Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 17/1/2025 at 11:16 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Τη μια φορά 14 ωάρια και την άλλη 2. Είμαι ανεξήγητο φαινόμενο!από το κέντρο μου είπαν 2 μήνες. Λήγει τέλη του μήνα δλδ 

Είμαι κ εγώ τώρα σε διέγερση με puregon. Και είμαι χωρίς επιτροπή . Αν σας περισσεύουν μονάδες και θέλετε να τις διαθέσετε αν θέλετε Μ λέτε . 

Εύχομαι να πετύχετε σύντομα.  ♥️ Και εγώ αναμένω να δω από βδομάδα στο πρώτο υπέρηχο πως θα πάει.  

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Κατ' αρχήν να σας ενημερώσω πως ΧΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΟ σήμερα το πρωί πανηγυρικά. Εννοείται το έχει μάθει όοοολη η εταιρεία, με έχουν βαρεθεί που μιλάω για το παιδί μου συνέχεια. Τεσπά, ας πρόσεχαν, κι εγώ τόσα χρόνια ακούω για τον Ολυμπιακό, σώνει πια...

Εν καιρό οικονομικών κρίσεων και αχαρτογράφητων καταστάσεων σε όλο τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω γιατί το δημόσιο είχε το απυρόβλητο. ..

πολυ χαρηκα για το χεσιμο σας!!! επιασαν τα μαγικα σου τοπο βρε αδερφε...

επισης αυτο το "αχαρτογραφητων καταστασεων" πολυ μου αρεσε!!!:eek:

Στο ευχομαι συντομα λεπον!!!!

Ωχ εβαλες άλλα στο μυαλουδακι σου τωρα;;

Μωρε σκεφτομουνα να προσθεσω κ πορτοκάλι μπας κ ενεργειται καλυτερα μιας κ εχουμε δικα μας αγνα!!!

Αη μαρη στα εχω πει τόοοοσες φορες.Δεν θα κλεισεις απο τωρα κ θα κανεις παζαρια.περσυ επεφταν εως 50%,φαντασου φετος...

ποτε να παρω μαρη? 2/8??

σα να πηγαινουμε σε κανενα παραβαν και να μιλαμε ψυθιριστα, ετσι το βλεπω το πριβε!!

γιαυτο το περιμενα τοσο καιρο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

βασικα για το γαλα το ειπα, μου φαινεται πολυ 1 λιτρο γαλα, δηλ ποσες φορες πινει γαλα και απο ποσο? η κρεμουλα μαξιμουμ 200 μλ, ειναι καλα.

απο αναπτυξη καλος ειναι παντως!

εμενα οταν ηταν στα χαι του επινε 4 φορες απο 210 κ 175 μλ κρεμα.

τωρα βεβαια πινει γαλα μονο πρωι βραδυ, κ χορταινει αρκετα με τα φαγητα.

(εγω βαριεμαι κ δε παω διπλα...)

Εγω θα ελεγα να του δινεις ακομα ενα...ειναι μικρουλης ακομα το θελει το γαλατακι του.

Περαστικα σας!!

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Κατ' αρχήν να σας ενημερώσω πως ΧΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΟ σήμερα το πρωί πανηγυρικά. Εννοείται το έχει μάθει όοοολη η εταιρεία, με έχουν βαρεθεί που μιλάω για το παιδί μου συνέχεια. Τεσπά, ας πρόσεχαν, κι εγώ τόσα χρόνια ακούω για τον Ολυμπιακό, σώνει πια...

Ελένη1 πολύ τον ενοχλούν τα δοντάκια, ε; Θα περάσει (σωστά;;;) πού θα πάει...

