Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να κανω κ καμμια ερωτηση κ να εξαφανιστω:

1/Η Χριστ. Ομορφακια πως τα παει με τα καλοκαιρινα στον υπνο;;εξακολουθει να ιδρωνει;;

2/Η αλλεργια σε ενα φρουτο που βασιζεται;;στα συστατικα του φρουτου ή στα φυτοφαρμακα που εχουν χρησιμοποιηθει;;γνωριζει καμμια;;;

Υποθετω στα συστατικα του, μου ακουγεται πιο λογικο!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

1/Η Χριστ. Ομορφακια πως τα παει με τα καλοκαιρινα στον υπνο;;εξακολουθει να ιδρωνει;;

2/Η αλλεργια σε ενα φρουτο που βασιζεται;;στα συστατικα του φρουτου ή στα φυτοφαρμακα που εχουν χρησιμοποιηθει;;γνωριζει καμμια;;;

ναι..ιδρωνει...

δεν παλευεται αυτη η δουλεια...

πρεπει να ψαχτω κ αλλιως...μαλλον θυροειδη...ξερω γω.???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αντε να χαθεις... ειμαι κ ψιλοστοκος... το αγορι μου ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ομορφος.. οχι φεικ

να σε πω..να παω στην εμπορικη να πληρωσω τη δοση του αυτ/του ή θα ειναι κλειστα?

φυσικα ειναι κουκλος...αλλα τωρα εχει και το ασπρο του χαμογελο;). Να πας...ειναι ανοιχτες οι τραπεζες....

.

ξερεται οτι ειναι θηκες???και οχι λευκανση???μας ελεγε η οδοντιατρος απορω πως ενας ανθρωπος με καλα δοντια παει και τα κανει ολα θηκες!!!!!!

Η οδοντιατρος μου μου το ελεγε...ξερεις τι γινεται? Βαζουν μπροστα κατι σαν ασπιδα ας πουμε, δεν ειναι ολοκληρο θηκη....αλλα αυτο ειναι στανταρ ...δηλαδη...δεν φτιαχνεται ειδικα για εναν ανθρωπο, ειναι εργοστασιακα και διαφερουν μονο σε χρωμα και μεγεθος. Και ετσι καταληξαμε όλοι να εχουν τα ιδια δοντια.....

Εμενα τα δοντακλια μου ευτυχως ειναι καλης ποιοτητας. Το οτι ειναι αραια με βοηθησαν πρωτον να παρω πλουσιο (μπουχαχαχα) και δευτερον αν κατι παθαινε το ενα όταν ημουν μικρη (και αυτα ηταν σαν σκορπια διαδηλωση)δεν επηρεαζε καποιο αλλο.

Ετσι ειναι και του αγγελακου. Το ενα εδω και το αλλο στην Καρδιτσα.

αμα εισται σπιτι βλατε μενεγακη!!!το 10ο παιδι!!

:shock:

κατεξοχην αλεργιογονα φρουτα θεωρουνται φραουλες και πορτοκαλι. Οποτε πιστευω ότι ειναι στα συστατικα. Απο εκει και περα επιβαρυνονται περισσοτερο με τα φαρμακα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:tongue::P:p...βρε νουμερο...για τον αλεξανδρο τον 'ομορφο' λεω...δεν θυμαμαι και το επιθετο του...που εχει και κατασπρα δοντια...αη σιχτιρ...γελαω μονη μου σαν τη χαζη:-P

αααααα........δεν πειραζει....να ξυπνανε τα αιματα...;)

Μ επιασε σπαστικο γελιο βρε τρελες!!!

Ο Αλεξανδρος η μια, ο Ευτυχιος η αλλη...:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

φυσικα ειναι κουκλος...αλλα τωρα εχει και το ασπρο του χαμογελο;). Να πας...ειναι ανοιχτες οι τραπεζες....

Η οδοντιατρος μου μου το ελεγε...ξερεις τι γινεται? Βαζουν μπροστα κατι σαν ασπιδα ας πουμε, δεν ειναι ολοκληρο θηκη....αλλα αυτο ειναι στανταρ ...δηλαδη...δεν φτιαχνεται ειδικα για εναν ανθρωπο, ειναι εργοστασιακα και διαφερουν μονο σε χρωμα και μεγεθος. Και ετσι καταληξαμε όλοι να εχουν τα ιδια δοντια.....

Εμενα τα δοντακλια μου ευτυχως ειναι καλης ποιοτητας. Το οτι ειναι αραια με βοηθησαν πρωτον να παρω πλουσιο (μπουχαχαχα) και δευτερον αν κατι παθαινε το ενα όταν ημουν μικρη (και αυτα ηταν σαν σκορπια διαδηλωση)δεν επηρεαζε καποιο αλλο.

Ετσι ειναι και του αγγελακου. Το ενα εδω και το αλλο στην Καρδιτσα.

:shock:

κατεξοχην αλεργιογονα φρουτα θεωρουνται φραουλες και πορτοκαλι. Οποτε πιστευω ότι ειναι στα συστατικα. Απο εκει και περα επιβαρυνονται περισσοτερο με τα φαρμακα

εμεις πουλαμε κ υλικα αμα θες να τα φτιαξεις..για ποιο ανθρωπινο αποτελεσμα...

