Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω μαρη δε θα μπορεσω γμτ...εχω γαμο στο λιτοχωρο εκεινο το σκ

αλλα σε περιμενω στο εξοχικο μου ετσι????θα σου πάρω και χημικη τουαλετιτσα....μαζι με τον μπεμπη θα μαθεις και εσυ το γιογιο

τοτε θα ανεβεις και προς τα πανω....

τα ξερω και γι αυτο λεω κι εγω οτι θα πρεπε να διεκδικουμε καλυτερα για ολους. κατανταμε εμεις που τα μετραμε να αλληλοσυγκρινομαστε και φαγωνομαστε κι οι "μεγαλοι" δημοσιου και ιδιωτικου ανεγγιχτοι μας βλεπουν και κανουν χαβαλε. και μετα μας λεν πληρωστε και την κριση γιατι θα χρεωκοπησουμε...

ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω το λογο που οι δημ.υπαλληλοι παιρνουν πολλα παραπανω απο τους ιδιωτικους..ποτε ομως...σκεψου οτι τωρα δουλευει μονο ο αντρας μου....ευτυχως που πηραμε και το επιδομα τριτεκνιας....anyway οντως πρεπει λιγο να εξισορροπηθουν οι μισθοι...να πολυησουν και οι μπα.....δοι τις περιουσιες που εχουν κανει με τα λεφτα τα δικα μας και να σωθει η χωρα...αντε γιατι...θα παρω το ροπαλο αλεκα...;););)
να σου πω την αληθεια καλυτερα ετσι...κ το πιο πιθανο ειναι να ειναι κ η αδερφη μου...;)

αυτο απο μονο του τα λεει ολα! ;)

νιωθω πολυ ανησυχη κ μαλλον θα φυγω νωριτερα να παω να παρω το βλασταρι μου απο το σταθμο...πηρα τηλ κ ειχε γκρινια μου ειπαν...

να πας να σου φυγει το αγχος...

ιριδα και μενα ετσι μου κανει δεν ξερω γιατι...οτι εχετε παντως παραπονο η απορια να τα γραφετε στα παραπονα...εκει τα βλεπει ο κουμ και θα πραττει αναλογα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικά Ευανθία.

Με πήρε ο Μιχάλης και μου είπε ότι θα πάει και σήμερα το απόγευμα στην πορεία που θα γίνει, αναβληθηκαν και τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια πάλι οπότε δεν θα έρθει το τσούρμο να τα δει στο σπίτι. Εύχομαι μόνο να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα αλλά μάλλον στην ευχή θα μείνουμε.

μιχαλης ο αντρας σου υποθετω??που εργαζεται??

"μανουλιτα εχεις και εσυ δικιο..αλλα σκεψου εσυ που επαιρνε κοντα 1200 δυσκολευεσαι να γεννησεις και ψαχνεσαι για νοσοκομειο....αυτη που παιρνει 500-600-700 τι θα κανει αραγε????γιατι εγω οταν δουλευα σε αυτην την συνομοταξια ημουν.... "

τα ξερω και γι αυτο λεω κι εγω οτι θα πρεπε να διεκδικουμε καλυτερα για ολους. κατανταμε εμεις που τα μετραμε να αλληλοσυγκρινομαστε και φαγωνομαστε κι οι "μεγαλοι" δημοσιου και ιδιωτικου ανεγγιχτοι μας βλεπουν και κανουν χαβαλε. και μετα μας λεν πληρωστε και την κριση γιατι θα χρεωκοπησουμε...

Μανουλίτα έχεις τα δίκια σου κυρίως γιατί ανήκεις σε ένα κλάδο που εκτιμώ και θεωρώ σημαντικό και που όπως και να το κάνουμε έχει μια ποιότητα, αλλά αυτά τα περί ομοψυχίας να σου πω την αλήθεια τα ακούω λίγο δύσκολα.... Τα 2/3 της κοινωνίας προσπαθούν να βολευτούν στο δημόσιο, αυτό κάτι λέει... Επίσης, ο δημόσιος τομέας δεν έχει συσταθεί ποτέ με τον ιδιωτικό, κανείς δε νοιάζεται για τις παρανομίες κατά των ιδιωτικών υπαλλήλων... Αντιθέτως, ο ιδιωτικός υπάλληλος (η μεγάλη πλειψηφία) "λιμοκτονεί" λόγω εισφορών για να υποστηρίξει την (μερική) ευημερία του δημοσίου. Ε, αυτό είναι θέμα, πώς να το κάνουμε...

