Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ομορφακια και εμενα μου αρεσουν τα δωρα..αλλά ουτε σπιτι τους εχω πάει για να δω το γούστο της και ισως τι θα ταιριαζε..ουτε χρονο εχω να ψαχνω...και με τα χρηματα αυτά δεν περνεις κατι της προκοπής...ενω αν τα δωσω, μαζί με άλλα κατι καλό θα μπορέσουν να πάρουν...αλλα να μην πάρω δωρο (εστω κατι μικρό) για το παιδί???

Βγηκα λουσμενη να απλώσω και το δάγκωσα....(το κρυο)...ο νυσταλέων στο πόστο του...

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παντως το παλουκι το εφαγα στον ταλιμπαν,με την περδικα τσακα τσακα..ποτε πηγα ποτε γεννησα ουτε που καταλαβα.ααα Σακη βλεπαμε οταν εσπασαν νερα.

εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα τιποτα γενικως...καλες εγκυμοσυνες και ησυχα μωρα....Δουλευα κι όλας και περναγε ευκολα ο καιρος...αλλα ο Θεος για να τα μπαλαντσαρει με εκανε ορκα.....αν δεν ειχα τα κιλα, θα ειχα τις πιο καλες εγκυμοσυνες μιλαμε.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω παντως το παλουκι το εφαγα στον ταλιμπαν,με την περδικα τσακα τσακα..ποτε πηγα ποτε γεννησα ουτε που καταλαβα.ααα Σακη βλεπαμε οταν εσπασαν νερα.

της μεφηςτοσακηβλεπατε????

ομορφακια και εμενα μου αρεσουν τα δωρα..αλλά ουτε σπιτι τους εχω πάει για να δω το γούστο της και ισως τι θα ταιριαζε..ουτε χρονο εχω να ψαχνω...και με τα χρηματα αυτά δεν περνεις κατι της προκοπής...ενω αν τα δωσω, μαζί με άλλα κατι καλό θα μπορέσουν να πάρουν...αλλα να μην πάρω δωρο (εστω κατι μικρό) για το παιδί???

Βγηκα λουσμενη να απλώσω και το δάγκωσα....(το κρυο)...ο νυσταλέων στο πόστο του...

θα του κανω παρεα σε λιγο!!:tongue:

Ομορφακια επειδη παιζει να κοιμηθωφ πανω στο λαπτοπ, δες τα συμπτωματα, ελεγαν ποι μελετες ότι καμια σοβαρη αρρωστεια δεν προεκυψε εξαιτιας αυτου του συνδρομου αι επεισης ότι η αμυγδαλεκτομη επιβαλλεται σε αυτες τις περιπτωσεις....συνηθως περναει μετα την ενηλικιωση αλλα κατα την εφηβεια περναει σε υφεση...

Γιατι όμως εγω δε νομιζω να εχει η μικρη αυτο??? Μα εχει αυτα τα συμπτωματα?? Η στοματιτιδα ειδικα λεει ότι ειναι πολυ συχνη...και πιο συχνος ακομη ο πονος στην κοιλια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

σας καληνυχτω γλυκες μου καμπιες, παω γιατι αυριο ειναι παρασκευη και ειναι δυσκολη μερα..ποναει και ο αυχενας μου

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα τιποτα γενικως...καλες εγκυμοσυνες και ησυχα μωρα....Δουλευα κι όλας και περναγε ευκολα ο καιρος...αλλα ο Θεος για να τα μπαλαντσαρει με εκανε ορκα.....αν δεν ειχα τα κιλα, θα ειχα τις πιο καλες εγκυμοσυνες μιλαμε.....

και εγω το ιδιο μεχρι στιγμης!!

ομορφακια παρα πεντε βλεπεις????????????????????????

σημερα ειμαι να βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο!

εχω αποτυχει ως μανα!!! πληρως...

θελετε κανενα να σας χαρισω να μη μου τα παρει η προνοια??? τουλαχιστον εσας σας ξερω.

