Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το ξερω....τα εχω κανει σκτ!!!:mad:

εχω γινει προβλεψιμη....

υπαρχουν σαμπουαν που μυριζουν καπως οποτε οι ψειρες απωθουνται...μαιρουλα, μη δινεις γλουτενη ακομη στα παιδια (μπισκοτοκρεμα και φαριν λακτε)...ειναι νωρις...δεν ειναι μονο θεμα αλλεργιας. Μεθαυριο μπορει να εχουν κολιτιδα ας πουμε..κριμα ειναι ...αφου δεν κερδιζεις τιποτα με το να τους δωσεις απο τωρα...

ααα

εδωσα φαριν λακτε γιατι ειναι το μονο που τρωει.....τι να κανω........

κολιτιδα?????

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

κι εμεις μετα τον εκτο τη ξεκινησαμε. καλα εκανες και δεν εδωσες γαλα στο καπακι στο μπεμπη!

καλη ηταν η ποσοτητα κρεμας που εφαγε???

την αλεκα δεν την ρωταω ειναι φαγανος αυτηνης και τρωει 200:D

fCS8p3.png

Ααααα, εμας γιατι μας ειπε να τη δινουμε και φαριν λακτε;;;

θα δινω μονο τη βανιλια!!!

ααα

εδωσα φαριν λακτε γιατι ειναι το μονο που τρωει.....τι να κανω........

κολιτιδα?????

κοιτα η φανιλ λακτε γραφει μετα τον 6ο......

κοριτσαρες, ξερετε ότι και εγω κανω του κεφαλιου μου...ποιος ξερει καλυτερα απο τις μανουλες?:rolleyes:....αλλα αυτες οι κρεμες εχουν γλουτενη. Η γλουτενη δεν μεταβολιζεται ευκολα απο μωρακι που ειναι μικροτερο των εφτα κλεισμενων μηνων (παντα μιλαμε στατιστικα και με πιθανοτητες, τιποτα δεν ειναι απολυτο). Το πετικο τους ειναι ανωριμο....ισως καποιο παιδακι που εχει βγαλει δοντι, να ειναι πιο ωριμο...ετσι λενε...

Εγω παντως και στον αγγελο που εβγαλε δοντι πεντε μηνων, εφτα μηνων του εδωσα φαριν λακτε και οχτω μηνων γιαουρτακι....

Το πρωτο ρισκο ειναι η αλλεργια ΟΚ....πες το ξεπερναμε, δεν μας πιανει...υπαρχει το ρισκο απο παθησεις που ναι μεν δεν ειναι επικινδυνες αλλα μπορουν να ταλαιπωρουν το παιδι στην ενηλικη ζωη του...δεν υπαρχει λογος να το ρισκαρουμε....

Ό,τι και να κανουμε στα παιδια μας, θα ειναι το ιδιο λιγοφαγα και το ιδιο καλοφαγα...μπορει στην αρχη να ενθουσιαστει με τις νεες γευσεις αλλα στην πορεια στα ιδια θα καταληξουν...οποτε θεωρω ότι ειναι αδικος ο κοπος...

γνωμη μου φυσικα...

και σχεδον όλων των καλων συναδελφων μπουχαχαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κι εμεις μετα τον εκτο τη ξεκινησαμε. καλα εκανες και δεν εδωσες γαλα στο καπακι στο μπεμπη!

η ευρωπαικη ενωση δινει το ΟΚ να ξεκινανε συγκεκριμενες τροφες απο συγκεκριμενουν μηνες....αλλα αν δεις στην κρεμα πανω γραφει 'περιεχει γλουτενη ' γιατι νομιζεις ότι το γραφει?? Τους υποχρεωσαν να το γραψουν προκειμενου να παρουν την αδεια..ετσι, οι γονεις ειναι ενημεροι και αναλαμβανουν την ευθυνη;)

τελικα που ειστε??/εδω η απο κει?????????/

αλεκα θα ερθεις στη δαλιδα??

πολυ πιθανον καλο μου...

