Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

απλα ειμαι λιγο καπως...και θεωρησα σωστο να το μοιραστω μαζι σας γιατι συμαβαινει μεσα στην παρεα μας..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

δε σε μαλωνω ασπουλα μου!!;)

oxi παιδι μου δε θεωρησα οτι με μαλωνεις!!!μην αγχωνεσαι!!!ετσι απλα απανταω...

απλα ειμαι λιγο καπως...και θεωρησα σωστο να το μοιραστω μαζι σας γιατι συμαβαινει μεσα στην παρεα μας..

καλα εκανες!ειμαστε ,μια παρεα!!!

κοριτσακια παω κ εγω..κουτουλάω...(το αρμεγμα μου μέσα...)
καληνυχτα!παω ξκ εγω!!!
ουτε εγω παρεξηγουμαι..ευκολα.μπουχαχαχχαχα..ολοι κανουμε λαθη..ε μα μη κολλαμε τωρα

ουτε εγω μαρη παρεξηγουμε!!χ@@στ@@κα!!!χαχαχ!!!παω!!!καληνυχτα αγαπες!!αυριο μεσημερι τα λεμε τωρα!!!φιλια!

κιμι θα μεινεις ή θα μεινω παλι μονη με την ειρηνη???

τελικα πιαστρες για τις πιπιλες δεν βρηκα...

επισης σημερα παραγγειλα το σετφανακι για την μπεμπα απο το αν μ'αγαπας.ηταν ακριβως οπως το ηθελα

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

κοτοπουλο πως κ πως την περιμενω τη μερα αυριο...αντε δεν μπορω αλλο.αφου ολη τη βδομαδα παω μια μερα μπροστα...χθες εψαχνα τη λαικη...η λαικη ηταν σημερα..

ΕΥΗΓ δεν εχω στοιχεια...φυλαγεται το σηχαμενο κουναβι..μπουχαχαχα το φοβο μου να χει..

ποιο σετ πηρες απο αν αγαπας?

κοτοπουλο πως κ πως την περιμενω τη μερα αυριο...αντε δεν μπορω αλλο.αφου ολη τη βδομαδα παω μια μερα μπροστα...χθες εψαχνα τη λαικη...η λαικη ηταν σημερα..

ΕΥΗΓ δεν εχω στοιχεια...φυλαγεται το σηχαμενο κουναβι..μπουχαχαχα το φοβο μου να χει..

ποιο σετ πηρες απο αν αγαπας?

:tongue::tongue::tongue::tongue:και στις μερες πας μπροστα και σε αυτα που διαβαζεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

ε κοπελια μαρια εδω!!!!!

περιμενε

fCS8p3.png

15 σελιδες? Μεχρι να διαβασω ηρθε η ωρα να παω να ταισω.... Δεν θυμαμαι και πολλά.... Ομορφομανα την παιρνω και εγω την Χριστιαννα αν θελεις... Κιμι ψυχραιμια εφτασαν οι μερες.... Λιτσακι μου ανθρωπος εισαι και εσυ εκανες ενα λαθος και εσυ βρε χαζο δεν ελεγες το δικο μου ονομα που δεν παρεξηγουμαι.... Μαιρη ο μπεμπης με τις γουλιες? Τον ταισες για βραδυ? Παω για ταισμα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...