταίνεις κατευθείαν αλλά πρέπει αν χρησιμοποιήσεις όλη την ποσότητα, ή τα αποψύχεις από την προηγούμενη μέρα σταδιακά στη συντήρηση και ζεσταίνεις την ποσότητα που θέλεις. Το υπόλοιπο το ζεσταίνεις για το επόμενο γεύμα. Πληροφορίες πήρα από το τόπικ :Θηλασμός και εργασία

byXKp2.png

ήρθαααα....σημερα ήταν πολυ καλη μερα ελιζω και αυριο να ειναι ετσι και να τιου εφταιγε τελικα το γαλατακι...

Θ α μεγαλωσουν και θα εχουν φιλεναδες και θα τις κοιταμε με μισο ματι......
Ελενιτσα, χοντρη να μη μου φερουν και όλα τα άλλα θα τα υποστω!

Ασπα σουπερ ο μπεμπουλης!!!

Τωρα εγω ενα θεμα, με το καινουριο γαλα που ειναι πιο ελαφρυ, ο μπεμπακος πινει παααρα πολυ. Λετε να μου γινει κεφτες?? Γιατι ΟΚ να εχουν αναπτυξη αλλα να την εχουν αναλογικα...θα δουμε στην πορεια...

Σημερα εφυγα απο την δουλεια νωρις, αφησα το μπεμπακο στη νταντα και πηγα τον Αγγελακο μου βολτες. Ηρεμησε λιγο αυτος.Ευτυχως

Φιλακια... παω και λιγο στο Νικολακη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κορίτσια!Χρόνια πολλά!Όλα τα μπεμπάκια μας να είναι φωτισμένα!

Εμείς σήμερα σαραντίζουμε, θα πάμε για την ευχή το απόγευμα. Αλήθεια πόσα δίνω του παπά????

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Χρόνια πολλά!Όλα τα μπεμπάκια μας να είναι φωτισμένα!

Εμείς σήμερα σαραντίζουμε, θα πάμε για την ευχή το απόγευμα. Αλήθεια πόσα δίνω του παπά????

καλημερα!!!με το καλο να πατε να σαραντησετε!!!!!

κοψε μια επιταγη στον παπα!!μα καλα εισαι τρελη????????φραγκο δεν εδωσα εγω !!τωρα αν θες δωσε 10 ευρω μια και ειναι κ αγια μερα!!!!χρονια πολλα κοριτσια!!!!!

ααα κα μηπως να τα πω εγω σημερα μιας και δεν τα χει πει η ελενη????

καλημερα σας κουκλες!!!χρονια πολλα!!!τζια μου καλο σαραντισμο!!ο Αντρεας στη μιση ευχη ειχε δωσει 50 ευρο κ μου ρθε ο θανατος!!στον σαραντισμο δεν εδωσε γιατι ο παππας δεν πηρε( σου λεει μην το παραχεσουμε:P)

Ευχαριστω για τα καλα σας λογακια!!εχω φουσκωσει σαν παγωνι!!:P:P

Apo thn OMORFAKIA κανα νεο ειχαμε??Εχουμε καμια που γιορταζει σημερα??

Εχω κανει ΤΙΣ δουλειες λεμε!!ξυπνησε ο μπεμπης 830 τον ταισα τον αλλαξα κ κοιμηθηκε αμεσως κ απο κεινη την ωρα δεν εχω κατσει...παω για σιδερο φιλιααααα!!!

PlbZp2.png

χρονια πολλα κοριτσακια, αν εχετε και κανενα εορταζοντα, να τον χαιρεστε!!! Εγω στον αγγελο δεν ειχα δωσει στο σαραντισμο... δεν ηξερα ότι έπρεπε. Τωρα πηγα με τη μανα μου και του εδωσε αυτη ενα 20αρικο...

Ασπα μπυ πες τα εσυ παιδι μου....ετσι για το καλο!!! Η ομορφακια θα μπει σημερα καποια στιγμη, καλα ειναι. Μητσακι καλες δουλειες. Μια απο τα ιδια και εγω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Σήμερα τα Φώτα κι οι φωτισμοί

και χαρές μεγάλες και αγιασμοί.

Κάτω στον Ιορδάνη τον ποταμό,

κάθεται η Κυρά μας η Παναγιά.

Σπάργανα βαστάει, κερί κρατεί

και τον Αϊ – Γιάννη παρακαλεί:

-Άγιε Γιάννη Αφέντη και Βαπτιστή,

δύνασαι βαπτίσεις Θεού παιδί;

-Δύναμαι και θέλω και προσκυνώ

και τον Κύριό μου παρακαλώ.

