Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 17/1/2025 at 11:16 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Τη μια φορά 14 ωάρια και την άλλη 2. Είμαι ανεξήγητο φαινόμενο!από το κέντρο μου είπαν 2 μήνες. Λήγει τέλη του μήνα δλδ 

Είμαι κ εγώ τώρα σε διέγερση με puregon. Και είμαι χωρίς επιτροπή . Αν σας περισσεύουν μονάδες και θέλετε να τις διαθέσετε αν θέλετε Μ λέτε . 

Εύχομαι να πετύχετε σύντομα.  ♥️ Και εγώ αναμένω να δω από βδομάδα στο πρώτο υπέρηχο πως θα πάει.  

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:P καλα κοτοπουλακι σημερα εισαι και εσυ....χαχαχα

και συμπληρωνω...δεν δουλευεις σε λογιστηριο?? Δουλευεις απλα σε λογιστηριο εμπορικης εταιρειας?? Χαχα...εναμισης χρονος παει και νομιζα ότι εισαστε λογιστικο γραφειο...χαχαχα

εχω πεθανει στο γελιο λεμε!!!

καλημερα...

το ξενυχτησαμε χθες, ολο ξυπναγε κλαιγοντας, μαλλον το βουλωματακι στη μυτη τον ενοχλουσε. προχθες του ειχα δωσει ντεπον κ κοιμηθηκε ησυχα. χθες δεν του εδωσα κ υπεφερε. τι κατσαρολες για υδρατμους εβαζα, τι βιβλια κατω απο το στρωμα για να ειναι ανασηκωμενος, τιποτα.

δεν μπορουσε με τιποτα το ανασκελο, μπρουμυτα εκλαιγε, μονο στο πλαι στην αγκαλια μου κοιμηθηκε. εγω φυσικα οχι.

εχει κ λιγο βραχναδα, για να δουμε θα τις καπουλαρουμε?

τις ειδα κ εγω αλλα no κουραγιο για σχολια!

ειστε ομορφοοικογενεια!

αλεκα νομιζω το μπουκωνεις το παιδι...

1ον μεγεια το μαλλι!

2ον περαστικα στο μπαμπα!

αυτα τα πεσιματα...ειναι για γελια κ για κλαματα μαζι...περαστικα σας!

(τι εγινε με τη συναντηση?)

Ευανθια κι εμεις ακριβως τα ιδια! Παω για δευτερο καφε!

:tongue: εσυ προσεχε μη σε διαβαζει η μανα της ομορφακιας και ασε το χιουμορ ..μπουχαχαχα:P

Γεια σας κυρια Δεσποινα μου!!! Να χαιρεστε τη κορη σας που καπνιζει!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα στο πριβε για τη δουλεια...

ερχομαι...μη φυγει καμια σας απο εδω...μου αρεσει....:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

που το ξερεις μαρη ότι την λενε δεσποινα?? αη στο καλο σας πια....εγω δε συγκρατω τιποτα λεμε.....θα αρχισω να σας φακελωνω στο τελος για να σας θυμαμαι...ολο σας το σοι :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

που το ξερεις μαρη ότι την λενε δεσποινα?? αη στο καλο σας πια....εγω δε συγκρατω τιποτα λεμε.....θα αρχισω να σας φακελωνω στο τελος για να σας θυμαμαι...ολο σας το σοι :tongue:

Τωρα που θα πας στο πριβε, ρωτα την!!!:P:p:p

εχω πεθανει στο γελιο λεμε!!!

Ευανθια κι εμεις ακριβως τα ιδια! Παω για δευτερο καφε!

κ σε νομιζα φιλη μου!!!!!!!!! αλλα εισαι μια κοτα τελικα!

ερχομαι...μη φυγει καμια σας απο εδω...μου αρεσει....:cool:

αντε... ελπιζω να σε κατατοπισα...πως μου διεφυγε κ δεν το εχω πει αυτο?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ακομη φορτωνει το πριβε...στο πισι μου αργει πολυ το πριβακι μας.....

221882cb0gkyh7q4.gif

καταααααλβααααα ομορφακια μου...μα ειμαι εντελως απληροφορητη λεμε....θα αρχισω να ρωταω και εγω τωρα σαν Τη ΚΙΜΙ τη μΕΦΗ και τη ΤΖΙΑ...για να κατατοπιστω βρε αδερφε,.....τη μαμα σου τη λενε Δεσποινα ?? Το κοτοπουλακι ρωτησε....