Είμαι παρμένη με την κατάσταση όπως ήμανε και τόσον καιρό δηλαδή. Έχω προσπαθήσει να φύγω από εδώ πέρα επανηλλημένα, αλλά κολλάω στο ότι έχω 2 γονείς σε πολύ μεγάλη ηλικία (87 και 78) που δεν έχουν άλλο παιδί και χρειάζονται φροντίδα... Βλέπετε η μανούλα μου έχασε 6 παιδάκια στον 7ο ή 8ο μήνα και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, δε θέλω να τους αφλησω μόνους τους, θέλω να έχουν ποιότητα ζωής... Αλλά δεν παλεύται ρε κορίτσια, πολύ κωλοκουλτούρα έχουμε κάνει. Και δεν κατηγορώ τους γονείς μας μόνο, είμαστε κι εμείς γενιά από 15 ως 20 χρόνια στα μέσα και στα έξω της κοινωνίας και έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό. Πώς θα βολευτούμε κοιτάμε και πώς θα δειχτούμε... Παίρνουν 900 ευρώ και χρωστάνε της Μιχαλούς για να φορέσουν Gucci ρολόι και να πάνε διακοπές στην Αράχωβα να κάνουν σκι (μη χ%$#σω, κάνανε σκι και στο χωριό τους!). Εμάς οικογενειακά μας κοιτάνε σαν τσιφούτηδες επειδή σαν οικογένεια έχουμε 1 αυτοκίνητο (!!!! μα 1!!! ντροπή) κορσάκι 10ετίας και ένα παπί. Με βρίζανε που πήρα έπιπλα του παιδιού από το ΙΚΕΑ!!! Το τι άκουσα, δε λέγεται... Τεσπά...

Εγώ νομίζω πως οφείλουν να γίνουν τα παρακάτω:

1. Να φροντίσουν να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι και του υπέρογκου χρέους και των σκανδάλων. Να τους πάρει ο διάολος! Να ξέρουμε πως θα πεινάσουμε αλλά να υπάρχει μια προοπτική ρε παιδί μου.

2. Να κόψουν από το δημόσιο αλλά να δώσουν στους ανθρώπους μια ελπίδα. Να πληρώσουν όλοι, για ένα, δύο, τρία χρόνια; Όσο χρειαστεί μέχρι να βγάλουν άκρη ΠΟΥ στην ευχή χάνονται τόσα λεφτά στο δημόσιο και μετά να το εξορθολογίσουν. Να κόψουν τις συντάξεις στις 80χρονες ανύπαντρες που παίρνουν τη σύνταξη του πατέρα τους. Να μειώσουν τις παπαροεπιτροπές. Να κάνουν ορθολογική διαχείρηση στο Δημόσιο. Εν καιρό οικονομικών κρίσεων και αχαρτογράφητων καταστάσεων σε όλο τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω γιατί το δημόσιο είχε το απυρόβλητο. Ούτε κατανοώ γιατί ως μισθωτός το πληρώνω να πω την αλήθεια... Να πληρώσω το δάσκαλο, τον πυροσβέστη ναι. Την επιτροπή αποξήρανσης της Κωπαϊδας όμως;;;; Την ανύπαντρη κόρη στρατιωτικού;;; Γιατί;;; Ανάπηρη είναι;;;; Εμένα γιατί με πλήρωσαν για 4 μήνες άδεια προ και μετά γέννας και στο δημόσιο είναι παραπάνω;;; Αν ξέρει καμία, ας μου πει για να καταλάβω κι εγώ...Εγώ βλέπω Ελλάδα 2 ταχυτήτων έτσι..

Τεσπα, τα είπα γιατί δεν είχα άλλον να τα πω...

Πεστα βρε Αγγελική.Μηπως εχεις αδικο;;;καπως πρεπει να τα βγαζουμε απο μεσα μας

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ναι...Δεσποινα τη λενε.. θα σου πω κ το ζωδιο, κ μεχρι εκει.. θα καταλαβεις πολλα..Τοξοτης..QUOTE]

Και εγώ Τοξότης ειμαι μαρή.. Τι εχουν τα τοξοτάκια?

Δέσποινα και τη δική μου μανούλα..

