Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

την πέμπτη θα παρει αποτελεσματα. Σημερα της πηραν αιμα...της Χριστιαννας εννοω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλά ε κούκλος και το κουστουμάκι όλα τα λεφτά !!! Πάντως οι νονοί θα πρέπει να κάνουν μπράτσα για να κρατήσουν τον μπέμπη στην βάπτιση.

τους το εχω πει εγω..να ξεκινησουν γυμναστηριο!!!!και το κουστουμακι εκ γερμανιας παρακαλω!!!χιχιχι....εχω ερχισει και μαδαω απο το κοκκορεμα για το γιο!!!!:tongue::tongue:

κοριτσια καλημερα!

αχχχ, τι αλλο θα παθουμε?

πηρα χθες τα αποτελεσματα απο κατι αλλες ορμονικες εξετασεις που μας ειχαν γραψει οι ενδοκρινολογοι στο παιδων (ειχαν δει οτι οι ορχεις του ειναι λιγο σκουροι) κ μου ειπαν να παω την πεμπτη για επανεξεταση γιατι μαλλον εχει ελλειψη στην ορμονη του στρες κ η οποια βοηθαει στην αντιμετωπιση λοιμωξεων. δηλ εαν αρρωστησει δεν θα μπορει να αντιμετωπισει τις διαφορες λοιμωξεις! κ μας ειπαν οτι θα πρεπει να γινει εισαγωγη για να γινουν καποιες ειδικες εξετασεις!!! τι να πω???? κοντευω να τρελλαθω! μια ο θυροειδης μια αυτο... τι αλλο θα βρουν στο παιδακι μου???

α, και αν αρρωστησει μεχρι την πεμπτη να τον παμε νοσοκομειο!!!

Μην τρελαίνεσαι κ θα δεις τι θα γίνει!

Ευχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν!!!

αχ βρε δαλιδα μου τι να κανω για να μεινει ξυπνια? αφου κλεινουν τα ματακια της... οδοντογλυφιδα να της βαλω? απλα το βραδυ χειροτερευει το πραγμα και αργει να κοιμηθει... αφου το απογευμα μετα βιας τη κραταω ξυπνια για να τη κανουμε μπανακι να φαει και να κοιμηθει να κοιμηθω κι εγω για βραδυ... καλα μεσα στη μερα που να προλαβω να κοιμηθω?

τι να της κανω για να ξεμπερδευτει???????????????

οσο για βολτες αλλο τιποτα!!! καθε τοσο παμε στη μαμα μου και τη πρωτοχρονια ημασταν στη πλατεια που ειχε ηλιο!

Κοριτσάκι έξω έξω να την βγάζεις όχι σε άλλα σπίτια! Να την κτυπάει ο φρέσκος αέρας!! Αν μπορείς κάνε το κ την νύχτα! Κουκούλωσε το καλά για να μην κρυώσει κ μη σας δει κανα μάτι κ πουν πάει αυτοί λάλησαν!!!

Εμάς μόλις βγούμε από την πόρτα ξεραίνεται πάντως!!

Τώρα αν καταφέρεις να μείνει ξύπνια μια μέρα ή να κοιμηθεί μια νύχτα θα επανέλθει στους σωστούς ρυθμούς!!!

Υπομονή!!!!!!!!!!

συμφωνω ευανθια μου ψαξτο...κι ευχομαι να μην ειναι τιποτα...

λοιπον χθες αν το καταλαβατε δεν σας εγραψα καθολου...τελικα τα ματιασα!!!με φεραν στα ορια μου!!ολη την μερα ξυπνια στην αγκαλια,υπνος λιγος...και συνεχεια γαλα!!!και το βραδυ ο μπεμπης ξυμνησε 2.30 κ 5.30 κι εγτω ειχα κοιμηθει 1!!!οπως καταλαβαινετε κροσσια τα νευρα μου!!!

σημερα ομως κοιμηθηκαμε καλα!!!τα ταισαμε κατα τις 11 και 12 ειχαμε ταβλιαστει ολοι!!!δεν καναμε το λαθος να κατσουμε λιγο πεσαμε κι εμεις με τη μια!!!η μπεμπα που την εχει ο λουκας ξυπνησε 5 και 9.30!!!!!!!!!!!!!ο αλλος ο δικος μου να μη χασει γευμα!ξυπνησε 4.30 κ 7.30!!!δε λεω καλα κοιμηθηκα να μην εχω παραπονο....:)ελπιζω σε λιγο καιρο να κοψουν κ το βραδινο το ξυπνημα....

κ τα ωραιοτερα!!!καναμε το πρωτο μας εμβολιο μια που γιναμε κ 2 μηνων κ 3 ημερων!!!

