Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα όλα κι όλα Αλέκα πάρε θεση νομίζω έχω προλάβει πρώτη!!!!!!!!!!!! Μην δουν ωραίο άντρα αμέσως να τον αρπάξουν!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

ποσο πιο μεγαλη μαρη γωγουλα?? ιδια ηλικια με εμενα ειναι μποχαχαχα:tongue:

καλα λες...αντε σκεψου!!!! Παρε κανεναν αθηναιο καλυτερα;)

και αυτη το Νικο??? Ηδη εχει δυο μαρη..την ελενη26 και την κοτουλα μας....επειδη δηλαδη ειμαι τρεις μαζι πρεπει να κυριολεκτισουμε??:D...ΜΕΦΗ παρε το σταθουλη μαρη....ειναι καλο παιδι!!!θα παρεις και το οκ της γωγουλας τωρα που ειναι ον λαιν:rolleyes:

Τώρα που το είπες;;;;Ρε Γωγώ,πόσο είναι ο άντρας σου;;Πολύ μικρός φαίνεται;;;Και συ πιπινοπλάνα μου προέκυψες;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

α πολυ ωραια...τον λενε και σακη:tongue::tongue::tongue:.γωγουλα διαλεξε και εσυ κοριτσακι μου μεχρι να ξεσκατισω;)

Έχεις να προτείνεις κανα καλό κομμάτι?

Το Νυσταλέων σκεφτόμουν που έχουμε και την ίδια καφετιέρα και θα με μάθει να φτιάχνω καλό αφρογαλα :D:D:D αλλα διαβάζω τον πήρε άλλη..

Δε ξέρω πραγματικά..

Τι λέμε μαρήηηηηηηηηηη??????????

γυρισαμε φαγαμε παω να ξαπλωσω λιγο,απογευμα παλι εχω δουλειες.....

τα μωρα καλα 500γρ το καθενα...ας ειναι καλα η κρεμα.....

ενα μονο θα σας πω και τα σχολια το βραδυ,μου ειπε αποστειρωση 1 χρονο:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

:tongue::tongue:μιλησε καμια???:tongue::tongue::tongue:

μπεμπης 6530 67εκ

μπεμπα 5880 66 εκ.

ειδα η κιμι ακομα δεν εχει νεα...παρε τηλ.!!!!!!το απογευμα!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Τώρα που το είπες;;;;Ρε Γωγώ,πόσο είναι ο άντρας σου;;Πολύ μικρός φαίνεται;;;Και συ πιπινοπλάνα μου προέκυψες;;;;

Αυτό ήταν αντίποινα τώρα, το πιασα.. ;);) χαχαααα

31 στα 32 ειμαστε και οι 2..

Εναμιση μήνα τον περνάω..

Το Νυσταλέων σκεφτόμουν που έχουμε και την ίδια καφετιέρα και θα με μάθει να φτιάχνω καλό αφρογαλα :D:D:D αλλα διαβάζω τον πήρε άλλη..

Δε ξέρω πραγματικά..

Τι λέμε μαρήηηηηηηηηηη??????????

Και γώ έχω γελάω μόνη μου τόση ώρα σαν χαζή!!!Εσύ κάνε ανταλλαγή με την Μαριάνθη για να μην ξεφύγετε στις ηλίκίες!

:tongue::P...καλως το...μη σε νοιαζει κοριτσακι μου....κραταω προτεραιοτητες εγω:cool:

Ουφ!!! Μια στιγμή έλειψα και αμέσως να μου φανε τον αντρα!!! Ευτυχώς βρε Αλέκα που εχω και σενα!!!!!χαχαχα!!! και επιμένω ότι είναι πολύ γοητευτικός!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

ενα μονο θα σας πω και τα σχολια το βραδυ,μου ειπε αποστειρωση 1 χρονο:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μπεμπης 6530 67εκ

μπεμπα 5880 66 εκ.

Μια χαρά τα μπεμπόνια Μαιρούλα!

μπεμπης 6530 67εκ

μπεμπα 5880 66 εκ.

Κουκλάκια μαιρούλα.. Μπράβο!!!

Διαφημίσεις

μπεμπης 6530 67εκ

μπεμπα 5880 66 εκ.

1 χρονο? τι να πω εμεις σήμερα την κόψαμε τι να πω δεν ξέρω!μια χαρα είναι τα μπεμπακια!!!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Αυτόν μαρή δεν τον αγγίζουμε!!Είναι ιερο πράγμα!!!:tongue::tongue::tongue:Θέλεις να μην σου ξαναμιλήσει η Ομορφομάνα;;;;Γιατί εκτός από πολύ-πολύ καψούρα την έχω κόψει και λίγο ζηλιαρόγατα με τον Παυλίτο της!!!Εσύ είπα θα πάρεις τον άντρα της Βίκης!!Τέλος!!!

ama ειναι να με τσουρομαδησει η τρελή δεν τον θέλω...δε μου αρεσουν τα σαδομαζο....

