Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

15 σελιδες? Μεχρι να διαβασω ηρθε η ωρα να παω να ταισω.... Δεν θυμαμαι και πολλά.... Ομορφομανα την παιρνω και εγω την Χριστιαννα αν θελεις... Κιμι ψυχραιμια εφτασαν οι μερες.... Λιτσακι μου ανθρωπος εισαι και εσυ εκανες ενα λαθος και εσυ βρε χαζο δεν ελεγες το δικο μου ονομα που δεν παρεξηγουμαι.... Μαιρη ο μπεμπης με τις γουλιες? Τον ταισες για βραδυ? Παω για ταισμα....

τωρα το βραδυ εβγαλε μια πολυ μικρη,οσο παει και μειωνει την ποσοτητα...

fCS8p3.png

βιβλιο δεν ειχα..το σκουφακι το φορεσαμε αλλα οχι για πολυ γιατι εκανε πολυ ζεστη,το βγαλαμε μολις βγηκαμε απο εκκλησια αν θυμαμαι καλα.

α οκ

θελω να τις βαλω το στεφανακι γι'αυτο,ποτε δεν μου αρεσαν τα σκουφακια.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Καλη σου νυχτα Κιμι.... Αυριο αντε να τελειωνεις και εσυ......

Μαιρη το σκουφακι μονο μεσα στην εκκλησια μετα το βγαζεις. Βιβλιο ευχων το σκεφτομαι αν και δεν νομιζω να κανω τελικα

Καλη σου νυχτα Κιμι.... Αυριο αντε να τελειωνεις και εσυ......

Μαιρη το σκουφακι μονο μεσα στην εκκλησια μετα το βγαζεις. Βιβλιο ευχων το σκεφτομαι αν και δεν νομιζω να κανω τελικα

ξερεις αν ειναι "πρεπει" να το βαλει??γιατι η μπεμπα δεν εχει μαλλια πολλα οπωτε θα στεγνωσουν σε 2 λεπτα.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

τωρα το βραδυ εβγαλε μια πολυ μικρη,οσο παει και μειωνει την ποσοτητα...

Μαρη τρελλη......... Διαβασα αυτα που εγραψες στο πριβε.... Τι περιμενες μαρη.... Με αυτα που του εκανες να μην σου βγαλει το ερμο το μωρο.... Το λογικο θα ηταν να σου ξερασει ολη τη φρουτοκρεμα.....

ξερεις αν ειναι "πρεπει" να το βαλει??γιατι η μπεμπα δεν εχει μαλλια πολλα οπωτε θα στεγνωσουν σε 2 λεπτα.

Κοιτα στην εκκλησια πρεπει να το βαλει... Στο μυστηριο εννοω ειναι υποχρεωτικο... Μετα στη χαιρετουρα και μετα μπορεις να της το βγαλεις... Αλλα αν προσεξεις σε βαφτιση ο παππάς φοραει το σκουφακι στο κεφαλι του παιδιου και το σταυρο τον φοραει ο παπας και τα εσωρουχα τα βαζει στο κορμακι του μωρου και μετα του τα φοραει η μαμα οταν το ντυνει με τα βαφτιστικα....

Μαρη τρελλη......... Διαβασα αυτα που εγραψες στο πριβε.... Τι περιμενες μαρη.... Με αυτα που του εκανες να μην σου βγαλει το ερμο το μωρο.... Το λογικο θα ηταν να σου ξερασει ολη τη φρουτοκρεμα.....

δεν καταλαβες,το γαλα το πολυ το εβγαλε το πρωι στο πρωτο ταισμα!!!!

