Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Ίσως να οφείλεται σε αυτό, ότι άλλαξε ρυθμούς άρα προσαρμοζεται. Αν πας τελικά στον γιατρό ρώτα τον, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια και Δευτερα και Τριτη απεργια τα φαρμακεια, ε?

Γαλα να πάρετε..

Καλά που το είπες.Δεν το ήξερα.

Ρε χαζή δεν το έκανα για αντίποινα.Στις φώτο φαίνεται κα΄τω από 30!Εγώ φταίω;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά που το είπες.Δεν το ήξερα.

Ρε χαζή δεν το έκανα για αντίποινα.Στις φώτο φαίνεται κα΄τω από 30!Εγώ φταίω;;;

Έλαααα δε σε πιστεύω.. χαχααααα

Πλάκα σου κάν βρε.. Το ξέρω οτι μικροδείχνει.. Το DNA αγάπη μου..

Ετσι ειναι και ο πεθερός..

Καλά μονο ο ανώμαλος μας διάβαζει?σε λιγο θα μας διαβάζουν οι μπαμπάδες απο τα άλλα καφέ κ θα θέλουν να γνωριστούμε:tongue:Αφου αυτες ανταλλάσουν τους άντρες τους ε καποια θα πάρει κ απο άλλο καφε:tongue::tongue:

Τι μου κάνετε?εμένα ειχε ερθει η κυρία που σιδερώνει(εγω),η κυρια που καθαρίζει (εγω),η κυρια που μαγειρευέι (εγω),η κυρια που κρατάει το παιδί (εγω)και η κυρία που ποτιζει τον Σπύρο (εγω)....κουραστηκα με το υπηρετικόν προσωπικο μονο να τις επιβλέπω κ ειμαι πτώμα:tongue::tongue::tongue:

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Ελενη, τις πληρωνεις ολες αυτες τις κυριες;;; χιχιχιχι!! Το "υπηρετικον προσωπικο" μου θυμισε τη μανταμ Σουσου, αλλα μαλλον ουτε που την ξερεις εσυ αυτη τη κυρια!

Α, αφου πηρε η Ελενιτσα το Νικο, εγω κανω πισω! Οποιον περισσεψει τον παιρνω εγω, no problem!! Μηπως αυτα να τα λεγαμε στο πριβε, να μη τα βλεπουν οι αντρηδες μας;; Η λιστα στο πριβε παρακαλω!!

Διαφημίσεις

Καλά μονο ο ανώμαλος μας διάβαζει?σε λιγο θα μας διαβάζουν οι μπαμπάδες απο τα άλλα καφέ κ θα θέλουν να γνωριστούμε:tongue:Αφου αυτες ανταλλάσουν τους άντρες τους ε καποια θα πάρει κ απο άλλο καφε:tongue::tongue:

Τι μου κάνετε?εμένα ειχε ερθει η κυρία που σιδερώνει(εγω),η κυρια που καθαρίζει (εγω),η κυρια που μαγειρευέι (εγω),η κυρια που κρατάει το παιδί (εγω)και η κυρία που ποτιζει τον Σπύρο (εγω)....κουραστηκα με το υπηρετικόν προσωπικο μονο να τις επιβλέπω κ ειμαι πτώμα:tongue::tongue::tongue:

:tongue::P:p:pmoyrlokomeio!!!!!!!λοιπν λεγε και εσυ ποιον παιρνεις γιατι θα ετοιμασου λιστα για το πριβε...και απο εδω και περα θα με λετε 'μανταμ' (όχι Σουσου ;))...

Α, αφου πηρε η Ελενιτσα το Νικο, εγω κανω πισω! Οποιον περισσεψει τον παιρνω εγω, no problem!! Μηπως αυτα να τα λεγαμε στο πριβε, να μη τα βλεπουν οι αντρηδες μας;; Η λιστα στο πριβε παρακαλω!!

;););)

μπαινοβγαινω...παιζω και με τον αγγελακο μου....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ξεραθηκα σημερις για καμμια ωριτσα...το βραδυ θα με πιασουν αυπνιες παλι!!

Εμενα ρε κοριτσια τι περισσεψε;;;ποιον θα μου δωσετε;;:tongue::tongue:

ασ'το ...ειναι μικρο ακομη...δεν ξερει για τις κουνγκα!!!:tongue::tongue:

ξερεις ότι μου αρεσουν τα πουρα ε?? Θα παρω και το Νικο της δαλιδας...μπουχαχα

Χαχαχα....κακομοιρα μου θα προσεξεις την εμφανιση σου οταν ερθεις!!Σε θελω χαμηλοβλεπουσα κ σεμνη!Αυτος δεν το εχει σε τπτ...

Emena ομως με ειχατε ψαξει όταν ειχα ξενερωσει.....

