Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 17/1/2025 at 11:16 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Τη μια φορά 14 ωάρια και την άλλη 2. Είμαι ανεξήγητο φαινόμενο!από το κέντρο μου είπαν 2 μήνες. Λήγει τέλη του μήνα δλδ 

Είμαι κ εγώ τώρα σε διέγερση με puregon. Και είμαι χωρίς επιτροπή . Αν σας περισσεύουν μονάδες και θέλετε να τις διαθέσετε αν θέλετε Μ λέτε . 

Εύχομαι να πετύχετε σύντομα.  ♥️ Και εγώ αναμένω να δω από βδομάδα στο πρώτο υπέρηχο πως θα πάει.  

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχεις απολυτο δικιο!!!δυστηχως....

πω....:-(:sad:

ναι μας το ειπε η κοπελα,ειναι φιλη και μας το ειπε,δεν τον βλεπω να το ξανακανει:tongue::tongue::tongue:

και να της ερθουν ελλαδα?????

καλημερα!!!

μολι ταισα τον μπεμπη και μου εβγαλε τα μισα.....

κι εμενα σημερα με το ζορι τα ταισα...ο μπεμπης ηπιε και γαλα...
θελω κι'αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι καλε παιδι??????????????περιμενε λιγο!!!!

καλημερα...

το ξενυχτησαμε χθες, ολο ξυπναγε κλαιγοντας, μαλλον το βουλωματακι στη μυτη τον ενοχλουσε. προχθες του ειχα δωσει ντεπον κ κοιμηθηκε ησυχα. χθες δεν του εδωσα κ υπεφερε. τι κατσαρολες για υδρατμους εβαζα, τι βιβλια κατω απο το στρωμα για να ειναι ανασηκωμενος, τιποτα.

δεν μπορουσε με τιποτα το ανασκελο, μπρουμυτα εκλαιγε, μονο στο πλαι στην αγκαλια μου κοιμηθηκε. εγω φυσικα οχι.

εχει κ λιγο βραχναδα, για να δουμε θα τις καπουλαρουμε?

τις ειδα κ εγω αλλα no κουραγιο για σχολια!

ειστε ομορφοοικογενεια!

αλεκα νομιζω το μπουκωνεις το παιδι...

1ον μεγεια το μαλλι!

2ον περαστικα στο μπαμπα!

αυτα τα πεσιματα...ειναι για γελια κ για κλαματα μαζι...περαστικα σας!

(τι εγινε με τη συναντηση?)

ευανθουλα ευχομαι να ειναι κατι πολυ περασρτικο...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, μπραβο Αγγελικη που τα κανε, ειναι λιγο αγχωτικο να περναν οι μερες και να μη τα κανει! να μας πεις ποιο τραγουδι την ενεπνευσε να τα κανει!!

Νομίζω απλά χέστηκε από τη χαρά της γιατί σήμερα γυρνάει ο πατέρας της! Όλο τον έψαχνε νομίζω βρε κορίτσια... Παίζει αυτό τώρα ή είμαι κουκουβάγια;;;

πολυ καλη ιδεα...θα αφησω τον παυλο να δουλευει στο μαγαζι, θα παρω τα ομορφοπαιδα τα μεγαλα, κ θα πλατσουρισουμε...

...

ελα... ολες οι κορμαρες στην Ακρατα? θα κανουμε κ aqua park??? να κοβουμε κ εισητηριο!!

η νερατζουλιωτισσα μπορει να πεταχτει?

Πού θα πλατσουρίσουμε μαρή, στη βότκα;;; Οιμέ! Η αλήθεια είναι πως έχει ωραίες παραλίες αλλά όχι ακριβώς Ακράτα ή Αιγείρα, θα σας πάω εγώ... Ελάτε εσείς και θα κάνω εγώ ετοιμασίες... Τη Ζωή μόνο να μην πάρουμε μαζί γιατί έχω και ανήψια 22 και 23 ετών που είναι και πολύ γκομενάκια και θα μου κλείσει το σπίτι το κούγκα!!! Ζωή, πλάκα κάνω, ναι;;;

αμ....και εμενα ο πατερας μου ηταν αιγοκαιρος.....:)...

