Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα, καλημερα....ανοιγω εγω..εχω παρει και τα χαπακια μου και ειμαι κομπλε...:tongue:,περιγραφες δεν κανω, ανοιχτε τα γκαβα σας και δειτε μονες σας:P

Κιμι , σημερα ελπιζω να σταματησει η αγωνια σου....λιγο ακομη υπομονη...σε λιγες μερες θα εχουν τελειωσει όλα.....

ηρθα...

:(:(:(

τσαμπα τα ονειρα...

αυτο που εβαλε ο κουμπαρος δεν ειναι φρι ελενακι μου...

...

δε θελω να ειμαι αχαριστη ουτε να στεναχωριεσαι....δεν υπαρχει λογος.....ξερω και ότι κουραστηκε και ότι πληρωσατε, απλα ειναι κατι θεματακια που ηθελα να τα πω...μη σκας....ό,τι γινει...

ειχε περιοδικους εμπυρετους, διογκωμενους λεμφαδενες...απ'οτι ξερω ετσι? πονο στη κοιλια ποτε δεν μου ειπε ή εδειξε.. εμετο μαλλον απο τα φλεματα υποθετω...!!!

Οκ...αμα εχει διογκωμενους λεμφαδενες ειναι αυτο....ελεγα μηπως ειχε μονο πυρετο και τα λαιμα της

κ εγω παρα πεντε βλεπω..α κ απο το αγχος μου παω κ μια μερα μπροστα...νομιζα οτι ηταν παρασκευη σημερα..

καυμενουλα μου και εσυ..υυπομονη....

?

Αμα τον είχες κανονικά θα σού λεγα τί θα τον είχες!!!

Με την ευχή μου!Εγώ μπροστά στους μεγάλους έρωτες δεν μπορώ να σταθώ εμπόδιο!!Θα σου δώσω και προίκα και μετρητά!Πάρτον εσύ και βασίλισσα θα σε κάνουμε!!!!

χεσμενο?? Παντως χαιρομαι που η αλληλεγγυη και ο αλτρουισμος δινει και παιρνει μεταξυ μας...ανταλλαγες, δωρεες κλπ....μπραβο μας...:D

γιατι εισα αναισθητη κουρ@δ@

ωραια...καλη αρχη και σε εσενα ΜΕΦΗ μου

κοριτσακι σας καληνυχτω...ειμαι κουρασμενη απο ολα.....

:-(:?::?::-(

ουτε εγω παρεξηγουμαι..ευκολα.μπουχαχαχχαχα..ολοι κανουμε λαθη..ε μα μη κολλαμε τωρα

ετσι ειναι...εγω θα μπορουσα να παρεξηγηθω μονο με καποιον κακοπροαιρετο..φανταζομαι και όλες σας, και ευχομαι να μην υπαρχει καμια μας τετοια εδω....

εγω παντως το βλεπω ο μπεμπης θα με ταλαιπωρησε πολυ με το φαγητο του,η μπεμπα τρωει τα παντα το καλο μου,οτι γαλα τις εδωσα το ηπιε,φρουτα σκετα,φρουτα με βανιλια,σκετη βανιλια ολα!!!ο αλλος ειναι....

φρουτα κοκκινιστο, φρουτα γιαχνι...:P:p:p αχ Μαιρουλα μου μην αγχωνεσαι βρε....όσο θελει και χρειαζεται θα το φαει....

Όση ωρα εγραφα ειχα και μουσκιη υποκρουση απο τον μικρο που 'ξαλαφρωνει' το πουλακι μου....

επισης να πω, ότι μια χαρα καθαρα τα βρηκα όλα...Ελενη1 μην καθεσαι τωρα και κοιτας τις γωνιες:)

Αντε. καλημερουδια.....με το καλο να μας μπει το σκ μπουχαχαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα !!!!

ανοιγω κουρτινες..........

λαμψη λευκη που φτανει ως το βαθος του ουρανου προβαλει πισω απο το λοφο....

σημερα τα πουλακια δεν πετουν.......τρεχουν τιτιβιζοντας στο λιγοστο χωμα που υπαρχει στο προαυλιο του γυπεδου........Αυτοκινητα κατεβαινουν γλυστροντας σαν κρυα φιδια στο στενο δρομο....ακομα και ο θορυβος τους ιδιος ....σαν σφυριγμα,σαν τριξιμο.....

Ακουγεται το γαυγισμα ενος σκυλου ....καπου ψηλα στο λοφο....μετα ησυχια μονοτονη και αδεια.......

