Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πανω απ'το πτωμα μου λυσσαρεςςςςςς χαχαχαχαχαχαχχα :D:D:D:D

Εσενα δεν σε φοβαμαι...τις τεκνατζουδες Ζωη και Κιμι σκεφτομαι...:tongue::tongue::tongue:

Για την Georgi μαλλον θα λετε...δεν ξερω τι εγινε και για να βρω θα ψαχνω καμμια δεκαρια χρονια...θα συμφωνησω με ομορφακια...απλα πιστευω οτι ειναι δυσκολο να μπεις σε μια ηδη δεμενη ομαδα γιατι αισθανεσαι "καπως"...βεβαια σε εμας ολοι οι καλοι χωρανε οπως χωρεσαν ολα τα κοριτσια που μπηκανε πιο προσφατα και η παρεα εγινε ακομα μεγαλυτερη και καλυτερη!!!:-P:razz:

δεν νιωθω οτι ολοι οι καλοι χωρανε. τα κοριτσια που μπηκαν στο τελος κατι μου εκανε κλικ. δεν ξερω... αλλα αμεσως ενιωσα θετικη απεναντι τους, που δεν μου συμβαινει συχνα, πιστεψε με...

ναι το ξερω..για αυτο για να ειμαι ειλικρινης δε νιωθω ασχημα.....αν ηταν ετσι επρεπε να ειχα εξαφανιστει.....όχι μονο τωρα που όλος ο κοσμος εμαθε τον ερωτα μου για τον Μανωλη, αλλα πο την πρωτη φωτο που μου ανεβασατε..βρωμες...

κοιτα ....κοιτα πως τσιμπανε.... βρε δεν σας τους παιρνει καμια...και να μας τους χαριζατε δεν τους θελουμε...εχουμε εναν, σιγα μην παρουμε και δευτερο...:P

να νιωθεις ανακουφιση, γιατι τα ατομα που παρεξηγιουνται ή δυσαρεστουνται, καλυτερα να μη μπλεκουν με τετοια πραγματα. μιας κ μας διαβαζουν....;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δεν νιωθω οτι ολοι οι καλοι χωρανε. τα κοριτσια που μπηκαν στο τελος κατι μου εκανε κλικ. δεν ξερω... αλλα αμεσως ενιωσα θετικη απεναντι τους, που δεν μου συμβαινει συχνα, πιστεψε με...

καλα ρε κλειδοκρατορα ο,τι πεις...χαχαχαχαχα :P:p:p

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Emena ομως με ειχατε ψαξει όταν ειχα ξενερωσει.....

και τα κοριτσια αμα τα βρω καπου αλλου στο παρεντς θα τα ψαξω.....;)

καλημερα δεν ειπα...γιατι δεν τη βλέπω και πολύ καλή σημερα...τα νευρα μου στη δουλεια...

για αυτο μαρη μας πηρες απο τα μουτρα??

αμα ξαναπεις για τη "γλουτενη" θα το μετανιωσω ομως!!!!!:D

:tongue::P......γλουτενη γλουτενη γλουτενη γλουτενη γλουτενη γλουτενη ....:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αμα ξαναπεις για τη "γλουτενη" θα το μετανιωσω ομως!!!!!:D

γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

byXKp2.png

γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη-γλουτενη

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θα τη βρω κ σε μορφη κλυσματος... κ αλιμονο σου....

παω να τσεκαρω κανα εργοστασιακι τωρα, γιατι το'χεσα παλι.

τα λεμε μετα.....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

θα τη βρω κ σε μορφη κλυσματος... κ αλιμονο σου.........

:P:p:p....παω και εγω...φιλια

την βρηκα την λυση...μιλαω με 134 και παραγγελνω ασυρματο μοντεμ...ξελογιαστρες...

;););)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας κοριτσια δεν μπήκα καθόλου όπως καταλαβαίνετε τρέχω καλα να πάθω αφου ανέθεσα τα προσκλητήρια στον αντρα μου!!

Χτες πηγαμε παιδίατρο κάναμε και 2 εμβολια πόνεσε λιγάκι μια χαρά τον βρήκε δεν πήρε πολύ βάρος αλλα μου είπε δεν μας ανησυχεί διότι είναι τα δοντια του που μια σου τρωει και μια όχι μας εβαλε και φαγητό κρέας καροτο πατάτα και κολοκυθάκι θα αρχίσουμε από την Κυριακή να ειμαι με την μαμα μου αλλάξαμε και το γαλα και πηγαμε στο 2 τι άλλο? Α μου ειπε να τον παω στο δωμάτιο του σιγα σιγα γιατι μετα δεν θα βγαίνει μου έγραψε και μια αντηλιακή φρεζιδερ κάπως ετσι ειμαι πόλη ανχομενη εχω ένα σορο δουλειες να κανω και αυριο φευγω. Δεν ρώτησα κατι τον γιατρό αν τον τσιμπήσει κατι πχ κουνουπι άλλο ζουζουνι τι του βαζω?

97ehp2.pngUBTSp3.png

βοηθήστε με λιγο για να μην τα κανω λαθος βαζω το κρεας να βράσει πεταω το πρωτο νερο μετα βαζω νερο το κρεας το καροτο το κολοκύθι την πατατα και τα βραζω όταν γινουν τα βγαζω και το βαζω στο μουλτι και ρίχνω μεσα και λιγο από το ζουμι της κατσαρολας καλα καταλαβα ??????

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...