Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πάντως ειλικρινά σε καταλαβαίνω και την πρώτη φορά που σταμάτησα να της μιλάω της δικιάς μου ήταν στην μετακόμιση την δικιά μας που δεν ενδιαφέρθηκε αν ζούμε ή αν πεθάναμε για 10 μέρες και μου ήρθε μετά από μια μέρα που τελείωσε η μετακόμιση με ένα βάζο μουχλιασμένο γλυκό επίσκεψη για το καινούργιο σπίτι!!!

Καλα δεν εχω λογια και για την δικια σου...:shock: Συγνωμη αν σας επριξα πρωι πρωι αλλα με εφτιαξε που με πηρε τηλ...εγω δεν ξερω αν θα διαχωρησει τα εγγονια της γιατι δεν ξερω αν το δικο μου θα το βλεπει..αν ο Παυλος δεν θελει να ανεβαινει επανω που θα βλεπει το μικρο?!?!?!Να κατεβει πραγματικα αποκλειεται...ας κανουν ο,τι θελουν εγω τον μικρο δεν θα τον δηλητιριασω με αυτα που εχουν γινει αλλα αν κοψουμε επαφες δεν ξερω πως θα το διαχειριστω ολο αυτο για το καλο του παιδιου και μονο...για αυτους δεν με ενδιαφερει...το παιδι με νοιαζει μονο αν θα με ρωτησει να ξερω τι να του πω χωρις να το τραυματισω.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

jtse, σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... !!!!!

Μαριανθακι...? δεν πας διπλα μικρο μου? που τα'χεις πει ολα..? δωσε κ ονοματεπωνυμα να τελειωνουμε!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλα δεν εχω λογια και για την δικια σου...:shock: Συγνωμη αν σας επριξα πρωι πρωι αλλα με εφτιαξε που με πηρε τηλ...εγω δεν ξερω αν θα διαχωρησει τα εγγονια της γιατι δεν ξερω αν το δικο μου θα το βλεπει..αν ο Παυλος δεν θελει να ανεβαινει επανω που θα βλεπει το μικρο?!?!?!Να κατεβει πραγματικα αποκλειεται...ας κανουν ο,τι θελουν εγω τον μικρο δεν θα τον δηλητιριασω με αυτα που εχουν γινει αλλα αν κοψουμε επαφες δεν ξερω πως θα το διαχειριστω ολο αυτο για το καλο του παιδιου και μονο...για αυτους δεν με ενδιαφερει...το παιδι με νοιαζει μονο αν θα με ρωτησει να ξερω τι να του πω χωρις να το τραυματισω.

Σε μένα ήταν δύσκολη η φάση γιατί 5 χρόνια η Εφη την έβλεπε συνέχεια και την αγαπάει και ήθελε να πηγαίνει.Σε σένα όμως το μωρό είναι μικρό ακόμη και δεν θα τραυματιστεί με τίποτα.Απλά αυτό θεωρώ οτι είναι καθαρά θέμα του Παύλου.Ας αποφασίσει μόνος του τί θέλει να κάνει.

Διαφημίσεις

Απλά αυτό θεωρώ οτι είναι καθαρά θέμα του Παύλου.Ας αποφασίσει μόνος του τί θέλει να κάνει.

Συμφωνω απολυτα.Δεν προκειται να του πω τπτ παραπανω.Αυτα τα λεω σε εσας σε εκεινον δεν τα λεω γιατι ξερω οτι στεναχωριεται...απλα δεν τα συζηταω...αν μου ανοιξει εκεινος συζητηση του λεω απλα οτι φταιει η νοοτροπια τους και να τους δικαιολογησει μεσα του για να μην στεναχωριεται...το μονο που μου λεει ειναι οτι δεν θελει παρε δωσε και οτι μετα απο χρονια θα καταλαβουν τα λαθη τους...εκεινος εχει την ελπιδα οτι θα καταλαβουν εγω παλι οχι...

waWmp3.png

9LyAp3.png

τους εχασες? ρωταει...

Δεν εχω λαβει μειλ με κωδικους...αν μπορειτε πασαρετε μου και το λινκ...αλλα αφου δεν εχω κωδικους τι να το κανω?!?!?Δλδ που μιλαμε τωρα για να καταλαβω...εδω ή εκει???θα το καταργησουμε αυτο το καφε?

