Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σκουληκαντερες!!!!!Διαβασα...αλλά συγκρατησα το τελευταιο με την Χριστ.

Κ εμενα τα δυο μικρα εχουν μυξα κοκκινους λαιμους κ γκρινια 3 μερες.θα περασει φανταζομαι μην βαζεις αλλα με το μυαλό σου.

Επισης συγκρατησα πως παιζει να ερθει η Αλεκοοικογενεια στις 30!!!!Πολύ χαιρομαι!!!!:tongue::tongue:

επισης τα μωρα σου με κολλησαν....και εμενα με ενοχλει ο λαιμος αλλα δεν του δινω καν σημασια!!!!γαιτι εχω νευριασει!οτι ιωση υπαρχει την τσιμπαω στο φτερο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

συγνωμη τωρα...θα με βγαλετε κ τρελλη... οταν ΜΙΛΑΕΙ ετσι 4,5 χρονων, τι να υποθεσω? ειναι λογικο να λενε τετοιες λεξεις τοσο μικρα??? που ειναι το μαρκελλακι??? που εχει τον καλλιτεχνη να μας πει αν τα λεει ετσι....

επισης...για την ιστορια... σπιραλ ΔΕΝ εβαλα ουτε σημερα. την Τριτη πρωτα ο θεος, κ βλεπουμε!! παλι κατι δεν του αρεσε εκει κατω..ξαραχνιασε πρωτα του λεω, κ μετα θα δεις...

χαχαχαχα!!!!αυτο σημαινει οτι το παιδι ειναι μορφωμενο καλη μου!!και να χαιρεσαι!!!αντε!!!!

θα κατουρηθω απο το γελιο στο τελος μ εσενα!>....

Μα τι τραβαει αυτο το παιδι πια....και εσυ μαζι:-(

Γιατι δεν λετε ποιος ειναι .....? υποπτο....

ο μανω ειναι αλλα δε στο λεμε!!!χαχαχα

επισης...για την ιστορια... σπιραλ ΔΕΝ εβαλα ουτε σημερα. την Τριτη πρωτα ο θεος, κ βλεπουμε!! παλι κατι δεν του αρεσε εκει κατω..ξαραχνιασε πρωτα του λεω, κ μετα θα δεις...

Που να δει ο ερμος στα πουρναρια.......:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αυτο ειναι ιωση...απλο. Αλλα σου εχω πει χιλιες φορες να κανεις και μαι προσπαθεια στον ντοκτορ μου...γιατι λες να επιμενω? λες να παιρνω ποσοστα?? ειναι καλος λεμε...

ρε κοριτσι, ΠΟΛΥ θα ηθελα να το πιστεψω οτι ειναι ιωση...

αλλα δεν μπορω... αυτα ειναι τα συμπτωματα που ειχε κ με το φαπα.

ξερεις γιατι δεν παω? γιατι σε πιστευω οτι ειναι καλος, κ μπορει να κολλησω, κ ειναι στου διαολου τη μανα...που να τρεχω εγω μαρη εκει κατω?

ακου και την αλεκα ρε ομορφακια!

την εχω ακουσει μαρη...τον πηρα μια φορα τηλ. κ μου ειπε αμυγδαλεκτομη στο δευτερολεπτο..

κατσε να δουμε...της εκανα μασκα αποψε, με αερολιν, κ θα συνεχισω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

σκουληκαντερες!!!!!Διαβασα...αλλά συγκρατησα το τελευταιο με την Χριστ.

Κ εμενα τα δυο μικρα εχουν μυξα κοκκινους λαιμους κ γκρινια 3 μερες.θα περασει φανταζομαι μην βαζεις αλλα με το μυαλό σου.

Επισης συγκρατησα πως παιζει να ερθει η Αλεκοοικογενεια στις 30!!!!Πολύ χαιρομαι!!!!:tongue::tongue:

γλυκομιλητο μου κοριτσακι...μαλλον...θα σου πω εκει κοντα. Πρεπει να πληρωσεις απο πριν ή θα πληρωσεις αναλογα με τα ατομα που θα προκλεισεις??

