Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 17/1/2025 at 11:16 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Τη μια φορά 14 ωάρια και την άλλη 2. Είμαι ανεξήγητο φαινόμενο!από το κέντρο μου είπαν 2 μήνες. Λήγει τέλη του μήνα δλδ 

Είμαι κ εγώ τώρα σε διέγερση με puregon. Και είμαι χωρίς επιτροπή . Αν σας περισσεύουν μονάδες και θέλετε να τις διαθέσετε αν θέλετε Μ λέτε . 

Εύχομαι να πετύχετε σύντομα.  ♥️ Και εγώ αναμένω να δω από βδομάδα στο πρώτο υπέρηχο πως θα πάει.  

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα, εσενα ειναι και πανω στην αναπτυξη, το χρειαζονται!!

λες να τη κανω χοντρελω με τις κρεμες;;; ααα, θα το ξανασκεφτω!!

Α, μπραβο Αγγελικη που τα κανε, ειναι λιγο αγχωτικο να περναν οι μερες και να μη τα κανει! να μας πεις ποιο τραγουδι την ενεπνευσε να τα κανει!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα...

κλειστη η τραπεζα σημερις.

αυριο παλι, να εχουν συνελθει οι ανθρωποι.

εγω το πρωι πηγα...η αλφα δουλευε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μπηκα παλι!

μεγαλη επιτυχια παλι το μηλο μας! φαγαμε μεχρι και 3 κουταλιτσες μπορω να σας πω! μετα την ταλαιπωρια του που τον παλευα κανα μισαωρο επεσε βουρ στο βυζι σαν να ελεγε "μανουλα μου μη με ξαναδωσεις παλιοκρεμες και γω θα πινω ολο μου το γαλατακι"-που πριν αρχισουμε κρεμες μου κανε τον δυσκολο τελευταια. καταλαβατε το καθαρματακι;;;

κοριτσια ευχαριστω για τις πληροφοριες για το εμβολιο. δε χασαμε κανενα απλως ετσι μου τα βγαλε να γινουν. μαλιστα και τον ιουνη μου χει βαλει 2 μαζι: την 3η δοση του τετραπλου και την δευτερη της ηπατιτιδας Β.τον εμπιστευομαι σαν γιατρο ξερω και γω βρε κοριτσια. ευχαριστω και παλι.

Λένε τιποτα καλο;;;Γιατι εψες το βιογραφικο του αντμιντ διαβασα.....

χαχα...όταν αρχισουν τα ωραια θα σε ενημερωσω......Για το ζωδιο ως ζυγος, πολυ μου αρεσουν οι Διδυμοι και οι υδροχοοι.....αλλα ως κορη θα ηθελα μια πιο 'λογικη' μαμα;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

kalhmera σας!!

Kαλημέραααααα...!!!!!

Αχ μαρη σκουλικαντερα συμπεθερα Νο2 τι μου κανεις πρωι-πρωι και βαριεμαι.....

αντε χαλάλι σου!!!

ανοιγω κουρτινες.......

Απλετο φως εχει αγκαλιασει ολο τον οριζοντα.......ψηλα στο λοφο λαμπει χρυσοκόκκινο ενα μοναχικο πευκο......στεκεται αλυγιστο χρόνια πολλα, μοιαζει σαν να μας κοιταζει....

Θαλασσοπουλια και γλαροι χορευουν πανω απο την ηρεμη θαλασσα.....τοσο χαμηλα που τα φτερα τους αγγίζουν τον κατάλευκο αφρό......

ακουω θορυβω ....ενοχλητικο και επιμονο....κοιταω.....αυτος ο πατερας μου .....μολις γυρισε απο την λαικη και κουβαλαει τα ψωνια.....παλι πρωτος πήγε μη χ@σω....:?

αφιερωμενω και στην Ομορφακια !!!

ελα καλημέραααααα...........:D

στην εκθεση πρεπει να ησουν αριστη παντως...
χτες βραδυ ηπιε μια βαρια αντιβιωση το καμαρι μου (θυμαστε που ειπα οτι εινια χαλια) και παραπατουσε και επεσε απο τη σκαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: α ρε ατιμη μεζονετα.............. τελος παντων, δεν ανοιξε το κεφαλι στα 2 (να γλυτωναμε μια και καλη τουλαχιστον) και ειχα να νταντευω το μωρο και τον αντρα μου αλλα και εμενα που ειμαι επισης χαλια με λαιμο κλπ........

περαστικα του ιριδακι..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Εγώ να δεις... Δεν έχω ξαναχαρεί τόσο για χέσιμο στη ζωή μου!!!

Όσο για τις διακοπές, δεν τα κανονίζουμε με Κίμι και με γονείς μου να έρθετε σούμπιτες όλες στην Ακράτα, να σας μοιράσουμε στα σπίτια μας;;; Εμείς έχουμε και δεντροκρέβατα πάνω στις μουριές, καθόλου κουνούπι λόγω μουριάς, θα κοιμίζουμε τα μωρά, θα βάζουμε τη μαμά μου να παίζει το ρόλο της ενδοσυνεννοήσης (μόνο να της βάλουμε ταμπελάκια στα παρκοκρέβατα να ξέρει πιανής είναι ποιό μωρό) κι εμείς να ανεβαίνουμε στις μουριές με βότκες και μπύρες (για εμένα και τη γουόντερ) και να την περνάμε ζάχαρη. Ε;;; Τι λέτε;;;

πολυ καλη ιδεα...θα αφησω τον παυλο να δουλευει στο μαγαζι, θα παρω τα ομορφοπαιδα τα μεγαλα, κ θα πλατσουρισουμε...

