Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγινε....ΜΕΦΗ - αντρας μαρκελλακι... μου αρεσει που συννενοουμαστε....

γιατι???αφου εμεις τα συμφωνουμε τι τους νοιαζει??? Ειμαστε σαν το ΔΝΤ....συμφωνουμε και τελειωσε...

Οχι για μένα μαρή!Για την Τζία!!Εγώ τον ερωτά μου δεν τον προδίδω!!!

ΜΕΦΗ η περδικα μια χαρα ειναι,αλλα με την κρεμα δεν τα παει πολυ καλα,να πω την αληθεια δεν το πολυπαλευω,γιατι σκεφτομαι νοσοκομειο να της δινω μονο γαλα,παιδιατρος κ ΕΥΗΓ ετσι μου ειπανε..ο γιατρος ακομα.ο καρδιτσας εχει βαλει αδεια ο καημενος απο Δευτερα κ περιμενει..εγω λεω να τον παρω κατα τις 7.30,ο καρδιτσας λεει οτι μας ειπε 7ή 10 θα παρει τηλ.σκ&^*&τα τα εχω κανει..κολλησα αλτσχαιμερ.

Εγώ Κίμη θα έπαιρνα τηλ. πιο μπροστά!Ετσι είμαι όμως εγώ,αγχώδης πολύ.Πάρτον μόλις γυρίσεις από γυμναστήριο.Σιγά μην κάθεσαι να τον περιμένεις.Για το μωρό σου πρόκειται.Καταλαβαίνει ο ανθρωπος την αγωνία σου.Για την κρέμα δεν έγινε και τίποτα.Θα περάσει αυτό και μετά μια χαρά θα μπεί σε προγραμμα το γιαβρί μου.Εξάλλου εμένα 6,5 μηνών τα άρχισε.Δεν έγινε και τίποτα.

etsi θα ξεκινησαν και αυτες με την ροζ γκαρσονιερα στη Λαρισα....:rolleyes::tongue:

:D:D:D:D:D

καλε για τη τζια προτεινε τον αντρα του μαρκελακιου!!!

Εγω παιρνω νικο για να παμε μαζι χορο!!

Πές τα ρε Αλέκα,στην Αλέκα!

Γεια σας Έμορφες..

Μόλις μπήκα, καροτσάδες απο το πρωί και δεν έχω διαβάσει..

Είχαμε κανενα νεο απο τη περδικούλα της kimi?

Πού είσαι εσύ καλέ;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

xarisma sou kopelia..με συγχησε σημερα ο τσιγκουνης...:mad::-x:-x

να σας πω...τον παυλο της ομορφακια τον εχει καπαρωσει καμια???γιατι εγω θελω αλλαγες στη ζωή μου;);););)...και αυτος ειναι καθε μερα ορεξατος!!!

μπορει το σεξ να ειναι σαν το ποδήλατο...και να μην το ξεχνας ποτε...αλλα θα προτιμησω παρτενερ για το πρωτο!!!!

Αυτόν μαρή δεν τον αγγίζουμε!!Είναι ιερο πράγμα!!!:tongue::tongue::tongue:Θέλεις να μην σου ξαναμιλήσει η Ομορφομάνα;;;;Γιατί εκτός από πολύ-πολύ καψούρα την έχω κόψει και λίγο ζηλιαρόγατα με τον Παυλίτο της!!!Εσύ είπα θα πάρεις τον άντρα της Βίκης!!Τέλος!!!

να σας πω...τον παυλο της ομορφακια τον εχει καπαρωσει καμια???γιατι εγω θελω αλλαγες στη ζωή μου;);););)...και αυτος ειναι καθε μερα ορεξατος!!!

μπορει το σεξ να ειναι σαν το ποδήλατο...και να μην το ξεχνας ποτε...αλλα θα προτιμησω παρτενερ για το πρωτο!!!!

xaxa βρε τι εισαστε εσεις...αφορμη ψαχνετε βρωμες....εκλεισε λεμε γκντουπ! ( το σφυρι ηταν αυτο :P( Τζια - Παυλος (ομορφακιας)

aaa ειναι κ τσιγγουνης..??τελεια ουτε που θα καταλαβω αλλαγη στο σπιτακι μας.μια χαρα..