κοριτσια, ειλικρινα, θα συμβει τπτ(χτυπα ξυλο), κ αντε να πεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. δεν τα προλαβαινω. με τπτ!!!!!!!!!! τι να κανω? να τα αποχαυνωνω στο ντιβιντι? δεν κανει..μλκ...

εμπηξε τα δαχτυλα της στο σαπουνι, πηγε να φαει τη ναφθαλινη στο κηπο, ηπιε νερο απο τη βρυση στη Ντανκαν, με κολλημενο το στομα κ εγλυφε κιολας τη βρυση, πηγε να σηκωσει το μπεμπακο, βγηκε απο τη ζωνη κ στεκοταν ορθια στο αυτ/το, παω να της βαλω κρεμα απο κατω, κουναγε τα ποδια της, την εβαλα στο μεγαλο δαχτυλο τελικα, παει εξω απο το δωματιο του μπεμπη κ φωναζει μαμααααααααα............ μου λεει ολη την ωρα "ετσι μπαβο". τι να κανω??? θα παρω μια βαριοπουλα να κοπαναω τη κεφαλα μου...

εισαι ακομα ορθια???????

θα τον παρω κατα τις 19.00.

αυριο εχουμε γεννεθλια 2 εβδομαδων......2 βδομαδες περιμενουν τα χαλια τον καρδιτσα να τα ανεβασει στο παταρι..το κοβω να χρονιζουμε.

:tongue::tongue::tongue::tongue:

τελειωσα με το διαβασμα....τιποτα δεν θυμαμαι....:D

fCS8p3.png

ηρθα...

εγω παιδια το πριβε δε μπορω να το συνηθισω....συνεχεια τα τικερακια μου κατι παθαινουν...λογικο, ειναι μεγαλα. Αργει παρα πολυ να κανει οτιδηποτε...ειτε να γραψω μηνυμα, ειτε να κανω ανανεωση...με κουραζει πολυ....θα κατσω απο εδω...στο αλλο μονο θα διαβαζω μου φαινεται....

επισης.....με κουραζει το μουλτι κουοουτ του.....αν ειμαι στη σελιδα 16 πχ και κλικαρω, δε μπορω να παω στη σελιδα 17 και να κουταρω και εκει...πρεπει να τελειωνω με μια μια τη σελιδα....και να επιλεγω καθε φορα ουφ.....Δεν το γραφω ως παραπονο γιατι ξερω ότι η δουλεια ειναι καταπληκτικη.....απλα δε μου καλοκαθεται....διαβαζω κατι που θελω να απαντησω και το προσπερναω επειδη βαριεμαι να κανω αυτη την διαδικασια...

:(:(:(
Και μου το'λεγε ο γουσουζης ο μανωλης......μολις το φτιαξετε το πριβε δεν θα σας βολευει και θα γραφετε παλι στο παλιο.....:?
τσαμπα τα ονειρα...
παλι δε μπορω να μπω στο αλλο...

ο μικρος εκανε 37.6 το μεσημερι,στοπ.

τον βουτηξα κ πηγαμε παιδιατρο, στοπ.

λαρυγγιτιδα κ λιγο κοκκινο αυτακι, στοπ.

μας εδωσε ντεπον κ εισπνοες, στοπ. (τις εισπνοες θα δω αν θα τις δωσω)

τωρα κοιμηθηκε με 37.5, στοπ.

παω να μαζεψω το χαμο, στοπ!

περαστικα ρε ευανθουλη..
Αλέκα,

εβαλα τον μανω και κοιταξε ποιο συστημα φορουμ ειναι αυτο του παρεντς και αν μπορει ο κουμπαρος να βαλει το ιδιο στο πριβε......το βρηκε αλλα δεν ειναι free exei peripoy 200 ευρω.....

Αν ξεκολησει ο σερβερ και δεν σερνετε ετσι το συζηταμε!!!!

αυτο που εβαλε ο κουμπαρος δεν ειναι φρι ελενακι μου...