ακου και την αλεκα ρε ομορφακια!

δεν ακουει αυτη λογω ηλικιας η γεροκαμπια...

συγνωμη τωρα...θα με βγαλετε κ τρελλη... οταν ΜΙΛΑΕΙ ετσι 4,5 χρονων, τι να υποθεσω? ειναι λογικο να λενε τετοιες λεξεις τοσο μικρα??? που ειναι το μαρκελλακι??? που εχει τον καλλιτεχνη να μας πει αν τα λεει ετσι....

Παω στοιχημα ότι ο γιατρος σου χαιρεται να σε βλεπει.....σου λεει δε μπορει, θα ανακαλυψω μια εγκυμοσυνη καθως την εξεταζω....να δω τα μουτρα της...:D

Ηρεμησε καλε...και ο δικος μου λεει κατι φλουφλικα...αλλα προχθες που επαιζε κατω με την Κλαιρη και το Σωτηρη (11 χρ και 8 αντισοιχα) τον ειχαν στη μεση και επαιζαν το 'κοροιδο'...και ο δικος μου δε μπορουσε να τους παρει τη μπαλα...καθε τρεις και λιγο ομως επεφτε 'κατα λαθος' πανω στην Κλαιρη και της επιανε και ό,τι προλαβαινε....'Κοροιδο ξεκοροιδο της λεω, σου πιανει όμως τον κωλο....':D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλε, πλακα εκανα για τα γκουντυς!

να ρωτησω, το ντεπον πειραζει να το δωσω με μεταλλικο κουταλι;

Μεσα στο γαλα δε μπαινει, ε;;

Δωστο οπως θες.....στο γαλα μπαινει αρκει να το πιει ολο!!!!

Τι επαθε...δοντια?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

σημερα ειμαι να βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο!

εχω αποτυχει ως μανα!!! πληρως...

θελετε κανενα να σας χαρισω να μη μου τα παρει η προνοια??? τουλαχιστον εσας σας ξερω.

κοριτσια, ειλικρινα, θα συμβει τπτ(χτυπα ξυλο), κ αντε να πεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. δεν τα προλαβαινω. με τπτ!!!!!!!!!! τι να κανω? να τα αποχαυνωνω στο ντιβιντι? δεν κανει..μλκ...

εμπηξε τα δαχτυλα της στο σαπουνι, πηγε να φαει τη ναφθαλινη στο κηπο, ηπιε νερο απο τη βρυση στη Ντανκαν, με κολλημενο το στομα κ εγλυφε κιολας τη βρυση, πηγε να σηκωσει το μπεμπακο, βγηκε απο τη ζωνη κ στεκοταν ορθια στο αυτ/το, παω να της βαλω κρεμα απο κατω, κουναγε τα ποδια της, την εβαλα στο μεγαλο δαχτυλο τελικα, παει εξω απο το δωματιο του μπεμπη κ φωναζει μαμααααααααα............ μου λεει ολη την ωρα "ετσι μπαβο". τι να κανω??? θα παρω μια βαριοπουλα να κοπαναω τη κεφαλα μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ρε κοριτσι, ΠΟΛΥ θα ηθελα να το πιστεψω οτι ειναι ιωση...

αλλα δεν μπορω... αυτα ειναι τα συμπτωματα που ειχε κ με το φαπα.

ξερεις γιατι δεν παω? γιατι σε πιστευω οτι ειναι καλος, κ μπορει να κολλησω, κ ειναι στου διαολου τη μανα...που να τρεχω εγω μαρη εκει κατω?

την εχω ακουσει μαρη...τον πηρα μια φορα τηλ. κ μου ειπε αμυγδαλεκτομη στο δευτερολεπτο..

