Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερα ειμαι να βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο!

εχω αποτυχει ως μανα!!! πληρως...

θελετε κανενα να σας χαρισω να μη μου τα παρει η προνοια??? τουλαχιστον εσας σας ξερω.

κοριτσια, ειλικρινα, θα συμβει τπτ(χτυπα ξυλο), κ αντε να πεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. δεν τα προλαβαινω. με τπτ!!!!!!!!!! τι να κανω? να τα αποχαυνωνω στο ντιβιντι? δεν κανει..μλκ...

εμπηξε τα δαχτυλα της στο σαπουνι, πηγε να φαει τη ναφθαλινη στο κηπο, ηπιε νερο απο τη βρυση στη Ντανκαν, με κολλημενο το στομα κ εγλυφε κιολας τη βρυση, πηγε να σηκωσει το μπεμπακο, βγηκε απο τη ζωνη κ στεκοταν ορθια στο αυτ/το, παω να της βαλω κρεμα απο κατω, κουναγε τα ποδια της, την εβαλα στο μεγαλο δαχτυλο τελικα, παει εξω απο το δωματιο του μπεμπη κ φωναζει μαμααααααααα............ μου λεει ολη την ωρα "ετσι μπαβο". τι να κανω??? θα παρω μια βαριοπουλα να κοπαναω τη κεφαλα μου...

δεν ξερω τι να πω....υπομονη?:?

κατσε να δουμε τη κατεβατο θα γραψει η αλεκα.........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παλι δε μπορω να μπω στο αλλο...

ο μικρος εκανε 37.6 το μεσημερι,στοπ.

τον βουτηξα κ πηγαμε παιδιατρο, στοπ.

λαρυγγιτιδα κ λιγο κοκκινο αυτακι, στοπ.

μας εδωσε ντεπον κ εισπνοες, στοπ. (τις εισπνοες θα δω αν θα τις δωσω)

τωρα κοιμηθηκε με 37.5, στοπ.

παω να μαζεψω το χαμο, στοπ!

perastika saw koritsi...αυριο δε θα πας δουλεια?

εμενα η χριστ. δεν ειναι καλα. θελω να βρεθει ΕΝΑΣ χριστιανος, ΕΝΑΣ, που να τη παρει να τη δει, κ να μου πει το κ το!

το ματι κοκκινησε, η μιρλα μιρλα, οχι πυρετο, οχι πρησμενο λαιμο, πολυ μυξα, πριν λιγο ξερασε κιολας...

τι αν πω βρε παιδί μου...το κακομοιρο ταλαιπωριεται συνέχεια:(:(:(

συγνωμη τωρα...θα με βγαλετε κ τρελλη... οταν ΜΙΛΑΕΙ ετσι 4,5 χρονων, τι να υποθεσω? ειναι λογικο να λενε τετοιες λεξεις τοσο μικρα??? που ειναι το μαρκελλακι??? που εχει τον καλλιτεχνη να μας πει αν τα λεει ετσι....

ειναι ενα παιδάκι ο Μιχάλης που η μαμα του δουλευει στον παιδότοπο και το σερνει τον κακομοιρο μαζί γιατι ο μπαμπας ταξιτζης κ δεν εχει που να τον αφησει...ο μιχαλης 7 χρονων πολυλογας..μας εχει μαθει και εχει μια τρελα με τη μικρη μου....η μικρη κοιμοταν...ξυπνησε και μετα θα φευγαμε και μου λεει γιατι φευγετε? του λέω ...νυστάζει...μα μου λέει...πριν από λιγο ξύπνησε...αν ξανακοιμηθεί ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ:o:o:o:o

byXKp2.png

καλε, πλακα εκανα για τα γκουντυς!

να ρωτησω, το ντεπον πειραζει να το δωσω με μεταλλικο κουταλι;

Μεσα στο γαλα δε μπαινει, ε;;

δωστο στο γαλα....αλλιως με συριγγα....και με κουταλι κανει αλλα θα στο φτυσει το μισο....

θελετε κανενα να σας χαρισω να μη μου τα παρει η προνοια??? τουλαχιστον εσας σας ξερω.

κοριτσια, ειλικρινα, θα συμβει τπτ(χτυπα ξυλο), κ αντε να πεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. δεν τα προλαβαινω. με τπτ!!!!!!!!!! τι να κανω? να τα αποχαυνωνω στο ντιβιντι? δεν κανει..μλκ...