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα ευανθουλα...γιατι για πες?? βασικα σταματησα να τον μπουκωνω με το ζορι επειδη εβαλε βαρος και ειναι μια χαρα τωρα και όχι σαν τον τιραμολα....όσο θελει του δινω και αυτος παντα ετρωγε πιο πολυ απο ό,τι ετρωγε ο αγγελος....απλα ειναι ψηλος και δεν του φαινεται...τωρα πρεπει να ειναι καμαι 8.5 κιλακια....ποσο να τρωει δηλαδη? (ειναι και 72 ποντους)

βασικα για το γαλα το ειπα, μου φαινεται πολυ 1 λιτρο γαλα, δηλ ποσες φορες πινει γαλα και απο ποσο? η κρεμουλα μαξιμουμ 200 μλ, ειναι καλα.

απο αναπτυξη καλος ειναι παντως!

εμενα οταν ηταν στα χαι του επινε 4 φορες απο 210 κ 175 μλ κρεμα.

τωρα βεβαια πινει γαλα μονο πρωι βραδυ, κ χορταινει αρκετα με τα φαγητα.

(εγω βαριεμαι κ δε παω διπλα...)

qC91p2.pngaQK1p2.png

καταααααλβααααα ομορφακια μου...μα ειμαι εντελως απληροφορητη λεμε....θα αρχισω να ρωταω και εγω τωρα σαν Τη ΚΙΜΙ τη μΕΦΗ και τη ΤΖΙΑ...για να κατατοπιστω βρε αδερφε,.....τη μαμα σου τη λενε Δεσποινα ?? Το κοτοπουλακι ρωτησε....

ναι...Δεσποινα τη λενε.. θα σου πω κ το ζωδιο, κ μεχρι εκει.. θα καταλαβεις πολλα..Τοξοτης..

βασικα για το γαλα το ειπα, μου φαινεται πολυ 1 λιτρο γαλα, δηλ ποσες φορες πινει γαλα και απο ποσο? η κρεμουλα μαξιμουμ 200 μλ, ειναι καλα.

ε, δεν λεμε κ τπτ ζουμερο ακομα!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Κατ' αρχήν να σας ενημερώσω πως ΧΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΟ σήμερα το πρωί πανηγυρικά. Εννοείται το έχει μάθει όοοολη η εταιρεία, με έχουν βαρεθεί που μιλάω για το παιδί μου συνέχεια. Τεσπά, ας πρόσεχαν, κι εγώ τόσα χρόνια ακούω για τον Ολυμπιακό, σώνει πια...

Ελένη1 πολύ τον ενοχλούν τα δοντάκια, ε; Θα περάσει (σωστά;;;) πού θα πάει...

Είμαι παρμένη με την κατάσταση όπως ήμανε και τόσον καιρό δηλαδή. Έχω προσπαθήσει να φύγω από εδώ πέρα επανηλλημένα, αλλά κολλάω στο ότι έχω 2 γονείς σε πολύ μεγάλη ηλικία (87 και 78) που δεν έχουν άλλο παιδί και χρειάζονται φροντίδα... Βλέπετε η μανούλα μου έχασε 6 παιδάκια στον 7ο ή 8ο μήνα και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, δε θέλω να τους αφλησω μόνους τους, θέλω να έχουν ποιότητα ζωής... Αλλά δεν παλεύται ρε κορίτσια, πολύ κωλοκουλτούρα έχουμε κάνει. Και δεν κατηγορώ τους γονείς μας μόνο, είμαστε κι εμείς γενιά από 15 ως 20 χρόνια στα μέσα και στα έξω της κοινωνίας και έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό. Πώς θα βολευτούμε κοιτάμε και πώς θα δειχτούμε... Παίρνουν 900 ευρώ και χρωστάνε της Μιχαλούς για να φορέσουν Gucci ρολόι και να πάνε διακοπές στην Αράχωβα να κάνουν σκι (μη χ%$#σω, κάνανε σκι και στο χωριό τους!). Εμάς οικογενειακά μας κοιτάνε σαν τσιφούτηδες επειδή σαν οικογένεια έχουμε 1 αυτοκίνητο (!!!! μα 1!!! ντροπή) κορσάκι 10ετίας και ένα παπί. Με βρίζανε που πήρα έπιπλα του παιδιού από το ΙΚΕΑ!!! Το τι άκουσα, δε λέγεται... Τεσπά...

Εγώ νομίζω πως οφείλουν να γίνουν τα παρακάτω:

1. Να φροντίσουν να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι και του υπέρογκου χρέους και των σκανδάλων. Να τους πάρει ο διάολος! Να ξέρουμε πως θα πεινάσουμε αλλά να υπάρχει μια προοπτική ρε παιδί μου.