ριχνω μια τελευταια ματια....οι καδοι αδειασαν.....δεν υπαρχουν πια σκουπιδια...τυχη φοβερη...........τρεχω να προλαβω να βγαλω 3 σκουπιδοσακουλες που εχω αποθηκευσει στο μπαλκονι........

ελα καλημεραααααα..............

μαρη βρωμιτσα με προλαβες??? Τσαμπα ο κοπος μου χαχαχα...εμ βεβαια, μια ο ενας μια ο αλλος που να γρψω η μανα??

καλημερα καλο μου.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

θα τον παρω κατα τις 19.00.

αυριο εχουμε γεννεθλια 2 εβδομαδων......2 βδομαδες περιμενουν τα χαλια τον καρδιτσα να τα ανεβασει στο παταρι..το κοβω να χρονιζουμε.

εμεις τα παμε στα μηνογενεθεια πάντα .........

ξερεις αν ειναι "πρεπει" να το βαλει??γιατι η μπεμπα δεν εχει μαλλια πολλα οπωτε θα στεγνωσουν σε 2 λεπτα.

να το βαλεις εστο και λιγο για να παρει το λάδι .....αλλωστε αυτος ειναι ο σκοπός του.

μαρη βρωμιτσα με προλαβες??? Τσαμπα ο κοπος μου χαχαχα...εμ βεβαια, μια ο ενας μια ο αλλος που να γρψω η μανα??

καλημερα καλο μου.....

Εμ....χρυση μου ....εγω πρωτα γραφω και μετα διαβαζω την κουμούτσα ;)

καλημερα !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εβαλαν κατι διπλα οι αλλες κοπελες και μου αρεσε....

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_2696.html

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue:καλε το γραφω για τις πρωινες που θα νομιζουν οτι ετρωγε πιτογυρα στα 3 του:tongue::tongue::tongue::tongue:

και πολυ καλα κανεις...αυτο θα σκεφτομουν...

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:λες ε?δεν θα καταλαβουν????:tongue::tongue::tongue:

ναι θυμαμαι με την πατατοπιτα:tongue::tongue::tongue:

μμμμ...καλα κανεις κ θυμασαι μαρη! που αλλα λεμε αλλα καταλαβαινετε...

ειναι ο Βαρδαρης που σας φυσαει εσας, διασταυρωμενο. για τη Λαγκαδιωτισσα δεν ξερω αν τη φυσαει κ κεινη...

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ασχετο λεω αυριο να πλυνω τα καλοκαιρινα ρουχαλακια τους....απο δευτερα λεει 28 σε μας 30 στην αθηνα....πλεων δεν ξερω τι να τα φορεσω.....

η αννα με ειπε σημερα καλοκαιρινα φορανε,οχι οι μπεμπες αλλα και αυτες λεπτα ρουχαλακια

φιλια στην αννουλα... κ εγω χτες τα κατεβασα τα δικα τους...αντε να βγαλουμε μπρατσακια-μπουτακια εξω!! ΟΧΙ τα δικα μας καλε..., αν κ εγω ενα σορτς θα το βαλω...

Kαλημέρα !!!!

ανοιγω κουρτινες..........

λαμψη λευκη που φτανει ως το βαθος του ουρανου προβαλει πισω απο το λοφο....

σημερα τα πουλακια δεν πετουν.......τρεχουν τιτιβιζοντας στο λιγοστο χωμα που υπαρχει στο προαυλιο του γυπεδου........Αυτοκινητα κατεβαινουν γλυστροντας σαν κρυα φιδια στο στενο δρομο....ακομα και ο θορυβος τους ιδιος ....σαν σφυριγμα,σαν τριξιμο.....

Ακουγεται το γαυγισμα ενος σκυλου ....καπου ψηλα στο λοφο....μετα ησυχια μονοτονη και αδεια.......

ριχνω μια τελευταια ματια....οι καδοι αδειασαν.....δεν υπαρχουν πια σκουπιδια...τυχη φοβερη...........τρεχω να προλαβω να βγαλω 3 σκουπιδοσακουλες που εχω αποθηκευσει στο μπαλκονι........

ελα καλημεραααααα..............

οντως ειναι πολυ καλο το staff!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα !!!!!!!

Πάω να διαβάσω να ενημερωθώ και επανέρχομαι.