εννοειται θα πεταχτω...η αρχιφωκια δεν θα ερθει???

σας εχω πει ότι στις 11 ιουλιου (κυριακη) θα κανω εκει τα γεννεθλιακια του αγγελου μου..θα παρετε τα παιδια σας και θα ερθετε

Εγώ θα έρθω γιατί γουστάρω τρελά Άγγελο (αμέσως μετά από Νικηφόρο, μην ξεχνιόμαστε ομορφάκιον)

Αιγοκερως υδροχοος κ ο μπεμπης 29/10 δεν ξερω

να ενα δειγμα μανας μου...μπερδευε τα ζωδια μας, τις ημερομηνιες γεννησης κλπ....:tongue::tongue:. Ο μικρος σου ειναι σκορπιουδακι, να ξερεις. Τον πρωτο τον φοβαμαι, με τον δευτερο ΟΚ και με τον τριτο μαλλον ΟΚ. Όπως και να εχει όμως ειναι αγορια..τα αγορακια παντα εχουν αδυναμια στη μαμα τους....

α, κ κυριακη!!! εσυ εχεις αδεια εεε?????

αδεια αντε να παρω το πολυ μια εβδομαδα, δεν ξερω ποτε??? Ποτε δεν εχω παρει πανω απο τεσσερις ημερες.....Αλλα π-σ-κ συνηθως θα ειμαι εκει.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Κατ' αρχήν να σας ενημερώσω πως ΧΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΟ σήμερα το πρωί πανηγυρικά. Εννοείται το έχει μάθει όοοολη η εταιρεία, με έχουν βαρεθεί που μιλάω για το παιδί μου συνέχεια. Τεσπά, ας πρόσεχαν, κι εγώ τόσα χρόνια ακούω για τον Ολυμπιακό, σώνει πια...

Ελένη1 πολύ τον ενοχλούν τα δοντάκια, ε; Θα περάσει (σωστά;;;) πού θα πάει...

Είμαι παρμένη με την κατάσταση όπως ήμανε και τόσον καιρό δηλαδή. Έχω προσπαθήσει να φύγω από εδώ πέρα επανηλλημένα, αλλά κολλάω στο ότι έχω 2 γονείς σε πολύ μεγάλη ηλικία (87 και 78) που δεν έχουν άλλο παιδί και χρειάζονται φροντίδα... Βλέπετε η μανούλα μου έχασε 6 παιδάκια στον 7ο ή 8ο μήνα και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, δε θέλω να τους αφλησω μόνους τους, θέλω να έχουν ποιότητα ζωής... Αλλά δεν παλεύται ρε κορίτσια, πολύ κωλοκουλτούρα έχουμε κάνει. Και δεν κατηγορώ τους γονείς μας μόνο, είμαστε κι εμείς γενιά από 15 ως 20 χρόνια στα μέσα και στα έξω της κοινωνίας και έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό. Πώς θα βολευτούμε κοιτάμε και πώς θα δειχτούμε... Παίρνουν 900 ευρώ και χρωστάνε της Μιχαλούς για να φορέσουν Gucci ρολόι και να πάνε διακοπές στην Αράχωβα να κάνουν σκι (μη χ%$#σω, κάνανε σκι και στο χωριό τους!). Εμάς οικογενειακά μας κοιτάνε σαν τσιφούτηδες επειδή σαν οικογένεια έχουμε 1 αυτοκίνητο (!!!! μα 1!!! ντροπή) κορσάκι 10ετίας και ένα παπί. Με βρίζανε που πήρα έπιπλα του παιδιού από το ΙΚΕΑ!!! Το τι άκουσα, δε λέγεται... Τεσπά...

Εγώ νομίζω πως οφείλουν να γίνουν τα παρακάτω:

1. Να φροντίσουν να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι και του υπέρογκου χρέους και των σκανδάλων. Να τους πάρει ο διάολος! Να ξέρουμε πως θα πεινάσουμε αλλά να υπάρχει μια προοπτική ρε παιδί μου.