:tongue::P:p:p:p τρελη!

ο ΑΝΔΡΕΑΣ του ΜΗΤΣΑΡΑ ειναι πολυ καλη περιπτωση αλλα τοση καλοσυνη θα μου πεσει βαρια,θα νομιζω οτι με δουλευει κ θα πλακωθουμε...

α όχι...αφου σ'αρεσει, να τον παρεις κοριτσακι μου.....ΚΙΜΙ - Αντρεας (μητσακιου) γκντουπ!:tongue::tongue::tongue:

λοιπον παω να γυμναστω...αν κ κατι δε μου παει καλα με γυμναστηριο..πολυ αδειο το βλεπω για Μαη,κ πολυ φοβαμαι την τυχη του κ τη δικια μου μαζι.μπουχαχαχα

:tongue::P:p:p:p

Αυτόν μαρή δεν τον αγγίζουμε!!Είναι ιερο πράγμα!!!:tongue::tongue::tongue:Θέλεις να μην σου ξαναμιλήσει η Ομορφομάνα;;;;Γιατί εκτός από πολύ-πολύ καψούρα την έχω κόψει και λίγο ζηλιαρόγατα με τον Παυλίτο της!!!Εσύ είπα θα πάρεις τον άντρα της Βίκης!!Τέλος!!!

όχι η Τζια θα παρει τον παυλο...αφου αυτον θελει....όποιον θελει η καθε μια παιρνει, ετσι ειναι τα κουνγκα;)...λοιπον ασε τις υπεκφυγες και πες ποιον θες και εσυ....και μη μου αρχισεις για αυτον τον ψωροτραγουδιαρη....τελειωνε...φτιαχνουμε λιστα λεμε...Εγω νομιζω ότι ο Λουκας θα ηταν ότι πρεπει!!:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Πού είσαι εσύ καλέ;;;

Εδώ ειμαι καλέ.. Πάμε συνεχεια βολτες με τη μπέμπα και οσο ειμαι σπίτι κάνω δουλειές..

Λοιπόν ειδα τις φωτογραφιες που έβαλες αλλά δε πρόλαβα να σχολιάσω..

Τι ομορφη που ειναι η μικρή σου.. Κούκλα..!!!

Και εσύ μαρή κούκλα εισαι.. Αλλιώς σε φανταζόμουν.. Πιο μεγάλη..!!!

Φτου, φτου..

όχι η Τζια θα παρει τον παυλο...αφου αυτον θελει....όποιον θελει η καθε μια παιρνει, ετσι ειναι τα κουνγκα;)...λοιπον ασε τις υπεκφυγες και πες ποιον θες και εσυ....και μη μου αρχισεις για αυτον τον ψωροτραγουδιαρη....τελειωνε...φτιαχνουμε λιστα λεμε...Εγω νομιζω ότι ο Λουκας θα ηταν ότι πρεπει!!:rolleyes:

Τρελλή είσαι μαρή και με δίνεις εμένα τον Λουκά;;;Την άλλη βδομάδα πάω Θεσ/νίκη!!Θές να με ξεμαλλιάσει η άλλη και μόνο στην ιδέα;;Γιατί και την Λίτσα την έχω κόψει ζηλιαρόγατα Νο2!!Ασε με να το σκεφτώ και θα σου πώ!

Διαφημίσεις

Εδώ ειμαι καλέ.. Πάμε συνεχεια βολτες με τη μπέμπα και οσο ειμαι σπίτι κάνω δουλειές..

Φτου, φτου..

:o:o:o:oΜε τον καλό σου το λόγο πάντα!!!!:D:D:D:D

Τρελλή είσαι μαρή και με δίνεις εμένα τον Λουκά;;;Την άλλη βδομάδα πάω Θεσ/νίκη!!Θές να με ξεμαλλιάσει η άλλη και μόνο στην ιδέα;;Γιατί και την Λίτσα την έχω κόψει ζηλιαρόγατα Νο2!!Ασε με να το σκεφτώ και θα σου πώ!