Ιριδα σου έστειλα με πμ την βεβαίωση για το ΙΚΑ

ιωαννα κ εγω σε εχω ρωτησει για το ΙΚΑ. αν εγραψες στη βεβαιωση τις μικτες αποδοχες σου...

γενικα στειλε μου κ εμενα το κειμενο ρε κοριτσι!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

σας εφτασε η μυξα της χριστιανας? γιατι ειναι πανω απο χλμ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημέρα!!!!

Κιμι αν αργησει ο γιατρός να σε παρει παρε εσύ γιατι αλλιως θα σκασεις μεχρι το βραδυ.Δεν νομιζω να τον ενοχλησεις καθολου.

Εχω να καταγγειλω το εξης αλλα μην με παρετε με τις ντοματες.Ελεγε χθες η Μαιρη πως δεν μπορεί να κανει ανανεωση στο πριβε κ βγαινει κ μπαινει.

Εγω μέχρι τωρα κ εδώ δεν γνωριζα την ανανεωση κ πηγαινα στην προηγούμενη κ αμεσως στην τελευταια σελ.

Μιλάμε έεεεχω φάει χρόνο κ φαια ουσία έτσι....Αφού δεν το σηκώνω κ με χαλάει, τι το θέλω;;;;

Αντε καλημέρα!!!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ιωαννα εμενα δεν μου ζητησε κανενα χαρτι ο παπας...τα βαφτιζω και εγω σε αλλα ενορια και ρωτησα και μου ειπε δεν θελει κατι:confused:

τωρα εφαγε γαλα ο μπεμπης και παλι μου εβγαλε μια καλη γουλια....τι ειναι τωρα αυτο???

Εμένα μου ζήτησε Ληξιαρχική πράξη γέννησης και χαρτί από την ενορία. Περαστικά στο μωράκι.

poy kanonizete synanthsh παλι...ζηλευω!!!!

λοιπον μπεμπης μαλλον στοματιτιδα...εβγαλε κατι ασπρες μικρες; φουσκαλιτσς σε χειλακια και γλωσσιτσα...:(:(

Περαστικά σας.

παλι δε μπορω να μπω στο αλλο...

ο μικρος εκανε 37.6 το μεσημερι,στοπ.

τον βουτηξα κ πηγαμε παιδιατρο, στοπ.

λαρυγγιτιδα κ λιγο κοκκινο αυτακι, στοπ.

μας εδωσε ντεπον κ εισπνοες, στοπ. (τις εισπνοες θα δω αν θα τις δωσω)

τωρα κοιμηθηκε με 37.5, στοπ.

παω να μαζεψω το χαμο, στοπ!

Περαστικά στον μιρκούλη.

σημερα ειμαι να βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο!

εχω αποτυχει ως μανα!!! πληρως...

θελετε κανενα να σας χαρισω να μη μου τα παρει η προνοια??? τουλαχιστον εσας σας ξερω.

κοριτσια, ειλικρινα, θα συμβει τπτ(χτυπα ξυλο), κ αντε να πεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. δεν τα προλαβαινω. με τπτ!!!!!!!!!! τι να κανω? να τα αποχαυνωνω στο ντιβιντι? δεν κανει..μλκ...

εμπηξε τα δαχτυλα της στο σαπουνι, πηγε να φαει τη ναφθαλινη στο κηπο, ηπιε νερο απο τη βρυση στη Ντανκαν, με κολλημενο το στομα κ εγλυφε κιολας τη βρυση, πηγε να σηκωσει το μπεμπακο, βγηκε απο τη ζωνη κ στεκοταν ορθια στο αυτ/το, παω να της βαλω κρεμα απο κατω, κουναγε τα ποδια της, την εβαλα στο μεγαλο δαχτυλο τελικα, παει εξω απο το δωματιο του μπεμπη κ φωναζει μαμααααααααα............ μου λεει ολη την ωρα "ετσι μπαβο". τι να κανω??? θα παρω μια βαριοπουλα να κοπαναω τη κεφαλα μου...

Υπάρχουν και αυτές οι δύσκολες μέρες που δεν μπορείς να τα μαζέψεις με τίποτα. Λες και παθαίνουν μαλάκυνση και κάνουν ότι μκλ μπορείς να φανταστείς. Το παθαίνει και η Ζέτα καμιά φορά. ό,τι βλακεία δεν έχει κάνει ως μωρό την κάνει τώρα.

