Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί ότνα παίρνει κανείς αντισυλληπτικά πρέπει να μην καπνίζει ? Εγώ πάλι μία φορά είχα πάρει πριν καμιά 10αριά χρόνια αλλά πρηζόμουν και τα σταμάτησα. Τώρα όταν θα πάω και εγώ στο γυναικολόγο θα δούμε. Έχω κάνει τι test pap στο ΙΚΑ, πήρα τις απαντήσεις αλλά ακόμα να κλείσω ραντεβού στο γιατρό. Έτυχε και η μετακόμιση και πήγε πίσω αλλά θα πάω οπωσδήποτε πριν φύγουμε για το εξοχικό τον άλλο μήνα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κορίτσια αν πάω στην ενορεία μας να πάρω το χαρτί για την βάπτιση της μπέμπας, θα πληρώσω όπως όταν πήρα το χαρτι για τον γάμο μου? Και να ναι πόσο ?

O παπάς εμένα δε μου πήρε ούτε ευρώ και όταν ρώτησα μου είπε πως δεν πληρώνουμε τίποτα σε αυτήν την περίπτωση...

γιουχουυυυυυυυυυυυυυ

ι κανετε?

ρε κοριτσια γιατι δεν τρωωει τα φρουτα το παιδακι μου?αχλαδι γιοκ. αναατεψα μεσα και λιγο ρυζαλευρο να γινει σαν κρεμα αλλα παλι τα ιδια.....

ου φαινετε εμαθε στο β^%ζι και δεν θα τρωει τπτ

Ούτε εμένα που δεν έχει μάθει στο β%$&ζί...

Διαφημίσεις

Καλέ! ΠΟΥ πήγατε όλες;;;

Kαλησπέρα.Εδώ είμαι εγώ κοριτσάκι μου!

Κίμη είσαι μέσα;;Πού είσαι μαρή;;Στερητικό σύνδρομο έχω πάθει!

Ευχαριστώ όλες για τα σχόλια!!!

Δοντάκια τώρα πιά έχουμε 3.

Το πάντα το κέντησα εγώ στις διακοπές γιατί από τα νεύρα μου που δεν κάπνιζα έπρεπε κάτι να κάνω!!Στην Εφη είχα κεντήσει ένα πανό τεράστιο για τον τοίχο.

Ομορφομάνα την κατάλαβα την αδυναμία σου για τον Σάκη!!!:D:DΕγώ από την αρχή είπα οτι σε ομορφιά είναι καλύτερος από μένα!!Ετσι τον ήθελα τον άντρα!!!Ομορφο και ακατοίκητο και τώρα το πληρώνω!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα.Εδώ είμαι εγώ κοριτσάκι μου!

Κίμη είσαι μέσα;;Πού είσαι μαρή;;Στερητικό σύνδρομο έχω πάθει!

Ευχαριστώ όλες για τα σχόλια!!!

Δοντάκια τώρα πιά έχουμε 3.

Το πάντα το κέντησα εγώ στις διακοπές γιατί από τα νεύρα μου που δεν κάπνιζα έπρεπε κάτι να κάνω!!Στην Εφη είχα κεντήσει ένα πανό τεράστιο για τον τοίχο.

Ομορφομάνα την κατάλαβα την αδυναμία σου για τον Σάκη!!!:D:DΕγώ από την αρχή είπα οτι σε ομορφιά είναι καλύτερος από μένα!!Ετσι τον ήθελα τον άντρα!!!Ομορφο και ακατοίκητο και τώρα το πληρώνω!!!:D:D:D:D

ΜΕΦΗ χέσαμε!!! (το χαβά μου εγώ!!) 2 φορές σήμερα!!! Αλλά φρουτάκια δε θέμε, κλείνουμε στοματάκι και κλαίμε μέχρι να έρθει το γάλα... Το κολοκυθάκι με την πατατούλα και το λαδάκι όμως το αδειάζουμε...

Ρε ΜΕΦΗ ήθελα να σε ρωτήσω για τη βάφτιση. Έλεγα να κάνω θέμα πράσινο (φυστικίπροσκλήσεις, απλές με πράσινα γράμματα, μπομπο (ε! το έμαθα) χωνάκια σε φυστικί, πράσινο πιο σκούρο, κάτι σε τον συρ τον, λουλούδια πρασινάδες και κανένα φορεματάκι πρασινωπό! Πώς σου φαίνεται;;;;

εγω ηρθα διαβασα κ παω γυμναστηριο...

Κάτσε μαρή λίγο!

ΜΕΦΗ χέσαμε!!! (το χαβά μου εγώ!!) 2 φορές σήμερα!!! Αλλά φρουτάκια δε θέμε, κλείνουμε στοματάκι και κλαίμε μέχρι να έρθει το γάλα... Το κολοκυθάκι με την πατατούλα και το λαδάκι όμως το αδειάζουμε...

Ρε ΜΕΦΗ ήθελα να σε ρωτήσω για τη βάφτιση. Έλεγα να κάνω θέμα πράσινο (φυστικίπροσκλήσεις, απλές με πράσινα γράμματα, μπομπο (ε! το έμαθα) χωνάκια σε φυστικί, πράσινο πιο σκούρο, κάτι σε τον συρ τον, λουλούδια πρασινάδες και κανένα φορεματάκι πρασινωπό! Πώς σου φαίνεται;;;;

Βάλε και κίτρινο που ταιριάζει και είναι πολύ της μόδας,γιατί αν σου πώ για ρόζ θα με βρίσεις!!!!

Και μένα φρούτα δεν καλοτρώει και αυριο θα βάλω ρυζάλευρο μπας και!

Στα λαζανικά βάλε και σέλινο και αρακά.

Α!Και για τα φρούτα είναι νωρίς ακόμη να βγάλουμε πόρισμα!!Οπως και να ναι όμως να επιμείνεις γιατί για μένα είναι ο,τι πιο σημαντικό!Και η Εφη στην αρχή δεν τα έτρωγε και μετά άδειαζε όλο το μπλέντερ με σύνολο 7 φρούτα μέσα!

ιωαννα εμενα δεν μου ζητησε κανενα χαρτι ο παπας...τα βαφτιζω και εγω σε αλλα ενορια και ρωτησα και μου ειπε δεν θελει κατι:confused:

τωρα εφαγε γαλα ο μπεμπης και παλι μου εβγαλε μια καλη γουλια....τι ειναι τωρα αυτο???

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...