το τι εχουν τα τοξοτακια...θα ρωτησω τη φουντουκα εν καιρω... επισης ειναι η ροζαλια μου, κ ηδη εχει δωσει τα πρωτα δειγματα!!;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εμένα κρέμα μου ειπε μεχρι 120 - 130 ml νερό το πολύ..

Δε προσφέρει και πολλά και σε κανα μηνα θα τη κόψουμε και θα τρώμε γιαουρτάκι..

Έφυγααα..

καλη βολτα...

παω κ εγω τραπεζα να πληρωσω, να βοηθησω κ αυτες τις καημενες, να ορθοποδησουν...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

(και εγω βαριεμαι, αλλα το εχω ανλοιχτο για να μαθαινω τα κουτσομπολια):P

πεστα κ σε μενα γιατι βαριεμαι κ εγω να παω...

ποτε να παρω μαρη? 2/8??

εμεις πηγαμε περσυ μεσα ιουλη μας εβαλε σε δωματιο των 120Ε με 80Ε για 3μερο.

τη ρωτησαμε για 15-30Αυγουστου, θα εχω κενα μας λεει παρτε μια βδομαδα νωριτερα να μου πειτε σιγουρα κ πηγαμε παλι στων 120Ε με 60Ε αυτη την φορα για 5μερες προς το τελος.

ναι...Δεσποινα τη λενε.. θα σου πω κ το ζωδιο, κ μεχρι εκει.. θα καταλαβεις πολλα..Τοξοτης..!!

μαζι γιορταζουν οι δικες μας...εμενα Γιωτα...και ειναι Διδυμος...χειροτερο απο τον Τοξοτη...(συγνωμη Τζια, για μαμα εννοω μπουχαχα:tongue:)

Και δεν κατηγορώ τους γονείς μας μόνο, είμαστε κι εμείς γενιά από 15 ως 20 χρόνια στα μέσα και στα έξω της κοινωνίας και έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό. Πώς θα βολευτούμε κοιτάμε και πώς θα δειχτούμε... Παίρνουν 900 ευρώ και χρωστάνε της Μιχαλούς για να φορέσουν Gucci ρολόι και να πάνε διακοπές στην Αράχωβα να κάνουν σκι (μη χ%$#σω, κάνανε σκι και στο χωριό τους!). Εμάς οικογενειακά μας κοιτάνε σαν τσιφούτηδες επειδή σαν οικογένεια έχουμε 1 αυτοκίνητο (!!!! μα 1!!! ντροπή) κορσάκι 10ετίας και ένα παπί. Με βρίζανε που πήρα έπιπλα του παιδιού από το ΙΚΕΑ!!! Το τι άκουσα, δε λέγεται... Τεσπά...

Εγώ νομίζω πως οφείλουν να γίνουν τα παρακάτω:

1. Να φροντίσουν να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι και του υπέρογκου χρέους και των σκανδάλων. Να τους πάρει ο διάολος! Να ξέρουμε πως θα πεινάσουμε αλλά να υπάρχει μια προοπτική ρε παιδί μου.

2. Να κόψουν από το δημόσιο αλλά να δώσουν στους ανθρώπους μια ελπίδα. Να πληρώσουν όλοι, για ένα, δύο, τρία χρόνια; Όσο χρειαστεί μέχρι να βγάλουν άκρη ΠΟΥ στην ευχή χάνονται τόσα λεφτά στο δημόσιο και μετά να το εξορθολογίσουν. Να κόψουν τις συντάξεις στις 80χρονες ανύπαντρες που παίρνουν τη σύνταξη του πατέρα τους. Να μειώσουν τις παπαροεπιτροπές. Να κάνουν ορθολογική διαχείρηση στο Δημόσιο. Εν καιρό οικονομικών κρίσεων και αχαρτογράφητων καταστάσεων σε όλο τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω γιατί το δημόσιο είχε το απυρόβλητο. Ούτε κατανοώ γιατί ως μισθωτός το πληρώνω να πω την αλήθεια... Να πληρώσω το δάσκαλο, τον πυροσβέστη ναι. Την επιτροπή αποξήρανσης της Κωπαϊδας όμως;;;; Την ανύπαντρη κόρη στρατιωτικού;;; Γιατί;;; Ανάπηρη είναι;;;; Εμένα γιατί με πλήρωσαν για 4 μήνες άδεια προ και μετά γέννας και στο δημόσιο είναι παραπάνω;;; Αν ξέρει καμία, ας μου πει για να καταλάβω κι εγώ...Εγώ βλέπω Ελλάδα 2 ταχυτήτων έτσι..