το τετραβακ.και μετρηθηκαμε:

-μπεμπα 4700γρ.,54,5υψος και 37 κεφαλι!!!!

-μπεμπης 5400γρ.,56 υψος και 40.5 κεφαλα!!!

να μην τα ματιασω τα παιδια μου μεγαλωνουν καλα!!η μπεμπα λιγο πανω απο το μ.ο. και ο μπεμπης ειδικα στο κεφαλι,αλλα στα αλλα δεν παει πισω στα ανωτερα ορια!!!

και τωρα κοιμουνται κ τα δυο κ βρηκα ευκαιρια να σας δω φιλεναδες!!παω να δω καμια φωτο..

Τι τραβάτε κ εσείς με τα διδυμάκια!!!! Πάντως φτου φτου γίνανε κοτζάμ παιδάκια κ αυτά!!!!!!!!!

ηρθα κ εγω!!ειχαμε παει παιδιατρο..αφηστε...εχω κεραια...επειδη μενουμε 25 χιλιομετρα εξω απο πατρα με το που φτασαμε θυμηθηκα οτι ειχα ξεχασει τα εμμβολια!!!:tongue::tongue:αντε παλι πισω να τα παρουμε!!!:confused::confused:φανταστςειτε τον αντρα μου!!!:lol:τελικα καναμε τα εμβολια..και να σας εξηγησω γιατι δεν μας κανουν ουτε τα 3-6 του mothercare????διοτι ειναι 62 ποντους και 6710 kg!!!:tongue:αρα??που να μας κανουν???αυτα τα νεα..ευτυχως που ψηλωσε πολυ μου ειπε η παιδιατρος..οπηρε 6 ποντους σε ενα μηνα..

ευανθια μου μη στενοχωριεσαι..τιποτα δε θα χει το παιδακι σου..κ του δικου κμου οι ορχεις σκουροι ειναι και ειπε η παιδιατρος οτι θα γινει μελαχρινος!!!:lol:μη σε σκανε τσαμπα κοριτσακι μου!!!βεβαια ψαξτο αλλα δεν πιστευω οτι ειναι κατι!!

ιριδακι εγω εκανα τη μεγαλυτερη βλακεια που πηρα ρηλαξ χωρις δονηση...αστα....

και τι μας ειπε η παιδιατρος κμε εσκασε??τωρα λεει βαλτε το στο ρηλαξ..το εχουμε βαλει λεει ο αντρας μου που με κοιταγε λες κ θα με φαει :twisted:που τον εχω βαλει..αλλα η αλλη παιδιατρος μου ειχε πει βαλτο στο μηνα...:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol:

Του τα έχεις κάνει μαζεμένα, δεν θα την γλυτώσεις!!! Μία ο μάρσιπος, μία το ρηλάξ, μία τα εμβόλια, μία τα βότανα!!!!!!Πιαστον με τον γνωστό τρόπο να τον μαλακώσεις, χιχιχιχιχι....

Καλά δεν σας είπα το θεικό. Αφού στο μήνα είχα φτάσει στα κιλά προ εγκυμοσύνης χθες που ζυγίστηκα έχω πάρει και δύο. Αχ με φάγανε οι σοκολάτες και οι πασατέμποι !!!

Να τρως τους ανάλατους, δεν παχαίνουν τόσο!!!

Noμιζω πως η ομορφακια ειχε ραντεβου σημερα για την Χριστιάνα.

Και για το άλλο είχε ραντεβού, χθες ή σήμερα;;;; Μάθαμε τίποτα;;; Θα γίνουν 2 οι πολύτεκνες του καφέ μας;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ηρθα κ εγω!!ειχαμε παει παιδιατρο..αφηστε...εχω κεραια...επειδη μενουμε 25 χιλιομετρα εξω απο πατρα με το που φτασαμε θυμηθηκα οτι ειχα ξεχασει τα εμμβολια!!!:tongue::tongue:αντε παλι πισω να τα παρουμε!!!:confused::confused:φανταστςειτε τον αντρα μου!!!:lol:τελικα καναμε τα εμβολια..και να σας εξηγησω γιατι δεν μας κανουν ουτε τα 3-6 του mothercare????διοτι ειναι 62 ποντους και 6710 kg!!!:tongue:αρα??που να μας κανουν???αυτα τα νεα..ευτυχως που ψηλωσε πολυ μου ειπε η παιδιατρος..οπηρε 6 ποντους σε ενα μηνα..