Βάζω το κείμενο της βεβαίωσης εδώ γιατί δεν το βρίσκω στα μηνύματα:

"βεβαιώνουμε ότι, από τα στοιχεία που τηρούμε, η κ. ..................... του ............., υπάλληλος της εταιρείας μας από την 12/02/2007, μετά την γέννηση του παιδιού της και αφού έκανε χρήση της υπό τον όρο οριζόμενης Άδειας Λοχείας της, επανήλθε στην εργασία της την 21/01/2010.

Η παρούσα χορηγείται, μετά από αίτησή της, για κάθε νόμιμη χρήση."

Προσοχή η ημερομηνία πχ για μένα 21/01/2010 είναι αυτή που σύμφωνα με το ΙΚΑ έπρεπε να γυρίσω στην δουλειά μου άσχετα αν εγώ γύρισα 23/02. Εσείς πρέπει να γράψετε αυτή που λέει το ΙΚΑ.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Η δικια μου η μικρη ειναι ολα τα λεφτα.... Ξεσκεπαστη παντα.... Σεντονι δεν της εχω. Η κουβερτα που ειναι ψιλή λιγο πιο χοντρη απο φλις ειναι στα μουτρα της. Τωρα που θα παω μεσα θα την σκεπασω και στο δευτερολεπτο θα σηκωσει τα ποδια και θα κλωτσησει και θα ξανακλωτσησει μεχρι να ξεσκεπαστει.Εγω παλι ειμαι της κουβερτας θα παω τωρα και θα κουκουλωθω μεχρι επανω με την ακρυλικη που εχω. Αφου να φανταστεις και το καλοκαιρι εχω σεντονι πανω μου ακομα και με καυσωνα.... Τα παιδια μου και ο αντρας μου παλι καμμια σχεση με μενα. Το καλοκαιρι γυμνα εντελως μονο με το βρακι τους και φυσικα ουτε λογος για σεντονι....

χαχαχαχαχαχα ετσι ειμαι και εγω,κρυουλιαρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

φρουτα κοκκινιστο, φρουτα γιαχνι...:P:p:p αχ Μαιρουλα μου μην αγχωνεσαι βρε....όσο θελει και χρειαζεται θα το φαει....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:στο φουρνο:tongue::tongue::tongue:σε ξυλακι:tongue::tongue::tongue:

και πολυ καλα κανεις...αυτο θα σκεφτομουν...

μμμμ...καλα κανεις κ θυμασαι μαρη! που αλλα λεμε αλλα καταλαβαινετε...

ειναι ο Βαρδαρης που σας φυσαει εσας, διασταυρωμενο. για τη Λαγκαδιωτισσα δεν ξερω αν τη φυσαει κ κεινη...

φιλια στην αννουλα... κ εγω χτες τα κατεβασα τα δικα τους...αντε να βγαλουμε μπρατσακια-μπουτακια εξω!! ΟΧΙ τα δικα μας καλε..., αν κ εγω ενα σορτς θα το βαλω...

οντως ειναι πολυ καλο το staff!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

σας εφτασε η μυξα της χριστιανας? γιατι ειναι πανω απο χλμ...

το περιμενα γι'αυτο το εγραψα:tongue::tongue::tongue:

την ελενη την ειπα να μου δωσει το φραντσαιζ στην βορεια ελλαδα αλλα δεν....:tongue::tongue::tongue:χρυσες δουλειες θα καναμε:tongue::tongue::tongue:

θα βαλεις και σορτσακι ε:shock::tongue::tongue::tongue:

χαλια η χριστιανα???περαστικα της!!!

θα δωσω στην αννα της ευχες

Καλημέρα!!!!

Κιμι αν αργησει ο γιατρός να σε παρει παρε εσύ γιατι αλλιως θα σκασεις μεχρι το βραδυ.Δεν νομιζω να τον ενοχλησεις καθολου.

Εχω να καταγγειλω το εξης αλλα μην με παρετε με τις ντοματες.Ελεγε χθες η Μαιρη πως δεν μπορεί να κανει ανανεωση στο πριβε κ βγαινει κ μπαινει.

Εγω μέχρι τωρα κ εδώ δεν γνωριζα την ανανεωση κ πηγαινα στην προηγούμενη κ αμεσως στην τελευταια σελ.

Μιλάμε έεεεχω φάει χρόνο κ φαια ουσία έτσι....Αφού δεν το σηκώνω κ με χαλάει, τι το θέλω;;;;

Αντε καλημέρα!!!!!!!

γι'αυτο εχανες εσυ δημοσιευσεις και δεν απαντουσες???