τι εννοουμε??????/:rolleyes:

ακριβως τα ιδια... θα δοουμε... στο τελος θα το συνηθισουμε πιο πολυ απ'αυτο

εχουμε καλε... ακριβως τα ιδια...κοιτα συμπτωση!

τον κουμπαρο τον ξερουμε ρε συ............δεν ειναι το ιδιο!!!!!!

ειχα πει καποια στιγμη το ονοματεπωνυμο της ονλαιν...και παρεξηγηθηκε με το δικιο της...

εμενα η χριστ. δεν ειναι καλα. θελω να βρεθει ΕΝΑΣ χριστιανος, ΕΝΑΣ, που να τη παρει να τη δει, κ να μου πει το κ το!

το ματι κοκκινησε, η μιρλα μιρλα, οχι πυρετο, οχι πρησμενο λαιμο, πολυ μυξα, πριν λιγο ξερασε κιολας...

ιωσουλα ελενη..θα περασει ευχομαι ανωδυνα..
σημερα ειμαι να βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο!

εχω αποτυχει ως μανα!!! πληρως...

θελετε κανενα να σας χαρισω να μη μου τα παρει η προνοια??? τουλαχιστον εσας σας ξερω.

κοριτσια, ειλικρινα, θα συμβει τπτ(χτυπα ξυλο), κ αντε να πεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. δεν τα προλαβαινω. με τπτ!!!!!!!!!! τι να κανω? να τα αποχαυνωνω στο ντιβιντι? δεν κανει..μλκ...

εμπηξε τα δαχτυλα της στο σαπουνι, πηγε να φαει τη ναφθαλινη στο κηπο, ηπιε νερο απο τη βρυση στη Ντανκαν, με κολλημενο το στομα κ εγλυφε κιολας τη βρυση, πηγε να σηκωσει το μπεμπακο, βγηκε απο τη ζωνη κ στεκοταν ορθια στο αυτ/το, παω να της βαλω κρεμα απο κατω, κουναγε τα ποδια της, την εβαλα στο μεγαλο δαχτυλο τελικα, παει εξω απο το δωματιο του μπεμπη κ φωναζει μαμααααααααα............ μου λεει ολη την ωρα "ετσι μπαβο". τι να κανω??? θα παρω μια βαριοπουλα να κοπαναω τη κεφαλα μου...

υπομονη μια χαρα τα πας..αλλες ειναι χειροτερα...τι να κανουμε τα παιδια ειναι παιδεμα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

omorfakia... το συνδρομο ΦΑΠΑ εχει συγκεριμενες ενδειξεις (δε μπορουσα να μην ασχοληθω..ειναι και ο ορκος του Ιπποκρατη χαχα). Εκτος απο φαρυγγιτιδα και πυρετο, εχει διογκωμενους λεμφαδενες, στοματιτιδες, πονο στην κοιλια, εμετο, σπληνομεγαλι και ηπατομεγαλια...τι απο αυτα ειχε η χριστιανα?

ειχε περιοδικους εμπυρετους, διογκωμενους λεμφαδενες...απ'οτι ξερω ετσι? πονο στη κοιλια ποτε δεν μου ειπε ή εδειξε.. εμετο μαλλον απο τα φλεματα υποθετω...

:shock::shock: μα γιατι???κοριτσια εχω ειχα τεεεελεια γεννα και ειναι ολα ομορφα οσο τα σκεφτομαι και μου λειπουν....

ναι καλε...κ εγω.. κυριολεκτω οτι δεν το ξαναειδα αυτο το επεισοδιο..παντα το εχανα!

bizart. σιγουρο...

σας καληνυχτω γλυκες μου καμπιες, παω γιατι αυριο ειναι παρασκευη και ειναι δυσκολη μερα..ποναει και ο αυχενας μου

κ εμενα...

και εγω το ιδιο μεχρι στιγμης!!

ομορφακια παρα πεντε βλεπεις????????????????????????

οχι τωρα...