Τεσπα, τα είπα γιατί δεν είχα άλλον να τα πω...

ετσι ειναι ρε αγγελικη...αλλα εγω δε μιλαω...γιατι αν μιλησω θα σκεφτει ο αλλος 'ας μην ειχε το μπαμπακα της αυτή...':(....Εγω όμως, ψωνιζω απο τα κινεζικα συνηθως και όταν βγαινω απο το μαγαζι αυτο βλεπω αλλες κοπελες που κρυβονται γιατι ντρεπονται να τις δω εκει. Επισης μενω σε λαικη περιοχη επειδη δεν εχω ακριβα χουγια...δεν παω διακοπες σε χαι κλας ξενοδοχεια, δουλευω απο τα σχεδον 18 μου καθε μερα....όλα τα χρονια....τα μαστερ μου τα εκανα με υποτροφια, για να μη ζητησαω λευτα γκαβωθηκα να διαβαζω...γεννησα και τις δυο φορες και ημουν και την τελευταια μερα στο γραφειο...και γυρισα μετα απο δυο εβδομαδες...Αλλα ετσι μας εμαθαν...και οι δικοι μου ετσι ηταν...και ο πατερας μου δεν προκειται να χαριζε τιποτα σε κανεναν γιατι εφτυσε αιμα....τεσπα....

εχεις δικιο σε όλα όσα ειπες....αλλα μας εκαναν σαν τα μουτρα τους. Ποιος θα ξεβολευτει τωρα για να δορθβθει η κατασταση?? ασ'τα....Για αυτο δε βλεπω φως...ειμαστε πατο...αν δεν νιωσουμε και πατο δεν προκειται να ανακαμψουμε....

Στο ευχομαι συντομα λεπον!!!!

Μωρε σκεφτομουνα να προσθεσω κ πορτοκάλι μπας κ ενεργειται καλυτερα μιας κ εχουμε δικα μας αγνα!!!

..

Μαιρουλα εσυ ειπες θελεις και αλλο?? Νομιζα αυτη που εχει δεκα......:cool:. Εχετε ιστορικο με αλεργιες Δαλιδα??? Αν όχι ρωτα τη γιατρο σου...μπορει να σου επιτρεψει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

πολυ χαρηκα για το χεσιμο σας!!! επιασαν τα μαγικα σου τοπο βρε αδερφε...

..

Εγώ να δεις... Δεν έχω ξαναχαρεί τόσο για χέσιμο στη ζωή μου!!!

Όσο για τις διακοπές, δεν τα κανονίζουμε με Κίμι και με γονείς μου να έρθετε σούμπιτες όλες στην Ακράτα, να σας μοιράσουμε στα σπίτια μας;;; Εμείς έχουμε και δεντροκρέβατα πάνω στις μουριές, καθόλου κουνούπι λόγω μουριάς, θα κοιμίζουμε τα μωρά, θα βάζουμε τη μαμά μου να παίζει το ρόλο της ενδοσυνεννοήσης (μόνο να της βάλουμε ταμπελάκια στα παρκοκρέβατα να ξέρει πιανής είναι ποιό μωρό) κι εμείς να ανεβαίνουμε στις μουριές με βότκες και μπύρες (για εμένα και τη γουόντερ) και να την περνάμε ζάχαρη. Ε;;; Τι λέτε;;;

Διαφημίσεις

δαλιδα, δε φτανουν πρωι βραδυ τα γαλατα;;

να τα δινουμε και τη νυχτα;

γιατι τα υπολοιπα γευματα ειναι φρουτοκρεμα λαχανικα και κρεμα.