2. Να κόψουν από το δημόσιο αλλά να δώσουν στους ανθρώπους μια ελπίδα. Να πληρώσουν όλοι, για ένα, δύο, τρία χρόνια; Όσο χρειαστεί μέχρι να βγάλουν άκρη ΠΟΥ στην ευχή χάνονται τόσα λεφτά στο δημόσιο και μετά να το εξορθολογίσουν. Να κόψουν τις συντάξεις στις 80χρονες ανύπαντρες που παίρνουν τη σύνταξη του πατέρα τους. Να μειώσουν τις παπαροεπιτροπές. Να κάνουν ορθολογική διαχείρηση στο Δημόσιο. Εν καιρό οικονομικών κρίσεων και αχαρτογράφητων καταστάσεων σε όλο τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω γιατί το δημόσιο είχε το απυρόβλητο. Ούτε κατανοώ γιατί ως μισθωτός το πληρώνω να πω την αλήθεια... Να πληρώσω το δάσκαλο, τον πυροσβέστη ναι. Την επιτροπή αποξήρανσης της Κωπαϊδας όμως;;;; Την ανύπαντρη κόρη στρατιωτικού;;; Γιατί;;; Ανάπηρη είναι;;;; Εμένα γιατί με πλήρωσαν για 4 μήνες άδεια προ και μετά γέννας και στο δημόσιο είναι παραπάνω;;; Αν ξέρει καμία, ας μου πει για να καταλάβω κι εγώ...Εγώ βλέπω Ελλάδα 2 ταχυτήτων έτσι..

Τεσπα, τα είπα γιατί δεν είχα άλλον να τα πω...

Διαφημίσεις

θελω κι'αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο ευχομαι συντομα λεπον!!!!

ναι..ιδρωνει...

δεν παλευεται αυτη η δουλεια...

πρεπει να ψαχτω κ αλλιως...μαλλον θυροειδη...ξερω γω.???

Ωχ εβαλες άλλα στο μυαλουδακι σου τωρα;;

κατεξοχην αλεργιογονα φρουτα θεωρουνται φραουλες και πορτοκαλι. Οποτε πιστευω ότι ειναι στα συστατικα. Απο εκει και περα επιβαρυνονται περισσοτερο με τα φαρμακα

Μωρε σκεφτομουνα να προσθεσω κ πορτοκάλι μπας κ ενεργειται καλυτερα μιας κ εχουμε δικα μας αγνα!!!

κ διαπιστωνω οτι οι τιμες των ξενοδοχειων δεν εχουν πεσει ΚΑΘΟΛΟΥ. αρα μπαλκονατοι θα τη βγαλουμε...στον εξωτικο Βυρωνα!

Αη μαρη στα εχω πει τόοοοσες φορες.Δεν θα κλεισεις απο τωρα κ θα κανεις παζαρια.περσυ επεφταν εως 50%,φαντασου φετος...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Σίδερο τέλος..

Μπιφτέκια έτοιμα..

Μαρμελάδα Αγριοκέρασο με βούτυρο στο στομαχακι μου..

Κρεμα στο στοαχάκι της φουντούκας..

Πάμε καροτσάδα.. Να περπατησουμε κανα 2ωρο να χάσουμε αυτα που φάγαμε..

Κλείστε τις τηλεοράσεις.. Απο το πρωί κλαίω.. Δε γινεται αλλο..

ακου προγραμμα.....κατα τις 3-4-5 εξαρτατι τα κεφια του, τρωει περιπου 140. κατα τις 9 πινει 210 νερο + γαλα= 240, το στραγγιζει. μετα, γυρω στις 12.30 μια απο τα ιδια. Επισης και στις 4.00. Κατα τις 7.30 του δινω κρεμα11 με 12 πινει αλλα 140 περιπου....

Αλλ απο ότι διαβασα εσυ λες 210 και εννοεις νερο μονο ε?? αυτο γινετα 240 γαλα...γιατι το παιδι δεν το πινει σκετο....ποσα κιλα και υψος ειναι ο μπεμπακος??

(και εγω βαριεμαι, αλλα το εχω ανλοιχτο για να μαθαινω τα κουτσομπολια):P

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι...Δεσποινα τη λενε.. θα σου πω κ το ζωδιο, κ μεχρι εκει.. θα καταλαβεις πολλα..Τοξοτης..QUOTE]

Και εγώ Τοξότης ειμαι μαρή.. Τι εχουν τα τοξοτάκια?

Δέσποινα και τη δική μου μανούλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...