Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την Θυμάμε....αλλη τρελεγκο ....

...μετα την νεα αυτη ασθενεια εγινες dr ?:tongue:

ντοκτορ εγινα όταν ανακαλυψα την αρρωστεια της γιαγιας μου....λεγοταν αρρωστεια της πρωτης του μηνος....ερχοταν σπιτι μονο καθε πρωτη του μηνος και εμεν εκει μεχρι να παρει το νοικι απο τον πατερα μου *που ψιλοτσονταριζε)...με το που το επαιρνε Λουης....αρρωστη ηταν όλο τον επομενο μηνα μας ελεγε και ηταν εξαφανσιμενη:D...η καυμνεουλα...παει και αυτη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τα ξεπλενω επιτοπου με καυτο νερο κ ace. μεχρι να πλυθουν παρακαλαω να μη μουχλιασουν κιολας..

με το ντούζ που εχει και πίεση.........μετα σε καυτο νερο με αρκάδι και καθονται εκει μεχρι να μπουν πλυντηριο

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εγω τα ξεπλενω επιτοπου με καυτο νερο κ ace. μεχρι να πλυθουν παρακαλαω να μη μουχλιασουν κιολας..

:P:p:p

:D:D:D

να μην λερωνονται η να καθαρίζουν?

Αυτο παιδι μου.Ace κι εσυ προτεινεις;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ντοκτορ εγινα όταν ανακαλυψα την αρρωστεια της γιαγιας μου....λεγοταν αρρωστεια της πρωτης του μηνος....ερχοταν σπιτι μονο καθε πρωτη του μηνος και εμεν εκει μεχρι να παρει το νοικι απο τον πατερα μου *που ψιλοτσονταριζε)...με το που το επαιρνε Λουης....αρρωστη ηταν όλο τον επομενο μηνα μας ελεγε και ηταν εξαφανσιμενη:D...η καυμνεουλα...παει και αυτη...

ενας ενας την κανουνε........:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

μια λες πως εισαι φιλοζωη μετα γραφεις κατι τετοια!τι να υποθεσω με λες;;:tongue::tongue:..

ααα...ό,τι θελεις....οι αποψεις όλες ειναι δεκτες....

σαν τη τζουλια και εσύ..θα σας καταγγειλω σε φιλοζωικη...καμπιες..

οχι...υπαρχει καμια φωτο με θεμα: χεσε ψηλα και αγνάντευε???

εγω απλως επηρεασμένη από την αγγελική και τη δαλιδά το ειπα βρε...δεν την εχουμε ξαναχρησιμοποιησει αυτη τη λέξη....

εχω πολλα κοινα τελικα με τη τζουλια....και χαιρομαι που πρωτολανσαρω και τα νεα μας κοσμητικα!!:tongue::D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εσυ τι εχεις καταλαβει? αντε γιατι εχω κ κατι νευρα σημερα.. μη κανετε παιδικες ερωτησεις!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!

παυλο κανε το καθηκον σου αγορι μου...δεν τη βλεπω καλά την κοπέλα...

ολες οι νοικοκυρες εδω μαζευτηκαμε....καλα που το θυμηθηκα...εχω και ενα πλυντηριο να απλωσω...

byXKp2.png

:P:p:p:D:D

εχεις ορεξουλα σημερις...

με το ντούζ που εχει και πίεση.........μετα σε καυτο νερο με αρκάδι και καθονται εκει μεχρι να μπουν πλυντηριο

οκ με καλυψες.ευχαριστω.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

παω μπαλκονι...τελικα το πριβε τι εγινε??αυριο περιμενω τηλ. απο γιατρο..αντε να δουμε,

ψιλοσερνεται....αλλα ανα πασα στιγμη πεταγομαστε μια....

αντε...περιμενουμε και εμεις να μας πεις νεα...

221882cb0gkyh7q4.gif

την κυριακη εγω γαμοβαφτιση...τα παιδιά τα γνωρισαμε στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου...αποφασισαμε οτι θα διαθεσουμε 70 ευρω σε δωρα (πολλά -λιγα..αυτα μπορουμε)...πως να τα διαθεσουμε? δηλ να παρουμε ενα καλό δωρο στο παιδί και τελος.?? να παρουμε ενα φθηνο δωρο στο παιδί και να τους δωσουμε χρηματα?..να τους δωσουμε μονο χρηματα??για πειτε γνωμες?

λιστα και τετοια δεν εχουν βαλει...

byXKp2.png

Διαφημίσεις

:P:p:p:D:D

εχεις ορεξουλα σημερις...

οκ με καλυψες.ευχαριστω.

εμενα εςβαψαν ολα απο την αντιβιωση κ τη φρουτοκρεμα......

παω μπαλκονι...τελικα το πριβε τι εγινε??αυριο περιμενω τηλ. απο γιατρο..αντε να δουμε,

το πριβε δε φορτωνει....αντε να δουμε!!!

την κυριακη εγω γαμοβαφτιση...τα παιδιά τα γνωρισαμε στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου...αποφασισαμε οτι θα διαθεσουμε 70 ευρω σε δωρα (πολλά -λιγα..αυτα μπορουμε)...πως να τα διαθεσουμε? δηλ να παρουμε ενα καλό δωρο στο παιδί και τελος.?? να παρουμε ενα φθηνο δωρο στο παιδί και να τους δωσουμε χρηματα?..να τους δωσουμε μονο χρηματα??για πειτε γνωμες?

λιστα και τετοια δεν εχουν βαλει...

νομιζω χρηματα....

παω και εγω να ισιώσω το κεφαλι μου........καλυνηχτα !!!

καληνυχτα ελενακι παω και εγω σε λιγο...

221882cb0gkyh7q4.gif

παυλο κανε το καθηκον σου αγορι μου...δεν τη βλεπω καλά την κοπέλα...

ολες οι νοικοκυρες εδω μαζευτηκαμε....καλα που το θυμηθηκα...εχω και ενα πλυντηριο να απλωσω...

το απαγορευει ο δρ. μεχρι τη τριτη... μου εδωσε κ κρεμα παλι... την εχω ψιλοβρει με τα απλικατερ κ τις κρεμες. για υποκαταστατο θα μου τις δινει μαλλον.:rolleyes:

μεχρι τι ωρα του εχεις δωσει διορια? τι ωρα θα παρεις εσυ δλδ???

να ξερουμε...να στη πεσουμε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το απαγορευει ο δρ. μεχρι τη τριτη... μου εδωσε κ κρεμα παλι... την εχω ψιλοβρει με τα απλικατερ κ τις κρεμες. για υποκαταστατο θα μου τις δινει μαλλον.:rolleyes:..

:tongue::P:p:p:p canestan?

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...