Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α ναι ρε συ αλλα μην φανταστεις δεν του εδωσα να φαει πολυ και τις σκονες τις εβαλα σε ξεχωριστα φρουτα οχι ολα μαζι:tongue::tongue::tongue:

ειχα στο πιατο την δικια του,λεω θα βαλω πρωτα βανιλια που μου ειπες του δινω τιποτα παλι τα ιδια,μετα λεω κατσε να δοκιμασω και με φαριν περνω το πιατο της μπεμπας και βαζω σε μια γωνια και οχι απλα το εφαγε ανοιγετο στομα ε εκανα και το υπολοιπο της μπεμπας με φαριν και μετα πηγα και εκανα αλλο για την μπεμπα.:tongue:

ετσι ρε συ εκανε κια ο μπεμπης με το που πλησιαζε το κουταλι ξυνιζε τα μουτρα του!!!!αφου εχθες του ελεγα βρε αγορι μου δεν μπορω να σου δωσω σουβλακια ακομα:tongue::tongue::tongue::tongue:ο αρης σαν παιδι μικρο 3-4-5 ετρωγε μονο σουβλακια(στο ξυλακι)ηταν πολυ δυσκολο παιδι στο φαγητο του.....τωρα τσακιζει οτι υπαρχη:tongue::tongue:

και εγω αυτο σκεφτομαι οτι πρεπει να παρει τα θρεπτικα που εχουν τα φρουτα γι'αυτο παλευω...

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το πρωι που εβγαλε ηταν τυχαιο.... Σιγουρα ηταν τυχαιο ισως και να μην πεινουσε και εσυ να τον πιεσες... Τη φρουτοκρεμα παλιοψευτρα αφου πρωτα του εβαλες βανιλια ειπες και μετα φαριν λακτε. Για αυτο και ισως εβγαλε. Ετσι λεω εγω γιατι του τα εκανες αχταρμα. Να ξερεις πως η φαριν λακτε ειναι η πιο ωραια κρεμα. Αλλα εγω δεν τους εβαζα φαριν λακτε στα φρουτα για να μην τους πεσει βαρια. Ο Κωνσταντινος μου δεν ετρωγε φρουτοκρεμα με τιποτα. Γυρνουσαν τα ματια του με το που πλησιαζα το κουταλι. Ο ντοκ μου ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε να παρει τα συστατικα απο τα φρουτα και η εσχατη λυση ηταν φρουτοκρεμα σε σκονη. Αυτη την ετρωγε σαν παλαβος... Τελικα φρεσκια φρουτοκρεμα εφαγε τωρα στα 12 του που κανω της μπεμπας φρουτα.... Του εδινα σκονη μεχρι περιπου 1,5 χρονων και μετα τα φρουτα του ηταν πλεον τα κανονικα και παλι επαιρνα ας πουμε βερυκοκα ετρωγε 1 - 2 αντε το πολυ 3 και τα υπολοιπα εβγαζαν στο ψυγειο μαλακια και τα πετουσαμε. Απο τα 5 του και μετα τρωει φρουτα καθημερινως και μαλιστα μπορει να φαει και 10 βερυκοκα στην καθησια. Και βαζακια νεστλε φρουτα του ειχα παρει και αυτα τα ετρωγε. Υπομονη θελουν Μαιρουλα μου και εναλακτικες. ααααααααα και επειδη τα πορτοκαλια ειναι σημαντικη πηγη βιταμινης c για να παιρνει αυτη τη βιταμινη παλι ο ντοκ μου ειχε πει οτι αφου τρωει την φαριν λακτε βαλτου εκει πορτοκαλι. Ετσι πηρε ο Κωνσταντινος μου τα συστατικα που χρειαζοταν. Η Αναστασια μου δεν με ταλαιπωρησε καθολου.... Λιγο στην ψαροσουπα αλλα και αυτη την εφαγε και μαλιστα στο νηπιαγωγειο που την ειχα ολοημερο ετρωγε 2 πιατα. Η μικρη ειναι αλλο παιδι. Τρωει οτι γαλα και αν της δωσω. Τρωει τα φρουτακια της κανονικα. Και το ρυζαλευρο το τρωει καλα και τρελενεται για την χορτοσουπα....

