Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 17/1/2025 at 11:16 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Τη μια φορά 14 ωάρια και την άλλη 2. Είμαι ανεξήγητο φαινόμενο!από το κέντρο μου είπαν 2 μήνες. Λήγει τέλη του μήνα δλδ 

Είμαι κ εγώ τώρα σε διέγερση με puregon. Και είμαι χωρίς επιτροπή . Αν σας περισσεύουν μονάδες και θέλετε να τις διαθέσετε αν θέλετε Μ λέτε . 

Εύχομαι να πετύχετε σύντομα.  ♥️ Και εγώ αναμένω να δω από βδομάδα στο πρώτο υπέρηχο πως θα πάει.  

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βλεπω το ριξατε στο χεσιμο και στο ..ξεχεσιμο μανα και κορη σημερα!!!

για τα σχολια σε μεγαλο βαθμο συμφωνω. νιωθω ομως αδικημενη ρε παιδια οταν μπαινουν ολοι στο ιδιο καζανι γιατι κι εγω στο δημοσιο ειμαι και δε νομιζω οτι εγω τους εβαλα μεσα (ειμαι στη συνομωταξια δασκαλοι γι αυτο το κοκκινησα). με τα 1180 ευρω που επαιρνα (τωρα παιρνω κοντα 1000 κι επεται συνεχεια). ουτε να γεννησω δε μου φταναν και ετρεχα να αλλαξω γιατρο για να ξεγεννησω στο δημοσιο.

παντως δυστυχως μεγαλη κατηγορια παρασιτων χωρις πραγματικο αντικειμενο εργασιας υπαρχει και μαλιστα παιρνουν κατι διχιλιαρα μισθους. οσο για την αδεια μητροτητας νομιζω πως το σωστο θα ταν να διεκδικουσαμε αδεια τετοια και για τον ιδιωτικο τομεα και για παντου κι οχι να λεμε γιατι την παιρνει το δημοσιο. το χω ξαναπει πως κανονικα θα πρεπε κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον τρεις μηνες να δικαιουνται μανα και πατερας και αλλο έναν χρονο η μανα για να ξεπεταχτει το μωρο. και μειωμενο ωραριο σε εναν απ τους δυο γονεις που εχουν ανηλικο. καταντησαν τα σχολεια baby-parking ρε φουστη μου με κατι τρελα διευρυμενα ωραρια. και καλα ετσι στηριζουν την κοινωνια. ποια κοινωνια, τις εταιριες για να δουλευουν παραπανω οι γονεις στηριζουν και μας δουλευουν ψιλο γαζι. κι εμεις αλληλοσπαραζομαστε....

Δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά όσον αφορά στην άδεια μητρότητας, υπάρχει "κοινωνική αδικία". Φυσικά και δε θα ζητούσαμε να κοπεί η άδεια μητρότητας από το δημόσιο, προς θεού! Εγώ πάντως αισθάνομαι κατάφορα αδικημένη... Αυτό σημειώνω, το ότι δουλεύω σαν το σκυλί το μαύρο 10 και 12 ώρες με μισθό όχι πια πολύ μακρυά από το δημόσιο, πληρώνω εισφορές πολύ μεγάλες, δεν έχω ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ικανοποιητική τουλάχιστον, δεν έχω καμία ασφάλεια για το μέλλον (συνταξιοδοτική ή εργασιακή), δε με στηρίζει η πολιτεία σε τίποτα όσον αφορά στο παιδί μου και γενικά έχω μέλλον σκοτεινό. Ε, τη δύσκολη την ώρα όταν η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει βελτίωση για κανέναν παρά μόνο επιδείνωση και τίθεται θέμα εξορθολογισμού του υδροκέφαλου κράτους δεν νομίζω πως χωράνε, από τους εργαζόμενους του ιδιωτικό τομέα, περιθώρια "αλληλεγγύης". Με αυτή την έννοια το λέω... Απλά, νομίζω πως, εντελώς λανθασμένα τους παίρνει όλους η μπάλα. Γι' αυτό πιστεύω πως το σωστό θα ήταν να ζητούσαν από τους δημόσιους υπαλλήλουν να στηρίξουν με τις περικοπές τους την κατάσταση αλλά ΜΕΧΡΙ να έχουν ένα σωστό πλάνο να χτυπήσουν τα κακώς κείμενα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευανθια θα μπω μετα να γραψω παλι για τη συναντηση! ολο το ξεχναω...... μη σκας το πολυ πολυ οι 2 μας με τα μπεμπακια θα μαστε! μηπως θες να φερεις και την αδελφη σου??????????? χαχαχαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

πηζω τρελά λεμε....

