Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη βγάζω μια φορά τη μέρα με το θήλαστρο 10-15 λεπτά γιατί κάνω τράπεζα για όταν πάω στη δουλειά

tzia για πες για πες για τη τραπεζα.... ποτε πας δουλεια? ποσο βγαζεις? ποτε??? και πως το αποθηκευεις??????? πως ξερις ποσο θα του δινεις τοτε ωστε να χεις σωστη ποσοτητα σε καθε σακουλακι στη καταψυξη???

δε ξερω αν θα αντεξω να θηλαζω ως τοτε (αρχες απριλη παω δουλεια εγω) αλλα ισως δοκιμασω να κανω τραπεζα... το σκεφτομουν και πιο παλια....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη βγάζω μια φορά τη μέρα με το θήλαστρο 10-15 λεπτά γιατί κάνω τράπεζα για όταν πάω στη δουλειά

Άλλο αυτό,αν μπορεις να βγαζεις παντα την ιδια ωρα θα ηταν το ιδανικο.Και εγω βαζω στην καταψυξη.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Γεια και από μένα. Ρε κορίτσια δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες συγχωρήστε με μόνο από την Ευανθία θυμάμαι για τον μικρούλη της και της εύχομαι να είναι όλα καλα και αν μπορεί να πάρει άλλη μια γνώμη.

Εμείς από το κακό στο χειρότερο ρε κορίτσια εδώ και μέρες κοιμόμαστε στις 4 τα ξημερώματα κι έχω και το πρωϊνό ξύπνημα αφού τα αγόρια μου ξυπνάνε νωρίς. Αφού σηκώνομαι το πρωί και νιώθω τόσο εξαντλημένη ελπίζω να περάσει γρήγορα το αυτό το μαρτύριο!!! Σας σκέφτομαι όλες σας και θα προσπαθήσω να ξαναμπω να δω τις φώτο των ζουζουνιών σας.

λοιπον... παμε.. σαν το παλιο καλο καιρο. τρεις σελιδες απο το πρωι.

κοριτσια καλημερα!

αχχχ, τι αλλο θα παθουμε?

πηρα χθες τα αποτελεσματα απο κατι αλλες ορμονικες εξετασεις που μας ειχαν γραψει οι ενδοκρινολογοι στο παιδων (ειχαν δει οτι οι ορχεις του ειναι λιγο σκουροι) κ μου ειπαν να παω την πεμπτη για επανεξεταση γιατι μαλλον εχει ελλειψη στην ορμονη του στρες κ η οποια βοηθαει στην αντιμετωπιση λοιμωξεων. δηλ εαν αρρωστησει δεν θα μπορει να αντιμετωπισει τις διαφορες λοιμωξεις! κ μας ειπαν οτι θα πρεπει να γινει εισαγωγη για να γινουν καποιες ειδικες εξετασεις!!! τι να πω???? κοντευω να τρελλαθω! μια ο θυροειδης μια αυτο... τι αλλο θα βρουν στο παιδακι μου???

α, και αν αρρωστησει μεχρι την πεμπτη να τον παμε νοσοκομειο!!!

??? :-( Καταρχην μακαρι να μην ειναι τιποτα και αν ειναι κατι να ειναι περαστικα....Τι να πω Ευανθια μου. Ό,τι κανεις ποαντα σε συννενοηση με τον παιδιατρο σου όπως σου ειπαν τα κοριτσια και παρε και μια δευτερη γνωμη όπως σου ξαναειπαν. Επισης θα χρησιμοποιουσα και το γνωστο διευθυντη της Ιωαννας... να σε προσεξουν λιγο παραπανω βρε παιδι μου...καλα και αυτο το αν αρωωστησει μεχρι την Πεμπτη... ειναι λιγο μακακες γιατι σε αγχωνουν παραπανω απο ότι πρεπει. Οπωσδηποτε περιμενουμε νεα.

Μπες στο παρεντς και τσεκαρε για παιδοενδοκρινολογο. Δες αν αλλες κοπέλες εχουν παρομοια εμπειρια.