εγω παντως το βλεπω ο μπεμπης θα με ταλαιπωρησε πολυ με το φαγητο του,η μπεμπα τρωει τα παντα το καλο μου,οτι γαλα τις εδωσα το ηπιε,φρουτα σκετα,φρουτα με βανιλια,σκετη βανιλια ολα!!!ο αλλος ειναι....

fCS8p3.png

α ναι ρε συ αλλα μην φανταστεις δεν του εδωσα να φαει πολυ και τις σκονες τις εβαλα σε ξεχωριστα φρουτα οχι ολα μαζι:tongue::tongue::tongue:

ειχα στο πιατο την δικια του,λεω θα βαλω πρωτα βανιλια που μου ειπες του δινω τιποτα παλι τα ιδια,μετα λεω κατσε να δοκιμασω και με φαριν περνω το πιατο της μπεμπας και βαζω σε μια γωνια και οχι απλα το εφαγε ανοιγετο στομα ε εκανα και το υπολοιπο της μπεμπας με φαριν και μετα πηγα και εκανα αλλο για την μπεμπα.:tongue:

ετσι ρε συ εκανε κια ο μπεμπης με το που πλησιαζε το κουταλι ξυνιζε τα μουτρα του!!!!αφου εχθες του ελεγα βρε αγορι μου δεν μπορω να σου δωσω σουβλακια ακομα:tongue::tongue::tongue::tongue:ο αρης σαν παιδι μικρο 3-4-5 ετρωγε μονο σουβλακια(στο ξυλακι)ηταν πολυ δυσκολο παιδι στο φαγητο του.....τωρα τσακιζει οτι υπαρχη:tongue::tongue:

και εγω αυτο σκεφτομαι οτι πρεπει να παρει τα θρεπτικα που εχουν τα φρουτα γι'αυτο παλευω...

Ετσι κανουν ολα τα παιδακια σαν τον Αρη σου.... Μην αγχωνεσαι βρε χαζο λυση θα βρεθει. Εγω ειχα μεγαλωσει με γαλα. Τιποτε αλλο μεχρι 3 χρονων απο τη ζηλεια μου δεν ετρωγα και επινα γαλα και αυτο κοιμησμενη.... Τωρα ειμαι ενα παμφαγο ζωο και εχω τοσο καλο μυλο που ολα τα αλεθει. Αυριο θα πας στην ντοκ? Για να δουμε τι θα σε πει. Και οσο για τα σουβλακια μην τολμησεις να με γραψεις εμενα στο ξυλακι ή στο καλαμακι καηκες. Την ιδια γλωσσα μιλαμε μαρη το ξεχασες? Για το αγορι σου θα φαει και σουβλακια και μπριζολιτσες και απο ολα. Οι πρωτοι εξι μηνες περασαν. Οως θα περασουν αλλοι εξι? Σιγα το πραγμα....

εγω παντως το βλεπω ο μπεμπης θα με ταλαιπωρησε πολυ με το φαγητο του,η μπεμπα τρωει τα παντα το καλο μου,οτι γαλα τις εδωσα το ηπιε,φρουτα σκετα,φρουτα με βανιλια,σκετη βανιλια ολα!!!ο αλλος ειναι....

Ε Κ Λ Ε Κ Τ Ι Κ Ο Σ!!!!!!!!!!!!!! G O U R M E T!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι κανουν ολα τα παιδακια σαν τον Αρη σου.... Μην αγχωνεσαι βρε χαζο λυση θα βρεθει. Εγω ειχα μεγαλωσει με γαλα. Τιποτε αλλο μεχρι 3 χρονων απο τη ζηλεια μου δεν ετρωγα και επινα γαλα και αυτο κοιμησμενη.... Τωρα ειμαι ενα παμφαγο ζωο και εχω τοσο καλο μυλο που ολα τα αλεθει. Αυριο θα πας στην ντοκ? Για να δουμε τι θα σε πει. Και οσο για τα σουβλακια μην τολμησεις να με γραψεις εμενα στο ξυλακι ή στο καλαμακι καηκες. Την ιδια γλωσσα μιλαμε μαρη το ξεχασες? Για το αγορι σου θα φαει και σουβλακια και μπριζολιτσες και απο ολα. Οι πρωτοι εξι μηνες περασαν. Οως θα περασουν αλλοι εξι? Σιγα το πραγμα....

