Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πας apo thn αρχιικη στο μενου χρηστη, αριστερα και μετα προφιλ

χαχα.....ο Αλεξανδρος..:tongue::tongue:...δες οδηγιες ιριδας για να αλλαξεις κωδικο

οχι ο Ευτυχιος...

σαλεψες μαρη? σου'χω πει να μη τρως βραδυ, σε επηρεαζει, κ δεν το καταλαβαινεις!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Δεν θελω να σκεφτομαι κ ετσι, αλλά..

"Αποτελεί ειδικη περιπτωση η Ελλάδα μιας κ ειναι η μονη που έδινε κατ' εξακολουθηση ψευδη στατιστικα στοιχεια..."

-Ειμαστε πονηρηδηδες δλδ ε;;;;Κ θα τρεξουμε να τους ψηφισουμε παλι μπας κ χωθουμε σε κανα δημοσιο ε;;;;

Oπως ακριβος τα λές!!!!!

Αλεκα,

μονο απο το πι σι μας καλε θα λέπουν..........

ηρθα μαγαζι !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Δεν θελω να σκεφτομαι κ ετσι, αλλά..

"Αποτελεί ειδικη περιπτωση η Ελλάδα μιας κ ειναι η μονη που έδινε κατ' εξακολουθηση ψευδη στατιστικα στοιχεια..."

-Ειμαστε πονηρηδηδες δλδ ε;;;;Κ θα τρεξουμε να τους ψηφισουμε παλι μπας κ χωθουμε σε κανα δημοσιο ε;;;;

:confused:...μα πειτε μου ρε κοριτισα...ποιος ηλιθιος νομιζει ότι θα τους κοροιδεψει?? δηλαδη πλεον δε μιλαμε για κλεφτες απλους αλλα για ηλιθιους κλεφτες, πολυ επικινδυνο ειδος....

Όταν πρωτοπηρα το πρωτο μου αυτοκινητο, ειχα βαλει γραμματια στην Εθνικη. Κατι ειχε γινει τοτε και δεν εστελνε χαρτια για ταχυπληρωμη, το ιδιο και στον αντρα της ξαδερφης μου. Θορυβηθηκα εγω και πηρα τηλ την εθνικη και τους το ειπα οποτε αρχισαν να μου στελνουν. Ο ξαδεερφος δεν πηρε...περασαν πεντε χρονια και δεν ειχε πληρωσει τιποτα. ¨Ολο χαρα ελεγε ότι εγω την πατησα. Ναι του λεω αλλα δεν μπορεις να το πουλησεις (ειχε δεσμευμενη κυριοτητα επειδη ειχε γραμματια) , δε με νοιαζει μου ελεγε..θα το κρατησω για πανατα. Μετα απο εφτα χρονια πηγε να παρει καινουριο αυτοκινητο , σε αλλη τραπεζα, και τον βρηκαν να χρωσταει όλα τα λευτα...εκανε φασαρια :shock: ..και απλα του χαρισαν τους επιπλεον τοκους....

Για αυτο λεω ότι μας εκαναν σαν τα μουτρα τους....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

οχι ο Ευτυχιος...

σαλεψες μαρη? σου'χω πει να μη τρως βραδυ, σε επηρεαζει, κ δεν το καταλαβαινεις!!!

:tongue::P:p...βρε νουμερο...για τον αλεξανδρο τον 'ομορφο' λεω...δεν θυμαμαι και το επιθετο του...που εχει και κατασπρα δοντια...αη σιχτιρ...γελαω μονη μου σαν τη χαζη:-P

Αλεκα,

μονο απο το πι σι μας καλε θα λέπουν..........!!!!

αααααα........δεν πειραζει....να ξυπνανε τα αιματα...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω στις εκλογες ελεγα σε όλους ότι ειτε το ΠΑΣΟΚ βγει ειτε η ΝΔ, ιδια γραμμη θα ακολουθησουν γιατι πολυ απλα εχουν σχεδον την ιδια πολιτικη. Απλα ο ενας ειπε την αληθεια γιατι προφανως την ηξερες, ο αλλος δεν την ειπε γιατι ηθελε να βγει και πρωθυπουργος....εδω και τριαντα χρονια ακολουθειται μια πολιτικη που μας πηγαινε με μαθηματικη ακριβεια δω που ειμαστε τωρα.....και ακομη χειροτερα....και εμεις χανουμε πολλα...αλλα προς το παρον τουλαχιστον δεν εχουμε θεμα επιβιωσης...αλλα ρε παιδια θα το ξαναπω...για ολα φταινε οι κυβερνησεις ναι, μας εκανα και εμας ομως σαν τα μουτρα τους...λαμογια, κλεφτες και καλοπερασακηδες....κριμα...και εχουμε τοσο ωραια χωρα.....

