Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

σας εφτασε η μυξα της χριστιανας? γιατι ειναι πανω απο χλμ...

:P..kalhmera....

Εγω μέχρι τωρα κ εδώ δεν γνωριζα την ανανεωση κ πηγαινα στην προηγούμενη κ αμεσως στην τελευταια σελ.

Μιλάμε έεεεχω φάει χρόνο κ φαια ουσία έτσι....Αφού δεν το σηκώνω κ με χαλάει, τι το θέλω;;;;

Αντε καλημέρα!!!!!!!

:rolleyes: μμμμ...ξεφτερι και εσυ με τα πισι.....

την ελενη την ειπα να μου δωσει το φραντσαιζ στην βορεια ελλαδα αλλα δεν....:tongue::tongue::tongue:χρυσες δουλειες θα καναμε:tongue::tongue::tongue:

???

χαχα..εισαι μαρη ομως επιχειρηματικο πνευμα...:tongue:

καλημερα!!!!δεν ειπα!!!

εμεις εχουμε εμβολιο σε λιγο φευγουμε....

καλα τσιμπηματα...

καλημερα...

εχω νευρα πολλα μα παρα πολλα νευρα με την πεθερα μου...μακαρι να μπορουσα να γραψω αλλα ειναι ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ που τσαμπα θα φαω τον χρονο σας...

Προχτες πηγαμε παιδιατρο 7750 και 72 εκ ο μικρος δοντακι ακομα γιοκ.

Με την περδικα τι εγινε?Ποτε μπαινει?

Ο μικρος σουπερ...μπραβο...για την πεθερα πες ό,τι θες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:

καλημερα...

εχω νευρα πολλα μα παρα πολλα νευρα με την πεθερα μου...μακαρι να μπορουσα να γραψω αλλα ειναι ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ που τσαμπα θα φαω τον χρονο σας...

Καλέ πες τα να ξαλαφρώσεις και μετά να δεις θα σου φαίνονται γελοία όλα και ούτε που θα χαλαλίζεις την ζωή σου για βλακείες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Αυτο που θελω να πω μονο ειναι οτι ντρεπομαι για λογαριασμο της που ξεχωριζει ετσι τα παιδια της και για τον εγωισμο και την κακια που βγαζει στον αντρα μου. Ειμαι τοσο θυμωμενη για την απορριψη που τρωει που δεν ξερω πως να αντιδρασω για να τον βοηθησω να το διαχειριστει. Ντρεπομαι για τον τροπο της, για την νοοτροπια της και τον τροπο που σκεφτεται και που πραττει για αυτο και την κραζω δημοσια. Της εδωσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ευκαιριες προσπαθωντας απειρες φορες να συμβιβασω τα πραγματα μεταξυ τους να διαττηρησω ισσοροπιες για το καλο του Παυλου να μην θυμωσω με σποντες και αλλες λαλακιες που μου πεταει κατα καιρους αλλα ειναι αδυνατον. Λυπαμαι που την αποκαλουσα και "μαμα" μετα απο δικη της επιβολη γιατι δεν αξιζει να χαρακτηριζεται ετσι...το ξερω οτι λεω πολυ βαριες εκφρασεις αλλα τωρα που εχω γινει και εγω μανα εχω καθε δικαιωμα να λεω οτι η μανα ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ για να κανει μονο καλο στα παιδια της και οχι να τα γεμιζει με κακια εγωισμο και δυστηχια. Αυτα. :(