2. Να κόψουν από το δημόσιο αλλά να δώσουν στους ανθρώπους μια ελπίδα. Να πληρώσουν όλοι, για ένα, δύο, τρία χρόνια; Όσο χρειαστεί μέχρι να βγάλουν άκρη ΠΟΥ στην ευχή χάνονται τόσα λεφτά στο δημόσιο και μετά να το εξορθολογίσουν. Να κόψουν τις συντάξεις στις 80χρονες ανύπαντρες που παίρνουν τη σύνταξη του πατέρα τους. Να μειώσουν τις παπαροεπιτροπές. Να κάνουν ορθολογική διαχείρηση στο Δημόσιο. Εν καιρό οικονομικών κρίσεων και αχαρτογράφητων καταστάσεων σε όλο τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω γιατί το δημόσιο είχε το απυρόβλητο. Ούτε κατανοώ γιατί ως μισθωτός το πληρώνω να πω την αλήθεια... Να πληρώσω το δάσκαλο, τον πυροσβέστη ναι. Την επιτροπή αποξήρανσης της Κωπαϊδας όμως;;;; Την ανύπαντρη κόρη στρατιωτικού;;; Γιατί;;; Ανάπηρη είναι;;;; Εμένα γιατί με πλήρωσαν για 4 μήνες άδεια προ και μετά γέννας και στο δημόσιο είναι παραπάνω;;; Αν ξέρει καμία, ας μου πει για να καταλάβω κι εγώ...Εγώ βλέπω Ελλάδα 2 ταχυτήτων έτσι..

Τεσπα, τα είπα γιατί δεν είχα άλλον να τα πω...

βλεπω το ριξατε στο χεσιμο και στο ..ξεχεσιμο μανα και κορη σημερα!!!

για τα σχολια σε μεγαλο βαθμο συμφωνω. νιωθω ομως αδικημενη ρε παιδια οταν μπαινουν ολοι στο ιδιο καζανι γιατι κι εγω στο δημοσιο ειμαι και δε νομιζω οτι εγω τους εβαλα μεσα (ειμαι στη συνομωταξια δασκαλοι γι αυτο το κοκκινησα). με τα 1180 ευρω που επαιρνα (τωρα παιρνω κοντα 1000 κι επεται συνεχεια). ουτε να γεννησω δε μου φταναν και ετρεχα να αλλαξω γιατρο για να ξεγεννησω στο δημοσιο.

παντως δυστυχως μεγαλη κατηγορια παρασιτων χωρις πραγματικο αντικειμενο εργασιας υπαρχει και μαλιστα παιρνουν κατι διχιλιαρα μισθους. οσο για την αδεια μητροτητας νομιζω πως το σωστο θα ταν να διεκδικουσαμε αδεια τετοια και για τον ιδιωτικο τομεα και για παντου κι οχι να λεμε γιατι την παιρνει το δημοσιο. το χω ξαναπει πως κανονικα θα πρεπε κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον τρεις μηνες να δικαιουνται μανα και πατερας και αλλο έναν χρονο η μανα για να ξεπεταχτει το μωρο. και μειωμενο ωραριο σε εναν απ τους δυο γονεις που εχουν ανηλικο. καταντησαν τα σχολεια baby-parking ρε φουστη μου με κατι τρελα διευρυμενα ωραρια. και καλα ετσι στηριζουν την κοινωνια. ποια κοινωνια, τις εταιριες για να δουλευουν παραπανω οι γονεις στηριζουν και μας δουλευουν ψιλο γαζι. κι εμεις αλληλοσπαραζομαστε....

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Κατ' αρχήν να σας ενημερώσω πως ΧΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΟ σήμερα το πρωί πανηγυρικά. Εννοείται το έχει μάθει όοοολη η εταιρεία, με έχουν βαρεθεί που μιλάω για το παιδί μου συνέχεια. Τεσπά, ας πρόσεχαν, κι εγώ τόσα χρόνια ακούω για τον Ολυμπιακό, σώνει πια...

Ελένη1 πολύ τον ενοχλούν τα δοντάκια, ε; Θα περάσει (σωστά;;;) πού θα πάει...