χαχα......εξαρταται βρε τι ζωδιο ειναι και ο ενδιαφερομενος ;);)

το γιαουρτακι εμας το δινει μετα τον 8ο.....η κρεμα προσφερει αρκετα (αν δεις συστατικα της) αλλα παχαινει....συνηθως την κοβουν αν δουν τασεις παχυσαρκιας....ετσι μου ειχε πει ο δικος μου...

ειδες? εβριζες τους τοξοτες και εκανες κορη τοξοτη...Και εγω δεν ηθελα τους αιγοκερους (νομιζα) και παντρευτηκα εναν:rolleyes:

και τι θα κανω μαρη?? θα σου στελνω πμ?? ασε με:cool:

ουτε εγω τους Καρκινους (νομιζα) κ πατερα εχω κ παντρευτηκα κ εναν ιδιο, μη χασω την εμπειρια!!

ιιιιιιιιιι....μαρη κ εγω διδυμος ειμαι!!!!τον φοβο μου να εχετε,χιχιχι...

Την ρωτησα κ μου ειπε αργοτερα.Να βαλω το εξω εξω απο ακτινιδιο κ να ειναι παραγινωμενο.Αλλα ειπα να το αποφυγω μιας κ εχουμε πορτοκαλια.

Η άλλη παιδιατρος μου το εβαζε μετα την μπανανα το πορτοκαλι.Τι να πω;Θα δω.

Αχα, εγω εκει κοντα θα ειμαι κ θα σας παρακολουθώ!!!!:cool::cool::cool:

ελα... ολες οι κορμαρες στην Ακρατα? θα κανουμε κ aqua park??? να κοβουμε κ εισητηριο!!

η νερατζουλιωτισσα μπορει να πεταχτει?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μπηκα παλι!

μεγαλη επιτυχια παλι το μηλο μας! φαγαμε μεχρι και 3 κουταλιτσες μπορω να σας πω! μετα την ταλαιπωρια του που τον παλευα κανα μισαωρο επεσε βουρ στο βυζι σαν να ελεγε "μανουλα μου μη με ξαναδωσεις παλιοκρεμες και γω θα πινω ολο μου το γαλατακι"-που πριν αρχισουμε κρεμες μου κανε τον δυσκολο τελευταια. καταλαβατε το καθαρματακι;;;

κοριτσια ευχαριστω για τις πληροφοριες για το εμβολιο. δε χασαμε κανενα απλως ετσι μου τα βγαλε να γινουν. μαλιστα και τον ιουνη μου χει βαλει 2 μαζι: την 3η δοση του τετραπλου και την δευτερη της ηπατιτιδας Β.τον εμπιστευομαι σαν γιατρο ξερω και γω βρε κοριτσια. ευχαριστω και παλι.

Δεν διαβασα τι σε αγχωσε αλλα ο καθε παδιατρος ακολουθει δικο του προγραμμα εμβολιασμων με μικρες αποκλισεις απο ολους τους αλλους βεβαια.

χαχα...όταν αρχισουν τα ωραια θα σε ενημερωσω......Για το ζωδιο ως ζυγος, πολυ μου αρεσουν οι Διδυμοι και οι υδροχοοι.....αλλα ως κορη θα ηθελα μια πιο 'λογικη' μαμα;)

ειμαι τρελή εγω για τα παιδια μου;;;;οιμεεεεεε.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

πολυ καλη ιδεα...θα αφησω τον παυλο να δουλευει στο μαγαζι, θα παρω τα ομορφοπαιδα τα μεγαλα, κ θα πλατσουρισουμε...

ουτε εγω τους Καρκινους (νομιζα) κ πατερα εχω κ παντρευτηκα κ εναν ιδιο, μη χασω την εμπειρια!!

ελα... ολες οι κορμαρες στην Ακρατα? θα κανουμε κ aqua park??? να κοβουμε κ εισητηριο!!

παλι δεν θα διαβασες για τα ξενοδοχεια που εγραψα κ την επομενη θα σε αγνοησω,χιχιχι

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

αμ....και εμενα ο πατερας μου ηταν αιγοκαιρος.....:)...

εννοειται θα πεταχτω...η αρχιφωκια δεν θα ερθει???

σας εχω πει ότι στις 11 ιουλιου (κυριακη) θα κανω εκει τα γεννεθλιακια του αγγελου μου..θα παρετε τα παιδια σας και θα ερθετε

221882cb0gkyh7q4.gif

Δεν διαβασα τι σε αγχωσε αλλα ο καθε παδιατρος ακολουθει δικο του προγραμμα εμβολιασμων με μικρες αποκλισεις απο ολους τους αλλους βεβαια.

ειμαι τρελή εγω για τα παιδια μου;;;;οιμεεεεεε.

τι ζωδιο ειναι τα παιδια σου???

221882cb0gkyh7q4.gif

παλι δεν θα διαβασες για τα ξενοδοχεια που εγραψα κ την επομενη θα σε αγνοησω,χιχιχι

τα διαβασα μαρη! τα διαβασα!

ο παυλ ομως αν αποφασισει να μας κανει τη χαρη να κλεισει, θα ειναι για καμμια βδομαδα...

ποτε θα προλαβω να συντονιστω εγω?????????

αμ....και εμενα ο πατερας μου ηταν αιγοκαιρος.....:)...

εννοειται θα πεταχτω...η αρχιφωκια δεν θα ερθει???

σας εχω πει ότι στις 11 ιουλιου (κυριακη) θα κανω εκει τα γεννεθλιακια του αγγελου μου..θα παρετε τα παιδια σας και θα ερθετε

α, κ κυριακη!!! εσυ εχεις αδεια εεε?????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...