waWmp3.png

9LyAp3.png

Αυτο που θελω να πω μονο ειναι οτι ντρεπομαι για λογαριασμο της που ξεχωριζει ετσι τα παιδια της και για τον εγωισμο και την κακια που βγαζει στον αντρα μου. Ειμαι τοσο θυμωμενη για την απορριψη που τρωει που δεν ξερω πως να αντιδρασω για να τον βοηθησω να το διαχειριστει. Ντρεπομαι για τον τροπο της, για την νοοτροπια της και τον τροπο που σκεφτεται και που πραττει για αυτο και την κραζω δημοσια. Της εδωσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ευκαιριες προσπαθωντας απειρες φορες να συμβιβασω τα πραγματα μεταξυ τους να διαττηρησω ισσοροπιες για το καλο του Παυλου να μην θυμωσω με σποντες και αλλες λαλακιες που μου πεταει κατα καιρους αλλα ειναι αδυνατον. Λυπαμαι που την αποκαλουσα και "μαμα" μετα απο δικη της επιβολη γιατι δεν αξιζει να χαρακτηριζεται ετσι...το ξερω οτι λεω πολυ βαριες εκφρασεις αλλα τωρα που εχω γινει και εγω μανα εχω καθε δικαιωμα να λεω οτι η μανα ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ για να κανει μονο καλο στα παιδια της και οχι να τα γεμιζει με κακια εγωισμο και δυστηχια. Αυτα. :(

:(...τι εκανε μαρη??? Κουλαρισε...τετοια συναισθηματα εχω νιωσει και εγω απο τη μανα μου μαλιστα....αλλα αδυνατω να πιστεψω ότι δεν αγαπαει το απιδι της...οποτε λεω ότι απλα ειναι ηλιθια...τι σου εκανε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αναρωτιεμαι τι ειναι χειροτερο...μια μανα που απο την πολλη αγαπη παρεμβαινει στην ζωη του παιδιου της ή μια μανα που ειναι αδιαφορη,κακια και μιζερη...Την παρανοια της πρωτης μπορω να την δικαιολογησω γιατι υπεραγαπα το παιδι της...την δευτερη πως να την δικαιολογησω??????

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα, καλημερα....ανοιγω εγω..εχω παρει και τα χαπακια μου και ειμαι κομπλε...:tongue:,περιγραφες δεν κανω, ανοιχτε τα γκαβα σας και δειτε μονες σας:P

Κιμι , σημερα ελπιζω να σταματησει η αγωνια σου....λιγο ακομη υπομονη...σε λιγες μερες θα εχουν τελειωσει όλα.....

δε θελω να ειμαι αχαριστη ουτε να στεναχωριεσαι....δεν υπαρχει λογος.....ξερω και ότι κουραστηκε και ότι πληρωσατε, απλα ειναι κατι θεματακια που ηθελα να τα πω...μη σκας....ό,τι γινει...

Οκ...αμα εχει διογκωμενους λεμφαδενες ειναι αυτο....ελεγα μηπως ειχε μονο πυρετο και τα λαιμα της

καυμενουλα μου και εσυ..υυπομονη....

χεσμενο?? Παντως χαιρομαι που η αλληλεγγυη και ο αλτρουισμος δινει και παιρνει μεταξυ μας...ανταλλαγες, δωρεες κλπ....μπραβο μας...:D

Πάντα!!!:D:DΤώρα είναι και στις καλές του γιατί τον έχω σστο πότισμα μέρα παρα μέρα και άμα την γνωρίσει θα έχει και κέφια!!!:D:D

ωραια...καλη αρχη και σε εσενα ΜΕΦΗ μου

:-(:?::?::-(

ετσι ειναι...εγω θα μπορουσα να παρεξηγηθω μονο με καποιον κακοπροαιρετο..φανταζομαι και όλες σας, και ευχομαι να μην υπαρχει καμια μας τετοια εδω....

Εγώ κοριτσάκια μου δεν παρεξηγούμε με τίποτα,το έχετε καταλάβει ήδη βέβαια!!!Απλά γενικά στην ζωή μου έτσι!!Με το μοναδικό πράγμα που τρελλένομαι και βάζω Χ είναι να καταλάβω οτι κάποιος με θάβει πίσω από την πλάτη μου και δεν μου λέει κατάμουτρα ότι θέλει!!Εκεί διαγράφω χωρίς να δώσω καμία ευκαιρία!!!

ΜΑΡΙΑΝΘΗΗΗΗΗΗ,Πες καλέ και εσύ πώς να κάνω το κεχρί και το ρυζάλευρο της Χολ;;;Οπως λέει πάνω στο κουτί;;;

Παίδαρος ο μπέμπης σου,όσο για την πεθερά στο πριβέ να τα πείς!!!