:tongue::tongue::tongue::tongue:καλε το γραφω για τις πρωινες που θα νομιζουν οτι ετρωγε πιτογυρα στα 3 του:tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue:καλε το γραφω για τις πρωινες που θα νομιζουν οτι ετρωγε πιτογυρα στα 3 του:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και ξερουν οι πρωινες οι κακιες πεθερες για τον πιτογυρο? :tongue::tongue::tongue::tongue: Για αυτες και αυτο σουβλακι ειναι..... :tongue::tongue::tongue::tongue: Δεν θυμασαι με την πατατοπιτα ? Που μου την εβγαλαν κουρου? Δεν ειδες η Ελενη η κακια η πεθερα στο πριβε? Εκει τα βρηκε ολα χαλια.... Τι χαλια καλη μου? Εκει δεν εχει ενα κλειδι..... Εδω κλειδωνουμε γιατι ειναι ολα φορα παρτιδα. Στο πριβε η καθε μια εχει το κλειδακι της και μπαινοβγαινει οποτε θελει. Κανω λαθος? Αν κανω λαθος διορθωστε με....

Και ξερουν οι πρωινες οι κακιες πεθερες για τον πιτογυρο? :tongue::tongue::tongue::tongue: Για αυτες και αυτο σουβλακι ειναι..... :tongue::tongue::tongue::tongue: Δεν θυμασαι με την πατατοπιτα ? Που μου την εβγαλαν κουρου? Δεν ειδες η Ελενη η κακια η πεθερα στο πριβε? Εκει τα βρηκε ολα χαλια.... Τι χαλια καλη μου? Εκει δεν εχει ενα κλειδι..... Εδω κλειδωνουμε γιατι ειναι ολα φορα παρτιδα. Στο πριβε η καθε μια εχει το κλειδακι της και μπαινοβγαινει οποτε θελει. Κανω λαθος? Αν κανω λαθος διορθωστε με....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:λες ε?δεν θα καταλαβουν????:tongue::tongue::tongue:

ναι θυμαμαι με την πατατοπιτα:tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:λες ε?δεν θα καταλαβουν????:tongue::tongue::tongue:

ναι θυμαμαι με την πατατοπιτα:tongue::tongue::tongue:

Μπααααααα δεν θα το καταλαβουν θα ζητησουν εξηγησεις να μου το θυμηθεις.... Εκτος και αν.......... πουν οτι βγαζουμε τα φτυαρια μας οταν λειπουν :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:και δεν ρωτησουν για να μην τις πιασουμε παλι στο στομα μας μεταμεσονυκτια....... :tongue::tongue::tongue: Καλη σας μερα πρωινες τσουπρες σας αγαπαμε και το ξερετε αλλα δεν μπορουμε να κρατηθουμε χεχεχεχεεχεχεχεχεχεχεεχεχεχε

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ασχετο λεω αυριο να πλυνω τα καλοκαιρινα ρουχαλακια τους....απο δευτερα λεει 28 σε μας 30 στην αθηνα....πλεων δεν ξερω τι να τα φορεσω.....

η αννα με ειπε σημερα καλοκαιρινα φορανε,οχι οι μπεμπες αλλα και αυτες λεπτα ρουχαλακια

fCS8p3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ασχετο λεω αυριο να πλυνω τα καλοκαιρινα ρουχαλακια τους....απο δευτερα λεει 28 σε μας 30 στην αθηνα....πλεων δεν ξερω τι να τα φορεσω.....