εμπηξε τα δαχτυλα της στο σαπουνι, πηγε να φαει τη ναφθαλινη στο κηπο, ηπιε νερο απο τη βρυση στη Ντανκαν, με κολλημενο το στομα κ εγλυφε κιολας τη βρυση, πηγε να σηκωσει το μπεμπακο, βγηκε απο τη ζωνη κ στεκοταν ορθια στο αυτ/το, παω να της βαλω κρεμα απο κατω, κουναγε τα ποδια της, την εβαλα στο μεγαλο δαχτυλο τελικα, παει εξω απο το δωματιο του μπεμπη κ φωναζει μαμααααααααα............ μου λεει ολη την ωρα "ετσι μπαβο". τι να κανω??? θα παρω μια βαριοπουλα να κοπαναω τη κεφαλα μου...

:tongue::P:p:p ε δεν αντεξα...φωναξα και το Νικο να σε διαβασει....αη στο καλο σου μαρη.....στελε μου τον μπεμπακο...τοσα χερια εδω μεσα, θα τον αγαπησουν.....:)

για το αυχενικο μου συστημα που ποναει τι να κανω γιατρε μου?

αχ..και εσενα??? Μαρη απο το πισι ειναι..ε μα τοσες ωρες.. ασε με ..και εγω, υποφερω....αλλα τι? δεν θα μπαινουμε?? Μας βλεπω στη συνατηση όλες με κολλαρο:tongue::D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

perastika saw koritsi...αυριο δε θα πας δουλεια?

τι αν πω βρε παιδί μου...το κακομοιρο ταλαιπωριεται συνέχεια:(:(:(

ειναι ενα παιδάκι ο Μιχάλης που η μαμα του δουλευει στον παιδότοπο και το σερνει τον κακομοιρο μαζί γιατι ο μπαμπας ταξιτζης κ δεν εχει που να τον αφησει...ο μιχαλης 7 χρονων πολυλογας..μας εχει μαθει και εχει μια τρελα με τη μικρη μου....η μικρη κοιμοταν...ξυπνησε και μετα θα φευγαμε και μου λεει γιατι φευγετε? του λέω ...νυστάζει...μα μου λέει...πριν από λιγο ξύπνησε...αν ξανακοιμηθεί ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ:o:o:o:o

μου εδωσες κουραγιο κοριτσαρα...υπαρχουν κ χειροτερα!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ηρθα...τι goodys κ αηδιες λετε???για αυτο η παιδικη παχυσαρκια εχει φτασει στο 200%..ο Χρηστακος ειναι 2.6 κ την Κυριακη εφαγε πρωτη φορα ενα καλαμακι κοτοπουλο κ πατατες τηγανιτες...μα ελεοςςςς

ΕΣΥ μαρη δε βλέπεις Σπαλιάρα???

byXKp2.png

Διαφημίσεις

δωστο στο γαλα....αλλιως με συριγγα....και με κουταλι κανει αλλα θα στο φτυσει το μισο....

:tongue::P:p:p ε δεν αντεξα...φωναξα και το Νικο να σε διαβασει....αη στο καλο σου μαρη.....στελε μου τον μπεμπακο...τοσα χερια εδω μεσα, θα τον αγαπησουν.....:)

αχ..και εσενα??? Μαρη απο το πισι ειναι..ε μα τοσες ωρες.. ασε με ..και εγω, υποφερω....αλλα τι? δεν θα μπαινουμε?? Μας βλεπω στη συνατηση όλες με κολλαρο:tongue::D

να το στολισουμε κιολας να το παιζουμε elizabeth IV

χαου μπου γιου μπου ελιζαντεθ???

το θυμαται καμμια σαυρα???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το καλυτερο παιδι μας παιρνεις... τη χριστ. βλεπω δεν τολμαει καμμια να προσφερθει..μλκες εισαστε???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλη μανα εισαι κ εσυ... το ενθαρρυνεις... πιασε πιασε!!!

:rolleyes:...τεσταρω απλως....

α, εσυ τον εχεις φιλο, εμεις να μη κανουμε γνωριμιες(τι λεω η αγμτ!)

εχω κανα δυο καλους που τους νοικιαζω....:cool:

φερτην εδω μαρη να της μαθουμε τι θα πει σουβλακι!!!