Καλημέραααα..!!!! Κόρες!!!!!

βρε κοιτα κατι χαρες μετα την εκλπηρωση των καθηκόντων της η γωγούλα...αλλιμονο σε μενα και την ιρκα....

Μήνυμα προς Τζιά..!!!

Μαρή για πές καμια καλή ποικιλία καφε για τη Nespresso.. Εχω πάρει Roma, Decaffeinatto Lungo και Capriccio.. Για ενα ποτήρι μεγάλο Freddo βάζεις 2 δόσεις?

Nερό γινεται το καφεδακι μου.. :(

τους καλυτερους διαλεξες...εγω βεβαια ρομα δεν περνω πια...αποφασισα οτι δε μου αρεσει...αν τον θες πιο βαρυ βαλε 2 δοσεις καπριτσιο...η δοκιμασε κανενα λουνγκο....καπριτσιο ειναι ο αγαπημενος μου....

τι σε επιασε μαρη κ εισαι ο καλημερακιας σημερα???

εγω δεν ειμαι καλα... εχω ενα κομπο στο στομαχι μετα τα χτεσινα. προσπαθω να ειμαι καλα, αλλα δεν μπορω. εχω πεσει στα ταρταρα... λυπαμαι τοσο πολυ για ολα.. :-(

μια από τα ιδια....

εγω το πρωι πηγα...η αλφα δουλευε....

πηγε και ο νυσταλέων...να μαζεψει την περιουσία του...ο κακομοιρης....

αμ....και εμενα ο πατερας μου ηταν αιγοκαιρος.....:)...

εννοειται θα πεταχτω...η αρχιφωκια δεν θα ερθει???

σας εχω πει ότι στις 11 ιουλιου (κυριακη) θα κανω εκει τα γεννεθλιακια του αγγελου μου..θα παρετε τα παιδια σας και θα ερθετε

εγω μαρη δε θα μπορεσω γμτ...εχω γαμο στο λιτοχωρο εκεινο το σκ

αλλα σε περιμενω στο εξοχικο μου ετσι????θα σου πάρω και χημικη τουαλετιτσα....μαζι με τον μπεμπη θα μαθεις και εσυ το γιογιο

byXKp2.png

μηπως να το εκοβες το μεταμεσονυχτιο? 6 γευματα δεν ειναι πολυ?

γιατι να μη του δινεις 210(240) στις 12 κ να το πηγαινει σερι μεχρι το πρωι?

23/04 ηταν 8100 κ 68,5 υψος. κ μαλιστα μου ειπε κ η παιδιατρος να μην τον πιεζω κ χοντρυνει...:tongue:

ευχαριστουμε!

μπα, αφου δεν το πινει. το πρωι ειναι ζητημα να πιει 130 κ μονο το βραδυ τα στραγγιζει τα 210(240).

κ τωρα που τρωει κ λαχανικα δεν τη τρωει ολη τη κρεμα (του φτιαχνω 175)

μα πειναει.....στα μωρα δεν κανουν διαιτα και μαλιστα όταν ο δικος μου ειναι μετριος στο παχος...ουτε καν στρουμπουλος...Επισης δεν υπαρχει σωστος τροπος γιατι το καθε ενα ειναι διαφορετικο απο το αλλο. Δεν μεταβολιζουν το ιδιο, δεν ειναι το ιδιο ηρεμα/κινητικα, δεν εχουν όλα τα ιδια γονιδια κλπ...