η αννα με ειπε σημερα καλοκαιρινα φορανε,οχι οι μπεμπες αλλα και αυτες λεπτα ρουχαλακια

Εγω εχω πλυνει ηδη μερικα. Τι τα φορας τα μικρα? Εγω αμανικο φανελακι και ενα ψιλο φορμακι.... Η μαμα μου την ειχε προχθες στη Λαικη και της φορουσε και μαλλινο ζακετακι..... Ελεος της λεω θα το σκασεις το παιδι μου. Της γβαζω αμεσως το ζακετακι της σηκωνω και τα μανικια και ανασανε το καημενο. Τα μεγαλα μου εχει ενα μηνα ειναι με κοντομανικα. Σημερα μου ζητησαν πικε κουβερτες γιατι σκανε λενε με τα κουβερτακια....

Διαφημίσεις

Εγω εχω πλυνει ηδη μερικα. Τι τα φορας τα μικρα? Εγω αμανικο φανελακι και ενα ψιλο φορμακι.... Η μαμα μου την ειχε προχθες στη Λαικη και της φορουσε και μαλλινο ζακετακι..... Ελεος της λεω θα το σκασεις το παιδι μου. Της γβαζω αμεσως το ζακετακι της σηκωνω και τα μανικια και ανασανε το καημενο. Τα μεγαλα μου εχει ενα μηνα ειναι με κοντομανικα. Σημερα μου ζητησαν πικε κουβερτες γιατι σκανε λενε με τα κουβερτακια....

απο μεσα κοντομανικο εσωρουχο και απο εξω μακο ρουχαλακια.αλλα δεν εχω παρει πολλα....και ειμαι συνεχεια στο πλυσιμο.

για τις κουβερτες το πρωι τα βρισκω σκεπασμενα μονο με το σεντονι:shock:

θα τις μαζεψω και θα βαλω τις πικε.

fCS8p3.png

απο μεσα κοντομανικο εσωρουχο και απο εξω μακο ρουχαλακια.αλλα δεν εχω παρει πολλα....και ειμαι συνεχεια στο πλυσιμο.

για τις κουβερτες το πρωι τα βρισκω σκεπασμενα μονο με το σεντονι:shock:

θα τις μαζεψω και θα βαλω τις πικε.

Η δικια μου η μικρη ειναι ολα τα λεφτα.... Ξεσκεπαστη παντα.... Σεντονι δεν της εχω. Η κουβερτα που ειναι ψιλή λιγο πιο χοντρη απο φλις ειναι στα μουτρα της. Τωρα που θα παω μεσα θα την σκεπασω και στο δευτερολεπτο θα σηκωσει τα ποδια και θα κλωτσησει και θα ξανακλωτσησει μεχρι να ξεσκεπαστει.Εγω παλι ειμαι της κουβερτας θα παω τωρα και θα κουκουλωθω μεχρι επανω με την ακρυλικη που εχω. Αφου να φανταστεις και το καλοκαιρι εχω σεντονι πανω μου ακομα και με καυσωνα.... Τα παιδια μου και ο αντρας μου παλι καμμια σχεση με μενα. Το καλοκαιρι γυμνα εντελως μονο με το βρακι τους και φυσικα ουτε λογος για σεντονι....

Kαλημέρα !!!!

ανοιγω κουρτινες..........

λαμψη λευκη που φτανει ως το βαθος του ουρανου προβαλει πισω απο το λοφο....

σημερα τα πουλακια δεν πετουν.......τρεχουν τιτιβιζοντας στο λιγοστο χωμα που υπαρχει στο προαυλιο του γυπεδου........Αυτοκινητα κατεβαινουν γλυστροντας σαν κρυα φιδια στο στενο δρομο....ακομα και ο θορυβος τους ιδιος ....σαν σφυριγμα,σαν τριξιμο.....

Ακουγεται το γαυγισμα ενος σκυλου ....καπου ψηλα στο λοφο....μετα ησυχια μονοτονη και αδεια.......

ριχνω μια τελευταια ματια....οι καδοι αδειασαν.....δεν υπαρχουν πια σκουπιδια...τυχη φοβερη...........τρεχω να προλαβω να βγαλω 3 σκουπιδοσακουλες που εχω αποθηκευσει στο μπαλκονι........

ελα καλημεραααααα..............

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...