Διαφημίσεις

τοτε θα ανεβεις και προς τα πανω....

ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω το λογο που οι δημ.υπαλληλοι παιρνουν πολλα παραπανω απο τους ιδιωτικους..ποτε ομως...σκεψου οτι τωρα δουλευει μονο ο αντρας μου....ευτυχως που πηραμε και το επιδομα τριτεκνιας....anyway οντως πρεπει λιγο να εξισορροπηθουν οι μισθοι...να πολυησουν και οι μπα.....δοι τις περιουσιες που εχουν κανει με τα λεφτα τα δικα μας και να σωθει η χωρα...αντε γιατι...θα παρω το ροπαλο αλεκα...;);)

nai....μπορει να ανεβω θεσνικη να αφησω τη μικρη για το βραδυ...δεν ξερω...το σκεφτομαι....γυριζω τη δευτερα απο ικαρια και την παρασκευη θα πρεπει να ξεκινησω για λιτοχωρο....ειδωμεν

οσο για το άλλο...να σε ρωτησω κατι???με το επιδομα τριτεκνιας το πληρωσες το σαϊτ?????(ε..μα)

byXKp2.png

nai....μπορει να ανεβω θεσνικη να αφησω τη μικρη για το βραδυ...δεν ξερω...το σκεφτομαι....γυριζω τη δευτερα απο ικαρια και την παρασκευη θα πρεπει να ξεκινησω για λιτοχωρο....ειδωμεν

οσο για το άλλο...να σε ρωτησω κατι???με το επιδομα τριτεκνιας το πληρωσες το σαϊτ?????(ε..μα)

τι εννοεις??

εγω ειχα φιλη στην αγγλια που δουλευε σε καποια εφορια (αποφοιτη οικονομικων) Ο φιλος της σπουδαζε μαζι μου (ηταν παλια μηχανικος και η θελε να παει σε γραφειο). Τον παντρευτηκα καπου στα μισα των σπουδων μας, εμεινε εγκυος στο καπακι, πηρε τηνν αδεια της, και με καποια παραθυρακια που δεν τα ξερω επι πλεον αδεια...με το που τελειωναν αυτα εμεινε εγκυος στο δευτερο παιδι και απλι αδειες απο την αρχη.

Εμεινε στην Αγγλια 6 χρονια απο τα οποια μονο τον ενα ηταν ανευ αποδοχων...μετα δεν ειχε αλλο περιθωριο και παραιτηθηκε. Πεντε χρονια λοιπον πληρωναμε την κοπελα να καθεται (και ποσους αλλους ακομη), και στερουσαι και τη θεση απο καποιον αλλον... ε, αυτα δεν ειναι ασχημη νοοτροπια των δημοσιων υπαλληλων??

Αλλα παραδειγματα... γνωστοι μου, πασχιζουν να πανε στο δημοσιο για να σχολανε νωρις και να κανουν δευτερη δουλεια (μαυρα). Παω στις δημοσιες υπηρεσιες και οι μισοι καθε μερα λειπουν...παιρνουν μιζες για να σου κανουν την δουλεια σου (όχι για να παρανομησουν, απλα για να σε εξυπηρετησουν), σχολανε παντα νωριτερα...ειναι πολλα ρε παιδια....τι αν λεμε....εσυ Μανουλιτα μπορει να εισαι απο τους καλους και ατυχους δημοσιους υπαλληλους πουα καιγνται με τα ξερα....αλλα αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γειά σας κούκλες!2 εφυγε η νονά του μπεμπη κατσαμε μπαλκόνι και σκάβαμε....

Εχει πεσει η διάθεση μου κατακόρυφα ουτε εξω δεν θέλω να πάω αλλα δεν εχω και παρέα.κ εδω δεν μου φτάνετε σας θελω απο κοντα τι θα γινει θα βρεθουμε???

