Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΗΕLLOOOOOOOOO να μαι κι εγω!!!!

τι κανετε? εδω ειστε ή παλι διπλα τα λετε?

εμεις χαλια... το μωρο εκανε ενα 37 αλλα μηπως εινια και απο δοντακια γιατι μολις της βαλω το δαχτυλο στο στομα και της πιεζω τα ουλακια της αρχιζει να μιλαει κ να τραγουδαει απο ευχαριστηση!!!!!!!!!!!!!!!!!! το καημενο μουυυυυυυυυυ

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΗΕLLOOOOOOOOO να μαι κι εγω!!!!

τι κανετε? εδω ειστε ή παλι διπλα τα λετε?

εμεις χαλια... το μωρο εκανε ενα 37 αλλα μηπως εινια και απο δοντακια γιατι μολις της βαλω το δαχτυλο στο στομα και της πιεζω τα ουλακια της αρχιζει να μιλαει κ να τραγουδαει απο ευχαριστηση!!!!!!!!!!!!!!!!!! το καημενο μουυυυυυυυυυ

Μπορεί να είναι και από τα δοντάκια.Καθόλου απίθανο.

Κίμη,η πέρδικα τί κάνει;Αρχίσατε κρεμούλα;;;;

ιωαννα ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω

τις προσφορες τις βλεπεις εδω ε? http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

καλα που μας το ειπες ομως γιατι ξεχναω να μπω πολλες φορες

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

τι εγινε βρε σεις με τη georgi? κατι με το ονομα παιχτηκε παλι????????

οχου εχασα το επισοδειο.... πειτε βρε τα νεα, οχι μονο αυτο, γενικα!!!!!!!!!!!!! προτεινω καθε μερα καποια να κανει μια περιληψη της προηγουμενης μερας και για μας που δουλεουμε και λιγο αντι να στρογγυλοκαθομαστε ολη μερα!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερα!

αδυνατον να προφτασω να σας διαβασω! 1-2 σελιδες ειδα.

ετρεχα να καταθεσω τα χαρτια για να με τοποθετησουν σε σχολειο. εχω ενα σπιτι μπ....λο και πρεπει να το συμμαζεψω, εχω 3 πλυντηρια σιδερο, και 2 βαφτισεις το σκ μια σαββατο μια κυριακη (ευτυχως φιλαρακια κι οχι σογια). εχω να βαλω και τσουκαλι-φακες!

μπηκα να αναφερω οτι ξεπερασαμε το φραγμα των 2-3 κουταλακιων μηλου! μπορει να φαγαμε και 10 κουταλιτσες!!! ισως και 12. 1/4 του μηλου το φαγαμε παντως. δακρυα συγκινησης κι ειπα να τα μοιραστω!!!

αν προφτασω θα ξαναμπω!

φιλακια!

Διαφημίσεις

τι εγινε βρε σεις με τη georgi? κατι με το ονομα παιχτηκε παλι????????

οχου εχασα το επισοδειο.... πειτε βρε τα νεα, οχι μονο αυτο, γενικα!!!!!!!!!!!!! προτεινω καθε μερα καποια να κανει μια περιληψη της προηγουμενης μερας και για μας που δουλεουμε και λιγο αντι να στρογγυλοκαθομαστε ολη μερα!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ναι!ναι!περιληψεις!

ωχ!ξυπνησε! παει το σιδερο παλι!

Εφαγε ολο το μούλτι το θερίο !!!!!!!!

Ιριδα,

ακομα και απο τα γραπτα σου φαινετε οτι εισαι τρελοκερκυρεααααααααα.....!!!:tongue:

Ευανθια,

ωραιο πραγμα το πρωτο δωρο !!!!!!

Κοτοπουλέισον,

και να χαθω θα μαθαινετε τα νεα μου.....θα τα λεει ο μανωλης στην Αλέκα:tongue::tongue::tongue:

Κιμη,

επαθα την ασθένια του ''γ@μω το σοι μου''........;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κ το πιο ωραιο! πηρα το πρωτο μου δωρακι ως μανουλα!!! του ειχαν ετοιμασει (κ σε ολα τα παιδακια δηλ) μια γλαστρουλα κ μια καρτουλα!!! εκλαιγα σαν τη χαζη....

???

αχ..τι συγκινητικο...δακρυσα και εγω μαρη....εχω και μονο αγορι εγω, γαιδουρια θα μου βγουν..να δω ποτε θα παρουν κατι για τη μανουλα...

:rolleyes:

Προσπαθώ να σκεφτώ στην Τζία ποιόν να δώσουμε!Το βρήκα αλλά δεν το λεω!!!