ΜΑΙΡΗ,εγώ είχα και στην Εφη βιβλίο ευχών και δεν το μετάνιωσα!!Εχει πολύ πλάκα όταν γράφουν οι φίλοι και είναι κατι που μένει για μια ζωή.

Δεν είχα ρεύμα.Τώρα ήρθε.

Καλημέρα!

Αναρωτιεμαι τι ειναι χειροτερο...μια μανα που απο την πολλη αγαπη παρεμβαινει στην ζωη του παιδιου της ή μια μανα που ειναι αδιαφορη,κακια και μιζερη...Την παρανοια της πρωτης μπορω να την δικαιολογησω γιατι υπεραγαπα το παιδι της...την δευτερη πως να την δικαιολογησω??????

και εγω ειχα αυτη την απορια και συνειδητοποιησα ότι όταν ενα παιδι 'ανξαρτητοποιηθει', που εκεινο προκαλει την ανεξαρτητοποιηση του, η μαμα λιγο χανει το ρολο της....συνηθιζει...το ψιλοαφηνει στη μοιρα του....κατι που εννοειται δεν πρεπει να συμβαινει. Αλλα θελει γερη προσωπικοτητα να καταφερει μαι μανα και τα δυο...και να δωσει χωρο στο παιδι της αλλα και να ειναι φυλακας - αγγελος διπλα του

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημερααααααα!!

Εχουμε και το πριβε για "κραξιμο", ε;;;

Εμενα η μανα μου ανηκει στη πρωτη κατηγορια, υπερπροστατευτικη να παρεμβαινει συνεχως "για το καλο" μου και τα νευρα μου κροσσια!!! Ποτε θα μαθει να σεβεται τη προσωπικοτητα και τη κριση του αλλου, δε ξερω....(μαλλον ποτέ, ε;)! Γεια σου μανα, δε πιστευω να διαβαζεις τα φορουμ;;; Η πεθερα, παλι, τελεια!

Jtse καλα που εισαι κι εσυ και μας ενημερωνεις για τις προσφορες, θα παω να παρω πανες!

:(...τι εκανε μαρη??? Κουλαρισε...τετοια συναισθηματα εχω νιωσει και εγω απο τη μανα μου μαλιστα....αλλα αδυνατω να πιστεψω ότι δεν αγαπαει το απιδι της...οποτε λεω ότι απλα ειναι ηλιθια...τι σου εκανε??