ευανθια μου μη στενοχωριεσαι..τιποτα δε θα χει το παιδακι σου..κ του δικου κμου οι ορχεις σκουροι ειναι και ειπε η παιδιατρος οτι θα γινει μελαχρινος!!!:lol:μη σε σκανε τσαμπα κοριτσακι μου!!!βεβαια ψαξτο αλλα δεν πιστευω οτι ειναι κατι!!

ιριδακι εγω εκανα τη μεγαλυτερη βλακεια που πηρα ρηλαξ χωρις δονηση...αστα....

και τι μας ειπε η παιδιατρος κμε εσκασε??τωρα λεει βαλτε το στο ρηλαξ..το εχουμε βαλει λεει ο αντρας μου που με κοιταγε λες κ θα με φαει :twisted:που τον εχω βαλει..αλλα η αλλη παιδιατρος μου ειχε πει βαλτο στο μηνα...:rolleyes:

αρε τι παιδαρος ειναι αυτος?και γω πιστευα οτι μονο η δικια μου ειναι μπουλουκα!!!!!!!!!!

Ευανθια μου, δε ειναι τιποτε απολυτως!!!!!!!!! μην στεναχωριεσαι !!!!!Ολα θα πανε καλα!!!!

Οντως το ριλαξ με την δονηση ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ

Επεξεργάστηκαν by theano1980

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

τι να πρωτοθυμηθω η μανα βρε αλεκα????που εβραζα νερο το πρωι που επρεπε να ντυθω?να ντυσω το παιδι?να παρω βιβλιαρια τσαντα παιδιου δικη μου ,να μην τρωει στον πατερα του και να κανει το ξερο και πριν φυγουμε θυμηθηκε να πεινασει δηλαδη 1ο λεπτα μετα και τον ταιζα και μου εκανε και κακα και αντε να τον ξαναγδυσω να τον πλυνω να τον αντυσω και ο μπαμπας του ηταν κατω και ζεσταινε το αμαξι.....ε τα ξεχασα τα σκασμενα γιατι επρεπε να ναι στο ψυγειο...αλλιως θα τα ειχα βγαλει οταν ειπα μεσα μου τα εμβολια και θα τα ειχα βαλει μαζι με οοολα τα αλλα πραγματα και θα τα επερνα!...το σκασμενο το ψυγειο φταιει που δε μιλαει!!!αλλα πολυ γελιο τωρα που το σκεφτομαι!!!!...

Είναι χαζές οι εταιρείες που δεν έχουν βγάλει ακόμα ψυγείο με φωνή, χρυσές δουλειές θα κάνανε !!!! μιά με τα εμβόλια, μια με το κολατσιό των παιδιών και τόσα άλλα που δεν προλαβαίνει να θυμηθεί η δόλια μάνα!!!!

3qg3p2.png qfe4p2.png

Είναι χαζές οι εταιρείες που δεν έχουν βγάλει ακόμα ψυγείο με φωνή, χρυσές δουλειές θα κάνανε !!!! μιά με τα εμβόλια, μια με το κολατσιό των παιδιών και τόσα άλλα που δεν προλαβαίνει να θυμηθεί η δόλια μάνα!!!!

Ειχαμε μια φορα στην δουλειά εναν αυτοματο πωλητη που ειχε φωτοκυταρα και οταν πηγαινες κοντα σου έλεγε καλημερα η καληνυχτα(αναλογα την ωρα)μετα οταν ψωνιζες σου ελεγε ευχαριστω πολυ.

Μια μερα λοιπον πηγαιναν οι πελατες τους ελεγε καλημερα ,ριχνανε λεφτα και παταγανε το κουμπι αλλα δεν εβγαζε τιποτα και μετα τους ελεγε ευχαριστω πολυ ........ε μετά το κλωτσάγανε....:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ειχαμε μια φορα στην δουλειά εναν αυτοματο πωλητη που ειχε φωτοκυταρα και οταν πηγαινες κοντα σου έλεγε καλημερα η καληνυχτα(αναλογα την ωρα)μετα οταν ψωνιζες σου ελεγε ευχαριστω πολυ.

Μια μερα λοιπον πηγαιναν οι πελατες τους ελεγε καλημερα ,ριχνανε λεφτα και παταγανε το κουμπι αλλα δεν εβγαζε τιποτα και μετα τους ελεγε ευχαριστω πολυ ........ε μετά το κλωτσάγανε....:tongue:

χαχαχαχα...

ιωαννα πραγματι θα κανανε χρυσες δουλειες!!

σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια!!!...

δαλιδα μου ετσι απλωνω γιατι αλλιως καηκαμε!!!!!!ααα και φυσικα οχι απλα κοιμομουν,μπορει και να ελειπα!!!χαχαχα

Ελενη σιγα μην αφησω να μου τον ξεζουμισουν οι αλλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...