Ο Αγγελος στην ηλικα του μπεμπη ηταν δυο ποντους πιο κοντος και μισο κιο πιο βαρυς...και φοβομουν μην γινει χοντρος....Ρωταω τον παιδιατρο αν πρεπει να του κοψω κατι και μου λεει ( να φανταστεις ότι ακολουθει συγχρονες μεθοδους και δεν ειναι παλιας σχολης) 'για εμενα ιδανικο ειναι, τα παιδακια μεχρι την εφηβεια να ειναι στρουμπουλα, όχι χοντρα αλλα ουτε και αδυνατα. Τότε μονο νιωθω σιγουρος ότι παιρνουν αυτα που χρειαζονται. Ειδικα για εσας, που εισαστε όλοι γεροδεμενοι στο σοι σου. Στην εφηβεια που θα ψηλωσουν θα φυγει το στρουμπουλεμα, και απο εκει και περα ας διατηρειται αδυνατος'. Και εγω για να ειμαι ειλικρινης το βρισκω σωστο και λογικο.

Για αυτο δε θελω να ειναι αδυνατο. Βεβαια αν ειχα εμενα ή το Νικο μικρα και ημασταν αδυνατα, ΟΚ..ισως να ηταν και γονιδιακο. Αλλα στην περιπτωση μας, ημασταν και οι δυο μας και τα αδερφια μας αναπτυγμενοι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

"μανουλιτα εχεις και εσυ δικιο..αλλα σκεψου εσυ που επαιρνε κοντα 1200 δυσκολευεσαι να γεννησεις και ψαχνεσαι για νοσοκομειο....αυτη που παιρνει 500-600-700 τι θα κανει αραγε????γιατι εγω οταν δουλευα σε αυτην την συνομοταξια ημουν.... "

τα ξερω και γι αυτο λεω κι εγω οτι θα πρεπε να διεκδικουμε καλυτερα για ολους. κατανταμε εμεις που τα μετραμε να αλληλοσυγκρινομαστε και φαγωνομαστε κι οι "μεγαλοι" δημοσιου και ιδιωτικου ανεγγιχτοι μας βλεπουν και κανουν χαβαλε. και μετα μας λεν πληρωστε και την κριση γιατι θα χρεωκοπησουμε...

Διαφημίσεις

Κορίτσια πρέπει το Σάββατο να πεταχτώ οπωσδήποτε στο Jumbo να πάρω εσωρουχάκια της μπέμπας γιατί δεν της κάνουν πλέον αυτά που είχα κρατήσει από την Ζέτα και στα καλοκαιρινά που κατέβασα δεν είχα κρατήσει σχεδόν καθόλου. Υπάρχουν για 9 μηνών ή παίρνω για 12 και θα της πλέουν?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Γι' αυτό πιστεύω πως το σωστό θα ήταν να ζητούσαν από τους δημόσιους υπαλλήλουν να στηρίξουν με τις περικοπές τους την κατάσταση αλλά ΜΕΧΡΙ να έχουν ένα σωστό πλάνο να χτυπήσουν τα κακώς κείμενα...

και εγω συμφωνω...αρκει να μην τα φανε και αυτα...

εγω μαρη δε θα μπορεσω γμτ...εχω γαμο στο λιτοχωρο εκεινο το σκ

αλλα σε περιμενω στο εξοχικο μου ετσι????θα σου πάρω και χημικη τουαλετιτσα....μαζι με τον μπεμπη θα μαθεις και εσυ το γιογιο

:D...δεν χωραω...κλαψ...

Κορίτσια πρέπει το Σάββατο να πεταχτώ οπωσδήποτε στο Jumbo να πάρω εσωρουχάκια της μπέμπας γιατί δεν της κάνουν πλέον αυτά που είχα κρατήσει από την Ζέτα και στα καλοκαιρινά που κατέβασα δεν είχα κρατήσει σχεδόν καθόλου. Υπάρχουν για 9 μηνών ή παίρνω για 12 και θα της πλέουν?

