Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι ξεχασα...ειμαστε και διασημες παναθεμα μας...:rolleyes::rolleyes:

παλι σερνεται διπλα...τελικα δεν ξερω τι φταιει αλλα αυτο πολυ μου τη δινει....για να γραψω μηνυμα με παιρνει πολυ ωρα...και ξεχναω τα 'καλα'....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γραφετε διπλα και εγω ειμαι στην απεξω :(

οχι...οχι... μη σκας...

τωρα μη σε περιλαβω!

που εκανες μια βδομαδα να μπεις, κ μου βαζεις κ :-(...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γραφετε διπλα και εγω ειμαι στην απεξω :(

δε γραφουμε τιποτα καλο μου....δοκιμες κανουμε...εξαλλου εγω προτιμω εδω..για να σε διαφωτισω απλα η ομορφομανα εγραψε ότι παραλιγο να ειχαν και το τεταρτο εχθες....:tongue::P:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

οχι...οχι... μη σκας...

τωρα μη σε περιλαβω!

που εκανες μια βδομαδα να μπεις, κ μου βαζεις κ :-(...

μπουχαχα...καλα σου λεει μαρη νινα......όπως και η αλλη θηλαζουσα η θεανω...μπαινει μετα απο 3-4 μερες και λεει 'κλαψ...δεν σας ελλειψα?'...συνηθισαμε μαρη φιλιτσα, γιατι αν μας ελειπες τι θα γινομασταν εμεις 4 μερες??:-P

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

δε γραφουμε τιποτα καλο μου....δοκιμες κανουμε...εξαλλου εγω προτιμω εδω..για να σε διαφωτισω απλα η ομορφομανα εγραψε ότι παραλιγο να ειχαν και το τεταρτο εχθες....:tongue::P:p

...αλλα περιμενω να προηγηθει η ΜΕΦΗ... με τον σουπερ αντρα!!:)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μαριανθη χαλαρωσε δεν αξιζει να χαλιομαστε για τετοιες υπαρξεις...ο παυλος πως το παιρνει??αν εκεινος ειναι κουλ τοτε κι εσυ γραψτην κι εχε την σε αποσταση..

μολις μπορεζσει ο κουμ θα σου στειλει κωδικο...κρατα τα για το πριβε...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

που τον εχεις το νου σου λυσσασμενη??

:tongue::P;)...ωραια ...λοιπν εχουμε και λεμε

Ελενη 26 - νικος (αλεκας)

Αλεκα - Μανωλης (ελενης1)

Ομορφακια - σακης (μεφης)

για να αποκαλυπτομαστε σιγα σιγα....:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

οι δουλειες τρεχουν..κι εγω χαλλλλλλαρααααα!!!λοιπον παω και θα ερθω να δω τι γραψατε...αλεκακι στενοχωριεμαι γιατι νομιζα οτι θα ειμαστε εκει μονιμως να μη γινονται και μπερδεματα..οντως αυτο ειναι πιο ευκολο και το εχουμε συνηθισει τοσο καιρο...αλλα θα το μαθουμε κι εκεινο που θα παει??

οσο για την αλλη δεν ξερω τι θα κανει..εγω ξεκαθαρισα τη θεση μου και εκανα οτι μπορουσα....

Διαφημίσεις

που τον εχεις το νου σου λυσσασμενη??

παντου κ πουθενα;)...

τον λουκ σου κρατατον... δεν θα στον παρω...πολυ μπρουταλ μου πεφτει εμενα...

:tongue::P;)...ωραια ...λοιπν εχουμε και λεμε

Ελενη 26 - νικος (αλεκας)

Αλεκα - Μανωλης (ελενης1)

Ομορφακια - σακης (μεφης)

για να αποκαλυπτομαστε σιγα σιγα....:cool:

τι κουμασια ειμαστε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

οι δουλειες τρεχουν..κι εγω χαλλλλλλαρααααα!!!λοιπον παω και θα ερθω να δω τι γραψατε...αλεκακι στενοχωριεμαι γιατι νομιζα οτι θα ειμαστε εκει μονιμως να μη γινονται και μπερδεματα..οντως αυτο ειναι πιο ευκολο και το εχουμε συνηθισει τοσο καιρο...αλλα θα το μαθουμε κι εκεινο που θα παει??

οσο για την αλλη δεν ξερω τι θα κανει..εγω ξεκαθαρισα τη θεση μου και εκανα οτι μπορουσα....