??

η κιμι το μετανιωσε....πηρε τελικά τον αντρεα του μιτσακίου...παρτον εσύ καλέ..ειναι λιγο υπναρας...και λίγο τσιγγουνης αλλα μην το κάνουμε και θεμα....

εγω ακομα ειμαι γραφειο....περνω και δουλεια για το σπίτι γιατι το προγραμμα και ο υπολογιστης μου εδω σερνετε....θα δουλευω φωτοσοπ ολο το σκ και τη δευτερα...οτι φωτος εχετε για ρετους στειλτε...κανω μια ανορθωση γοφων αλλο πράγμα...και εξαφανίζω και κυτταριτιδα...!!!

αντε λεω να την κάνω σιγα σιγά...μπαινω να δω από που θα ταξιδεψω μεχρι το σπιτι και φευγω..

α ακουσατε για καμια πορεια σημερα..θελω να πάω κολωνακι να παρω το βαφτιστικο της κωσταντιας

byXKp2.png

ama ειναι να με τσουρομαδησει η τρελή δεν τον θέλω...δε μου αρεσουν τα σαδομαζο....

η κιμι το μετανιωσε....πηρε τελικά τον αντρεα του μιτσακίου...παρτον εσύ καλέ..ειναι λιγο υπναρας...και λίγο τσιγγουνης αλλα μην το κάνουμε και θεμα....

εγω ακομα ειμαι γραφειο....περνω και δουλεια για το σπίτι γιατι το προγραμμα και ο υπολογιστης μου εδω σερνετε....θα δουλευω φωτοσοπ ολο το σκ και τη δευτερα...οτι φωτος εχετε για ρετους στειλτε...κανω μια ανορθωση γοφων αλλο πράγμα...και εξαφανίζω και κυτταριτιδα...!!!

αντε λεω να την κάνω σιγα σιγά...μπαινω να δω από που θα ταξιδεψω μεχρι το σπιτι και φευγω..

α ακουσατε για καμια πορεια σημερα..θελω να πάω κολωνακι να παρω το βαφτιστικο της κωσταντιας

Καλό Σαββατοκυριακο κοριτσάκι..

ουφ..κοιμηθηκε το μικρο μου...ευτυχως...κοθμαται με το που ερχομαι το απογευμα και ηρεμω λιγακι...τι λεγαμε?

Οχι τον αντρούλη μου στη Μέφη...

Είναι τσαούσα αυτή, θα μου το ξεκάνει το μωρό μου..!!!

χαχα...την εχει φοβηθει το ματι σου ε??

Το Νυσταλέων σκεφτόμουν που έχουμε και την ίδια καφετιέρα και θα με μάθει να φτιάχνω καλό αφρογαλα αλλα διαβάζω τον πήρε άλλη..

???

η Κιμι θα παρει τον αντρεα...χαρα που θα κανει το Μητσακι...:rolleyes:οποτε παρε εσυ τον Νυσταλεων που ειναι και ομορφουλης...

:tongue:Πλάκα κάνεις;;;Είδες το κάρμα!!!
;);)

ενα μονο θα σας πω και τα σχολια το βραδυ,μου ειπε αποστειρωση 1 χρονο:shock:

:tongue::tongue:μιλησε καμια???:tongue:

μπεμπης 6530 67εκ

μπεμπα 5880 66 εκ.

μαρη...αυτος ειναι που δεν τρωει?? ασε μας!!:)

Αυτό ήταν αντίποινα τώρα, το πιασα.. ;);) χαχαααα

31 στα 32 ειμαστε και οι 2..

Εναμιση μήνα τον περνάω..

στη φυλαγε η βρωμα:tongue:

Και γώ έχω γελάω μόνη μου τόση ώρα σαν χαζή!!!Εσύ κάνε ανταλλαγή με την Μαριάνθη για να μην ξεφύγετε στις ηλίκίες!

θα παρει το Νυσταλεων...τελειωσε....

Ουφ!!! Μια στιγμή έλειψα και αμέσως να μου φανε τον αντρα!!! Ευτυχώς βρε Αλέκα που εχω και σενα!!!!!χαχαχα!!! και επιμένω ότι είναι πολύ γοητευτικός!!

μη σε νοιαζει κοριτσακι μου εγω ειμαι εδω!!:D

δεν ακουσα κατι...καλο δρομο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...