το σαν σκορπια διαδηλωση το λεει κ η μανα μου για τα δοντια!!!!! γεια σου μανουλα!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το σαν σκορπια διαδηλωση το λεει κ η μανα μου για τα δοντια!!!!! γεια σου μανουλα!!

:confused::confused::confused:μας διαβαζει;;;

γεια σου παιδι μου.....τι υλικα μαρη? δεν καταλαβα:confused:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

:P καλα κοτοπουλακι σημερα εισαι και εσυ....χαχαχα

και συμπληρωνω...δεν δουλευεις σε λογιστηριο?? Δουλευεις απλα σε λογιστηριο εμπορικης εταιρειας?? Χαχα...εναμισης χρονος παει και νομιζα ότι εισαστε λογιστικο γραφειο...χαχαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα...

το ξενυχτησαμε χθες, ολο ξυπναγε κλαιγοντας, μαλλον το βουλωματακι στη μυτη τον ενοχλουσε. προχθες του ειχα δωσει ντεπον κ κοιμηθηκε ησυχα. χθες δεν του εδωσα κ υπεφερε. τι κατσαρολες για υδρατμους εβαζα, τι βιβλια κατω απο το στρωμα για να ειναι ανασηκωμενος, τιποτα.

δεν μπορουσε με τιποτα το ανασκελο, μπρουμυτα εκλαιγε, μονο στο πλαι στην αγκαλια μου κοιμηθηκε. εγω φυσικα οχι.

εχει κ λιγο βραχναδα, για να δουμε θα τις καπουλαρουμε?

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια.Εβαλα και στο άλμπουμ"Τα μούτρα μου σε κοντινό" και μόνο η Δαλιδά το κατάλαβε!!!

τις ειδα κ εγω αλλα no κουραγιο για σχολια!

ειστε ομορφοοικογενεια!

ποσο βανιλια λογικα πρεπει να τρωνε τωρα?? οτε μου δεν το εψαξα αυτο αλλα με βαλατε στο τριπακι....εμενα ο μικρος τωρα τρωει περιπου 1000 μλ γαλα και καμια 200αρια βανιλια

αλεκα νομιζω το μπουκωνεις το παιδι...

λοιπον δε σας ειπα 2 νεα που εχω απο χτες!!!!

1ον μεγεια το μαλλι!

2ον περαστικα στο μπαμπα!

χτες βραδυ ηπιε μια βαρια αντιβιωση το καμαρι μου (θυμαστε που ειπα οτι εινια χαλια) και παραπατουσε και επεσε απο τη σκαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: α ρε ατιμη μεζονετα.............. τελος παντων, δεν ανοιξε το κεφαλι στα 2 (να γλυτωναμε μια και καλη τουλαχιστον) και ειχα να νταντευω το μωρο και τον αντρα μου αλλα και εμενα που ειμαι επισης χαλια με λαιμο κλπ........

αυτα τα πεσιματα...ειναι για γελια κ για κλαματα μαζι...περαστικα σας!

(τι εγινε με τη συναντηση?)

qC91p2.pngaQK1p2.png

δομικα!!!!:tongue::tongue::tongue:

για τα δοντια λεει!!

:tongue: εσυ προσεχε μη σε διαβαζει η μανα της ομορφακιας και ασε το χιουμορ ..μπουχαχαχα:P

221882cb0gkyh7q4.gif

αλεκα νομιζω το μπουκωνεις το παιδι...

?)

καλημερα ευανθουλα...γιατι για πες?? βασικα σταματησα να τον μπουκωνω με το ζορι επειδη εβαλε βαρος και ειναι μια χαρα τωρα και όχι σαν τον τιραμολα....όσο θελει του δινω και αυτος παντα ετρωγε πιο πολυ απο ό,τι ετρωγε ο αγγελος....απλα ειναι ψηλος και δεν του φαινεται...τωρα πρεπει να ειναι καμαι 8.5 κιλακια....ποσο να τρωει δηλαδη? (ειναι και 72 ποντους)

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι αμα μας διαβαζε θα με ειχε αποκληρωσει απο την αμυθητη περιουσια της... εδω ουτε μνμ στο κιν. δεν ξερει να διαβαζει.

γεια σου παιδι μου.....τι υλικα μαρη? δεν καταλαβα:confused:

οδοντοτεχνικα!!!!!!!! ουουουιιιιιιιιι........

:P καλα κοτοπουλακι σημερα εισαι και εσυ....χαχαχα

και συμπληρωνω...δεν δουλευεις σε λογιστηριο?? Δουλευεις απλα σε λογιστηριο εμπορικης εταιρειας?? Χαχα...εναμισης χρονος παει και νομιζα ότι εισαστε λογιστικο γραφειο...χαχαχα

κ το κοτοπουλακι ειναι ζαλισμενο!!! απο τις πολλες γυρες...

ελα στο πριβε για τη δουλεια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...