Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια

Η μπέμπα κοιμήθηκε το βράδυ στις 12 και μισή και ξύπνησε σήμερα στις 10 και μισή. Αφού μετά τις εφτά που συνήθως ξυπνάει πήγαινα από πάνω της και περίμενα να δω αν αναπνέει.

Καλημερα και απο εμενα ..Τυχαιρηηηηηηηηηηηη 12 με 10???αχ ποτε θα το κανει και εμενα αυτο?θηλαζεις?

χθες ειπα να του δωσω ενα γευμα ξενο γαλα να δω θα κοιμηθει περισσοτερο μπαααααααααααα που τετοια τυχη

αν θελουν να φαν σιγα μη κατσουν να σκασουν!!κι ο δικος μου τετοια κανει!!!!

ασπα κι ο μπουμπης πολυ καλη αναπτυξη!!φτου φτου!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

οκ!!καταάβα!!στον υπνο εννοεις!!τι χαζη που ειμαι!!!

γιατι η μπεμπα δεν ξυπνα τοσο γρηγορα οποτε εκεινος που δουλευει μαυτη θα κανει παραπανω συνεχομενο υπνο!!!καταλαβες?

α ετσι τους χωρισατε εσεις????εμεις εχουμε συμπαθειες:lol::lol::lol:οι οποιες τωρα γκρινιαζουν με παραπονο και εγω εχω τον μπεμπη αγκαλια για να ρευτει.....

fCS8p3.png

ηρθα κ εγω!!ειχαμε παει παιδιατρο..αφηστε...εχω κεραια...επειδη μενουμε 25 χιλιομετρα εξω απο πατρα με το που φτασαμε θυμηθηκα οτι ειχα ξεχασει τα εμμβολια!!!:tongue::tongue:αντε παλι πισω να τα παρουμε!!!:confused::confused:φανταστςειτε τον αντρα μου!!!:lol:τελικα καναμε τα εμβολια..και να σας εξηγησω γιατι δεν μας κανουν ουτε τα 3-6 του mothercare????διοτι ειναι 62 ποντους και 6710 kg!!!:tongue:αρα??που να μας κανουν???αυτα τα νεα..ευτυχως που ψηλωσε πολυ μου ειπε η παιδιατρος..οπηρε 6 ποντους σε ενα μηνα..

ευανθια μου μη στενοχωριεσαι..τιποτα δε θα χει το παιδακι σου..κ του δικου κμου οι ορχεις σκουροι ειναι και ειπε η παιδιατρος οτι θα γινει μελαχρινος!!!:lol:μη σε σκανε τσαμπα κοριτσακι μου!!!βεβαια ψαξτο αλλα δεν πιστευω οτι ειναι κατι!!

ιριδακι εγω εκανα τη μεγαλυτερη βλακεια που πηρα ρηλαξ χωρις δονηση...αστα....

και τι μας ειπε η παιδιατρος κμε εσκασε??τωρα λεει βαλτε το στο ρηλαξ..το εχουμε βαλει λεει ο αντρας μου που με κοιταγε λες κ θα με φαει :twisted:που τον εχω βαλει..αλλα η αλλη παιδιατρος μου ειχε πει βαλτο στο μηνα...:rolleyes:

ασπα τελειος ο μπεμπης!!!!!!!!

fCS8p3.png

ΕΛΑΑΑΑΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!

Ευανθια μου μην στεναχωριεσαι αγαπη μου κ μην προδικαζεις...για ρωτα τον γιατρο σου να δουμε τι θα πει!ολα καλα ευχομαι να ειναι!!

ΔΑΛΙΔΑ εισαι απαιχτη!!κ ναι εβαλα φωτο!!!

ΑΣΠΑ μου που να του μπουν αγαπη μου τοτε τα ρουχα?εμενα ειναι 61 ποντους κ 6 κιλα κ του ειναι τσιτα!!

Αλεκακι μου ευχομαι να ειναι ενταξει ο μπεμπινος σου με το νεο γαλα!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!! Ιριδακι υπομονη καλη μου... δεν πειραζει για το ρηλαξ. Αντε Τζια και εσυ... μια απο τα ιδια, υπομονη. Και εγω μαζι!!

Εμενα εχθες ποναγε πολυ.... εχω μια 'φιλη'... προληπτικη προσπαθω να μην ειμαι... πως γινεται καθε φορα που με παιρνει και με ρωταει 'εχει κολικοοοοοοοους????' την ιδια μερα να ποναει πολυ??? Τρεις φορες μου εχει συμβει αυτο. Λοιπον δοκιμαστικα δεν θα της απαντησω το τηλεφωνο την επομενη φορα.

Αλλαξα γαλα σημερα... για να δουμε...

ουτε εγω ειμα προληπτικη αλλα παρατηρησα οτι μολις μπαινει ενα ατομο συγκεκριμενο σπιτι μου η θα τσακωθω με τον Αντρεα η θα σπασει κατι!!!καλα λεει η ΕΛΕΝΗ1 ξυσου οταν θα σε παρει τηλ ξερεις που:tongue:

PlbZp2.png

Ευη και Ασπα,

Τελεια η αναπτυξη σας!!!!

Εσενα Ασπα παραείναι.....πολυ large λέμε....:D

Μιτσακι,

Τωρα εβλεπα το ζουζούνι σου,απο τα πιο όμορφα της παρέας!!!!!;)

Ιωάννα,

Φαντάζομαι τι ανησυχία θα είχες μέχρι να ξυπνήσει.....πολλες ώρες ύπνου.

Αλέκα,

Το ξανασκέφτηκα,:idea:αν σε ξαναπάρει τηλέφωνο ''ριξε σύρμα'' να ξυστουμε όλες μαζι να ξορκίσουμε το κακό.:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Καλά δεν σας είπα το θεικό. Αφού στο μήνα είχα φτάσει στα κιλά προ εγκυμοσύνης χθες που ζυγίστηκα έχω πάρει και δύο. Αχ με φάγανε οι σοκολάτες και οι πασατέμποι !!!

3qg3p2.png qfe4p2.png

Αν βγάζεις με το θηλαστρο κάνεις περισσοτερη παραγωγη....σταμάτα και σε 4-5 μερες το στηθος σου θα προσαρμοστει και δεν θα ξαναπρηστει.Αν ειναι δεν αντεχεις βγαζε ισα-ισα για ν ανακουφιστεις 20-30 γραμμαρια.

Ελένη βγάζω μια φορά τη μέρα με το θήλαστρο 10-15 λεπτά γιατί κάνω τράπεζα για όταν πάω στη δουλειά

byXKp2.png

ΜΑΙΡΗ τα διδυμακια σου ειναι γλυκες!!τα χαζευαμε εχτες με τον αντρα μου κ του λεγα την ιστορια που η μικρη πιπιλαγε την μυτη του μπεμπη:P κ ειχαμε λιωσει!!

χαχαχαχαχχα πιστευω ειναι μια στιγμη που δεν θα την ξεχασω ποτε μου!!!!

fCS8p3.png

ti moynth mera shmera??londino giname....

λοιπον παω να κανω καμια δουλιτσα τωρα που κοιμουνται ολα..ποιος ξερει ποιο απο τα 3 θα σηκωθει σε λιγο..φιλια!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...