Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οκ αλεκακι!!καλε εφαγε και εμενα σημερα...και με δαχτυλο και με κουταλι!!!!:tongue::tongue:

ανθος αραβοσιτου ομως οχι τιποτα αλλο!

λοιπον τα νεα μου!το πρωι πηγα παιδιατρο...την ωρα μπου ημουν εξω απο την πορτα παιρνει τηλ τον αντρα μου...λεω η παιδιατρος ειναι στανταρ..μπαααα μου λεει ,...σηκωνει...η παιδιατρος ..της ετυχε επειγον καισαρικη και πηγε μαιευτηριο..καντε μια βολτα λεει και σε παιρνω τηλ σε λιγο...παμε μια βολτα και μας παιρνει τηλ να το ακυρωσουμε γιατι το παιδακι δεν ηταν καλα:(:(

αυριο 8:15 θα παμε το βραδυ!!!!

το καυμενο....ας ειναι καλα....

βρε δεν ειναι δυνατον ο μικρος σου με τετοια αναπτυξη να μην τρωει..απλα θελει να συνηθισει...μην τρελαινεσαι....ο μισος χρονος περασε, σε αλλο τοσο θα δινουμε ελευθερα αυτα που μαγειρευο-ουμε(-ουν):rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αυριο παω να δοκιμασω νυφικα:P:p:tongue:

οχι συναντηση τοτε...η καλα καντε οτι θελετε....εγω ουτε 29 θα μπορω...και τωρα με τα νεα μετρα ουτε που ξερω ποτε θα μπορεσω..για να ξερετε εγω οταν κανονισω και ανεβω θα το γραψω και οσες μπορεσουν να παμε για καφε...ε????

:P:p:p:p:p

τον Σακη μου, τον κανεις να γελαει τοσο???? (συγνωμη αλεκα μου...για να προλαβαινεις, τον πηρα αυτον...)

τον κουμπαρο τον ξερουμε ρε συ............δεν ειναι το ιδιο!!!!!!

:tongue::P:p:p:p ναζησετε να ευτυχησετε χαχα...καλο...μπαινεις στο πνευμα βλεπω;)

Αλιμονο δεν ειπα ότι ειναι ιδιο ο κουμπαρος με τον ανωμαλο (δε φτανει που μας το εφτιαξε θα τον βριζω κι όλας?:confused:)...απλα λεω ότι εγω πριν κλεισω παντα θα καληνυχτω και εκεινον:cool:

loipon μη γελασετε με αυτο που θαγραψω ετσι???????????/

γραψε μαρη να γελασουμε....που θες και συμφωνιες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

το καυμενο....ας ειναι καλα....

βρε δεν ειναι δυνατον ο μικρος σου με τετοια αναπτυξη να μην τρωει..απλα θελει να συνηθισει...μην τρελαινεσαι....ο μισος χρονος περασε, σε αλλο τοσο θα δινουμε ελευθερα αυτα που μαγειρευο-ουμε(-ουν):rolleyes:

καλα ειναι !!πηρα και εμαθα!!!:P:p;)

:D:D:D:D οχι βρε......:D:D:D
εγραψα!!!για το νυφικοοοοοο!!χιχιχιχ!!
goody s θα μπορουμε να τα δωσουμε;;

θα επιβαλλεται μη σου πω!!!!:tongue::tongue::tongue:

οχι...οχι γκουντις...

κανα σαντουιτς μονο!!!

οχι συναντηση τοτε...η καλα καντε οτι θελετε....εγω ουτε 29 θα μπορω...και τωρα με τα νεα μετρα ουτε που ξερω ποτε θα μπορεσω..για να ξερετε εγω οταν κανονισω και ανεβω θα το γραψω και οσες μπορεσουν να παμε για καφε...ε????

αυτο κ αν ηταν καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

:cool:....κουραζεσαι βλεπω και εσυ.....ε περιμενε λιγο για τα γκουντυς...εμενα εφαγε πρωτη φορα στα τρια (και εχει φαει συνολικα 3 η 4 φορες), που δεν θεωρουμαι και καμια σοβαρη νοικοκυρα

το να δοκιμασεις ειναι απλο, να παρεις να δουμε ποτε...όταν ερθεις, θα βρεθουμε οπωσδηποτε. ελπιζω να ειναι καθημερινη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

:cool:....κουραζεσαι βλεπω και εσυ.....ε περιμενε λιγο για τα γκουντυς...εμενα εφαγε πρωτη φορα στα τρια (και εχει φαει συνολικα 3 η 4 φορες), που δεν θεωρουμαι και καμια σοβαρη νοικοκυρα

το να δοκιμασεις ειναι απλο, να παρεις να δουμε ποτε...όταν ερθεις, θα βρεθουμε οπωσδηποτε. ελπιζω να ειναι καθημερινη

μπουχααχααχααα!!!που λεει και η κιμι!!!

αααα κιμι εκανα λιστα γαμου στο φαρμακειο!!!κοιτα να μου παρεις καμια πατεριτσα!!!κανενα π!!!!χαχαχαχ!!!:tongue::tongue::tongue::P:p

μπουχααχααχααα!!!που λεει και η κιμι!!!

αααα κιμι εκανα λιστα γαμου στο φαρμακειο!!!κοιτα να μου παρεις καμια πατεριτσα!!!κανενα π!!!!χαχαχαχ!!!:tongue::tongue::tongue::P:p

εγω θα σου παρω περικαρπιο...και στον αντρουλη σου βιαγκρα μια που σε πηρε μικρο μικρο.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...