υπαρχουν και για 9 μηνων αλλα δες τα εσυ με το ματι...δεν εχουν μεγαλη φορμα του ταζμπο νομιζω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ευανθια θα μπω μετα να γραψω παλι για τη συναντηση! ολο το ξεχναω...... μη σκας το πολυ πολυ οι 2 μας με τα μπεμπακια θα μαστε! μηπως θες να φερεις και την αδελφη σου??????????? χαχαχαχαχα

να σου πω την αληθεια καλυτερα ετσι...κ το πιο πιθανο ειναι να ειναι κ η αδερφη μου...;)

μα πειναει.....στα μωρα δεν κανουν διαιτα και μαλιστα όταν ο δικος μου ειναι μετριος στο παχος...ουτε καν στρουμπουλος...Επισης δεν υπαρχει σωστος τροπος γιατι το καθε ενα ειναι διαφορετικο απο το αλλο. Δεν μεταβολιζουν το ιδιο, δεν ειναι το ιδιο ηρεμα/κινητικα, δεν εχουν όλα τα ιδια γονιδια κλπ...

Ο Αγγελος στην ηλικα του μπεμπη ηταν δυο ποντους πιο κοντος και μισο κιο πιο βαρυς...και φοβομουν μην γινει χοντρος....Ρωταω τον παιδιατρο αν πρεπει να του κοψω κατι και μου λεει ( να φανταστεις ότι ακολουθει συγχρονες μεθοδους και δεν ειναι παλιας σχολης) 'για εμενα ιδανικο ειναι, τα παιδακια μεχρι την εφηβεια να ειναι στρουμπουλα, όχι χοντρα αλλα ουτε και αδυνατα. Τότε μονο νιωθω σιγουρος ότι παιρνουν αυτα που χρειαζονται. Ειδικα για εσας, που εισαστε όλοι γεροδεμενοι στο σοι σου. Στην εφηβεια που θα ψηλωσουν θα φυγει το στρουμπουλεμα, και απο εκει και περα ας διατηρειται αδυνατος'. Και εγω για να ειμαι ειλικρινης το βρισκω σωστο και λογικο.

Για αυτο δε θελω να ειναι αδυνατο. Βεβαια αν ειχα εμενα ή το Νικο μικρα και ημασταν αδυνατα, ΟΚ..ισως να ηταν και γονιδιακο. Αλλα στην περιπτωση μας, ημασταν και οι δυο μας και τα αδερφια μας αναπτυγμενοι....

αυτο απο μονο του τα λεει ολα! ;)

νιωθω πολυ ανησυχη κ μαλλον θα φυγω νωριτερα να παω να παρω το βλασταρι μου απο το σταθμο...πηρα τηλ κ ειχε γκρινια μου ειπαν...

qC91p2.pngaQK1p2.png

εγω του πηρα 2-3 απο τζαμπο για 12 μηνων κ του ειναι ισα-ισα!

για 9 μηνων δεν βρηκα!

παρε για 12 καλυτερα, χαμενα δε πανε...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

νιωθω πολυ ανησυχη κ μαλλον θα φυγω νωριτερα να παω να παρω το βλασταρι μου απο το σταθμο...πηρα τηλ κ ειχε γκρινια μου ειπαν...

περαστικα του μωρε....

221882cb0gkyh7q4.gif

Πήρα τώρα και την μαμά μου τηλέφωνο και η μικρή έφαγε λίγη φτρουτόκρεμα. Καλύτερα από χθες. Μία λέει ξίνιζε τα μούτρα της μια γλυφόταν. Μετά από λίγο ήπιε και 150 μλ γάλα και τώρα κοιμάται.

3qg3p2.png qfe4p2.png

εγω του πηρα 2-3 απο τζαμπο για 12 μηνων κ του ειναι ισα-ισα!

για 9 μηνων δεν βρηκα!

παρε για 12 καλυτερα, χαμενα δε πανε...

Ναι γιατί όσο να ναι αυτά με το πλύσιμο μπαίνουν και λίγο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Περαστικά Ευανθία.

Με πήρε ο Μιχάλης και μου είπε ότι θα πάει και σήμερα το απόγευμα στην πορεία που θα γίνει, αναβληθηκαν και τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια πάλι οπότε δεν θα έρθει το τσούρμο να τα δει στο σπίτι. Εύχομαι μόνο να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα αλλά μάλλον στην ευχή θα μείνουμε.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...