Αλλο εσυ παιδι μου με την εντυπωσιακη σου εισοδο με το τρικυκλο.gr ειχες κανει το κλικ!

εμενα να με ψαξετε....κοντευει η μερα που θα ξαναχαθω..........!!!!!

Κατσε εδω καλε.που θα πας;;;

Τα χεις χαμενα σημερα.........

λοιπον για να μην τον τσιμπησουν κουνουπια Grilen...ειναι κρεμουλα κατι σαν το αουταν.

Για το μαγειρεμα βαζεις 2 μεριδες μοσχαρακι απο 50γρ περιπου η καθε μια.

βραζεις το κρεας ,αν θες πετας το πρωτο νερο αν οχι απλα το ξαφριζεις(εγω αυτο κανω) μολις παρει βραση χαμηλωνεις το ματι σε μικροτερη θερμοκρασια για να συγοβρασει και να γινει μαλακο.Οταν ειναι σχεδον ετοιμο προσθετεις τα λαχανικα να βρασουν και αυτα μαζι.

Βαζεις στο μουλτι 1 μεριδα κρεας και λαχανικα και λιγο ζουμακι αλεθεις και στο τελος βαζεις μια κουταλια του γλυκου ελαιολαδο.Να προσεξεις να μην ειναι πολυ σφυχτο για να μπορει το μωρακι να το τρωει πιο ευκολα.

Καλη σας ορεξη !!!!!

κ μιση λεμονι στιμενο για γευση συμπληρωνω εγω.

γεια και απο εμενα!

απο το σπιτι σημερα....

ειχαμε παλι ανησυχο βραδυ, το πρωι δεν ειχε πυρετο, τον πηγα σχολειο, με παιρνουν τηλ κατα τις 11 οτι ανεβασε 37.7 κ εγινα λουης!!!!

τωρα του επεσε κ κοιμαται κ γενικως ειναι στη τρελλη χαρα αλλα εγω δεν αντεχα να μεινω μακρυα του.

ελπιζω τωρα το σκ να καλυτερεψει...

κ το πιο ωραιο! πηρα το πρωτο μου δωρακι ως μανουλα!!! του ειχαν ετοιμασει (κ σε ολα τα παιδακια δηλ) μια γλαστρουλα κ μια καρτουλα!!! εκλαιγα σαν τη χαζη....

μαριανθη μου μια χαρα ο μικρουλης σου! τη πεθερα γραψτη!

κοτοπουλακι, αρρωστοι κ εσεις???

Ελα μωρε ο κουκλος.θα συνελθει.

κ εμενα μου εφερε ο μεγαλος σημερα!!

καλησπερα....τι επαθες ελνιτσα1??

ελενη26,μην αγχωνεσαι γιατι μες στο αγχος ολο βλακειες κανουμε.αλοιφουλα κ εμεις κριλεν παρα πολυ καλη,αλλα να πας να παρεις φρεσκια..περυσι ειχαμε παρει μια που ελειγς 3 μηνες μετα κ μας εφαγαν ζωντανους τα κουνουπια..σα να μη βαζαμε.

εγω θα παρω το ΝΥΣΤΑΛΕΩΝ..δε θελω αλλαγες στη ζωη μου.

περιμενωω τηλ απο γιατρο..μεχρι τις 19.00..μετα θα τον παρω εγω.μιση ντροπη δικη του κ μιση δικη του παλι..

Θα μας τρελανεις;;Παρτον καλε, για παιδι προκειται, οχι για δανεικα!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

:tongue::P:p:pmoyrlokomeio!!!!!!!λοιπν λεγε και εσυ ποιον παιρνεις γιατι θα ετοιμασου λιστα για το πριβε...και απο εδω και περα θα με λετε 'μανταμ' (όχι Σουσου ;))...

;););)

μπαινοβγαινω...παιζω και με τον αγγελακο μου....

:P:p:p:p:p

Χαχαχα....κακομοιρα μου θα προσεξεις την εμφανιση σου οταν ερθεις!!Σε θελω χαμηλοβλεπουσα κ σεμνη!Αυτος δεν το εχει σε τπτ...

:confused:..και να 'θελες να τον ξεφορτωθεις μαρη...εμενα θα κοιταζε?? τρελογκα....:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

:confused:..και να 'θελες να τον ξεφορτωθεις μαρη...εμενα θα κοιταζε?? τρελογκα....:P

Οχι δεν θελω να τον ξεφορτωθω...ακομα!!

εχει δουλειες να κανει.μονη μου με τρια δεν μπορω.:shock::shock::tongue::tongue:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

μπες πριβε μαρη και διαλεξε αντρα

221882cb0gkyh7q4.gif

ειναι καμια εδω????

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...