και εγω ετσι ελεγα..."αποκλειεται να μην αγαπαει το παιδι της"...πλεον δεν ειμαι και τοσο σιγουρη...σε εμενα δεν εκανε τπτ...στο ιδιο της το παιδι κανει...ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιαφορη για την ζωη του,οταν εχουν μια διαφωνια εξαφανιζεται και περιμενει απο τον Παυλο να παρει τηλ και να ζηταει συγνωμη (ακομα και οταν δεν φταιει) του βγαζει το λαδι, ειναι στην κοσμαρα της, ενδιαφερεται μονο για τα αλλα 2 αδερφια του γενικα βγαζει μια απιστευτη κακια οταν μιλαει για τον Παυλο λες και δεν ειναι παιδι της να φανταστεις οτι 10 μερες που καναμε μετακομιση δεν πηρε ουτε ενα τηλεφωνο να ρωτησει ανα βρηκαμε σπιτι τι καναμε κτλ κτλ και σημερα με πηρε τηλ να μου ζητησει τα ρεστα και να μου πει ποσα προβληματα εχουν γι αυτο δεν σηκωσε το ακουστικο να ενδιαφερθει...γενικα εχουν γινει τοσα πολλα που αυτα ειναι το κερασακι στην τουρτα...ο πατερας του αφαντος δεν παιρνει ενα τηλ να ρωτησει το παιδι του τι κανει...προχτες καιγοταν ολη η Αθηνα ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και δεν πηρε ενα τηλ να δει τι κανει το παιδι της που φλεγοταν ολο το κεντρο. Θελει μονο τυπικες σχεσεις ετσι μου ειπε στο τηλ , τυπικες σχεσεις με το ιδιο της το παιδι αν ειναι Θεε μου δυνατον λες και το παιδι της ειναι ο γειτονας, εχει χαλαστει η καρδια της μου ειπε απο το γαμο μας πριν 2 χρονια το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι ανισορροπη και επρεπε να ημουν σκυλα απο την αρχη να της τα χωσω γερα μπας και συνελθει..αλλα εγω η ηλιθια μια ζωη προσπαθουσα να συμβιβασω καταστασεις τα εχωνα στον Παυλο για να παρει τηλ την "μανουλα" αλλα πλεον τα εχω παρει τοσο πολυ στο κρανιο που τερμα ως εδω. Δεν την συχγωρω για τον τροπο απεναντι στο ιδιο της το παιδι δεν μπορω πλεον να την δικαιολογησω ουτε στον παυλο αλλα ουτε μεσα μου γενικα δεν θελω παρε-δωσε...δεν καταλαβαινετε γιατι εχουν γινει τα απειρα σκηνικα αυτα τα 5 χρονια και ισως δεν μπορειτε να δικαιολογησετε τον θυμο μου και τα λογια μου αλλα πιστεψτε με εχουν γινει παρα μα παρα πολλα.Θα την συγχωρουσα αν ηταν κακια απεναντι μου που στο κατω κατω ειμαι μια ξενη για αυτην αλλα δεν της συγχωρω με τπτ την κακια, το θυμο και το μενος που βγαζει για το ιδιο της το σπλαχνο.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Πόσο σε καταλαβαίνω και πόσο ίδια πράγματα έχουμε νιώσει για τις πεθερές!!Εγώ ψιλοκατάλαβα!Και το κακό είναι οτι αργότερα θα υπάρχει διαχωροσμός και στα εγγόνια και εκεί θα είναι που θα τρελλένεσαι περισσότερο!!Να μου το θυμηθείς!!!

υ γενικα δεν θελω παρε-δωσε...δεν καταλαβαινετε γιατι εχουν γινει τα απειρα σκηνικα αυτα τα 5 χρονια και ισως δεν μπορειτε να δικαιολογησετε τον θυμο μου και τα λογια μου αλλα πιστεψτε με εχουν γινει παρα μα παρα πολλα.Θα την συγχωρουσα αν ηταν κακια απεναντι μου που στο κατω κατω ειμαι μια ξενη για αυτην αλλα δεν της συγχωρω με τπτ την κακια, το θυμο και το μενος που βγαζει για το ιδιο της το σπλαχνο.

Εγώ πάντως ειλικρινά σε καταλαβαίνω και την πρώτη φορά που σταμάτησα να της μιλάω της δικιάς μου ήταν στην μετακόμιση την δικιά μας που δεν ενδιαφέρθηκε αν ζούμε ή αν πεθάναμε για 10 μέρες και μου ήρθε μετά από μια μέρα που τελείωσε η μετακόμιση με ένα βάζο μουχλιασμένο γλυκό επίσκεψη για το καινούργιο σπίτι!!!

Μεφη εγω την κρεμουλα την φτιαχνω με δικο μου γαλα εσυ μπορεις να την φτιαξεις οπως λεει η συσκευασια...

ρε κοριτσια γραφουμε και στο πριβε??εχω χασει επεισοδια??που ειναι αυτο??κωδικοι??

waWmp3.png

9LyAp3.png

Μεφη εγω την κρεμουλα την φτιαχνω με δικο μου γαλα εσυ μπορεις να την φτιαξεις οπως λεει η συσκευασια...

Εσύ πόσο γάλα βάζεις,πόσο κεχρί και πόσο ρυζάλευρο;;;

ρε κοριτσια γραφουμε και στο πριβε??εχω χασει επεισοδια??που ειναι αυτο??κωδικοι??

Σου έχει έρθει στο μέιλ σου κωδικός.Για δές το.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...