υπαρχουν καποιες αντικειμενικες δυσκολιες που ειναι δυσκολο να προσπεραστουν....και θα το κρασαρουμε το συστημα...;)

Γιατι στεναχωριεσαι βρε? Η ουσια ειναι να τα λεμε....όπως και να εχει....:)

Για την Τζωρτζη ελπιζω να ξεπεραστει αλλα όπως σου ειπα ειχα κανει και εγω την ιδια πατατα με την αγγελα και εξαφανιστηκε....:-(

221882cb0gkyh7q4.gif

Εχετε απολυτο δικιο που μου τα χωνετε αλλα δεν καθομαι καθολου. Δεν λεω οτι καθεστε εσεις που εχετε και περισσοτερα παιδια αλλα τι να κανω ρε κοριτσια μαλλον δεν διαχειριζομαι καλα τον χρονο μου...ολο το απογευμα τρεχω να παρω πραγματα για το σπιτι και μαζευομαι στις 8 ταιζω μπανιαρω μετα εχω να μαγειρεψω και να μαζεψω ολο το σπιτι, στις 11 κανω την τελευταια αντληση και πεφτω ξερη..ειλικρινα μου λειπετε πολυ αλλα αν δεν κανω τις δουλειες ερχεται το πρωι η μανα μου και της κανει εκεινη και αισθανομαι παρα πολυ ασχημα γιατι ηδη εχει κουραστει παρα πολυ και δεν θελω να της φορτωνω και αλλα..και εχω και αλλο θεμα..η μπριζα του τηλ στο σαλονι ειναι πισω απο το συνθετο και δεν μπορω να βαλω ουτε το τηλ εκει ουτε το νετ...μεσα στην κρεβατοκαμαρα εχει μονο και που να βαλω ολα τα πραγματα και τα τσουμπλεκια του νετ???στο πατωμα???ειπαμε με την μανα μου να ερθει μηπως μπορεσουμε με καμμια πατεντα και βαλουμε το τηλ στο σαλονι και συνδεσω και τον υπολογιστη.Καλα ηταν στο αλλο το σπιτι που διπλα απο τον καναπε ηταν η μπριζα του τηλ και ειχα το λαπτοπ στο μπρατσο και ημουν συνεχεια ονλαιν...μην με μαλωνετε δεν σας ξεχναω... :(

waWmp3.png

9LyAp3.png

παντου κ πουθενα;)...

τον λουκ σου κρατατον... δεν θα στον παρω...πολυ μπρουταλ μου πεφτει εμενα...

τι κουμασια ειμαστε...

οντως αν και δεν του φαινεται εξωτερικα ειναι πολυ μπρουταλ!!

Εχετε απολυτο δικιο που μου τα χωνετε αλλα δεν καθομαι καθολου. Δεν λεω οτι καθεστε εσεις που εχετε και περισσοτερα παιδια αλλα τι να κανω ρε κοριτσια μαλλον δεν διαχειριζομαι καλα τον χρονο μου...ολο το απογευμα τρεχω να παρω πραγματα για το σπιτι και μαζευομαι στις 8 ταιζω μπανιαρω μετα εχω να μαγειρεψω και να μαζεψω ολο το σπιτι, στις 11 κανω την τελευταια αντληση και πεφτω ξερη..ειλικρινα μου λειπετε πολυ αλλα αν δεν κανω τις δουλειες ερχεται το πρωι η μανα μου και της κανει εκεινη και αισθανομαι παρα πολυ ασχημα γιατι ηδη εχει κουραστει παρα πολυ και δεν θελω να της φορτωνω και αλλα..και εχω και αλλο θεμα..η μπριζα του τηλ στο σαλονι ειναι πισω απο το συνθετο και δεν μπορω να βαλω ουτε το τηλ εκει ουτε το νετ...μεσα στην κρεβατοκαμαρα εχει μονο και που να βαλω ολα τα πραγματα και τα τσουμπλεκια του νετ???στο πατωμα???ειπαμε με την μανα μου να ερθει μηπως μπορεσουμε με καμμια πατεντα και βαλουμε το τηλ στο σαλονι και συνδεσω και τον υπολογιστη.Καλα ηταν στο αλλο το σπιτι που διπλα απο τον καναπε ηταν η μπριζα του τηλ και ειχα το λαπτοπ στο μπρατσο και ημουν συνεχεια ονλαιν...μην με μαλωνετε δεν σας ξεχναω... :(

α ρε μανα!!!!μπραβο της...μην αγχωνεσα;ι κι εμεις πολλες φορες χανουμε επεισοδια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...