στο sex and the city η Σαμάνθα είχε βάλει δονητή όταν χάλασε η δόνηση στο ρηλαξ του μωρού της φίλης της!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
αμαρη τζια!!!! τωρα φταιω εγω που σε λεω σεξουαλα??:P:p:p
ηρθα κ εγω!!ειχαμε παει παιδιατρο..αφηστε...εχω κεραια...επειδη μενουμε 25 χιλιομετρα εξω απο πατρα με το που φτασαμε θυμηθηκα οτι ειχα ξεχασει τα εμμβολια!!!:tongue::tongue:αντε παλι πισω να τα παρουμε!!!:confused::confused:φανταστςειτε τον αντρα μου!!!:lol:τελικα καναμε τα εμβολια..και να σας εξηγησω γιατι δεν μας κανουν ουτε τα 3-6 του mothercare????διοτι ειναι 62 ποντους και 6710 kg!!!:tongue:αρα??που να μας κανουν???αυτα τα νεα..ευτυχως που ψηλωσε πολυ μου ειπε η παιδιατρος..οπηρε 6 ποντους σε ενα μηνα..

ευανθια μου μη στενοχωριεσαι..τιποτα δε θα χει το παιδακι σου..κ του δικου κμου οι ορχεις σκουροι ειναι και ειπε η παιδιατρος οτι θα γινει μελαχρινος!!!:lol:μη σε σκανε τσαμπα κοριτσακι μου!!!βεβαια ψαξτο αλλα δεν πιστευω οτι ειναι κατι!!

ιριδακι εγω εκανα τη μεγαλυτερη βλακεια που πηρα ρηλαξ χωρις δονηση...αστα....

και τι μας ειπε η παιδιατρος κμε εσκασε??τωρα λεει βαλτε το στο ρηλαξ..το εχουμε βαλει λεει ο αντρας μου που με κοιταγε λες κ θα με φαει :twisted:που τον εχω βαλει..αλλα η αλλη παιδιατρος μου ειχε πει βαλτο στο μηνα...:rolleyes:

μαρη Ασπα ξεχασες τα εμβολια???? Πω πω... επρεπε να ειχες εμενα αντρα (στο αντρικο μου εννοειται :))...αλλα φανταζομαι ότι και ο αντρας σου τα ιδια νευρα θα ειχε... πω πω.. τον φανταζομαι και να του πεις ότι τον νιωθω κι όλας!:P

Φτου φτου το αγορακι σου!!! εξτρα λαρτζ!!!!! εμεις θα κανουμε το εμβολισο σε 20 μερες. Παντως εγω ακομη 0-3 του φοραω... και ας ειναι 61 ποντους και 5800...Αλλα ανακαλυψα κατι. ¨οτι τα φορμακια που ειχα παρει απο μοδερ αγγλιας δεν του κανουν ενω απο τα μοδερ ελλαδας του κανουν ;)

αλεκι ποιο θα του δωσεις τελικα?

λοπον ξεκινησαμε με ναν σενσιτιβ και μονο που δε μου το εφερε στο κεφαλι ο μπεμπης!!! εκανα ενα γκαλοπ με εσας, το παρεντσ, τις φιλες μου και τις ξαδερφες μου (πανελλαδικο δηλαδη :P) για αυτο το τοοοοσο σοβαρο θεμα και κατεληξα στο απταμιλ εξτρα κερ....Ηπιαμε ενα γευμα και ηδη ειμαστε πιο ηρεμοι. Φτου φτου, θα σας ενημερωσω στην πορεια. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια.

Αλέκα,

Το ξανασκέφτηκα,:idea:αν σε ξαναπάρει τηλέφωνο ''ριξε σύρμα'' να ξυστουμε όλες μαζι να ξορκίσουμε το κακό.:lol:

:P:p:p μα την παλιοσκροφα.....

Γεια και από μένα. Ρε κορίτσια δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες συγχωρήστε με μόνο από την Ευανθία θυμάμαι για τον μικρούλη της και της εύχομαι να είναι όλα καλα και αν μπορεί να πάρει άλλη μια γνώμη.

Εμείς από το κακό στο χειρότερο ρε κορίτσια εδώ και μέρες κοιμόμαστε στις 4 τα ξημερώματα κι έχω και το πρωϊνό ξύπνημα αφού τα αγόρια μου ξυπνάνε νωρίς. Αφού σηκώνομαι το πρωί και νιώθω τόσο εξαντλημένη ελπίζω να περάσει γρήγορα το αυτό το μαρτύριο!!! Σας σκέφτομαι όλες σας και θα προσπαθήσω να ξαναμπω να δω τις φώτο των ζουζουνιών σας.

