Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΛΕΝΗ1 σε καταλαβαινω..εγω δεν τα εχω με το σοι μου,μονο με την αδερφη μου μεσα...αλλα αυτα στο πριβε..θελω να σας παω κ κατι αλλο για το βλαμμενοσογο μου εκει...ολα τα βουρλα σε μια οικογενεια..μονο εγω γλυτωσα.μπουχαχαχαχα

:)

Δεν θέλω!Θέλω τον Μακρόπουλο λέμε!!!Βίκη,πλάκα κάνουμε έτσι;;;Μην παρεξηγηθείς!!!Θα πάρει τον άντρα της Μαρκελλάκι να κάνουν μαζι ποδηλατάδες στο ηλιοβασίλεμα!!!:D:D:D

εγινε....ΜΕΦΗ - αντρας μαρκελλακι... μου αρεσει που συννενοουμαστε....

χαχαχαχαχα!Κάντε λίστα με τις ανταλλαγές να μας διαγράψουν μια και καλή από το πέρεντς!!!!Σόδομακαιγόμορα επρεπε να μας λένε και όχι καφέ Νοεμβρίου '09!!!!!

γιατι???αφου εμεις τα συμφωνουμε τι τους νοιαζει??? Ειμαστε σαν το ΔΝΤ....συμφωνουμε και τελειωσε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΜΕΦΗ η περδικα μια χαρα ειναι,αλλα με την κρεμα δεν τα παει πολυ καλα,να πω την αληθεια δεν το πολυπαλευω,γιατι σκεφτομαι νοσοκομειο να της δινω μονο γαλα,παιδιατρος κ ΕΥΗΓ ετσι μου ειπανε..ο γιατρος ακομα.ο καρδιτσας εχει βαλει αδεια ο καημενος απο Δευτερα κ περιμενει..εγω λεω να τον παρω κατα τις 7.30,ο καρδιτσας λεει οτι μας ειπε 7ή 10 θα παρει τηλ.σκ&^*&τα τα εχω κανει..κολλησα αλτσχαιμερ.

etsi θα ξεκινησαν και αυτες με την ροζ γκαρσονιερα στη Λαρισα....:rolleyes::tongue:

χαχα..εγω θα ειμαι η Ζανινου..η βρωμογρια...

ΕΛΕΝΗ1 σε καταλαβαινω..εγω δεν τα εχω με το σοι μου,μονο με την αδερφη μου μεσα...αλλα αυτα στο πριβε..θελω να σας παω κ κατι αλλο για το βλαμμενοσογο μου εκει...ολα τα βουρλα σε μια οικογενεια..μονο εγω γλυτωσα.μπουχαχαχαχα

πες τα κοριτσακι μου..κατα τις πεντε θα μπει και η δαλιδα..εχουμε να σοοουρουμςεεεε:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ΜΕΦΗ η περδικα μια χαρα ειναι,αλλα με την κρεμα δεν τα παει πολυ καλα,να πω την αληθεια δεν το πολυπαλευω,γιατι σκεφτομαι νοσοκομειο να της δινω μονο γαλα,παιδιατρος κ ΕΥΗΓ ετσι μου ειπανε..ο γιατρος ακομα.ο καρδιτσας εχει βαλει αδεια ο καημενος απο Δευτερα κ περιμενει..εγω λεω να τον παρω κατα τις 7.30,ο καρδιτσας λεει οτι μας ειπε 7ή 10 θα παρει τηλ.σκ&^*&τα τα εχω κανει..κολλησα αλτσχαιμερ.

και εγω θα τον επαιρνα....και ετσι να σας ειπε, παιρνεις για να επιβεβαιωσεις;)

221882cb0gkyh7q4.gif

παω να τελειωσω τις δουλιτσες μου για να ειμαι πεντε σπιτι μου....ευτυχως μενω κοντα στο γραφειο...δεκα λεπτακια....φιλακια...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καλε για τη τζια προτεινε τον αντρα του μαρκελακιου!!!

Εγω παιρνω νικο για να παμε μαζι χορο!!

:D..και η ελενη 26? καλα παρτε τον και οι δυο :tongue::tongue:

οχι 5..εγω 6 θα ειμαι πισω απο γυμναστηριο..΄θα μπω τρεχοντας γιατι το βραδυ θα παμε σε νονο μωρουλινιου..χωρις παιδια..

θα σε περιμενουμε Μπαααιιιιι

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα....τι επαθες ελνιτσα1??

ελενη26,μην αγχωνεσαι γιατι μες στο αγχος ολο βλακειες κανουμε.αλοιφουλα κ εμεις κριλεν παρα πολυ καλη,αλλα να πας να παρεις φρεσκια..περυσι ειχαμε παρει μια που ελειγς 3 μηνες μετα κ μας εφαγαν ζωντανους τα κουνουπια..σα να μη βαζαμε.

εγω θα παρω το ΝΥΣΤΑΛΕΩΝ..δε θελω αλλαγες στη ζωη μου.

περιμενωω τηλ απο γιατρο..μεχρι τις 19.00..μετα θα τον παρω εγω.μιση ντροπη δικη του κ μιση δικη του παλι..

xarisma sou kopelia..με συγχησε σημερα ο τσιγκουνης...:mad::-x:-x

να σας πω...τον παυλο της ομορφακια τον εχει καπαρωσει καμια???γιατι εγω θελω αλλαγες στη ζωή μου;);););)...και αυτος ειναι καθε μερα ορεξατος!!!

μπορει το σεξ να ειναι σαν το ποδήλατο...και να μην το ξεχνας ποτε...αλλα θα προτιμησω παρτενερ για το πρωτο!!!!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...