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

βρε λιτσακι, θα τρελλαθω!

παω να μπω στο φορουμ, επειδη οταν πληκτρολογουσα ειτε ελληνικα ειτε αγγλικα ονομα κ το password χθες το εκανα copy-paste απο το εμαιλ μου και με εβαζε. σημερα δε με βαζει. τι γινεται?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

χθες μου στειλανε αυτο....no comments...

"ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν έτσι:

1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε αρκετές καταθέσεις για να καλύψουμε αρκετούς μήνες. Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50 δις ευρώ ομολόγα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολλάρια (δείτε το γιατί στο 4)

2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των "Εταίρων" όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μιά άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.

3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους Ευρωπαίους

4. Καλούμε την Κομισιόν να δει το θέμα εξόδου μιάς χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, μια και αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του ως προς το δολλάριο. Στο σημείο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πουλάει τα δολλάρια και αγοράζει Ευρώ. Το κέρδος είναι 25% (με τις προμήθειες) και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνουν.

5. Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους

6. συνάπτουμε συνθήκη με την Τουρκία σύμφωνα με την οποία δίνουμε Ελληνική (άρα και Ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β' βαθμού με Τουρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. ¨ολοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία... Ταυτόχρονα θεσπίζουμε ακόμα πιό εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης (με παράβολο 3.000 Ευρώ) των παράνομων προσφύγων. Και αυτοί παίρνουν την επόμενη μέρα το τραίνο για τη Γερμανία και Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι Εταίροι εισρροή 15.000 χιλιάδων μουσουλμάνων την εβδομάδα με Ελληνικά διαβατήρια.

7. Η Κομισιόν απελπισμένη καλεί τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι αργά.

8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν και η Ιταλία και Ισπανία που υποφέρουν χρόνια από το σκληρό Ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών. Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Αγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν μούσκεμα και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Συνθηκών.

9. Έχουμε φτάσει το Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι τα έβαλαν με λάθος Mother fucker. Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου.

Όχι για όλους όμως, οι Έλληνες (και τα 15 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο) έχουν μεταφερθεί με τα διαστημόπλοια των Ελ στον Αλφα του Κενταύρου. Μαζί τους σώθηκαν και μερικές ξέμπαρκες Γερμανίδες που είχαν παντρευτεί κάτι γκαρσόνια από την Μύκονο..."

qC91p2.pngaQK1p2.png

εγω ειχα φιλη στην αγγλια που δουλευε σε καποια εφορια (αποφοιτη οικονομικων) Ο φιλος της σπουδαζε μαζι μου (ηταν παλια μηχανικος και η θελε να παει σε γραφειο). Τον παντρευτηκα καπου στα μισα των σπουδων μας, εμεινε εγκυος στο καπακι, πηρε τηνν αδεια της, και με καποια παραθυρακια που δεν τα ξερω επι πλεον αδεια...με το που τελειωναν αυτα εμεινε εγκυος στο δευτερο παιδι και απλι αδειες απο την αρχη.

Εμεινε στην Αγγλια 6 χρονια απο τα οποια μονο τον ενα ηταν ανευ αποδοχων...μετα δεν ειχε αλλο περιθωριο και παραιτηθηκε. Πεντε χρονια λοιπον πληρωναμε την κοπελα να καθεται (και ποσους αλλους ακομη), και στερουσαι και τη θεση απο καποιον αλλον... ε, αυτα δεν ειναι ασχημη νοοτροπια των δημοσιων υπαλληλων??

Αλλα παραδειγματα... γνωστοι μου, πασχιζουν να πανε στο δημοσιο για να σχολανε νωρις και να κανουν δευτερη δουλεια (μαυρα). Παω στις δημοσιες υπηρεσιες και οι μισοι καθε μερα λειπουν...παιρνουν μιζες για να σου κανουν την δουλεια σου (όχι για να παρανομησουν, απλα για να σε εξυπηρετησουν), σχολανε παντα νωριτερα...ειναι πολλα ρε παιδια....τι αν λεμε....εσυ Μανουλιτα μπορει να εισαι απο τους καλους και ατυχους δημοσιους υπαλληλους πουα καιγνται με τα ξερα....αλλα αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα...