Είμαι παρμένη με την κατάσταση όπως ήμανε και τόσον καιρό δηλαδή. Έχω προσπαθήσει να φύγω από εδώ πέρα επανηλλημένα, αλλά κολλάω στο ότι έχω 2 γονείς σε πολύ μεγάλη ηλικία (87 και 78) που δεν έχουν άλλο παιδί και χρειάζονται φροντίδα... Βλέπετε η μανούλα μου έχασε 6 παιδάκια στον 7ο ή 8ο μήνα και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, δε θέλω να τους αφλησω μόνους τους, θέλω να έχουν ποιότητα ζωής... Αλλά δεν παλεύται ρε κορίτσια, πολύ κωλοκουλτούρα έχουμε κάνει. Και δεν κατηγορώ τους γονείς μας μόνο, είμαστε κι εμείς γενιά από 15 ως 20 χρόνια στα μέσα και στα έξω της κοινωνίας και έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό. Πώς θα βολευτούμε κοιτάμε και πώς θα δειχτούμε... Παίρνουν 900 ευρώ και χρωστάνε της Μιχαλούς για να φορέσουν Gucci ρολόι και να πάνε διακοπές στην Αράχωβα να κάνουν σκι (μη χ%$#σω, κάνανε σκι και στο χωριό τους!). Εμάς οικογενειακά μας κοιτάνε σαν τσιφούτηδες επειδή σαν οικογένεια έχουμε 1 αυτοκίνητο (!!!! μα 1!!! ντροπή) κορσάκι 10ετίας και ένα παπί. Με βρίζανε που πήρα έπιπλα του παιδιού από το ΙΚΕΑ!!! Το τι άκουσα, δε λέγεται... Τεσπά...

Εγώ νομίζω πως οφείλουν να γίνουν τα παρακάτω:

1. Να φροντίσουν να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι και του υπέρογκου χρέους και των σκανδάλων. Να τους πάρει ο διάολος! Να ξέρουμε πως θα πεινάσουμε αλλά να υπάρχει μια προοπτική ρε παιδί μου.

2. Να κόψουν από το δημόσιο αλλά να δώσουν στους ανθρώπους μια ελπίδα. Να πληρώσουν όλοι, για ένα, δύο, τρία χρόνια; Όσο χρειαστεί μέχρι να βγάλουν άκρη ΠΟΥ στην ευχή χάνονται τόσα λεφτά στο δημόσιο και μετά να το εξορθολογίσουν. Να κόψουν τις συντάξεις στις 80χρονες ανύπαντρες που παίρνουν τη σύνταξη του πατέρα τους. Να μειώσουν τις παπαροεπιτροπές. Να κάνουν ορθολογική διαχείρηση στο Δημόσιο. Εν καιρό οικονομικών κρίσεων και αχαρτογράφητων καταστάσεων σε όλο τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω γιατί το δημόσιο είχε το απυρόβλητο. Ούτε κατανοώ γιατί ως μισθωτός το πληρώνω να πω την αλήθεια... Να πληρώσω το δάσκαλο, τον πυροσβέστη ναι. Την επιτροπή αποξήρανσης της Κωπαϊδας όμως;;;; Την ανύπαντρη κόρη στρατιωτικού;;; Γιατί;;; Ανάπηρη είναι;;;; Εμένα γιατί με πλήρωσαν για 4 μήνες άδεια προ και μετά γέννας και στο δημόσιο είναι παραπάνω;;; Αν ξέρει καμία, ας μου πει για να καταλάβω κι εγώ...Εγώ βλέπω Ελλάδα 2 ταχυτήτων έτσι..

Τεσπα, τα είπα γιατί δεν είχα άλλον να τα πω...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ......ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.....
Λένε τιποτα καλο;;;Γιατι εψες το βιογραφικο του αντμιντ διαβασα.....
βλεπω ολες βαριεστε...τελικα μου φαινεται τσαμπα το καναμε!!:(:(

για τα σχολια σε μεγαλο βαθμο συμφωνω. νιωθω ομως αδικημενη ρε παιδια οταν μπαινουν ολοι στο ιδιο καζανι γιατι κι εγω στο δημοσιο ειμαι και δε νομιζω οτι εγω τους εβαλα μεσα (ειμαι στη συνομωταξια δασκαλοι γι αυτο το κοκκινησα). με τα 1180 ευρω που επαιρνα (τωρα παιρνω κοντα 1000 κι επεται συνεχεια). ουτε να γεννησω δε μου φταναν και ετρεχα να αλλαξω γιατρο για να ξεγεννησω στο δημοσιο.