μετα εφαγε φρουτοκρεμα με λιγο φαριν λακτε μεσα μετα μεσημερι γαλα και εβγαλε μια γουλια,το απογευμα παλι κρεμα και τωρα γαλα και εβγαλε πολυ λιγο.δεν εφαγε κατι σε ,εγαλη ποσοτητα,σιγα μην ετρωγε δηλαδη:tongue:

fCS8p3.png

Κοιτα στην εκκλησια πρεπει να το βαλει... Στο μυστηριο εννοω ειναι υποχρεωτικο... Μετα στη χαιρετουρα και μετα μπορεις να της το βγαλεις... Αλλα αν προσεξεις σε βαφτιση ο παππάς φοραει το σκουφακι στο κεφαλι του παιδιου και το σταυρο τον φοραει ο παπας και τα εσωρουχα τα βαζει στο κορμακι του μωρου και μετα του τα φοραει η μαμα οταν το ντυνει με τα βαφτιστικα....

α οκ αυτο ρωταω,ενταξει να ξερω:D

fCS8p3.png

δεν καταλαβες,το γαλα το πολυ το εβγαλε το πρωι στο πρωτο ταισμα!!!!

μετα εφαγε φρουτοκρεμα με λιγο φαριν λακτε μεσα μετα μεσημερι γαλα και εβγαλε μια γουλια,το απογευμα παλι κρεμα και τωρα γαλα και εβγαλε πολυ λιγο.δεν εφαγε κατι σε ,εγαλη ποσοτητα,σιγα μην ετρωγε δηλαδη:tongue:

Το πρωι που εβγαλε ηταν τυχαιο.... Σιγουρα ηταν τυχαιο ισως και να μην πεινουσε και εσυ να τον πιεσες... Τη φρουτοκρεμα παλιοψευτρα αφου πρωτα του εβαλες βανιλια ειπες και μετα φαριν λακτε. Για αυτο και ισως εβγαλε. Ετσι λεω εγω γιατι του τα εκανες αχταρμα. Να ξερεις πως η φαριν λακτε ειναι η πιο ωραια κρεμα. Αλλα εγω δεν τους εβαζα φαριν λακτε στα φρουτα για να μην τους πεσει βαρια. Ο Κωνσταντινος μου δεν ετρωγε φρουτοκρεμα με τιποτα. Γυρνουσαν τα ματια του με το που πλησιαζα το κουταλι. Ο ντοκ μου ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε να παρει τα συστατικα απο τα φρουτα και η εσχατη λυση ηταν φρουτοκρεμα σε σκονη. Αυτη την ετρωγε σαν παλαβος... Τελικα φρεσκια φρουτοκρεμα εφαγε τωρα στα 12 του που κανω της μπεμπας φρουτα.... Του εδινα σκονη μεχρι περιπου 1,5 χρονων και μετα τα φρουτα του ηταν πλεον τα κανονικα και παλι επαιρνα ας πουμε βερυκοκα ετρωγε 1 - 2 αντε το πολυ 3 και τα υπολοιπα εβγαζαν στο ψυγειο μαλακια και τα πετουσαμε. Απο τα 5 του και μετα τρωει φρουτα καθημερινως και μαλιστα μπορει να φαει και 10 βερυκοκα στην καθησια. Και βαζακια νεστλε φρουτα του ειχα παρει και αυτα τα ετρωγε. Υπομονη θελουν Μαιρουλα μου και εναλακτικες. ααααααααα και επειδη τα πορτοκαλια ειναι σημαντικη πηγη βιταμινης c για να παιρνει αυτη τη βιταμινη παλι ο ντοκ μου ειχε πει οτι αφου τρωει την φαριν λακτε βαλτου εκει πορτοκαλι. Ετσι πηρε ο Κωνσταντινος μου τα συστατικα που χρειαζοταν. Η Αναστασια μου δεν με ταλαιπωρησε καθολου.... Λιγο στην ψαροσουπα αλλα και αυτη την εφαγε και μαλιστα στο νηπιαγωγειο που την ειχα ολοημερο ετρωγε 2 πιατα. Η μικρη ειναι αλλο παιδι. Τρωει οτι γαλα και αν της δωσω. Τρωει τα φρουτακια της κανονικα. Και το ρυζαλευρο το τρωει καλα και τρελενεται για την χορτοσουπα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...