κατσε να δουμε...της εκανα μασκα αποψε, με αερολιν, κ θα συνεχισω.

ακου ..εγω παω απο το περαμα...40 λεπτα χωρις κινηση...αλλα αξιζει ...απο το τηλεφωνο σου λεει και ειναι σωστος....στο ΙΑΣΩ που ημουν όλοι ελεγαν τα καλυτερα λογια (γιατροι και γονεις). Δεν σου ειπα να τον εχεις μονιμο...ας σου συστησει καποιον ανοσολογο για τη Χριστιανα, ας σου πει και αυτος τη γνωμη του....σε πολλες περιπτωσεις που ξερω , αόλοι οι γιατροι ελεγαν τα δικα τους και αυτος παντα επεφτε μεσα....

Αποκλειεται .....ειναι πιστός στην Αλεκα:tongue:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:,....το χρυσουλι μου

ενας απο την αγγλια ειναι μωρε..Παντ........ Κιρο......τον εχω φεις, δες τον

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γλυκομιλητο μου κοριτσακι...μαλλον...θα σου πω εκει κοντα. Πρεπει να πληρωσεις απο πριν ή θα πληρωσεις αναλογα με τα ατομα που θα προκλεισεις??

δεν ακουει αυτη λογω ηλικιας η γεροκαμπια...

Παω στοιχημα ότι ο γιατρος σου χαιρεται να σε βλεπει.....σου λεει δε μπορει, θα ανακαλυψω μια εγκυμοσυνη καθως την εξεταζω....να δω τα μουτρα της...:D

Ηρεμησε καλε...και ο δικος μου λεει κατι φλουφλικα...αλλα προχθες που επαιζε κατω με την Κλαιρη και το Σωτηρη (11 χρ και 8 αντισοιχα) τον ειχαν στη μεση και επαιζαν το 'κοροιδο'...και ο δικος μου δε μπορουσε να τους παρει τη μπαλα...καθε τρεις και λιγο ομως επεφτε 'κατα λαθος' πανω στην Κλαιρη και της επιανε και ό,τι προλαβαινε....'Κοροιδο ξεκοροιδο της λεω, σου πιανει όμως τον κωλο....':D

καλη μανα εισαι κ εσυ... το ενθαρρυνεις... πιασε πιασε!!!

Δωστο οπως θες.....στο γαλα μπαινει αρκει να το πιει ολο!!!!

Τι επαθε...δοντια?

οχι μαρη... δεν εχεις καταλαβει τι κανει καθε πρωι????????????????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ακου ..εγω παω απο το περαμα...40 λεπτα χωρις κινηση...αλλα αξιζει ...απο το τηλεφωνο σου λεει και ειναι σωστος....στο ΙΑΣΩ που ημουν όλοι ελεγαν τα καλυτερα λογια (γιατροι και γονεις). Δεν σου ειπα να τον εχεις μονιμο...ας σου συστησει καποιον ανοσολογο για τη Χριστιανα, ας σου πει και αυτος τη γνωμη του....σε πολλες περιπτωσεις που ξερω , αόλοι οι γιατροι ελεγαν τα δικα τους και αυτος παντα επεφτε μεσα....

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:,....το χρυσουλι μου

ενας απο την αγγλια ειναι μωρε..Παντ........ Κιρο......τον εχω φεις, δες τον

θα τη ψαξω...ακομα δεν εχω απελπιστει τελειως... θα σου πω κοριτσι...

α, εσυ τον εχεις φιλο, εμεις να μη κανουμε γνωριμιες(τι λεω η αγμτ!)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ηρθα...τι goodys κ αηδιες λετε???για αυτο η παιδικη παχυσαρκια εχει φτασει στο 200%..ο Χρηστακος ειναι 2.6 κ την Κυριακη εφαγε πρωτη φορα ενα καλαμακι κοτοπουλο κ πατατες τηγανιτες...μα ελεοςςςς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...