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

α αδιαθετησες νωρις βρε! κι εμενα μου χε πει ο γιατρος μου αμα αδιαθετησεις μη περιμενεις να συνεχισεις το θηλασμο, κοβεται το γαλα... αλλα εγω 1 μερα για καποιες ωρες ειχα λιγο αιμα και μετα τιποτα ξανα..... εχω ν'αδιαθετησω δηλαδη απο το φλεβαρη του 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock: η σιγουρια του μου αρεσει...αι σιχτιρ πρωι πρωι...εννοειται πως κατι τετοιο δεν ισχυει...υπαρχουν γυναικες που αδιαθετησαν στις 40 μερες και θηλασαν χρονια..δεν εχει να κανει η περιοδος με την διακοπη του γαλακτος..μονο που μπορει να παρατηρηθει χαμηλη παραγωγη πριν την πρωτη περιοδο...ορμονικα και μονο...αν συνεχιστει κανονικα ο θηλασμος η παραγωγη επανερχεται κανονικοτατα.

εγω δεν ειχα καθολου ροζ πριν μου ηρθε καφε για κανα 2 μερες κ μετα κανινικα αλλα ειχε ειδη μειωθει η παραγωγη αφου ξεκινησα να της δινω ξενο για συμπληρωμα κ στο τελος εκανα το αντιθετο εδινα μεμε για συμπληρωμα του ξενου το κακο ειναι οτι ακομη κ τωρα σταζει γαλατακι κ οταν εχω περιοδο ποναω κ καταλαβαινω οτι εχω λιγακι κ το βγαζω με το χερι πλεον γιατι με το θηλαστρο ποναω κ δε βγαινει τπτ!!

αυτο μειωσε την παραγωγη και οχι τα καφε ή ροζ υγρα...σωστη η Ζωη.

Μαριανθη:ψαχνω να βρω αυτο με το κεχρι που ελεγες αλλα δεν το βρισκω

κοριτσια, αυτ; σας τα ειπε ο παιδιατρος; τα δινετε αντι για το ρυζαλευρο βανιλια που του δινω εγω; αντι για φαριν λακτε; τελος παντων αντι γιατι;

α!και το κεχρι τι ειναι; και που το βρισκεις;;;

σε μαγαζια με βιολογικα..holle λεγεται η εταιρια..ψαξε την και στο νετ.

Μα που ειναι αυτο το μηνυμα της Μαριανθης που εχει κανει quote η Δαλιδα?......δεν το βρισκω...τεσπα....

Μαριανθη και καθε Μαριανθη .....

εσυ που θηλαζεις

εσυ που φοβασε για την οικογενεια σου

εσυ που ντεπεσε για κατι

εσυ που εχεις προβλημα

εσυ....

εσυ....

...

...

να ξερεις πως θα ειμαι το στιριγμα και θα προσπαθησω να βοηθησω αν και οσο γινεται οπου και οποτε με χρειαστεις.....

η ζωη ειναι πολυ μικρη για να μην την ζουμε ευχαριστα και ηρεμα.....

και εγω οταν περασα μια δυσκολια και ακομα την περναω η Ομορφακια με επανεφερε στον ''ισιο'' δρομο του φορουμ που οσο και να το γελαμε ειναι ψυχοθεραπια και εχει φερει κοντα τοσες ψυχες .....δεν ηταν τυχαιες αυτες οι γνωριμίες .....με τον καιρο θα φανει !!!!

συμφωνω ελενακι μου..και μου αρεσει πολυ αυτη η ψυχοθεραπεια..και σας ευχαριστω ολες σας για ακομα μια φορα που προσφερουμε η μια στην αλλη αυτη την διεξοδο...

καλημερα...

εχω νευρα πολλα μα παρα πολλα νευρα με την πεθερα μου...μακαρι να μπορουσα να γραψω αλλα ειναι ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ που τσαμπα θα φαω τον χρονο σας...

ειμαι στην δουλεια χτες δεν ηρθα γιατι φοβηθηκα μην εχει παλι τπτ επεισοδια γιατι πριν 2 μηνες σε μια αναλογη πορεια ειχαν επιχειρησει να καταλαβουν και το κτηριο εδω και ειμαι και τερμα θεου...μην παθω καμμια πλακα...ευτυχως ολα καλα.

Προχτες πηγαμε παιδιατρο 7750 και 72 εκ ο μικρος δοντακι ακομα γιοκ.

Με την περδικα τι εγινε?Ποτε μπαινει?

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...