καληνυχτα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

τις ειχαν φτιαξει μονοι τους ζωγραφισμενα στο χερι αλλα εχουν και μαγαζι με μπομπο

Εμένα Ριάννα μου δεν.Too much για τα γούστα μου.

παλι δε μπορω να μπω στο αλλο...

ο μικρος εκανε 37.6 το μεσημερι,στοπ.

τον βουτηξα κ πηγαμε παιδιατρο, στοπ.

λαρυγγιτιδα κ λιγο κοκκινο αυτακι, στοπ.

μας εδωσε ντεπον κ εισπνοες, στοπ. (τις εισπνοες θα δω αν θα τις δωσω)

τωρα κοιμηθηκε με 37.5, στοπ.

παω να μαζεψω το χαμο, στοπ!

Περαστικά στον Κρητικαρό σου,Ευανθούλα μου!

τον εχω αδυναμια...τι να κανω????

Αμα τον είχες κανονικά θα σού λεγα τί θα τον είχες!!!

:P:p:p:p:p

τον Σακη μου, τον κανεις να γελαει τοσο???? (συγνωμη αλεκα μου...για να προλαβαινεις, τον πηρα αυτον...)

Με την ευχή μου!Εγώ μπροστά στους μεγάλους έρωτες δεν μπορώ να σταθώ εμπόδιο!!Θα σου δώσω και προίκα και μετρητά!Πάρτον εσύ και βασίλισσα θα σε κάνουμε!!

την κυριακη εγω γαμοβαφτιση...τα παιδιά τα γνωρισαμε στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου...αποφασισαμε οτι θα διαθεσουμε 70 ευρω σε δωρα (πολλά -λιγα..αυτα μπορουμε)...πως να τα διαθεσουμε? δηλ να παρουμε ενα καλό δωρο στο παιδί και τελος.?? να παρουμε ενα φθηνο δωρο στο παιδί και να τους δωσουμε χρηματα?..να τους δωσουμε μονο χρηματα??για πειτε γνωμες?

λιστα και τετοια δεν εχουν βαλει...

Εμένα μου είχαν φέρει από την Παρουσίαση ένα σετ με μαχαίρι,κουτάλι,πηρούνι παιδικά καταπληκτικά κανονικά(οχι πλαστικά το άλλο το κανονικό!).Τι κοβω για κανένα 30-40ε.Πάρε και μια κορνίζα για φώτο και είσαι ΟΚ!

θα τον παρω κατα τις 19.00.

αυριο εχουμε γεννεθλια 2 εβδομαδων......2 βδομαδες περιμενουν τα χαλια τον καρδιτσα να τα ανεβασει στο παταρι..το κοβω να χρονιζουμε.

Πού θα τα κάνετε;;Κλείσατε Παιδότοπο;;;

Ηρθα αλλά θα φύγω γιατί νυστάζω ως συνήθως!!!!

ειχε περιοδικους εμπυρετους, διογκωμενους λεμφαδενες...απ'οτι ξερω ετσι? πονο στη κοιλια ποτε δεν μου ειπε ή εδειξε.. εμετο μαλλον απο τα φλεματα υποθετω...

ναι καλε...κ εγω.. κυριολεκτω οτι δεν το ξαναειδα αυτο το επεισοδιο..παντα το εχανα!

bizart. σιγουρο...

κ εμενα...

οχι τωρα...

καληνυχτα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!

καληνυχταααα!!!

κ εγω παρα πεντε βλεπω..α κ απο το αγχος μου παω κ μια μερα μπροστα...νομιζα οτι ηταν παρασκευη σημερα..

α καλα !!!μην αγχωνεσαι ρε παιδι ειπαμε!!ολα καλα θα πανε..μια ρουτινα ειναι!!

τι να παει να παρει μαρη απο bizart???αφου δεν εχει δει το σπιτι τους...λεδτα δωσε κ παρε κατι συμβολικο για το μωρο..
συμφωνω με κιμι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...