καλη ηταν η ποσοτητα κρεμας που εφαγε???

την αλεκα δεν την ρωταω ειναι φαγανος αυτηνης και τρωει 200:D

τον ματιασα...σημερα εφαγε 150:sad:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ηρθα.....!!!!

Πηγα διπλα και σερνετεεεεεεε.......θα κατσω εδω αποψε.

Μαιρουλα,

βαζω 130 νερο και οσο κρεμα παρει.....μετα δεν δινω γαλα αλλα τρωει σε 2 ωρες αντι για 3 γιατι ερχεται η ωρα που κοιματε !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κατσε εδω καλο μου....τι ο ανωμαλος, τι ο κουμπαρος χαχαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Αλέκα,

εβαλα τον μανω και κοιταξε ποιο συστημα φορουμ ειναι αυτο του παρεντς και αν μπορει ο κουμπαρος να βαλει το ιδιο στο πριβε......το βρηκε αλλα δεν ειναι free exei peripoy 200 ευρω.....

Αν ξεκολησει ο σερβερ και δεν σερνετε ετσι το συζηταμε!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αλέκα,

εβαλα τον μανω και κοιταξε ποιο συστημα φορουμ ειναι αυτο του παρεντς και αν μπορει ο κουμπαρος να βαλει το ιδιο στο πριβε......το βρηκε αλλα δεν ειναι free exei peripoy 200 ευρω.....

Αν ξεκολησει ο σερβερ και δεν σερνετε ετσι το συζηταμε!!!!

εγω δεν ξερω απο συστηματα ελενακι μου , δεν μου τα εχει εξηγησει καλα ο μανωλης:tongue:....ξερω όμως ότι με δυσκολευει το πριβε....και ντο βρισκω εξαιρετικα δυσκολο να φτασει αυτο εδω δεδομενου ότι αυτο δεν εχει μονο χαβαλετζιδικη χρηση ;)...το περιποιουνται.....

221882cb0gkyh7q4.gif

οκ αλεκακι!!καλε εφαγε και εμενα σημερα...και με δαχτυλο και με κουταλι!!!!:tongue::tongue:

ανθος αραβοσιτου ομως οχι τιποτα αλλο!

λοιπον τα νεα μου!το πρωι πηγα παιδιατρο...την ωρα μπου ημουν εξω απο την πορτα παιρνει τηλ τον αντρα μου...λεω η παιδιατρος ειναι στανταρ..μπαααα μου λεει ,...σηκωνει...η παιδιατρος ..της ετυχε επειγον καισαρικη και πηγε μαιευτηριο..καντε μια βολτα λεει και σε παιρνω τηλ σε λιγο...παμε μια βολτα και μας παιρνει τηλ να το ακυρωσουμε γιατι το παιδακι δεν ηταν καλα:(:(

αυριο 8:15 θα παμε το βραδυ!!!!

Kαλησπέρα.Εδώ είμαι εγώ κοριτσάκι μου!

Κίμη είσαι μέσα;;Πού είσαι μαρή;;Στερητικό σύνδρομο έχω πάθει!

Ευχαριστώ όλες για τα σχόλια!!!

Δοντάκια τώρα πιά έχουμε 3.

Το πάντα το κέντησα εγώ στις διακοπές γιατί από τα νεύρα μου που δεν κάπνιζα έπρεπε κάτι να κάνω!!Στην Εφη είχα κεντήσει ένα πανό τεράστιο για τον τοίχο.

Ομορφομάνα την κατάλαβα την αδυναμία σου για τον Σάκη!!!:D:DΕγώ από την αρχή είπα οτι σε ομορφιά είναι καλύτερος από μένα!!Ετσι τον ήθελα τον άντρα!!!Ομορφο και ακατοίκητο και τώρα το πληρώνω!!!:D:D:D:D

τον εχω αδυναμια...τι να κανω????

Πού είσαι εσύ καλέ;;;Πάλι το βρακί σου έδειχνες στα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα;;;Πάντως έχετε πολλά κοινά με τον Μανώλη της Ελένης1 τώρα που το σκέφτομαι!!Εχετε κόλλημα με τα βρακιά γενικώς!