η καλυτερη ευχη, καλημερα στις πρωινες

εχεις απολυτο δικιο!!!δυστηχως....

καλημερα κ εδω....

η κοπελα 32χρ. που πεθανε χτες, μιλαγε η συναδελφος καθε μερα για τις επιταγες στο γραφειο... πολυ καλη, ευγενικη...

οχι συχνα ομως... καταστρεφονται..(μη μ'ακουσει κ κανενας κ πει οτι χαλαω τη δουλεια..)

πω....:-(:sad:

ναι μας το ειπε η κοπελα,ειναι φιλη και μας το ειπε,δεν τον βλεπω να το ξανακανει:tongue::tongue::tongue:

καλημερα κ απο μενα..μια κοπελα προσπαθει να παραγγειλει απο μαναφροντιδα,για να δουμε μπας κ σωθουμε..

και να της ερθουν ελλαδα?????

καλημερα!!!

μολι ταισα τον μπεμπη και μου εβγαλε τα μισα.....

fCS8p3.png

:tongue::P:p...βρε νουμερο...για τον αλεξανδρο τον 'ομορφο' λεω...δεν θυμαμαι και το επιθετο του...που εχει και κατασπρα δοντια...αη σιχτιρ...γελαω μονη μου σαν τη χαζη:-P

αντε να χαθεις... ειμαι κ ψιλοστοκος... το αγορι μου ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ομορφος.. οχι φεικ

να σε πω..να παω στην εμπορικη να πληρωσω τη δοση του αυτ/του ή θα ειναι κλειστα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

:confused:...μα πειτε μου ρε κοριτισα...ποιος ηλιθιος νομιζει ότι θα τους κοροιδεψει?? δηλαδη πλεον δε μιλαμε για κλεφτες απλους αλλα για ηλιθιους κλεφτες, πολυ επικινδυνο ειδος....

Όταν πρωτοπηρα το πρωτο μου αυτοκινητο, ειχα βαλει γραμματια στην Εθνικη. Κατι ειχε γινει τοτε και δεν εστελνε χαρτια για ταχυπληρωμη, το ιδιο και στον αντρα της ξαδερφης μου. Θορυβηθηκα εγω και πηρα τηλ την εθνικη και τους το ειπα οποτε αρχισαν να μου στελνουν. Ο ξαδεερφος δεν πηρε...περασαν πεντε χρονια και δεν ειχε πληρωσει τιποτα. ¨Ολο χαρα ελεγε ότι εγω την πατησα. Ναι του λεω αλλα δεν μπορεις να το πουλησεις (ειχε δεσμευμενη κυριοτητα επειδη ειχε γραμματια) , δε με νοιαζει μου ελεγε..θα το κρατησω για πανατα. Μετα απο εφτα χρονια πηγε να παρει καινουριο αυτοκινητο , σε αλλη τραπεζα, και τον βρηκαν να χρωσταει όλα τα λευτα...εκανε φασαρια :shock: ..και απλα του χαρισαν τους επιπλεον τοκους....

Για αυτο λεω ότι μας εκαναν σαν τα μουτρα τους....

.....κουτοπονηριες......

ξερεται οτι ειναι θηκες???και οχι λευκανση???μας ελεγε η οδοντιατρος απορω πως ενας ανθρωπος με καλα δοντια παει και τα κανει ολα θηκες!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Να κανω κ καμμια ερωτηση κ να εξαφανιστω:

1/Η Χριστ. Ομορφακια πως τα παει με τα καλοκαιρινα στον υπνο;;εξακολουθει να ιδρωνει;;

2/Η αλλεργια σε ενα φρουτο που βασιζεται;;στα συστατικα του φρουτου ή στα φυτοφαρμακα που εχουν χρησιμοποιηθει;;γνωριζει καμμια;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

.....κουτοπονηριες......

ξερεται οτι ειναι θηκες???και οχι λευκανση???μας ελεγε η οδοντιατρος απορω πως ενας ανθρωπος με καλα δοντια παει και τα κανει ολα θηκες!!!!!!

παααρρρα πολλοιοιοι σταρ........ γιατι ειναι τελεια...ειναι ολοισια, χωρις σιδερακια, ειναι καταλευκα, δεν παθαινουν τπτ.. βεβαια να κατσω ενα μηνα στον οδοντιατρο να τροχιζει να μετραει, δεν το κανω!!! να μη σου πω ΠΟΣΟ ακριβα ειναι... οι πιο πλουσιοι γιατροι ειναι οι εμφυτευματολογοι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...