Πάρε τον Νίκο της Αλέκας μαρή..

Είναι καλό κομμάτι,;) τον έχω δει απο κοντα..

χαχααααααα

χαχααααααα

Αααα όλα κι όλα Αλέκα πάρε θεση νομίζω έχω προλάβει πρώτη!!!!!!!!!!!! Μην δουν ωραίο άντρα αμέσως να τον αρπάξουν!!!!!!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Φτου, φτου..

ποσο πιο μεγαλη μαρη γωγουλα?? ιδια ηλικια με εμενα ειναι μποχαχαχα:tongue:

καλα λες...αντε σκεψου!!!! Παρε κανεναν αθηναιο καλυτερα;)

χαχααααααα

και αυτη το Νικο??? Ηδη εχει δυο μαρη..την ελενη26 και την κοτουλα μας....επειδη δηλαδη ειμαι τρεις μαζι πρεπει να κυριολεκτισουμε??:D...ΜΕΦΗ παρε το σταθουλη μαρη....ειναι καλο παιδι!!!θα παρεις και το οκ της γωγουλας τωρα που ειναι ον λαιν:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αααα όλα κι όλα Αλέκα πάρε θεση νομίζω έχω προλάβει πρώτη!!!!!!!!!!!! Μην δουν ωραίο άντρα αμέσως να τον αρπάξουν!!!!!!!!

Ουπσ.. Συγνώμη..

Αλεκα σκιζονται μανούλες στη ποδιά του άντρα σου μαρή..!!!!!

Διαφημίσεις

:tongue::P...καλως το...μη σε νοιαζει κοριτσακι μου....κραταω προτεραιοτητες εγω:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

χαχααααααα

χαχαχαχαχα:D:D:D!Καλα ρε δεν διαβάζεις;;2 τον έχουν καπαρώσει!!Η Ελένη26 και η Κοτούλα!!Α ρε Νίκο με το χαρέμι σου!!Ποιός να σου το λεγε τώρα στα γεράματα να έχεις τέτοιο σουξέ!!!

Λοιπόν,το αποφάσισα!!Εγώ θα πάρω τον κουμπάρο της Λίτσας γιατί μου κάνει για πολύ νοήμων και εγκεφαλικός τύπος,να λέω και καμιά κουβέντα παραπάνω από ομάδες και τιμές λαχανικών!!!Θα μου λύσει και τις αποριες μου για τον υπολογιστή!!!!:D:D

Μαρή Αλέκα,κάνε μια λίστα με τις ανταλλαγές να γελάσουμε!!Αλλά να τις βάλεις όλες μέσα!!

Ουπσ.. Συγνώμη..

Αλεκα σκιζονται μανούλες στη ποδιά του άντρα σου μαρή..!!!!!

ναι τρομαρα του....ο βρωμογερας...:tongue::tongue::tongue::D

221882cb0gkyh7q4.gif

χαχαχαχαχα:D:D:D!Καλα ρε δεν διαβάζεις;;2 τον έχουν καπαρώσει!!Η Ελένη26 και η Κοτούλα!!Α ρε Νίκο με το χαρέμι σου!!Ποιός να σου το λεγε τώρα στα γεράματα να έχεις τέτοιο σουξέ!!!

Λοιπόν,το αποφάσισα!!Εγώ θα πάρω τον κουμπάρο της Λίτσας γιατί μου κάνει για πολύ νοήμων και εγκεφαλικός τύπος,να λέω και καμιά κουβέντα παραπάνω από ομάδες και τιμές λαχανικών!!!Θα μου λύσει και τις αποριες μου για τον υπολογιστή!!!!:D:D

Μαρή Αλέκα,κάνε μια λίστα με τις ανταλλαγές να γελάσουμε!!Αλλά να τις βάλεις όλες μέσα!!

α πολυ ωραια...τον λενε και σακη:tongue::tongue::tongue:.γωγουλα διαλεξε και εσυ κοριτσακι μου μεχρι να ξεσκατισω;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...