:shock::tongue::P:p:p

ηρθα...τι goodys κ αηδιες λετε???για αυτο η παιδικη παχυσαρκια εχει φτασει στο 200%..ο Χρηστακος ειναι 2.6 κ την Κυριακη εφαγε πρωτη φορα ενα καλαμακι κοτοπουλο κ πατατες τηγανιτες...μα ελεοςςςς

καλως το...όταν παει τρια και καταλαβαινει καλυτερα και εχει τιποτα γενεθλια στα γκουντυς και τρωνε όλα, το δικο σου τι νομιζεις ότι θα κανει καλο μου????Θα σου πει ότι δοκιμαζει τωρα αλλα θα τα απορριψει μετα??? :D

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ:o:o:o:o

οποτε διαλεγεις....αδερφη η βλημα....:confused:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

τον βαρεθηκα τον Σπαλιαρα..δεν ειναι εγκεφαλικος τυπος..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΗΜΕΡΑ..παιρνω ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ..τι σε 20 χρονια τι τωρα???

θα σας παω κατι που μου εχει μεινει κ βγαλτε συμπερασματα..στο blue star εχει goodys,εγω επιδη ειχα τη σκυλα σε κλουβι οποτε μπορουσα κατεβαινα να τη δω..κατεβαινω σε μια φαση..το αφεντικο μαλλον του γειτονα σκυλου του ειχε δωσει χαμπουργκερ ...τι ειχα κανει το ζωντανο????????????ειχε φαει το ψωμακι κ το μπιφτεκι το ειχε σπρωξει στη πορτα..

Διαφημίσεις

ελειψα...ο μικρος μας εχεσε πατοκορφα...εκανε δουλεια το ακτινιδιο!!

γλυκομιλητο μου κοριτσακι...μαλλον...θα σου πω εκει κοντα. Πρεπει να πληρωσεις απο πριν ή θα πληρωσεις αναλογα με τα ατομα που θα προκλεισεις??

':D

οχι ρε ειναι δικος μας.εγω πανω κατω θα του πω για να στρωσει τραπεζια κ θα πληρωσω για οσους ερθουν.

λιγο αναισθησια....λιγο να σκεφτεσαι πως εχουν φυλακα αγγελο...λιγο να συνηθισεις την ιδεα πως μονη σου θα τα κανεις μια ζωη...

καπως ετσι!(τα λεω να τα ακουω, μην νομιζεις)

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΗΜΕΡΑ..παιρνω ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ..τι σε 20 χρονια τι τωρα???

θα σας παω κατι που μου εχει μεινει κ βγαλτε συμπερασματα..στο blue star εχει goodys,εγω επιδη ειχα τη σκυλα σε κλουβι οποτε μπορουσα κατεβαινα να τη δω..κατεβαινω σε μια φαση..το αφεντικο μαλλον του γειτονα σκυλου του ειχε δωσει χαμπουργκερ ...τι ειχα κανει το ζωντανο????????????ειχε φαει το ψωμακι κ το μπιφτεκι το ειχε σπρωξει στη πορτα..

το ιδιο εκανε ο συχωρεμενος ο μίκυς μου..........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

τελικά εσυ με τη μεφη τεριάζεται σε παρα πολλά..ετσι βαρεθηκε και αυτή τον σακη....

οσο για το μωρο της δαλιδάς...να κανει παρεα στη σαββινα και να φερουμε το βοθρατζή...πήξαμε στο σκατό σημερα...η δικια μου τα εκανε 4 φορες..η τελευταια ήταν μετά το μπάνιο...γκρρρρρρρρρρρρρ

byXKp2.png

ΕΣΥ μαρη δε βλέπεις Σπαλιάρα???

ελα ντε..ο καθενας το παθος του...

να το στολισουμε κιολας να το παιζουμε elizabeth IV

χαου μπου γιου μπου ελιζαντεθ???

το θυμαται καμμια σαυρα???

ιιιιι...μαρη...ξεραθηκα τρελο!!:tongue::P:p:p...Φαντασου σκηνη....ιιιιι....

το καλυτερο παιδι μας παιρνεις... τη χριστ. βλεπω δεν τολμαει καμμια να προσφερθει..μλκες εισαστε???

θα την παρει η συμπεθερα σου βρε...

ηταν η μερα της αποτοξινωσης βρε:tongue:

οχι ρε ειναι δικος μας.εγω πανω κατω θα του πω για να στρωσει τραπεζια κ θα πληρωσω για οσους ερθουν.

ωραια τωρα νιωθω καλυτερα.....

οχι μωρε βλήμα...απλως υπέρμετρη φαντασία...αϊ θινκ

πολυ τα φοβαμαι αυτα τα παιδακια...και ο δικος μου εχει φαντασια πολυ....ποσο χρονων ηταν ο μικρος??

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...