εγω ακομα κ τωρα που ειναι κοτζαμ αντρες μετα το φαι κ πριν τον μεσημεριανο τους υπνο τους δινω μια μπουκαλια γαλα!!!

Κρεμα σε κανενα δεν εδωσα...γαλα μεχρι να ξεκινησουν γιαουρτακια.

Και εγώ Τοξότης ειμαι μαρή.. Τι εχουν τα τοξοτάκια?

Δέσποινα και τη δική μου μανούλα..

χαχα......εξαρταται βρε τι ζωδιο ειναι και ο ενδιαφερομενος ;);)

Εμένα κρέμα μου ειπε μεχρι 120 - 130 ml νερό το πολύ..

Δε προσφέρει και πολλά και σε κανα μηνα θα τη κόψουμε και θα τρώμε γιαουρτάκι..

Έφυγααα..

το γιαουρτακι εμας το δινει μετα τον 8ο.....η κρεμα προσφερει αρκετα (αν δεις συστατικα της) αλλα παχαινει....συνηθως την κοβουν αν δουν τασεις παχυσαρκιας....ετσι μου ειχε πει ο δικος μου...

το τι εχουν τα τοξοτακια...θα ρωτησω τη φουντουκα εν καιρω... επισης ειναι η ροζαλια μου, κ ηδη εχει δωσει τα πρωτα δειγματα!!;)

ειδες? εβριζες τους τοξοτες και εκανες κορη τοξοτη...Και εγω δεν ηθελα τους αιγοκερους (νομιζα) και παντρευτηκα εναν:rolleyes:

πεστα κ σε μενα γιατι βαριεμαι κ εγω να παω...

.

και τι θα κανω μαρη?? θα σου στελνω πμ?? ασε με:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μαζι γιορταζουν οι δικες μας...εμενα Γιωτα...και ειναι Διδυμος...χειροτερο απο τον Τοξοτη...(συγνωμη Τζια, για μαμα εννοω μπουχαχα:tongue:)

Μαιρουλα εσυ ειπες θελεις και αλλο?? Νομιζα αυτη που εχει δεκα......:cool:. Εχετε ιστορικο με αλεργιες Δαλιδα??? Αν όχι ρωτα τη γιατρο σου...μπορει να σου επιτρεψει....

ιιιιιιιιιι....μαρη κ εγω διδυμος ειμαι!!!!τον φοβο μου να εχετε,χιχιχι...

Την ρωτησα κ μου ειπε αργοτερα.Να βαλω το εξω εξω απο ακτινιδιο κ να ειναι παραγινωμενο.Αλλα ειπα να το αποφυγω μιας κ εχουμε πορτοκαλια.

Η άλλη παιδιατρος μου το εβαζε μετα την μπανανα το πορτοκαλι.Τι να πω;Θα δω.

Όσο για τις διακοπές, δεν τα κανονίζουμε με Κίμι και με γονείς μου να έρθετε σούμπιτες όλες στην Ακράτα, να σας μοιράσουμε στα σπίτια μας;;; Εμείς έχουμε και δεντροκρέβατα πάνω στις μουριές, καθόλου κουνούπι λόγω μουριάς, θα κοιμίζουμε τα μωρά, θα βάζουμε τη μαμά μου να παίζει το ρόλο της ενδοσυνεννοήσης (μόνο να της βάλουμε ταμπελάκια στα παρκοκρέβατα να ξέρει πιανής είναι ποιό μωρό) κι εμείς να ανεβαίνουμε στις μουριές με βότκες και μπύρες (για εμένα και τη γουόντερ) και να την περνάμε ζάχαρη. Ε;;; Τι λέτε;;;

Αχα, εγω εκει κοντα θα ειμαι κ θα σας παρακολουθώ!!!!:cool::cool::cool:

Εγω θα παω στο εξοχικο της Τζια...στο τσαντηρι :tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...