Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

βοηθήστε με λιγο για να μην τα κανω λαθος βαζω το κρεας να βράσει πεταω το πρωτο νερο μετα βαζω νερο το κρεας το καροτο το κολοκύθι την πατατα και τα βραζω όταν γινουν τα βγαζω και το βαζω στο μουλτι και ρίχνω μεσα και λιγο από το ζουμι της κατσαρολας καλα καταλαβα ??????

Τα χεις χαμενα σημερα.........

λοιπον για να μην τον τσιμπησουν κουνουπια Grilen...ειναι κρεμουλα κατι σαν το αουταν.

Για το μαγειρεμα βαζεις 2 μεριδες μοσχαρακι απο 50γρ περιπου η καθε μια.

βραζεις το κρεας ,αν θες πετας το πρωτο νερο αν οχι απλα το ξαφριζεις(εγω αυτο κανω) μολις παρει βραση χαμηλωνεις το ματι σε μικροτερη θερμοκρασια για να συγοβρασει και να γινει μαλακο.Οταν ειναι σχεδον ετοιμο προσθετεις τα λαχανικα να βρασουν και αυτα μαζι.

Βαζεις στο μουλτι 1 μεριδα κρεας και λαχανικα και λιγο ζουμακι αλεθεις και στο τελος βαζεις μια κουταλια του γλυκου ελαιολαδο.Να προσεξεις να μην ειναι πολυ σφυχτο για να μπορει το μωρακι να το τρωει πιο ευκολα.

Καλη σας ορεξη !!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Τα χεις χαμενα σημερα.........

λοιπον για να μην τον τσιμπησουν κουνουπια Grilen...ειναι κρεμουλα κατι σαν το αουταν.

Για το μαγειρεμα βαζεις 2 μεριδες μοσχαρακι απο 50γρ περιπου η καθε μια.

βραζεις το κρεας ,αν θες πετας το πρωτο νερο αν οχι απλα το ξαφριζεις(εγω αυτο κανω) μολις παρει βραση χαμηλωνεις το ματι σε μικροτερη θερμοκρασια για να συγοβρασει και να γινει μαλακο.Οταν ειναι σχεδον ετοιμο προσθετεις τα λαχανικα να βρασουν και αυτα μαζι.

Βαζεις στο μουλτι 1 μεριδα κρεας και λαχανικα και λιγο ζουμακι αλεθεις και στο τελος βαζεις μια κουταλια του γλυκου ελαιολαδο.Να προσεξεις να μην ειναι πολυ σφυχτο για να μπορει το μωρακι να το τρωει πιο ευκολα.

Καλη σας ορεξη !!!!!

Ευχαριστω ρε Ελενάκι τα εχασα τελείως …. Όταν λες ξαφρίζεις τι εννοείς ?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ, αυτό είναι το καλύτερο η να το πετάξω?

Αν πλενεις πρωτα με νερακι το κρεας καλητερα ξαφρυζε το ....μην του φυγει και ολη η ουσια ;).

Αποστειρωση τελος = πλενουμε με ζεστο νερακι κανονικα οπως τα δικα μας και τέλος !!!!

Αααα....στο χασαπη να πεις οτι το κρεας ειναι για το μωρακι για να σου δωσει ''ποντικι'' η κατι αναλογο για μωρακια !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

μαρη συμπεθερα, γιατι θα χαθεις παλι; κι εγω πως θα μαθαινω τα νεα του γαμπρου μου;

Οσο για το επιθετο που εδωσε κατα λαθος δημοσια η Ευη, περνανε τοσο γρηγορα οι σελιδες που κανεις δε θα το παρει χαμπαρι! Νομιζω οτι δεν ειναι κατι τοσο σοβαρο!

Εμεις παλι ξυπνουσαμε ανα μια ωρα το βραδυ, ουτε το ντεπον εκανε τιποτα!

...αλλα περιμενω να προηγηθει η ΜΕΦΗ... με τον σουπερ αντρα!!:)

Α,καλά!!Αφού βλέπεις σούπερ τον άντρα μου,είσαι σε σοβαρή κατάσταση!!!Από την λειψυδρία θα είναι!!Για να μην πώ την άλλη την λέξη!!!Πάρε τον Παύλο τηλ. να έρθει στο διαλλειμά σου στις τουαλέτες γιατί δεν σε βλέπω καλά!!!

:tongue::P;)...ωραια ...λοιπν εχουμε και λεμε

Ελενη 26 - νικος (αλεκας)

Αλεκα - Μανωλης (ελενης1)

Ομορφακια - σακης (μεφης)

για να αποκαλυπτομαστε σιγα σιγα....:cool:

:tongue::tongue::D:D:D:D:Dχαχαχαχαχαχα!!!!!Και έχω να προσθέσω:

Κίμη-πιπίνος Ζωής!!!Και μόνο που θα το διαβάσει η Ζωή θα της έρθει μια ζαλη,μια σκοτοδύνη και μόνο στην ιδέα!!!χαχαχαχαχα!!!

εγω λεω τον Λουκ να τον παρει η μεφη....που της αρεσουν οι μπρουταλ....αν ζησει απο τα χερακια της ευης μπουχαχαχα

Ευχαριστώ πολύ,αλλά εγώ είπαμε είμαι ταγμένη στον Μακρόπουλο!!Αυτός είναι ο παρανομος ερωτάς μου!!!Είπαμε μου αρέσουν τα πουρά!!!