Ν΄ανέβω πάνω στον ουρανό,

Να μαζέψω ρόδα και λίβανο.

-Άγιε Γιάννη Αφέντη και Βαπτιστή,

έλα να βαπτίσεις Θεού παιδί.

Ν΄ αγιαστούν οι κάμποι και τα νερά,

Νʼ αγιαστεί κι ο αφέντης με την κυρά.

και του χρονου κοριτσαρες!!!να στε καλα και παντα φωτισμενα μπεμπακια!!!

Καλημέρα και από εμάς. Η μπέμπα κοιμήθηκε στις 12 το βράδυ ξύπνησε το πρωι στις 8 έφαγε και ακόμα κοιμάται. Φυσικά δεν πιστεύω ότι πρόκειται να κλείσει μάτι όλη την ημέρα.

Χθες το βράδυ δεν μπόρεσα να μπω γιατι η tellas μας άφησε για λίγη ώρα χωρις internet. Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

εγω που θελω να κανω ενα σωρο δουλειες δε μπορω...το μικρο εχει γκρινιτσα απο το εμβολιο μου εχει κ ενα 37,8 και καθε λιγο κοιταω μην ανεβει να του δωσω ντεπονακι....κοριτσια απο το εμβολιο μαλλον σημερα μου κοιμηθηκε απο 12 εως 6 που τον ξυπνησα εγω να το ταισω..το λυπηθηκα το γατακι μου τοσες ωρες νυστικο.:rolleyes:...πως θα διατηρησουμε τη σιλουετα μας αν δεν τρωμε??:tongue::tongue:καλες δουλειες κοριτσακια

καλημερα και χρονια πολλα!!!

τζια καλο σαραντισμα!!! 10 ευρω ειναι καλα, κ εμεις τοσα δωσαμε.

ασπα κ του χρονου!!!

καλα χθες το βραδυ ριξαμε πολυ γελιο! λαγοκοιμοταν ο μικρος κ εκανε κατι πορδες! αλλο πραγμα!!! συνεχομενες, κατα ριπας (ετσι λεει ο αντρας μου), αφου λεει ο γιωργος ουτε εγω δεν μπορω να κανω τοσο πολυ! αλλα δεν καλοκοιμηθηκε...ευτυχως δεν δουλευει ο γιωργος σημερα κ σηκωθηκε εκεινος το πρωι κ κοιμηθηκα 2 ωριτσες παραπανω...

αυριο εχουμε να παμε κ στο παιδων...αχ, να δω τι αλλο θα κανουν στο μικρουλη μου...

εμεις ξεστολισαμε το δεντρο σημερα κ τωρα παω για μαγειρεμα...τα λεμε αργοτερα... αν με αφησει ο μικρος.

qC91p2.pngaQK1p2.png

κοριτσακια για πειτε μου όσες εχετε αλλαξει γαλα. Με το προηγουμενο γαλα ειχαμε δυσκοιλιοτητα, εντονα πονακια απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 10 περιπου και πονακια το απογευμα, περιπου την αντισοιχη ωρα. Επισης ακουγα πολλα αερια μεσα στην κοιλια του και ποναγε συνηθως όταν εκανε κλανιτσες. Καμια φορα και στο ρεψιμο.

Αλλαξαμε γαλα εχθες, πρωτη φορα του το εδωσα στις 3 το μεσημερι. Εκανε κακακια του 2 φορες απο εκεινη την ωρα οπότε ειμαστε ΟΚ. Και όλα τα υπολοιπα τα ξεπερασε αλλα το πρωι κατα τις 7 ειχε παλι πονακια, λιγοτερης διαρκειας και ισχυς. Εσεις όταν αλλαξατε το γαλα, κοπηκαν όλοι οι πονοι αμεσως??? Ρωταω μηπως πρεπει να δοκιμασω και κανα άλλο γαλα.

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα χρονια πολλα!!Να ειναι φωτισμενα τα παιδακια μας!!!!!

χρονια μου πολλα να με χαιρονται οσοι με αγαπουν!!!!ναι γιορταζω σημερα!!!Θεωνη ειναι το βαπτιστικο μου!!!!!!!

τζια μου καλο σαραντισμα!!! εμεις 20 ευρω του δωσαμε.....και τα περιμενε ο πατερ......εγω τιποτα δεν θα του εδινα αλλα με εφαγε η πεθερα μου!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...