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ρε κοριτσια δεν μου εχουν ερθει κωδικοι :(

μαριανθη μου κοιταξες στο μειλ σου???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Δεν εχω λαβει μειλ με κωδικους...αν μπορειτε πασαρετε μου και το λινκ...αλλα αφου δεν εχω κωδικους τι να το κανω?!?!?Δλδ που μιλαμε τωρα για να καταλαβω...εδω ή εκει???θα το καταργησουμε αυτο το καφε?

οχι βρε κοριτσι...

τα μπεμπε μας εδω, τα σωψυχα απο κει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

και εγω ετσι ελεγα..."αποκλειεται να μην αγαπαει το παιδι της"...πλεον δεν ειμαι και τοσο σιγουρη...σε εμενα δεν εκανε τπτ...στο ιδιο της το παιδι κανει...ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιαφορη για την ζωη του,οταν εχουν μια διαφωνια εξαφανιζεται και περιμενει απο τον Παυλο να παρει τηλ και να ζηταει συγνωμη (ακομα και οταν δεν φταιει) του βγαζει το λαδι, ειναι στην κοσμαρα της, ενδιαφερεται μονο για τα αλλα 2 αδερφια του γενικα βγαζει μια απιστευτη κακια οταν μιλαει για τον Παυλο λες και δεν ειναι παιδι της να φανταστεις οτι 10 μερες που καναμε μετακομιση δεν πηρε ουτε ενα τηλεφωνο να ρωτησει ανα βρηκαμε σπιτι τι καναμε κτλ κτλ και σημερα με πηρε τηλ να μου ζητησει τα ρεστα και να μου πει ποσα προβληματα εχουν γι αυτο δεν σηκωσε το ακουστικο να ενδιαφερθει...γενικα εχουν γινει τοσα πολλα που αυτα ειναι το κερασακι στην τουρτα...ο πατερας του αφαντος δεν παιρνει ενα τηλ να ρωτησει το παιδι του τι κανει...προχτες καιγοταν ολη η Αθηνα ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και δεν πηρε ενα τηλ να δει τι κανει το παιδι της που φλεγοταν ολο το κεντρο. Θελει μονο τυπικες σχεσεις ετσι μου ειπε στο τηλ , τυπικες σχεσεις με το ιδιο της το παιδι αν ειναι Θεε μου δυνατον λες και το παιδι της ειναι ο γειτονας, εχει χαλαστει η καρδια της μου ειπε απο το γαμο μας πριν 2 χρονια το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι ανισορροπη και επρεπε να ημουν σκυλα απο την αρχη να της τα χωσω γερα μπας και συνελθει..αλλα εγω η ηλιθια μια ζωη προσπαθουσα να συμβιβασω καταστασεις τα εχωνα στον Παυλο για να παρει τηλ την "μανουλα" αλλα πλεον τα εχω παρει τοσο πολυ στο κρανιο που τερμα ως εδω. Δεν την συχγωρω για τον τροπο απεναντι στο ιδιο της το παιδι δεν μπορω πλεον να την δικαιολογησω ουτε στον παυλο αλλα ουτε μεσα μου γενικα δεν θελω παρε-δωσε...δεν καταλαβαινετε γιατι εχουν γινει τα απειρα σκηνικα αυτα τα 5 χρονια και ισως δεν μπορειτε να δικαιολογησετε τον θυμο μου και τα λογια μου αλλα πιστεψτε με εχουν γινει παρα μα παρα πολλα.Θα την συγχωρουσα αν ηταν κακια απεναντι μου που στο κατω κατω ειμαι μια ξενη για αυτην αλλα δεν της συγχωρω με τπτ την κακια, το θυμο και το μενος που βγαζει για το ιδιο της το σπλαχνο.

:-(...αδικαιολογητη...

και οτι μετα απο χρονια θα καταλαβουν τα λαθη τους...εκεινος εχει την ελπιδα οτι θα καταλαβουν εγω παλι οχι...

ο καυμενος....

σιγα μην το καταργησουμε...για τα πριβε παμε απο εκει...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εεε ειστε τελειως τρελες...τωρα θα εχουμε 2 καφε να παρακολουθουμε και να διαβαζουμε????

ναι μαρη...

ΑΝ δεν θες να μας διαβαζει ολη η ελλαδα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...