παντως δυστυχως μεγαλη κατηγορια παρασιτων χωρις πραγματικο αντικειμενο εργασιας υπαρχει και μαλιστα παιρνουν κατι διχιλιαρα μισθους. οσο για την αδεια μητροτητας νομιζω πως το σωστο θα ταν να διεκδικουσαμε αδεια τετοια και για τον ιδιωτικο τομεα και για παντου κι οχι να λεμε γιατι την παιρνει το δημοσιο. το χω ξαναπει πως κανονικα θα πρεπε κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον τρεις μηνες να δικαιουνται μανα και πατερας και αλλο έναν χρονο η μανα για να ξεπεταχτει το μωρο. και μειωμενο ωραριο σε εναν απ τους δυο γονεις που εχουν ανηλικο. καταντησαν τα σχολεια baby-parking ρε φουστη μου με κατι τρελα διευρυμενα ωραρια. και καλα ετσι στηριζουν την κοινωνια. ποια κοινωνια, τις εταιριες για να δουλευουν παραπανω οι γονεις στηριζουν και μας δουλευουν ψιλο γαζι. κι εμεις αλληλοσπαραζομαστε....

μανουλιτα εχεις και εσυ δικιο..αλλα σκεψου εσυ που επαιρνε κοντα 1200 δυσκολευεσαι να γεννησεις και ψαχνεσαι για νοσοκομειο....αυτη που παιρνει 500-600-700 τι θα κανει αραγε????γιατι εγω οταν δουλευα σε αυτην την συνομοταξια ημουν....

να ενα δειγμα μανας μου...μπερδευε τα ζωδια μας, τις ημερομηνιες γεννησης κλπ....:tongue::tongue:. Ο μικρος σου ειναι σκορπιουδακι, να ξερεις. Τον πρωτο τον φοβαμαι, με τον δευτερο ΟΚ και με τον τριτο μαλλον ΟΚ. Όπως και να εχει όμως ειναι αγορια..τα αγορακια παντα εχουν αδυναμια στη μαμα τους....

αδεια αντε να παρω το πολυ μια εβδομαδα, δεν ξερω ποτε??? Ποτε δεν εχω παρει πανω απο τεσσερις ημερες.....Αλλα π-σ-κ συνηθως θα ειμαι εκει.

Τον Αιγοκερω δλδ;;;Αυτος ειναι ο μεσαιος.:shock::shock:Πρεπει να του σφιξω από τωρα τα λουρια μπας κ το σωσω μαλλον...:rolleyes:

Αυτά ειναι αισιοδοξα μνμ για σημερα.Ευγε παιδια μου, σας ευχομαι καλο καλοκαιρι!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Σκορπίδι καλέ είναι το παιδί! Ωραίο ζώδιο, εγώ τα γουστάρω τα σκορπίδια...

Εγω πριν λιγο καιρο γνωρισα εναν!!!!;);)

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ......ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.....

βλεπω ολες βαριεστε...τελικα μου φαινεται τσαμπα το καναμε!!:(:(

.

Οχι βρε συ θα μου ερθει...απλα τωρα ειναι ολα μαζεμενα, δεν εχω κ χρονο...

Μετα θα με υποστεις κακομοιρα μου...θα σου γεμιζω σελιδες να χεις...:tongue::tongue:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

οσο για τον μπαμπα μου τι να πω...ειμαστε στην ελλαδιτσα...

το μηχανημα χαλασε.....πρεπει να το φτιαξουν για να παει να το κανει..οποτε ανεβληθει η φαση ολη....θα τον παρουν τηλ...και η φαση ειναι οτι πριν μια βδομαδα που τον ειδοποιησαν δουλευε.....μπορει να παιζει και να θελει κανενας γιατρος φακελακι και τον παει απο αναβολη σε αναβολη...