:P:p:p:p:p

τον Σακη μου, τον κανεις να γελαει τοσο???? (συγνωμη αλεκα μου...για να προλαβαινεις, τον πηρα αυτον...)

Και για να έχουμε και συνέχεια, τι λέτε για το παρακάτω;;;;

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:

ΚΥΡΙΑΚΗ, 23 ΜΑΪΟΥ (ΑΝ ΔΕ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ)

ΩΡΑ: 11:00

ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ (ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ)

ΜΕ ΜΠΕΜΠΙΔΙΑ!

ποιο Νο μπεμπιδια θες? το 1? το 2? ή το 3?

μη σου πω οτι θα'ρθω μονη μου, να καλοπερασω...

γλυκεια ου ροκου...εναι τριημερο...θα παω στη νερατζουλα...δεν το κανουμε αλλη μερα??

ειπε ο ανθρωπος του πνευματος!

δημιουργηθηκε θεμα με την τζωρτζη...νομιζα οτι δεν θα εχει τοσο μεγαλο προβλημα που ανεφερα το ονομα της,λλωστε κ εμεις πολλες φορες τα λεμε λιγο πολυ τα δικα μας..αλλα τελικα εχει...κ με το δικιο της...της ζητησα συγνωμη...εστειλα κ στη διαχειρηση αν μπορουν να το διαγραψουν να μη φαινεται...

τι εννοουμε??????/:rolleyes:

εγω παιδια το πριβε δε μπορω να το συνηθισω....συνεχεια τα τικερακια μου κατι παθαινουν...λογικο, ειναι μεγαλα. Αργει παρα πολυ να κανει οτιδηποτε...ειτε να γραψω μηνυμα, ειτε να κανω ανανεωση...με κουραζει πολυ....θα κατσω απο εδω...στο αλλο μονο θα διαβαζω μου φαινεται....

επισης.....με κουραζει το μουλτι κουοουτ του.....αν ειμαι στη σελιδα 16 πχ και κλικαρω, δε μπορω να παω στη σελιδα 17 και να κουταρω και εκει...πρεπει να τελειωνω με μια μια τη σελιδα....και να επιλεγω καθε φορα ουφ.....Δεν το γραφω ως παραπονο γιατι ξερω ότι η δουλεια ειναι καταπληκτικη.....απλα δε μου καλοκαθεται....διαβαζω κατι που θελω να απαντησω και το προσπερναω επειδη βαριεμαι να κανω αυτη την διαδικασια...

ακριβως τα ιδια... θα δοουμε... στο τελος θα το συνηθισουμε πιο πολυ απ'αυτο

εχουμε συννενοηθει...μπουχαχα...δεν πειραζει...εσεις να πηγαινετα κανονικα και εγω θα προσπαθω να παρακολουθω.....εδω θα ειμαι σταθερη παντως.....Τωρα γα να γραψω τομηνυμα με πηρε 2.5 λεπτα...φαντασου για να γραφω τα 100 μηνυματα μου την ημερα χαχα

εσεις δεν εχετε τετοια προβληματα?? φορτωνει η σελιδα κνονικα??? Τα μουλτι κουοουτ?

εχουμε καλε... ακριβως τα ιδια...κοιτα συμπτωση!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

οχι δεν εδωσε...αυτο που μας εδωσε ειναι το aerochamber plus, που ειναι με μια μασκουλα κ κανει εισπνοες

:-P:-P:-P

την γραφει το ικα...

κ τι θα βαζεις στη μασκα ευανθια? αερολιν λογικα...

εισαι τρελη!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:βρηκες το ατομο να το πεις!!!!εγω ειμαι λατρης της μακριας τριχας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

α παπαπαπαπα... τι λες μαρη???????/

κατσε εδω καλο μου....τι ο ανωμαλος, τι ο κουμπαρος χαχαχα

τον κουμπαρο τον ξερουμε ρε συ............δεν ειναι το ιδιο!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...