πες το μαρη...που θες και παρακαλια....λοιπον εσυ θα παρεις αλλον μπρουταλ...τον Μακροπουλο θα τον εχεις για αισθημα...διαλεξε...και ο Τζωρτζ ειναι μπρουταλ νομιζω..του κοτοπουλακιον..τι λες??:P

εγω θα παρω το ΝΥΣΤΑΛΕΩΝ..δε θελω αλλαγες στη ζωη μου.

περιμενωω τηλ απο γιατρο..μεχρι τις 19.00..μετα θα τον παρω εγω.μιση ντροπη δικη του κ μιση δικη του παλι..

εγινε....ΚΙΜΙ - Νυσταλεων (τζιας):tongue:

καλημερα!

ετρεχα να καταθεσω τα χαρτια για να με τοποθετησουν σε σχολειο. εχω ενα σπιτι μπ....λο και πρεπει να το συμμαζεψω, εχω 3 πλυντηρια σιδερο, και 2 βαφτισεις το σκ μια σαββατο μια κυριακη (ευτυχως φιλαρακια κι οχι σογια). εχω να βαλω και τσουκαλι-φακες!

μπηκα να αναφερω οτι ξεπερασαμε το φραγμα των 2-3 κουταλακιων μηλου! μπορει να φαγαμε και 10 κουταλιτσες!!! ισως και 12. 1/4 του μηλου το φαγαμε παντως. δακρυα συγκινησης κι ειπα να τα μοιραστω!!!

αν προφτασω θα ξαναμπω!

φιλακια!

καλως το...μπραβο στο μπεμπη σου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μη σκας βρε....αυτοοι παντα θα ειναι μια χαρα..δεν τα ξερεις??? Κανονισε μαρη..αν χαθεις θα φας πολυ ξυλο....δε μου λες ποιον θα σου δωσουμε εσενα???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Απο το πρωι εχω ανεβει στην σκαλα και ανοιγω χωρο στο παταρι της ντουλαπας για να βαλω τα ρουχα του γιαννη απο 0 χρονων εως και σημερα....γιατι τα ειχα στο παταρι της μανας μου και τωρα τα πηρα ολα κάτω μιας και καθε τοσο θα χρειαζετε να τα ανοιγω για να βγαζω ρουχα για τον μπεμπη !!!!

Εκανα λιγο χωρο,τα εφερα ολα κατω και τωρα τεζαρισα......καθομαι και κοιταω τις κουτες.....θα τις φτιαξω το απογευμα η αυριο δεν ξερω....θελω να τις ανοιξω κιολας για να ξαναθυμηθω τι εχουν μεσα αν και γραφω αλλα ποτε δεν ξερεις ....σε αλλο σπιτι ηταν !!!!

Διαφημίσεις

μη σκας βρε....αυτοοι παντα θα ειναι μια χαρα..δεν τα ξερεις??? Κανονισε μαρη..αν χαθεις θα φας πολυ ξυλο....δε μου λες ποιον θα σου δωσουμε εσενα???

Ας παρω εγω τον Καρδιτσα μιας και μου αρεσουν τα αεροπλανα :rolleyes:

εκλεισε!!! :tongue::P:p

221882cb0gkyh7q4.gif

Εφαγε ολο το μούλτι το θερίο !!!!!!!!

Φτού σας!!!

Κιμη,

:):):):):):):):):)

καλημερα!

αν προφτασω θα ξαναμπω!

φιλακια!

Μπράβο στον μπεμπούλη σου!!!

αχ..τι συγκινητικο...δακρυσα και εγω μαρη....εχω και μονο αγορι εγω, γαιδουρια θα μου βγουν..να δω ποτε θα παρουν κατι για τη μανουλα...

:rolleyes:

πες το μαρη...που θες και παρακαλια....λοιπον εσυ θα παρεις αλλον μπρουταλ...τον Μακροπουλο θα τον εχεις για αισθημα...διαλεξε...και ο Τζωρτζ ειναι μπρουταλ νομιζω..του κοτοπουλακιον..τι λες??:P

Δεν θέλω!Θέλω τον Μακρόπουλο λέμε!!!Βίκη,πλάκα κάνουμε έτσι;;;Μην παρεξηγηθείς!!!Θα πάρει τον άντρα της Μαρκελλάκι να κάνουν μαζι ποδηλατάδες στο ηλιοβασίλεμα!!!:D:D:D

χαχαχαχαχα!Κάντε λίστα με τις ανταλλαγές να μας διαγράψουν μια και καλή από το πέρεντς!!!!Σόδομακαιγόμορα επρεπε να μας λένε και όχι καφέ Νοεμβρίου '09!!!!!

χαχαχαχαχα!Κάντε λίστα με τις ανταλλαγές να μας διαγράψουν μια και καλή από το πέρεντς!!!!Σόδομακαιγόμορα επρεπε να μας λένε και όχι καφέ Νοεμβρίου '09!!!!!

etsi θα ξεκινησαν και αυτες με την ροζ γκαρσονιερα στη Λαρισα....:rolleyes::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...