πανω απ'το πτωμα μου λυσσαρεςςςςςς χαχαχαχαχαχαχχα :D:D:D:D

Εσενα δεν σε φοβαμαι...τις τεκνατζουδες Ζωη και Κιμι σκεφτομαι...:tongue::tongue::tongue:

Ο Παυλος ο δικός σου,συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω,αλλά είναι πουρό γι'αυτές!!

Στην ζωή δεν το ξέρεις οτι υπάρχουν οι γριές(βλ.Κίμη και Ζωή) που τα φτιάχνουν με τεκνά και τα πιπίνια σαν εμένα και την Αλέκα,που θέλουμε τα πουρά!!!

Ελένη26 συμφωνώ σε όλα με Ελένη1 σχετικά με τις απορίες σου.

Προσπαθώ να σκεφτώ στην Τζία ποιόν να δώσουμε!Το βρήκα αλλά δεν το λεω!!!

Διαφημίσεις

γεια και απο εμενα!

απο το σπιτι σημερα....

ειχαμε παλι ανησυχο βραδυ, το πρωι δεν ειχε πυρετο, τον πηγα σχολειο, με παιρνουν τηλ κατα τις 11 οτι ανεβασε 37.7 κ εγινα λουης!!!!

τωρα του επεσε κ κοιμαται κ γενικως ειναι στη τρελλη χαρα αλλα εγω δεν αντεχα να μεινω μακρυα του.

ελπιζω τωρα το σκ να καλυτερεψει...

κ το πιο ωραιο! πηρα το πρωτο μου δωρακι ως μανουλα!!! του ειχαν ετοιμασει (κ σε ολα τα παιδακια δηλ) μια γλαστρουλα κ μια καρτουλα!!! εκλαιγα σαν τη χαζη....

μαριανθη μου μια χαρα ο μικρουλης σου! τη πεθερα γραψτη!

κοτοπουλακι, αρρωστοι κ εσεις???

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλησπερα....τι επαθες ελνιτσα1??

ελενη26,μην αγχωνεσαι γιατι μες στο αγχος ολο βλακειες κανουμε.αλοιφουλα κ εμεις κριλεν παρα πολυ καλη,αλλα να πας να παρεις φρεσκια..περυσι ειχαμε παρει μια που ελειγς 3 μηνες μετα κ μας εφαγαν ζωντανους τα κουνουπια..σα να μη βαζαμε.

εγω θα παρω το ΝΥΣΤΑΛΕΩΝ..δε θελω αλλαγες στη ζωη μου.

περιμενωω τηλ απο γιατρο..μεχρι τις 19.00..μετα θα τον παρω εγω.μιση ντροπη δικη του κ μιση δικη του παλι..

γεια και απο εμενα!

απο το σπιτι σημερα....

ειχαμε παλι ανησυχο βραδυ, το πρωι δεν ειχε πυρετο, τον πηγα σχολειο, με παιρνουν τηλ κατα τις 11 οτι ανεβασε 37.7 κ εγινα λουης!!!!

τωρα του επεσε κ κοιμαται κ γενικως ειναι στη τρελλη χαρα αλλα εγω δεν αντεχα να μεινω μακρυα του.

ελπιζω τωρα το σκ να καλυτερεψει...

κ το πιο ωραιο! πηρα το πρωτο μου δωρακι ως μανουλα!!! του ειχαν ετοιμασει (κ σε ολα τα παιδακια δηλ) μια γλαστρουλα κ μια καρτουλα!!! εκλαιγα σαν τη χαζη....

μαριανθη μου μια χαρα ο μικρουλης σου! τη πεθερα γραψτη!

κοτοπουλακι, αρρωστοι κ εσεις???

Χαζή!!Και γώ τώρα κλαίω γιατί ξέρω πώς αισθάνθηκες!!!Και γώ χθές΄έκλαιγα με το δώρ της Εφης θα σας το πώ μετά!!!Περαστικά στο αντράκι σου!!!!

καλησπερα....τι επαθες ελνιτσα1??

ελενη26,μην αγχωνεσαι γιατι μες στο αγχος ολο βλακειες κανουμε.αλοιφουλα κ εμεις κριλεν παρα πολυ καλη,αλλα να πας να παρεις φρεσκια..περυσι ειχαμε παρει μια που ελειγς 3 μηνες μετα κ μας εφαγαν ζωντανους τα κουνουπια..σα να μη βαζαμε.

εγω θα παρω το ΝΥΣΤΑΛΕΩΝ..δε θελω αλλαγες στη ζωη μου.

περιμενωω τηλ απο γιατρο..μεχρι τις 19.00..μετα θα τον παρω εγω.μιση ντροπη δικη του κ μιση δικη του παλι..

Αντε,να τελειώνεις μ'αυτήν την έννοια και να αρχίσει η άλλη που θα τελέιώσει γρήγορα.Μην αγχώνεσαι ρε.

ευανθια, μαλλον οχι, ειχε απλα ξερη μυτη και πολλη μιρλα και ξυπνουσε ανα μια ωρα το βραδυ! αλλα πυρετο δεν εκανε. ειχε και λιγη μυξουλα, την πλακωσα στους ορους. αλλα η γκρινια και η αυπνια μαλλον απ τα δοντια ειναι!

περαστικα σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...