οντως αλεκα ετσι ειναι...η συνυφαδα μου,η κουμπαρα μου..και κανα 2 κοπελες που ξερω δημ.υπαλληλοι εκαναν το ιδιο..2μισι χρονια καθοντα..πληρωνονταν κανονικα..

παω να μπω στο φορουμ, επειδη οταν πληκτρολογουσα ειτε ελληνικα ειτε αγγλικα ονομα κ το password χθες το εκανα copy-paste απο το εμαιλ μου και με εβαζε. σημερα δε με βαζει. τι γινεται?

δεν ξερω...εμενα παντως με βαζει κανονικα...μολις καταφερεις να μπεις πανε στα παραπονα και γραψε ακριβως τι προβλημα εχεις..ειναι καινουρια η σελιδα ακομη...θα φτιαξει εν καιρω..

χθες μου στειλανε αυτο....no comments...

"ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν έτσι:

1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε αρκετές καταθέσεις για να καλύψουμε αρκετούς μήνες. Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50 δις ευρώ ομολόγα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολλάρια (δείτε το γιατί στο 4)

2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των "Εταίρων" όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μιά άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.

3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους Ευρωπαίους

4. Καλούμε την Κομισιόν να δει το θέμα εξόδου μιάς χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, μια και αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του ως προς το δολλάριο. Στο σημείο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πουλάει τα δολλάρια και αγοράζει Ευρώ. Το κέρδος είναι 25% (με τις προμήθειες) και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνουν.

5. Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους

6. συνάπτουμε συνθήκη με την Τουρκία σύμφωνα με την οποία δίνουμε Ελληνική (άρα και Ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β' βαθμού με Τουρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. ¨ολοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία... Ταυτόχρονα θεσπίζουμε ακόμα πιό εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης (με παράβολο 3.000 Ευρώ) των παράνομων προσφύγων. Και αυτοί παίρνουν την επόμενη μέρα το τραίνο για τη Γερμανία και Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι Εταίροι εισρροή 15.000 χιλιάδων μουσουλμάνων την εβδομάδα με Ελληνικά διαβατήρια.

7. Η Κομισιόν απελπισμένη καλεί τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι αργά.

8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν και η Ιταλία και Ισπανία που υποφέρουν χρόνια από το σκληρό Ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών. Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Αγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν μούσκεμα και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Συνθηκών.

9. Έχουμε φτάσει το Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι τα έβαλαν με λάθος Mother fucker. Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου.

Όχι για όλους όμως, οι Έλληνες (και τα 15 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο) έχουν μεταφερθεί με τα διαστημόπλοια των Ελ στον Αλφα του Κενταύρου. Μαζί τους σώθηκαν και μερικές ξέμπαρκες Γερμανίδες που είχαν παντρευτεί κάτι γκαρσόνια από την Μύκονο..."

..οπως ειπες....no comments...;);)

eleni1...πες μου λιγο το προγραμμα του φαγητου που εχεις στο μικρακι σου...ρωταω εσενα που ο νικολας ειναι λιγοφαγος σαν τη δικιά μου

5,30 -6,30 θηλασμος

9 θηλασμος (πριν φυγω...οταν θελει)

11-12 φρουτο

2-3 χορτοσουπα(σε κανα μισαωρο θηλαζει λιγο για να κοιμηθει)

5-6 κρεμα βανιλια

8-8,30 γαλα-υπνος

...

το βραδυ ξυπναει και θηλαζει περιπου

12,30

3

Νομιζω ειπε ο κουμπαρος οτι σου τα εκανε λατινικα κεφαλαια και τα δυο.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ευανθια,

το εκανα copy apo to prive....................

ο κουμπρος σου απαντησε αυτο

Σου ξαναέγραψα τα username και password με κεφαλαίους λατινικούς χαρακτήρες και στα δύο πεδία. Για δοκίμασε και πες μου.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...