Αννουλα εισαι ο ηρωας μας!!!!! Το υπομονη ειναι λιγο για να σου πουμε. Φιλια σε εσενα και στα τεσσερα ζουζουνια σου!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Ξεχασα..... Μητσακι.... ο γιος σου..... ΘΕΟΣ!!!!!!!!! (και ξερεις τι σημαινει αυτο όταν στο λεει αγορομανα....Κ-ο-υ-κ-λ-ι!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

τι να πρωτοθυμηθω η μανα βρε αλεκα????που εβραζα νερο το πρωι που επρεπε να ντυθω?να ντυσω το παιδι?να παρω βιβλιαρια τσαντα παιδιου δικη μου ,να μην τρωει στον πατερα του και να κανει το ξερο και πριν φυγουμε θυμηθηκε να πεινασει δηλαδη 1ο λεπτα μετα και τον ταιζα και μου εκανε και κακα και αντε να τον ξαναγδυσω να τον πλυνω να τον αντυσω και ο μπαμπας του ηταν κατω και ζεσταινε το αμαξι.....ε τα ξεχασα τα σκασμενα γιατι επρεπε να ναι στο ψυγειο...αλλιως θα τα ειχα βγαλει οταν ειπα μεσα μου τα εμβολια και θα τα ειχα βαλει μαζι με οοολα τα αλλα πραγματα και θα τα επερνα!...το σκασμενο το ψυγειο φταιει που δε μιλαει!!!αλλα πολυ γελιο τωρα που το σκεφτομαι!!!!...

αχ βρε ασπουλα... εχεις δικιο... εισαι και μικρο κοριτσακι!!! Εγω εδω που ειμαι κοτζαμ γαιδαρα και εμπειρη υποτιθεται και χαζευω....

221882cb0gkyh7q4.gif

εν το μεταξυ το εχω και το προβληματακι μου..:rolleyes::rolleyes:οποτε παμε παιδιατρο ολο και κατι ξεχναω...:tongue::tongue:την προηγουμενη φορα ξεχασα το βιβλιαριο που μας εδωσαν στο μαιευτηριο...χιχιχι λιγο το κακο τοτε βεβαια...

Ξεχασα..... Μητσακι.... ο γιος σου..... ΘΕΟΣ!!!!!!!!! (και ξερεις τι σημαινει αυτο όταν στο λεει αγορομανα....Κ-ο-υ-κ-λ-ι!!!!!!!

πραγματι ειναι πολυ κουκλος....ααχχχχ θα καααψει καρδιες......και θα χτυπανε τα τηλ στο σπιτι......:tongue::tongue::tongue::tongue::P

Διαφημίσεις

Ελενη large μπεμπης δε λες τιποτα!ευτυχως που ψηλωςε γιατι θα ηταν σαν μπαλα στρογγυλο!!!!μα καλα παιδι μου δεν μπορω να καταλαβω ....ποσο παραπανω τρωει και γινεται τεραστιος????

ιωαννα τι να σου πω...τον πρωτο μηνα που πηρα 1.5 ΚΙΛΟ ειπα ειναι το γαλα μου...τωρα μαλλον ειναι και το ξενο και τον φουσκωνει...να περπατησει για να αρχισει να χανει κανα κιλο...θα το βαλω να κανει διαδρομο!!!:tongue::tongue:χιχι

μαρλεν , ομορφακια που ειστε!!!!????????/

κοριτσακια ευχαριστω για τα καλα σας λογια!

πηρα την παιδιατρο κ μου εξηγησε τι μπορει να συμβαινει κ της ειπα κ για μια παρατηρηση που ειχαν απο κατω οι εξετασεις κ μου ειπε οτι σημαινει πως επειδη δυσκολευτηκαν να του παρουν αιμα (οντως δεν ετρεχε κ του εκαναν κ δευτερο τρυπημα) κ οτι γι'αυτο μπορει να του βγηκαν ψηλοι οι δεικτες κ καλο ειναι να κανουν επανεξεταση. οσο για γνωστους εχω κ εγω στην αγια σοφια, παντως ευχαριστω jtse!

το πολυ πολυ μου ειπε να χρειαστει να παιρνει καποιο συμπληρωμα οπως για τον θυροειδη.θα παμε την πεμπτη και Αγιος ο Θεος

καλε τι large μωρα ειναι αυτα του νοεμβριου?

ασπα εισαι ολα τα λεφτα με τις περιγραφες σου! μην νομιζεις κ εμεις καπως ετσι ειμαστε!

παω γιατι ξυπνησε!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...