Διαφημίσεις

και εγω νιωθω αδικημενη όταν βριζουν όλους τους επιχειρηματιες και τους λενε κλεφτες, δεδομενου ότι εγω ΔΕΝ εχω λευτα αναλογα των κοπων μου, μια που ειμαι τυπικη απεναντι στο κρατος. Αλλα αεπειδη οι περισσοτεροι δεν ειναι, το δεχομαι. Και στην δικη σου κατηγορια, οι περισσοτεροι δασκαλοι και καθηγητες κανουν ιδιαιτερα (μαυρα)...οποτε.....

όλα τα παραπανω μετρα δε μπορουν με τιποτα να γινουν τα επομενα δεκα χρονια....ας μη γελιομαστε....εδω δεν τα τηρει η αγγλια...πρεπει να εχεις πολυ σουπερ κρτατος και οικονομια για να γινουν όλα αυτα, κατι που δε νομιζω ότι θα εχει ποτε η ελλαδα.....βεβαια εχουμε αλλα καλα, που τουλαχιστον αν τα εκμεταλλευτουμε θα παμε πολυ καλυτερα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ακου προγραμμα.....κατα τις 3-4-5 εξαρτατι τα κεφια του, τρωει περιπου 140. κατα τις 9 πινει 210 νερο + γαλα= 240, το στραγγιζει. μετα, γυρω στις 12.30 μια απο τα ιδια. Επισης και στις 4.00. Κατα τις 7.30 του δινω κρεμα11 με 12 πινει αλλα 140 περιπου....

Αλλ απο ότι διαβασα εσυ λες 210 και εννοεις νερο μονο ε?? αυτο γινετα 240 γαλα...γιατι το παιδι δεν το πινει σκετο....ποσα κιλα και υψος ειναι ο μπεμπακος??

(και εγω βαριεμαι, αλλα το εχω ανλοιχτο για να μαθαινω τα κουτσομπολια):P

μηπως να το εκοβες το μεταμεσονυχτιο? 6 γευματα δεν ειναι πολυ?

γιατι να μη του δινεις 210(240) στις 12 κ να το πηγαινει σερι μεχρι το πρωι?

23/04 ηταν 8100 κ 68,5 υψος. κ μαλιστα μου ειπε κ η παιδιατρος να μην τον πιεζω κ χοντρυνει...:tongue:

Εγω θα ελεγα να του δινεις ακομα ενα...ειναι μικρουλης ακομα το θελει το γαλατακι του.

Περαστικα σας!!

ευχαριστουμε!

μπα, αφου δεν το πινει. το πρωι ειναι ζητημα να πιει 130 κ μονο το βραδυ τα στραγγιζει τα 210(240).

κ τωρα που τρωει κ λαχανικα δεν τη τρωει ολη τη κρεμα (του φτιαχνω 175)

qC91p2.pngaQK1p2.png

Νομίζω απλά χέστηκε από τη χαρά της γιατί σήμερα γυρνάει ο πατέρας της! Όλο τον έψαχνε νομίζω βρε κορίτσια... Παίζει αυτό τώρα ή είμαι κουκουβάγια;;;

Εμένα πάντως άμα γυρίσει ο ΜΙχάλης από την δουλειά και δεν πάει κατευθείαν από πάνω της να της μιλήσει, χαλάει τον κόσμο. Αλλά και όταν της λέω που είναι ο μπαμπάς τον ψάχνει.

Βρε κορίτσια κάθε φορά που παταω ανανέωση στο πριβέ, με πετάει στην σελίδα που κάνουμε log in και μου ζητάει να ξανασυνδεθώ.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Εμένα κρέμα μου ειπε μεχρι 120 - 130 ml νερό το πολύ..

Δε προσφέρει και πολλά και σε κανα μηνα θα τη κόψουμε και θα τρώμε γιαουρτάκι..

Έφυγααα..

σε μας ειπε το πολυ 200 μλ κρεμα, γιατι ειναι παχυντικη.........

jtse με ξεχασες? ειπες θα στελνες αυτο για το ικα.......... :)

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...